Howspace arvostelu

Howspacen logo.

Howspace sopii työkaluksi erityisesti suuremmille yhteisöille. Työkalun avulla voi kommunikoida ja keskustella yhtäaikaisesti tuhansia käyttäjiä saman alustan kautta.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 180 € kuukaudessa
Kenelle : Etenkin suuremmille yhteisöille
4.5/5
Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Osa Softia.fi:n arvosteluista sisältää affiliate-linkkejä. Tällä ei ole vaikutusta arvosteluihin.

Mikä Howspace on?

Howspace on suomalainen digitaalisen fasilitoinnin työkalu, joka pystyy keräämään isotkin organisaatiot ja kokonaisuudet yhteen paikkaan, helpottaen ryhmien johtamista ja työskentelyä. Se on kehitetty esimerkiksi parantamaan organisaation tai yrityksen strategiatyötä ja lisäämään verkkokoulutusten sulavuutta. Monipuolinen digitaalinen fasilitointi hoituu Howspacella, johon on kehitetty omaleimaisia ominaisuuksia helpottamaan arkea. Sovelluksen kautta hoituvat esimerkiksi palaverit ja tiimityöskentely. Howspace on tekoälypohjainen ja se toimii vain pilvipalvelussa, eli työpöytäsovelluksia ei tarvita.

Kenelle ja mihin ongelmaan Howspace tuo ratkaisun?

Howspace sopii työkaluksi erityisesti suuremmille yhteisöille. Työkalun avulla voi kommunikoida ja keskustella yhtäaikaisesti tuhansia käyttäjiä samassa alustassa. Nämä ryhmät voidaan myös jakaa pieniin keskusteluporukoihin, mikä helpottaa kommunikointia ja kohderyhmän aikataulutusta merkittävästi. Koska työkalu pystyy ahmaisemaan kerrallaan jopa tuhansia käyttäjä, se tuo ratkaisun erityisesti isoille organisaatioille esimerkiksi koulutuksen järjestämiseen. Samasta syystä Howspace on käytössä esimerkiksi Aalto-yliopistolla ja Helsingin kaupungilla.

Mainos:

Ominaisuudet

Howspace sopii melko monipuolisesti niin yritysmaailmaan kuin muihinkin yhteisöihin. Työkalun avulla on mahdollista järjestää esimerkiksi johdettuja videotapaamisia, joiden johtamiseksi fasilitoijalle on luotu lukuisia ominaisuuksia. Varsinaisesti videopuhelu ei tapahdu Howspacen kautta, mutta sen tarjoamat ominaisuudet voivat syventää läpikäytäviä asioita. Esimerkiksi työpajassa johtaja voi ohjata keskustelua ja antaa henkilökohtaista palautetta Howspacen kautta. Keskusteluja voidaan myös jakaa henkilökohtaisiin sähköposteihin, mikäli joku osallinen ei pysty osallistumaan palaveriin.

Howspace tuo apua digitaaliseen fasilitointiin

Työkalulla on helppo hoitaa osallistaminen etänä, mikä on monessa työkalussa haaste. Esimerkiksi työpajaan tai koulutukseen osallistuva henkilö voi saada henkilökohtaista palautetta myös etäkoulutuksien aikana. Fasilitoijalla on mahdollisuus luoda myös kesken työpajan henkilökohtaisia keskusteluja osallistujien kanssa tai tehdä esimerkiksi testejä tai kysymyksiä osallistujille. Tämä helpottaa vaikkapa työpajassa osallistamista, joka ei ole ollut verkkoympäristössä aina itsestäänselvyys. Näin ollen monologista voi siirtyä aktiivisempaan kuulijoiden osallistumiseen.

Howspacen monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä joustavan työkalun
Howspacen monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä joustavan työkalun

Tekoäly fasilitoinnin apuna

Howspacen yksi merkittävistä innovaatioista on tekoäly, joka tulkitsee käytävää keskustelua. Tekoäly pystyy tulkitsemaan ja tuottamaan dataa reaaliajassa käytävästä keskustelusta, joka helpottaa keskustelua johtavaa henkilöä tulkitsemaan, mitkä ovat vallitsevat mielipiteet ja ajatukset keskusteluryhmien sisällä. Samalla johtaja voi varmistua siitä, että kaikkien osallisten ääni tulee kuulluksi keskustelussa. Esimerkiksi työpajoista saatavia laadullisia tuloksia voidaan tulkita helposti tekoälyllä, eikä niiden tulkitsemiseen tarvitse käyttää työpäiviä aikaa.

