Texta arvostelu

Texta on tekoälyllä toimiva kirjoitusassistentti, joka avustaa monenlaisissa tehtävissä sähköpostien kirjoittamisesta raporttien ja esitysten luomiseen. Texta perustuu koneoppimisalgoritmeihin.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 10 dollaria / kk, vuosiveloituksella
Kenelle : Sisältöjä tekeville freelancereille tai pk-yritysten viestintää hoitaville
4.3/5

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä on Texta?

Tekoälysovellusten huippukausi on alkanut ja kuluttajien osalta se tarkoittaa tietynlaista runsauden pulaa vaihtoehtojen suhteen. AI-pohjaisten työkalujen kesken on runsaasti kilpailua, jonka vuoksi markkinoilla on pyrittävä jollain tavoin erottumaan erikoisemmilla ominaisuuksilla. Tekoälyn kehitys on kovassa vauhdissa. Pesäeroa kilpailijoihinsa pyrkii myös Texta tekemään. 

Texta on tekoälyllä toimiva kirjoitusassistentti, joka avustaa monenlaisissa tehtävissä sähköpostien kirjoittamisesta raporttien ja esitysten luomiseen. Texta perustuu koneoppimisalgoritmeihin, jotka on suunniteltu analysoimaan kirjoitustyyliä sekä antamaan käyttäjälle henkilökohtaisia ehdotuksia ja suosituksia. Se auttaa parantamaan kirjoitustaitoa ja vähentämään kirjoittamiseen käytettyä aikaa. Textan avulla käyttäjä voi keskittyä pelkkään sisältöön, kun taas työkalu huolehtii rakenteesta, muotoilusta sekä kieliopista.

Kenelle ja mihin käyttöön?

Texta soveltuu erinomaisesti erilaisiin copywriting-töihin, mukaan lukien kaikki pitkät sisällöt, blogit ja akateemiset artikkelit. Jos työssä on säännöllistä tarvetta esimerkiksi uutiskirjeiden tai informatiivisten somejulkaisuiden tekoon, sopii Texta kaikille sisältöjä tekeville freelancereille tai pk-yritysten viestintää hoitaville. Texta säästää aikaa ja auttaa ideoiden toteutuksessa. Näin ei tarvitse jumittaa tuntikausia odottamassa inspiraatiota tai kärsiä tyhjän paperin pelkoa. 

Textasta löytyy myös englannin kielisiä tekstejä varten Grammarly-työkalu.

Ominaisuudet

Kuten muidenkin AI-työkalujen kohdalla, suurin hyöty on Textaa käyttämällä säästyvä aika ja toistuvien tehtävien automatisointi. Jos esimerkiksi rutiineihin kuuluu paljon kirjoitettavia sähköposteja tai raportteja, Texta auttaa luomaan uudelleen käytettäviä mallipohjia. Tämä säästää paljon aikaa ja vaivaa, koska tekstejä ei aina tarvitse aloittaa alusta joka kerta. Lisäksi Texta analysoi kirjoitustyyliä ja ehdottaa tapoja parantaa sitä. Se tarkistaa sisältöä kielioppi-, oikeinkirjoitus- ja välimerkkivirheiden varalta ja ehdottaa korjauksia. Texta tsekkaa tekstin myös plagioinnin varalta ja ehdottaa tapoja välttää sitä. Sovellus tukee yli 27 kieltä, mukaan lukien suomi, viro ja ruotsi. 

Texta sisältää laajan valikoiman jopa muista tekoälytyökaluista poikkeavia ominaisuuksia. Texta muotoilee automaattisesti asiakirjat varmistaen, että ne näyttävät ammattimaisilta ja yhtenäisiltä. Tämän ohella käytettävissä on yli 50 mallipohjaa laadukkaiden sisältöjen luomiseen sekä eri käyttötapauksiin alan parhaiden käytäntöjen ja esimerkkien perusteella.

Lisäksi Textalla on mahdollista julkaista sisältöjä suoraan sosiaalisen median kanaville. Texta on integroitavissa yli 4000 eri alustan kanssa ja ne auttavat automatisoimaan sisällön luomisen ilman erityistä teknistä osaamista. Tekoälyn kehitys mahdollistaa varmasti uusienkin alustojen yhteistyöt.

Hinta

Texta on suhteellisen edullinen, joten se on useamman käyttäjämäärän saatavilla. Starter-taso sisältää 300 000 sanaa ja se kustantaa kuukausiveloituksella 25 dollaria. Pro Max 49 dollaria kuussa ja Pro Max Plus 79 dollaria. Vuosiveloituksella hinnat ovat selkeästi halvemmat, Starterin kuukausihinnaksi jää silloin vain 10 dollaria (eli 120 dollaria / vuosi). 

Tietysti Textasta on saatavilla myös ilmainen kokeilu, jonka pituus on seitsemän päivää ja siinä on käytettävissä 4000 sanaa. 

