Freedomly arvostelu

Freedomly logo

Freedomly on digitaalisten palvelujen markkinapaikka, jossa erityisesti pienten yritysten on helppo löytää projektilleen sopiva tekijä. Alustalla työtehtävien ulkoistaminen hoituu aina myyjän ja ostajan välisen keskustelun aloittamisesta laskutukseen.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 0 €
Kenelle : Pienille yrityksille, yksinyrittäjille, freelancereille
5/5
Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Freedomly on digitaalisten palvelujen markkinapaikka, jossa erityisesti pienten yritysten on helppo löytää projektilleen sopiva tekijä. Freelancereille ja pienyrittäjille alusta tarjoaa kanavan löytää uusia asiakkaita. Alustalla työtehtävien ulkoistaminen hoituu aina myyjän ja ostajan välisen keskustelun aloittamisesta laskutukseen. Freedomly tarjoaa kotimaisen vaihtoehdon esimerkiksi ulkomaiselle freelancer-alusta Fiverille.

Kuka voi käyttää Freedomlya?

  • Pienille yrityksille
  • Yksinyrittäjille
  • Freelancereille

Mitä Freedomlylla voi tehdä?

  • Myydä osaamista
  • Hankkia asiakkaita
  • Ulkoistaa työtehtäviä
  • Löytää oikea osaaja tai tekijä

Sivustolla voi toimia ostajan tai myyjän roolissa. Ostajapuolella se sopii ensisijaisesti pienyrittäjille ja alle kymmenen hengen yrityksille. Tekijäpuolella se sopii erinomaisesti freelancereille ja yksinyrittäjille. Sivustolle on lähitulevaisuudessa tulossa ominaisuus, joka mahdollistaa myös kevytyrittäjien rekisteröitymisen alustalle.

Freedomly ostajille

Projektilleen sopivaa tekijää etsivä ostaja voi joko selailla alustalla valmiita palvelulistauksia tai julkaista toimeksiannon. Esimerkiksi logon tekijää etsivä ostaja voi selailla sivustolla rekisteröityneitä graafisia suunnittelijoita ja löytää heidän joukostaan tarpeeseensa sopivan kumppanin.

Palvelulistauksia ja esimerkiksi tekijöiden hintoja voi selailla ilman rekisteröitymistä. Rekisteröitynyt ostaja voi myös julkaista toimeksiannon, jossa etsii juuri tietynlaista tekijää. Alustan etu on, että sen avulla juuri oikeanlaisen tekijän löytäminen on helpompaa ja ketterämpää kuin pelkästään googlettamalla tai etsimällä osaajia sosiaalisesta mediasta.

Freedomly tekijöille

Kun tekijä eli palvelun tai osaamisen myyjä rekisteröityy Freedomlyyn, on tämän ensin luotava profiili. Mitä perusteellisempi profiili, sitä varmemmin tekijä saa asiakkaita. Tekijä voi luoda profiiliinsa valmiit palvelupaketit. Esimerkiksi blogitekstien kirjoittaja voi ilmoittaa profiilissaan, miten pitkiä blogitekstejä kirjoittaa mihinkin hintaan ja mitä muuta hintaan sisältyy. Tekijä voi myös ilmoittautua ostajan luomaan toimeksiantoon ja esittää tarjouksen. Tämän jälkeen ostaja ja tekijä keskustelevat työn suorittamisen yksityiskohdista ja seuraavista askeleista esimerkiksi alustan chatissa.

Mainos:

Miksi käyttää Freedomlya?

Varsinkin freelancerit ja pienyrittäjät käyttävät usein paljon arvokasta työaikaa asiakashankintaan ja joutuvat kilpailemaan suurien toimistojen kanssa hakukonenäkyvyydessä. Freedomly tarjoaa riskittömän kanavan uusien asiakkuuksien löytämiseen ja hoitaa markkinoinnin tekijän puolesta. Alustalla tekijän on mahdollista kerätä suoritetuista töistä arvosteluja, joita voi hyödyntää myös muissa kanavissa.

Ostajalle sivusto tarjoaa tehokkaan tavan etsiä projektilleen oikea tekijä. Monet pienyrittäjät hoitavat itse monenlaisia työtehtäviä, joiden ulkoistaminen olisi kannattavampaa ja kustannustehokkaampaa. Freedomlylla ostajat voivat löytää juuri tarvitsemaansa erikoisosaamista nopeasti ja tehokkaasti.

Freedomlyn ominaisuudet

Freedomly toimii kaikissa selaimissa, mutta siitä ei ainakaan tällä hetkellä ole olemassa mobiilisovellusta. Freedomly on läpinäkyvä alusta, eli tekijöitä, palvelukuvauksia ja hintoja on mahdollista tarkastella ilman rekisteröitymistä.

Alusta pitää sisällään kattavan keskusteluominaisuuden tekijän ja ostajan väliseen kommunikointiin. Keskustelualueelle voi lisätä liitteitä, kuten vedoksia tekijän suorittaman työn eri versioista. Sekä tekijän että ostajan voi arvostella sanallisesti sekä antamalla 0–5 tähteä.

Freedomlylle rekisteröityminen on ilmaista, eikä sen käyttö vaadi vuosisopimuksia tai kuukausimaksuja. Palvelun käyttö on ostajalle ilmaista, sillä tekijä maksaa tekemästään työstä komission Freedomlylle. Korttitietojen tallennukseen ja maksujen veloitukseen on sivustolla käytössä Stripe-maksupalvelu.

Kokemuksia Freedomlysta

Freedomly on saanut käyttäjiltään laajasti positiivista palautetta. Ostajat kiittelevät alustaa siitä, että sen avulla on mahdollista löytää sopiva tekijä hyvin nopeasti. Alustalla on myös helppo löytää suomalaisia tekijöitä ja osaajia, kuten SEO-optimoitujen suomenkielisten blogien kirjoittajia.

Kritiikkiä alusta on saanut maksutapojen vähäisyydestä. Alustalle on tulevaisuudessa tulossa lisää maksutapoja, kuten PayPal. Kevytyrittäjillä ei ole tähän mennessä ollut mahdollisuutta rekisteröityä alustalle, sillä siihen on vaadittu Y-tunnus. Tähän on kuitenkin tulossa muutos.

Freedomly arvostelu

Freedomly on oiva alusta pienyrittäjille ja freelancereille. Sen avulla palvelujen ulkoistaminen on helppoa ja freelancereille se on kanava, jossa myydä osaamistaan. Alustan avulla ostajien on helpompaa löytää projekteilleen juuri oikeanlainen tekijä. Freedomly ei ole hintojen kilpailutuspaikka ja se kehottaa ostajia etsimään halvimman sijasta parhaimman kumppanin.

Alustan plussa on sen avoimuus ja läpinäkyvyys. Tekijöitä ja hintoja pääsee selailemaan ilman rekisteröitymistä, eikä rekisteröinnistä tarvitse maksaa.

Lue myös

Samankaltaisia sovelluksia

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 4.5 / 5. Arvioiden määrä: 12

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
Tekoäly (AI)

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.