Hinta

Howspacen käytön voi aloittaa 30 päivän ilmaisella kokeilulla, jonka jälkeen se muuttuu maksulliseksi. Työkalun hinta vaihtelee sen mukaan, montako käyttäjää sitä tulee hyödyntämään. Edullisin 20 käyttäjän ratkaisu maksaa 180 € kuukaudessa, 50 käyttäjän ratkaisu 350 € kuukaudessa ja 100 käyttäjän ratkaisu 600 € kuukaudessa. Lisämaksusta on mahdollista saada lisäpaikkoja. Jos organisaation koko ylittää nämä mitat, on hinta soviteltavissa ja siitä voi pyytää erillistä tarjousta.

Howspace arvostelu

Työpajat ja koulutustapahtumat voivat olla organisaation kannalta erittäin tärkeitä, mutta erityisesti verkkoympäristössä niiden tulos on voinut jäädä siltikin laihaksi. Syynä on yleensä se, että tuloksia ei saada käytäntöön halutulla tavalla. Howspace tuo hyvän ratkaisun tämän ongelman kanssa painiville organisaatioille ja yhteisöille. Työkalu tuo esimerkiksi työpajan lopputulokset helposti tulkittavaan muotoon nopeasti ja helposti niin, että jokainen mielipide ja ajatus on tullut huomioiduksi.

Howspace on helppokäyttöinen pilvessä toimiva työkalu, joka mukautuu tarpeisiin. Koodaamisen hallintaa ei tarvitse esimerkiksi siihen, että muotoilee työkalun ympäristön organisaation väreihin ja tuo muuten oman brändin mukaan. Keskustelun johtamista helpottavat työkalut, kuten keskustelujen toimittaminen eteenpäin ja erilaisten kyselyjen lähettäminen, ovat hyvä lisä. Tämä helpottaa myös keskustelijoiden ja osallistujien osallistamista itse toimintaan uudella tavalla. Se voi mahdollistaa myös hedelmällisempiä keskusteluita esimerkiksi yrityksen toiminnan kehittämiseksi.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suosittuja työkaluja digitaaliseen fasilitointiin

Lue tekemämme arvostelu:

 • Mural on virtuaalinen työtila, joka mahdollistaa yhteistyön tekemisen etänä helpon visuaalisen käyttöliittymän avulla.
 • Conceptboard on virtuaalinen, whiteboard-tyylinen työkalu, jonka avulla yritykset ja tiimit voivat tehdä joustavasti ja tehokkaasti yhteistyötä etänä.
 • Milanote on työkalu, jota voi kutsua virtuaaliseksi työ- ja ideointitilaksi, joka taipuu moneen tarpeeseen.
 • Miro toimii virtuaalisena valkotauluna, joka helpottaa opiskelija- ja työryhmien työskentelyä luomalla visuaalisen alustan ideointiin ja materiaalien kokoamiseen.

Muita suosittuja vaihtoehtoja (arvostelu tulossa!)

 • Lucidspark virtuaalinen whiteboard-työkalu, joka mahdollistaa tehokkaan ideointi ja suunnittelytyön tekemisen etänä.
 • Creately on hyvä työkalu etänä tehtävään suunnittelutyöhön sekä brainstorim-sessioihin. Ilmaisversio on saatavilla.
 • inVision on ammattilaistason työkalu suunnittelun sekä prototyyppien tekemisen tueksi.
 • Microsoft Whiteboard on digitaalinen yhteistyöalusta tehokkaisiin kokouksiin ja osallistavaan oppimiseen.
 • Draw.io on ilmainen, selaimessa toimiva työkalu diagrammien tekemiseen.
 • Google Jamboard ilmainen Googlen tarjoama whiteboard-työkalu
 • Flinga on suomalainen helppokäyttöinen palvelu yhteisölliseen tiedonrakenteluun.

Aiheeseen liittyvä blogit

Kommunikointi tiimin kanssa etätyöaikana

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 4 / 5. Vote count: 1

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Pidit sisältöä hyödyllisenä

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa!

Ikävä kuulla, ettei sisältö ollut hyödyllinen

Auta meitä kehittämään sisältöämme

Kerro missä voisimme olla parempia

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.