Softia

Löydä yritysohjelmisto tarpeisiisi

Mikä on Softia?

Softia.fi on verkkosivusto, jonne on koottu tietoa erilaisista yrityssovelluksista- ja ohjelmistoista. Sivustolla voit tetsiä ja vertailla erilaisia yrityssoftia eri tarpeisiin. Sivuston hakuominaisuudella voit hakea ohjelmistoa esimerkiksi laskutukseen tai projektinhallintaan.Voit myös hakea vain ilmaisia tai vain suomalaisia ohjelmistoja.
 
Blogissamme julkaisemme artikkeleja erilaisista työelämän ilmiöistä. Annamme vinkkejä ohjelmistoista ja mitä niiden hankinnassa tulee ottaa huomioon. Blogissa voit lukea esimerkiksi projektinhallinnan ja laskutuksen työkaluista, digitaalisesta fasilitoinnista, sekä miten aloittaa oma podcast.
 

Mihin tarkoitukseen Softia on perustettu?

Yrityskenttä muuttuu jatkuvasti. Etä-ja hybridiaika on synnyttänyt uudenlaisia tarpeita, joihin on olemassa erilaisia ohjelmistoratkaisuja. Softia.fi on perustettu keskittämään tieto erilaisista sovelluksista ja ohjelmistoista yhteen paikkaan.
 
Lähtötilanne on ollut se, että ohjelmistoista ja sovelluksista on löytynyt tietoa englannin kielellä. Softia.fi tarjoaa tietoa ja arvosteluja ohjelmistoista suomeksi. Missiomme on myös tarjota tietoa erityisesti suomalaisista yritysohjelmistoista.

Tarjoamme

  • arvosteluja yrityssovelluksista suomeksi
  • nostoja erityisesti suomalaisista sovelluksista
  • tietoa sekä ilmaisista että maksullisista ohjelmistoista
  • tietoa ohjelmistojen merkityksestä yrityksen arjelle

Kenelle ohjelmistoarvostelumme ovat tarkoitettu?

Jokaisessa arvostelussamme kerromme, kenelle kyseinen ohjelmisto on tarkoitettu. Jotkut ohjelmistot sopivat suurille yleisöille, toiset pienemmän porukan tarpeisiin. Arvostelemme sekä suurille että pk-yrityksille soveltuvia ohjelmistoja. Kehotamme rohkeasti tutustumaan arvosteluihin ja löytämään oikean ohjelmiston juuri edustamasi yrityksen tai organisaation tarpeisiin!

Softia.fi:n palvelun tarjoaa Valoa Digital Oy

Kasvava määrä yrityssovellusten arvosteluita

Suomalaisten ohjelmistojen esittely

Apua oikean sovelluksen löytämiseen

Ole meihin yhteydessä

info@softia.fi

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.

Tutustu arvosteluihin