Howspace arvostelu

Howspacen logo.

Howspace on yhteistyöalusta koulutusten, tapahtumien, työpajojen ja muun yhteistoiminnan digitaaliseen fasilitointiin. Howspace sopii erityisen hyvin suurille yleisöille, sillä alustalla voi työskennellä ja kommunikoida jopa tuhansia käyttäjiä samanaikaisesti.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 180 € kuukaudessa
Kenelle : Etenkin suuremmille yhteisöille
4.5/5
Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä Howspace on?

Howspace on Suomessa kehitetty pilvipohjainen digitaalisen fasilitoinnin työkalu, joka pystyy keräämään isotkin organisaatiot ja kokonaisuudet yhteen paikkaan, jolloin ryhmien johtaminen ja yhdessä työskentely helpottuu. Alusta on kehitetty parantamaan organisaation tai yrityksen strategiatyötä ja lisäämään verkkokoulutusten sulavuutta. Alustalla hoituu monipuolinen digitaalinen fasilitointi. Howspaceen on kehitetty omaleimaisia ominaisuuksia helpottamaan arkea.

Mitä on digitaalinen fasilitointi?

Fasilitoinnilla tarkoitetaan sitä, että ryhmälle luodaan mahdollisimman suotuisat edellytykset toimia yhdessä ja luoda uutta esimerkiksi kokouksessa, koulutuksessa, työpajassa, tai tapahtumassa. Fasilitointiin kuuluu sekä yhteistoiminnan, kuten työpajan tai tapahtuman, etukäteissuunnittelu että tulosten yhteenveto ja dokumentointi.

Digitaalinen fasilitointi tarkoittaa sitä, että yhteistoiminnan etukäteissuunnittelu, itse tapahtuma, sekä dokumentointi ja yhteenveto tapahtuvat osin tai kokonaan digitaalisella alustalla. Digitaalinen fasilitointi helpottaa muun muassa yhteistoiminnan tulosten dokumentointia ja mahdollistaa toiminnan sujuvuuden erityisesti etäaikana.

Mihin ongelmaan Howspace tuo ratkaisun?

Etä- ja hybridiaikana kokousten, tapahtumien, työpajojen ja koulutusten fasilitoinnissa haastavaa on varmistaa, että jokainen osallistuja saa äänensä kuuluviin. Howspacen ominaisuuksien avulla alustalla voi samanaikaisesti keskustella jopa tuhansia käyttäjiä. Nämä voidaan myös jakaa pieniin keskusteluryhmiin kommunikoinnin ja prosessin sujuvoittamiseksi. Howspace tehostaa myös koulutusten ja työpajojen etenemisen dokumentointia, sillä dokumentointiin osallistuvat sekä fasilitaattori että osallistujat. Howspace helpottaa osallistujien aktiivisuuden arvioimista, sekä työpajan, kokouksen tai koulutuksen lopputulosten yhteenvetoa.

Kenelle Howspace sopii?

Howspace sopii organisaatioille, jotka haluavat tehoa ja sujuvuutta erityisesti isoja kävijämääriä vetävien tapahtumien, työpajojen, koulutustilaisuuksien fasilitointiin. Howspace sopii yrityksille, yhdistyksille ja organisaatioille sisäiseen ja ulkoiseen käyttöön. Alusta sopii koulutus-, perehdytys- ja osaamisen kehittämistarkoituksiin.

Howspace-työkalun ominaisuudet

Howspacessa fasilitoija luo hetkessä kokoukselle, tapahtumalle tai työpajalle työtilan ilman monimutkaista koodaamista. Howspacessa osallistujat voivat etukäteen ennen tapahtumaa tutustua yhteisiin tavoitteisiin ja muihin osallistujiin. Howspacessa ei itsessään ole videoyhteysominaisuutta, mutta se toimii hyvin videoneuvottelutyökalun kanssa, mikä helpottaa käyttäjien osallistamista.

Tutustu Howspacen ominaisuuksiin.

Howspace tuo apua digitaaliseen fasilitointiin

Howspace luo edellytykset monipuoliseen yhteistoiminnan digitaaliseen fasilitointiin, jossa on mahdollista antaa osallistujille henkilökohtaista palautetta ja ohjata heitä yksilöllisten tarpeiden mukaan. Howspacesta voi tarvittaessa lähettää henkilökohtaista sähköpostia esimerkiksi poissaoleville osallistujille. Howspacen avulla voit luoda erilaisia toistuvia keskusteluketjuja ja seurata osallistujien sitoutumista. Fasilitoija voi myös sopia ryhmä- ja kahdenkeskeisiä tapaamisia.

Howspacessa keskustelua voi sujuvoittaa ja osallistujia aktivoida monilla eri ominaisuuksilla. Alustalla voi luoda äänestyksiä ja tehtäviä. Osallistujat voivat jakaa pisteitä eri asioille, mikä visualisoi keskustelun kulkua. Alustalla voi jakaa kuvia, videoita ja erilaisia tiedostoja. Alustalla palautteen antaminen on nopeaa ja helppoa. Tsekkaus-työkalulla voi tarkastaa prosessin etenemisen. Lisäksi alustalla on monikäyttöinen ajastin.

Howspacen monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä joustavan työkalun
Howspacen monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä joustavan työkalun

Howspace hyödyntää tekoälyä

Howspacen yksi merkittävistä innovaatioista on tekoäly, joka pystyy tulkitsemaan ja tuottamaan dataa reaaliajassa käytävästä keskustelusta. Tekoäly tunnistaa vallitsevat mielipiteet ja ajatukset keskusteluryhmien sisällä. Samalla johtaja voi varmistua siitä, että kaikkien osallisten ääni tulee kuulluksi keskustelussa.

