Monday CRM arvostelu

Monday on laaja ohjelmisto, joka palvelee monia yrityksen eri funktioita. Se tunnetaan kenties parhaiten laajana projektinhallintatyökaluna, mutta Monday on myös kattava myynnin CRM-järjestelmä. Tässä arvostelussa perehdytään Monday-sovellukseen nimenomaan myynnin tarpeiden kautta.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 10€/kk per käyttäjä (minimi 3 käyttäjää)
Kenelle : Kaiken kokoisille yrityksille toimialasta riippumatta. Minimitiimikoko 3 hlöä, maksimi 200+
4.7/5
Android, iOS, Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä on Monday?

Kyseessä on monipuolinen työkalu, joka soveltuu niin projektinhallintaan kuin myynnin CRM-järjestelmäksi. Ohjelmiston eduksi on aina laskettava se, jos sitä pystyy hyödyntämään moniin eri käyttötarkoituksiin. Mitä enemmän yrityksen sisällä on käytössä eri järjestelmiä, sitä haastavampaa niiden hallinnointi on. Tämä Monday CRM arvostelu käy läpi ohjelmiston tärkeimpiä ominaisuuksia liiketoiminnan kehittämisen tueksi.

Myynnin CRM-järjestelmänä Monday on kattava. Käytännössä Monday tarjoaa myynnin tehostamiseen kaiken tarvittavan. Ohjelmistoon saadaan lisättyä kaikki asiakastiedot, myyntisyklit, aktiviteetit, kaupat ja sopimukset. Myynnin johto pääsee seuraamaan kaikkia tärkeimpiä tietoja selkeästä dashboard-näkymästä.

Tutustu Monday CRM:n esittelyyn tarkemmin videomuodossa. Video: Monday.com.

Kenelle sovellus sopii ja mihin ongelmaa se tuo ratkaisun?

Monday peittoaa monet kilpailijansa monipuolisuudellaan. Erityisesti vahvassa kasvuvaiheessa yritykset hyötyvät siitä, että yksi järjestelmä taipuu monen eri toiminnon tehostamiseen. Yksi suurimpia haasteita monissa myyntiorganisaatioissa on se, että tieto on pirstaloitunut moniin eri kansioihin ja järjestelmiin. Jos yksi henkilö sairastuu tai pahimmassa tapauksessa siirtyy uusiin tehtäviin yrityksesi ulkopuolelle, tärkeimpiä tietoja joudutaan etsimään monista eri paikoista. Mondayn CRM auttaa tässä haasteessa. Käytännössä kaikki yhden asiakkaan tiedot ovat vain klikkauksen päässä. Löydät helposti asiakkaan tietojen alta yhteystiedot, neuvotteluiden tilanteet ja tiedät ennen kaikkea, mitä pitää tehdä seuraavaksi.

Mondayn ominaisuudet myynnin CRM-järjestelmänä

Ominaisuudet myynnin näkökulmasta

Mondayn näkymistä kaikki asiakastiedot ovat yhden klikkauksen päässä. Liidien seuranta sekä meneillään olevat neuvottelut ovat niin ikään nähtävissä selkeästi muokattavien dashboard-näkymien kautta. Yrityksen sähköpostijärjestelmä voidaan integroida Mondayn kanssa, jolloin kaikki kommunikaatio säilyy myös tallessa yhdessä paikassa. Silloin kaikki tiimin jäsenet näkevät tarvittaessa, mitä asiakkaiden kanssa on kommunikoitu. On lisäksi tärkeää, että sähköpostiseurannan kautta saadaan tieto siitä, milloin asiakas on esimerkiksi avannut hänelle lähetetyn tarjouksen. Tämä antaa myynnille mahdollisuuden olla aktiivinen juuri oikeaan aikaan. Ajoitus on usein myynnissä kaiken keskiössä.

Myyntihenkilöstö näkee myyntiin vaadittavat aktiviteetit yhdestä näkymästä.
Mondayn näkymistä kaikki asiakastiedot ovat yhden klikkauksen päässä. Kuva: Monday.com.

Ominaisuudet myynnin johdon näkökulmasta

Myynnin johdon näkökulmasta liiketoiminnan kokonaiskuvan ymmärtäminen on olennaisen tärkeää. Liiketoimintaa voidaan johtaa älykkäämmin, kun yksi näkymä kertoo kaiken oleellisen. Ennustettavuus on äärimmäisen tärkeää, joskin haastavaa nykyisessä maailmantilanteessa. Kuukausittaiset ennusteet antavat joka tapauksessa suuntaa liiketoiminnan johdolle. Tiimiä voidaan myös johtaa paremmin, kun nähdään jokaisen tiimin jäsenen vahvuudet ja mahdolliset heikkoudet yhdestä järjestelmästä. Samoin aktiviteettien seuranta ja tavoitteiden asettaminen sekä seuranta onnistuu Mondayn avulla.

Myynnin johto näkee liiketoiminnan tilanteen Mondayn dashboard-näkymästä.
Mondayn CRM:n avulla liiketoimintaa voidaan johtaa älykkäämmin. Kuva: Monday.com.

Hinta

Mondayn CRM-järjestelmästä on saatavilla monia eri versioita yrityksen tarpeiden ja tiimin kokoluokan eli käyttäjien perusteella. Edullisin perustason ”Basic CRM” maksaa 10€/kk per käyttäjä. Minimikäyttäjämäärä on 3 hlöä. Laajempi ”Pro CRM” maksaa puolestaan 24€/kk käyttäjää kohden. Saatavilla on myös Basicin ja Pro:n välimuoto “Standard” paketti, joka maksaa 14€/kk kuussa käyttäjää kohden. Tarjolla on myös ilmainen kokeilujakso, jonka ansiosta ohjelmiston ominaisuuksiin on mahdollista tutustua omakohtaisesti. Lue lisää Mondaysta.

Monday CRM arvostelu

Kyseessä on helppokäyttöinen, mutta silti erittäin monipuolinen työkalu erilaisten yritysten tarpeisiin. Monday tunnetaan yhtenä markkinoiden parhaana projektinhallintatyökaluna. Tämän lisäksi sen ominaisuudet myynnin CRM-järjestelmänä ovat myös erinomaiset. Sen laajan muokattavuuden ansiosta jokainen yritys saa kustomoitua Mondaysta juuri itselleen sopivan järjestelmän.

Käytännössä Monday sisältää kaiken, mitä CRM-järjestelmältä voi vaatia. Erot ohjelmistojen välillä voivat olla varsin pieniä, joten käyttökokemukset ja yleisfiilis ratkaisevat usein lopullisen valinnan. Mondayn eri palvelupaketit mahdollistavat sen, että järjestelmän voi ottaa kevyempänä käyttöön ja laajentaa pakettia matkan varrella liiketoiminnan kasvaessa. Kevyin palvelupaketti on myös hinnaltaan varsin edullinen (10€/kk per käyttäjä). Mikäli yrityksessä on tarve myös projektinhallintatyökalulle, on Monday erittäin kilpailukykyinen kokonaisuus. Lopulta jokainen yritys tekee kuitenkin päätöksen käyttämistään järjestelmistä itse. Paras tapa on ottaa ohjelmisto testiin ilmaiseksi 14 päivän ajaksi ja kokeilla miltä sovellus käyttö tuntuu.

Linkki kokeilujakson aloitukseen

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut-sivulta.

Suosittuja CRM-järjestelmiä

Lue tekemämme arvostelu:

Aiheeseen liittyvät blogit

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
Tekoäly (AI)

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.