Sendinblue arvostelu

Sendinblue-sovellus tarjoaa työkalut markkinointiin ja myyntiin yhdellä alustalla. Sähköposti- ja tekstiviestikampanjat  hoituvat sulavasti Sendinbluen avulla. Automatisoimalla markkinointi- ja myyntiprosessit tarjoukset eri asiakasryhmille lähtevät käden käänteessä.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 19 €/kk, ilmaisversio saatavilla
Kenelle : Pienille ja suurille yrityksille
4.5/5
Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä Sendinblue on

Sendinblue-sovellus tarjoaa työkalut markkinointiin ja myyntiin yhdellä alustalla. Sähköposti- ja tekstiviestikampanjat hoituvat sulavasti Sendinbluen avulla. Automatisoimalla markkinointi- ja myyntiprosessit tarjoukset eri asiakasryhmille lähtevät käden käänteessä. Sendinbluen avulla koko asiakkuuksien hallinta löytyy yhdestä paikasta. Ammattimaisesti suunnitellut sähköpostiviestit ilmoituksista on helppo muotoilla ja lähettää ilman huolta niiden perillepääsystä.

Sendinbluen monikanavaisen chat-sovelluksen avulla asiakkaiden palveleminen reaaliaikaisesti käy mutkattomasti ja optimoidusti. Myös verkkokaupa on helppo yhdistää Sendinbluehun.

https://youtu.be/Lv-GRyiRclg

Kenelle Sendinblue sopii?

  • Verkkokauppiaille
  • Niin pienemmille kuin suuremmillekin yrityksille
  • Markkinoinnin ammattilaisille
  • Asiakkaiden tavoittamiseen

Ominaisuudet

Sendinblue sisältää yksinkertaiset työkalut ammattimaisten sähköpostien lähettämiseen. Sendinbluella on yli 70 upeaa valmista sähköpostipohjaa, joita voi muokata yrityksen tyyliin sopiviksi. Kaikki valmiit mallit on myös valmiiksi suunniteltu mobiiliystävällisiksi. Vaikka sähköpostipohjia on paljon, niitä on helppo selata, koska ne on luokiteltu eri kategorioihin. Tämän lisäksi käyttäjän on myös mahdollista sähköpostin muokkauseditorin avulla luoda ja tallentaa omia tekstipohjia helposti myöhempää käyttöä varten.

Sendinbluen avulla SMS-markkinointi on todella helppoa. Tämä on iso plussa, koska se on yksi vähiten käytetyistä markkinointikanavista, ja sen käyttö on ollut tähän asti vähemmän tunnettua. Ihmiset kuitenkin viettävät tänä päivänä paljon aikaa puhelintensa ääressä, mikä tekee SMS-markkinoinnista helposti näkyvää. SMS-markkinointi on mahdollista liittää automaattisiin sähköpostikampanjoihin, mikä tehostaa markkinointia huomattavasti. Ohjelma lähettää suoratekstiviestien lisäksi automaattisia, personalisoituja sähköpostiviestejä ja uutiskirjeitä yrityksen yhteystietolistalle.

Sendinbluen ohjelmisto mahdollistaa asiakaspalveluun tarvittavien chatboxien luomisen ja hallinnan, joiden avulla on mahdollista kommunikoida omien asiakkaiden kanssa reaaliajassa. Chat-boksi on mahdollista luoda suoraan omalle verkkosivulle, ja sen ulkonäkö on täysin kustomoitavissa oman maun ja yrityksen brändin mukaiseksi. Chatin luominen on helppoa ja nopeaa, ja sen voi ottaa käyttöön saman tien. Chatin kautta on mahdollista organisoida työtehtäviä myös tiimin jäsenten kesken.

Sähköpostien lähettäminen ja hallinta on yksi olennaisimmista Sendinbluen helppokäyttöominaisuuksista. Siinä saapuneet viestit näkyvät yhteisessä työyhteisöpoolissa, ja jokainen tiimin jäsen pääsee katselemaan ja kommentoimaan sähköposteja ja viestimään toisilleen sähköposteja koskevissa kysymyksissä. Appi mahdollistaa asiakasviestinnän sähköpostiviestien keskittämisen yhteen paikkaan, eli Gmailin, Yahoon ja Outlookin yhdistämisen samaan saapuneiden viestien postilaatikkoon. Myös muita sähköpostipalvelun tarjoajia on mahdollista linkittää samaan viestipooliin. Tämä tekee asiakkaiden kanssa viestinnästä entistäkin helpompaa.

Hinta

Sendinbluelta löytyy erilaisia paketteja erilaisten yritysten tarpeisiin. Sendinblueta pääsee käyttämään ilmaiseksi. Ilmaisella paketilla pääsee hyvin alkuun, ja sillä saa muun muassa sähköpostikampanjat, tekstiviestimarkkinoinnin ja sähköpostipohjat. Lite-paketti maksaa alkaen 19 euroa kuukaudessa riippuen lähetettävien sähköpostien määrästä. Pakettiin kuuluu ilmaispaketin palvelujen lisäksi sähköpostituki, rajoittamaton päivittäin lähetysmäärä sekä optiona mahdollisuus poistaa Sendinblue-logo ja A/B-testaus näkyvistä. Premium-paketin hinta on alkaen 49 euroa kuukaudessa.

Sendinblue kokemuksia

Sendinbluen tarjoamia malleja on kehuttu erinomaisiksi ja niiden on koettu antavan hyviä tuloksia kaikissa alustoissa. Myös sitä on pidetty hyvänä, että alkuun on mahdollista valita ilmainen versio. Sendinbluen on koettu toimivan moitteettomasti ja vievän postin perille virheettömästi.

Kaikkien kokemukset eivät kuitenkaan ole olleet miellyttäviä. Jotkut ovat kokeneet ongelmia vedä ja pudota -toiminnon ja HTML:n kanssa. Joidenkin mielestä Sendinbluen tarjoamat CRM-toiminnot ovat rajallisia.

Arvostelu

Sendinblue mahdollistaa yrityksen nopean kasvun all-in-one-tyylisellä pakettiratkaisulla. Se tarjoaa pienillekin yrityksille yhdenvertaisen, reilun alustan kasvattaa omaa bisnestä, ja se sisältää viestintää helpottavia ominaisuuksia. Sendinbluen helppokäyttöisyyttä lisäävien työkalujen avulla asiakkaiden houkuttelu, osallistuminen ja asiakassuhteiden hallinta sekä asiakaspalvelu on tehty todella helpoksi ja edulliseksi. Ohjelman avulla on helppoa olla siellä missä asiakkaatkin ovat. Markkinoinnin ja viestinnän automatisointi nostaa turhaa työsarkaa yrittäjän omilta harteilta.

Ohjelmaa on saatavana ilmaiseksi jolloin se sisältää 300 päivittäistä sähköpostin lähetystä ja yhden käyttäjän chatin. Sitä seuraava Lite-versio maksaa vajaan pari kymppiä millä saa A/B-testauksen ja rajattoman määrän sähköposteja. Premium-asiakkuus, joka maksaa 50 € kuussa, sisältää yhden ohjelman hyödyllisimmistä ominaisuuksista, eli viestien lähettämisen ja asiakkaille kohdistetun markkinoinnin automatisoinnin. Muutoin ohjelman ominaisuudet ovat käytännöllisiä ja hyödyllisiä.

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 4 / 5. Arvioiden määrä: 2

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.