Kokemuksia Textasta

Kuten jo Softiankin sivuilta käy ilmi, Texta ei ole markkinoiden ainoa sisällöntuotantoon tarkoitettu tekoälysovellus. On monia muitakin työkaluja, jotka tarjoavat samanlaisia ominaisuuksia ja etuja. Textan ja muiden tekoälytyökalujen välillä on kuitenkin joitain keskeisiä eroja.

Markkinoilla on useita tekoälyyn tukeutuvia kirjoitusassistentteja, joista jokaisella on omat ominaisuutensa ja etunsa. Esimerkiksi Grammarly on yksi markkinoiden suosituimmista tekoälyä käyttävistä kirjoitusassistenteista. Se tarjoaa monia samoja ominaisuuksia kuin Texta, mukaan lukien kieliopintarkistus ja plagiointitarkistus – tosin Grammarly ei luo tekstejä. Siksi Grammarly löytyykin yhdistettynä Textan alustaan, vaikkakin vain englannin kielisiin sisältöihin. Texta on suunniteltu analysoimaan kirjoitustyyliä ja antamaan henkilökohtaisia ehdotuksia ja suosituksia. Tämä erottaa sen muista työkaluista, jotka perustuvat perusalgoritmeihin.

Texta on saanut palautetta käyttäjiltä sen helppokäyttöisyydestä ja kattavista ominaisuuksista. Jotkut käyttäjät ovat kuitenkin kritisoineet työkalua siitä, ettei se ole yhtä tarkka kuin muut tekoälyn kirjoitusassistentit. Texta tarjoaa asiakastukea ja resursseja, joiden avulla käyttäjät saavat riittävästi irti työkalusta. Textan sivusto sisältää UKK-osion ja asiakastuki on saatavilla myös sähköpostitse.

Texta arvostelu

Trustpilotissa annettujen arviointien perusteella Texta on saanut arvosanaksi 4,3, asteikolla 1-5. Käyttäjät ovat saaneet Textasta apuja moneen erilaiseen kirjoitusongelmaan, jotkut jopa pitävät sitä markkinoiden parhaimpana tekoälytyökaluna sisältöjen tekemiseen. 

Tarjolla on runsaasti tekoälyllä toimivia työkaluja, jotka ovat nimenomaan suunnattu sisällöntuotantoon. Siinä mielessä Texta ei ole muista poikkeava, mutta toki tarjoaa joitain etumatkaa antavia ominaisuuksia, kuten tehostettua oikeinkirjoitusta. Kuten jo mainittu, tekoälyn kehitys tuo markkinnoille jatkuvasti uusia AI-tuotteita. Oikeastaan sen omaan käyttöön sopivan tekoälyn löytää vain tutustumalla sovelluksiin sekä niiden toimintoihin ja kokeilemalla itse!

Tutustu lisää

Lue lisää tekoälystä.

  • Midjourney on tekoälyllä toimiva kuvien luontityökalu, joka luo taidetta tekstikehotteiden perusteella. 
  • ChatGPT on huippuluokan AI-chatbot, joka käyttää uusinta luonnollisen kielen prosessointitekniikkaa luodakseen ihmismielen kaltaisia vastauksia.
  • Jasper on tehokas tekoälysovellus, joka pystyy tuottamaan suuren määrän sisältöä nopeasti.
  • Writesonic on tekoälyllä toimiva kirjoitusalusta, jonka avulla on helppo tuottaa laadukasta sisältöä nopeasti ja tehokkaasti.
  • Mymind on tekoälyyn perustuva alusta, joka auttaa käyttäjiä automatisoimaan tehtäviä.
  • ElevenLabs on puheälytyökalu, joka auttaa yrityksiä luomaan korkealaatuista äänisisältöä.
  • Poised tarjoaa tekoälyn avulla toimivaa viestintäopastusta.
  • Synthesia-työkalu lupaa ammattitason videoita vartissa.

Aiheeseen liittyvät blogit

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

tekoäly

Browse arvostelu

Mikä on Browse? AI-työkalut ovat nyt kuumaa tavaraa digitaalisessa viestinnässä ja monet tekoälyn sovellukset saattavat aiheuttaa runsaudellaan valinnan vaikeutta. Kaikissa niissä on kuitenkin ensisijaisena tehtävänä nopeuttaa ja helpottaa erilaisia työtehtäviä. Browse on

Lue arvostelu
tekoäly

Scalenut arvostelu

Mikä on Scalenut? Markkinoinnin mennessä vauhdilla eteenpäin ja tuoden esille uusia trendejä, tarvitsevat yritykset työkaluja, jotka auttavat pysymään menossa mukana. Yksi monista uusista tekoälytyökaluista on Scalenut. Scalenut on niin sanottu all-in-one-sovellus, joka

Lue arvostelu
tekoäly

Craftly arvostelu

Mikä on Craftly? Maailman muuttuessa digitaalisemmaksi, ovat markkinointistrategiatkin kehittyneet sisältämään koneoppimista sekä tekoälyn käytön. Viime vuosina suosiota on saavuttanut Craftly, joka kuvailee olevansa edistyksellinen markkinointityökalu, hyödyntää koneoppimista sekä tekoälyä markkinointistrategioiden parantamiseen. Sen

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.