Wrike arvostelu

Wrike-logo.

Wrike on pilvipohjainen projektinhallintatyökalu, jolla voi hallita useita projekteja yhtä aikaa ja projektin eri vaiheissa on helppo pysyä kärryillä. Yhdellä ohjelmistolla näet tulevat, käynnissä olevat ja jo suoritetut projektit.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 9,80 $ per käyttäjä/kk, ilmaisversio saatavilla
Kenelle : Tehokasta ja joustavaa projektinhallintatyökalua kaipaavalle organisaatiolle
4.2/5
Android, iOS, Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä on Wrike?

Wrike on pilvipohjainen projektinhallintatyökalu, jolla voi hallita useita projekteja yhtä aikaa ja projektin eri vaiheissa on helppo pysyä kärryillä. Yhdellä ohjelmistolla näet tulevat, käynnissä olevat ja jo suoritetut projektit.

Pilvipohjainen ohjelmisto mahdollistaa projektien hallinnan mistä ja milloin tahansa ja laitteesta riippumatta. Etätyön yleistyttyä vauhdilla projektinhallintaan tarvitaan yhä tehokkaampia ja monipuolisempia ominaisuuksia tarjoavia ohjelmistoja ja Wrike vastaa näihin vaatimuksiin.

Kenelle ja mihin ongelmaan sovellus tuo ratkaisun?

Yrityksissä on lähes aina useampia projekteja menossa yhtä aikaa. Erilaisten projektien hallinta voi olla hyvin työlästä ja stressaavaa ja vielä nykyaikanakin helposti päädytään tilanteeseen, jossa on muistilappuja siellä täällä. Jotain jää helposti viime tippaan ja pahimmillaan näitä tehtäviä hoidetaan työajan ulkopuolella. Projektinhallintaohjelmistolla pääsee muistilapuista eroon, kun ohjelmisto muistuttaa ajoissa projektin eri vaiheista. Näin pysytään myös koko ajan kärryillä missä vaiheessa projekti on menossa, kun tehtävän kirjaaminen valmiiksi kertoo reaaliaikaisesti projektin edistymisestä.

Gantt-kaavion tekeminen käy Wriken avulla helposti
Gantt-kaavion tekeminen käy Wriken avulla helposti.

Mainos:

Wriken ominaisuudet

Wrikessä voi seurata projektin tulevia tehtäviä, käynnissä olevia tehtäviä kuin jo suoritettuja tehtäviä. Ohjelmistoon voi syöttää myös projektiin kuulumattomia muita tehtäviä, jolloin oma ajankäytön hallinta paranee. Projekteja voi olla useita ja kaikkien projektien tilanne selviää nopeasti yhdellä vilkaisulla.

Wrike-projektihallintatyökalu näyttää missä vaiheessa projektin eri tehtävät ovat
Wrike-projektihallintatyökalun avulla näkee helposti missä vaiheessa projektin tehtävät ovat.

Toimii myös mobiililaitteella

Pilvipohjaisena ohjelmana Wrike toimii sujuvasti millä tahansa laitteella, olipa kyseessä sitten Windows-läppäri, Mac tai Linux-läppäri. Ohjelmisto taipuu myös sujuvasti mobiililaitteille, joka mahdollistaa projektien seurannan ja muokkaamisen myös silloin, kun ei itse ole toimistolla.

Voi liittää videoita, kuvia ja asiakirjoja

Wrikessä voi myös hallita projektin asiakirjoja ja sinne on liitettävissä jopa kuvia ja videoita. Nämä ominaisuudet tekevät Wrikestä joustavan ja se vastaa tulevaisuuden haasteisiin, kun videot lisääntyvät yhä enenevässä määrin osana isoja projekteja.

Nopea ja helppolukuinen raportointi

Projektien eri osista on helppo laatia visuaalinen ja helppolukuinen raportti, jolla nähdään nopeasti mikä tilanne missäkin projektissa on.

Wrike -projektihallintatyökalun raportti
Erilaisia raportteja on helppo tehdä
Wrike näyttää tehtävien jakautumisen työntekijöiden kesken
Työtehtävien jakautuminen työntekijöiden kesken.

Tukee monia ohjelmia

Wriken käyttö ei jää muista käytettävistä ohjelmistoista kiinni, kun se on yhteensopiva yli 400 muun ohjelmiston kanssa. Monipuoliset mahdollisuudet erilaisiin ohjelmistoihin mahdollistavat hyvin isojen ja laajojenkin projektien näppärän hallinnan.

Hinta

Wriken hinnoittelu on läpinäkyvää. Ohjelmistosta on olemassa ilmaisversio, jota voi käyttää enintään 5 tiimin jäsenen kanssa yksinkertaisiin projekteihin. Vähänkään laajempaan projektiin tai useampaan projektiin kannattaa kuitenkin valita maksullinen versio. Maksullisia versioita on 3 erilaista ja hinnoittelu riippuu tarvittavista ominaisuuksista. Jo edullisimmalla maksullisella versiolla (9,80 $/kk) saa runsaasti lisäominaisuuksia ohjelmistoon.

Wrike arvostelu

Wrike on nopea ja mukautuvainen ohjelmisto, jolla projektinhallinta on yksinkertaista ja helppoa riippumatta siitä onko projekti iso vai pieni ja miten paljon projekteja on yhtä aikaa menossa. Se taipuu käyttäjän tarpeen mukaan ja jopa isotkin organisaatiot voivat saada tällä ohjelmistolla merkittävästi tehokkuutta toimintaansa.

Wriken käyttäjät ovat olleet kautta linjan tyytyväisiä työkaluun. Etenkin ohjelmiston mukautuminen omiin tarpeisiin vastaavaksi on saanut paljon kiitosta. Visuaaliset ja helppolukuiset raportit ovat olleet erityisesti käyttäjien mieleen, koska se ne tehostavat merkittävästi ajankäytön hallintaa. Mobiilikäyttö on niin ikään ollut kovin kiitelty ominaisuus, kun kaikki samat ohjelmiston toiminnot löytyvät niin tietokoneella kuin puhelimella ja ne ovat yksinkertaisia käyttää missä ja milloin vain.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suositut vaihtoehdot projektinhallinnan työkaluksi

Lue tekemämme arvostelu:

Aiheeseen liittyvä blogit

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Lucidchart logo
Yhteistyö

Lucidchart arvostelu

Mikä on Lucidchart? Lucidchart on kaaviotyökalu, jolla muunnat hetkessä monimutkaisen tiedon havainnollistavaksi infografiikaksi. Ohjelmisto auttaa tiimejä hahmottamaan prosessejaan, järjestelmiään ja muita tärkeitä ja olennaisia tietoja. Koska tämä ohjelmisto esittää monimutkaisia ​​tietoja yksinkertaisella

Lue arvostelu
SE Ranking logo
SEO

SE Ranking arvostelu

Mikä on SE Ranking? SE Ranking on SEO-työkalu, joka auttaa parantamaan hakukoneesi tuloksia ja verkkosivustosi sijoitusta avainsanaehdotusten, sivustotarkastusten ja käänteisten linkkien seurannan avulla. SE Ranking tarjoaa myös näppäriä lisäominaisuuksia, kuten markkinointisuunnitelman ja

Lue arvostelu
Piwik PRO logo
Web-analytiikka

Piwik PRO arvostelu 

Mikä on Piwik PRO? Piwik PRO on verkkosivu- ja applikaatioanalytiikan sovellus, jonka kilpailijoita ovat esimerkiksi Adobe Analytics, Matomo, Google Analytics 4 ja Google Analytics 360. Sovelluksen avulla yritys voi mitata, analysoida ja

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.