Tekoälyn ryhmittelytoiminto paljastaa keskustelujen tärkeimmät teemat. Se kategorisoi keskustelun, prosessoi siinä käytetyn kielen ja tekee tunneanalyysin. Tekoälyn analyysi mahdollistaa sellaisten teemojen tunnistamisen, joista voidaan avata uusia keskusteluja.

Tutustu Howspaceen.

Howspace kokemuksia

Howspace on saanut positiivista palautetta helppokäyttöisyydestä ja siitä, että työtilat voi muokata oman brändi-ilmeen mukaisesti. Työtilan luominen on koettu helpoksi ja nopeaksi. Howspacen kiitellään sopivan erityisen hyvin asiakastyöhön, sillä asiakkaille saa rakennettua juuri sellaisen ympäristön kuin he haluavat. Kokemuksien mukaan Howspace rakentaa sisäsyntyisesti dialogia monen käyttäjän välille, tuoden samalla dialogiin läpinäkyvyyttä.

Howspace-työkalun käyttäjiä on muun muassa Business Finland, joka valitsi Howspacen sen intuitiivisuuden, käyttäjäystävällisyyden, tehokkuuden ja tuen perusteella.

Howspace hinta

Howspacen käytön voi aloittaa 30 päivän ilmaisella kokeilulla, jonka jälkeen se muuttuu maksulliseksi. Työkalun hinta vaihtelee sen mukaan, montako käyttäjää sitä tulee hyödyntämään. Edullisin 20 käyttäjän ratkaisu maksaa 180 € kuukaudessa, 50 käyttäjän ratkaisu 350 € kuukaudessa ja 100 käyttäjän ratkaisu 600 € kuukaudessa. Lisämaksusta on mahdollista saada lisäpaikkoja. Jos organisaation koko ylittää nämä mitat, on hinta soviteltavissa ja siitä voi pyytää erillistä tarjousta.

Kokeile Howspacea 30 päivää ilmaiseksi.

Howspace arvostelu

Työpajat ja koulutustapahtumat voivat olla organisaation kannalta erittäin tärkeitä, mutta erityisesti verkkoympäristössä niiden tulos on voinut jäädä siltikin laihaksi. Syynä on yleensä se, että tuloksia ei saada käytäntöön halutulla tavalla. Howspace tuo hyvän ratkaisun tämän ongelman kanssa painiville organisaatioille ja yhteisöille. Työkalu tuo esimerkiksi työpajan lopputulokset helposti tulkittavaan muotoon nopeasti ja helposti niin, että jokainen mielipide ja ajatus on tullut huomioiduksi.

Howspace on helppokäyttöinen pilvessä toimiva työkalu, joka mukautuu tarpeisiin. Koodaamisen hallintaa ei tarvitse esimerkiksi siihen, että muotoilee työkalun ympäristön organisaation väreihin ja tuo muuten oman brändin mukaan. Keskustelun johtamista helpottavat työkalut, kuten keskustelujen toimittaminen eteenpäin ja erilaisten kyselyjen lähettäminen, ovat hyvä lisä. Tämä helpottaa myös keskustelijoiden ja osallistujien osallistamista itse toimintaan uudella tavalla. Se voi mahdollistaa myös hedelmällisempiä keskusteluita esimerkiksi yrityksen toiminnan kehittämiseksi.

Lataa ilmainen opas hybridityöskentelyyn

Yrityksissä ja organisaatiossa eletään työelämän muutosta, jossa tasapainotellaan etätyöskentelyn ja toimistoihin paluun välillä. Howspace tarjoaa ilmaisen oppaan hybridityöskentelyyn. Opas tutustuttaa hybridityömalliin ja sen etuihin, sekä sen haasteisiin ja niiden voittamiseen. Oppaassa esitellään hybridikokousstrategioita, sekä onnistuneeseen hybridityöskentelyyn tarvittavia välineitä ja teknologioita.

Lataa ilmainen opas täältä.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suosittuja työkaluja digitaaliseen fasilitointiin

Lue tekemämme arvostelu:

 • Mural on virtuaalinen työtila, joka mahdollistaa yhteistyön tekemisen etänä helpon visuaalisen käyttöliittymän avulla.
 • Conceptboard on virtuaalinen, whiteboard-tyylinen työkalu, jonka avulla yritykset ja tiimit voivat tehdä joustavasti ja tehokkaasti yhteistyötä etänä.
 • Milanote on työkalu, jota voi kutsua virtuaaliseksi työ- ja ideointitilaksi, joka taipuu moneen tarpeeseen.
 • Miro toimii virtuaalisena valkotauluna, joka helpottaa opiskelija- ja työryhmien työskentelyä luomalla visuaalisen alustan ideointiin ja materiaalien kokoamiseen.
 • Flinga on suomalainen pilvipalvelu, joka on suunniteltu yhteisölliseen työskentelyyn ja opiskeluun.

Muita suosittuja vaihtoehtoja (arvostelu tulossa!)

 • Lucidspark virtuaalinen whiteboard-työkalu, joka mahdollistaa tehokkaan ideointi ja suunnittelytyön tekemisen etänä.
 • Creately on hyvä työkalu etänä tehtävään suunnittelutyöhön sekä brainstorim-sessioihin. Ilmaisversio on saatavilla.
 • inVision on ammattilaistason työkalu suunnittelun sekä prototyyppien tekemisen tueksi.
 • Microsoft Whiteboard on digitaalinen yhteistyöalusta tehokkaisiin kokouksiin ja osallistavaan oppimiseen.
 • Draw.io on ilmainen, selaimessa toimiva työkalu diagrammien tekemiseen.
 • Google Jamboard ilmainen Googlen tarjoama whiteboard-työkalu

Aiheeseen liittyvä artikkelit

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 3.5 / 5. Arvioiden määrä: 2

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.