Notion arvostelu

Notion logo

Notion projektinhallintaohjelmisto, joka on saanut kiitosta ominaisuuksistaan ja kohtuullisesta hinnastaan. Notionilla tiimit ja yritykset voivat tehokkaasti suunnitella, organisoida ja seurata projektejaan.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 0 e/kk
Kenelle : Yrittäjille, tiimeille, yrityksille
4.6/5

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä on Notion?

Notion on web-pohjainen projektinhallintaohjelmisto. Se pitää sisällään erilaisia muistiinpano-, tehtävienhallinta- ja yhteistyöominaisuuksia, jotka kaikki on koottu yhdelle alustalle. Vuonna 2016 julkaistusta ohjelmistosta on yksi maailman suosituimmista projektinhallintatyökaluista. Monissa yrityksissä ja tiimeissä sitä käytetään vain muistiinpanotyökaluna, mutta tästä huolimatta se sopii monelle hyvin myös projektinhallintatyökaluksi. Tämä Notion arvostelu kertoo, mistä on kyse.

Piirretty kuvituskuva henkilöistä asettamassa muistilappuja seinälle.
Notion on edullinen ja monipuolinen projektinhallinnan ohjelmisto. Kuva: Notion.

Notion ominaisuudet

Notion sisältää laajan valikoiman ominaisuuksia, jotka tekevät siitä monipuolisen ja tehokkaan projektinhallintatyökalun.  Ohjelmiston tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

Mukautettavat sivut

Ohjelmistossa käyttäjät voivat luoda omia mukautettavia sivuja, joita voidaan käyttää monenlaisiin tarkoituksiin, mukaan lukien muistiinpanojen tekemiseen, tehtävien hallintaan ja projektisuunnitteluun. Käyttäjät voivat monipuolisesti lisätä projektiin tekstiä, kuvia ja taulukoita.

Tehtävien hallinta

Notionilla tehtävien luominen ja hallinta sekä niiden antaminen tiimin jäsenille ja jäsenten työn edistymisen seuranta on helppoa ja tehokasta. Tehtäviä voi helposti priorisoida, jolloin työmäärän organisointi on selkeää.

Yhteistyö

Notionilla onnistuu reaaliaikainen yhteistyö tiimien kesken eri projekteissa. Käyttäjät voivat kommentoida sivuja, merkitä tiiminsä jäseniä ja ilmoittaa muille kaikista tarvittavista muutoksista ja päivityksistä.

Integraatiot

Notion pitää sisällään integraatiot moniin kolmannen osapuoleen työkaluihin, kuten Google Driveen, Trelloon ja Slackiin. Integrointi mahdollistaa paremman tuottavuuden, kun eri järjestelmien tiedot voidaan yhdistää yhdeksi kokonaisuudeksi.

Mobiilisovellus

Notionista on olemassa mobiilisovellus, jossa on samat ominaisuudet kuin työpöytäversiossa. Tämä mahdollistaa täysin paikka- ja aikariippumattoman työskentelyn, sillä projektia voi hallinnoida puhelimella missä ja milloin vain.

Kuvakaappaus Notion-työkalun rekrytointitaulusta.
Notion pitää sisällään erilaisia tauluja ja näkymiä. Kuva: Notion.

Notion hinta

Notion tarjoaa käyttäjilleen 4 hintapakettia:

Ilmainen versio

Ilmaisversio sisältää perusominaisuuksia, kuten rajattomasti sivuja, mobiilisovelluksen ja integraatiot rajoitetulla määrällä kolmannen osapuolen työkaluihin.

Notion yksinyrittäjille

Yksittäisille käyttäjille, kuten yksinyrittäjille, Notion tarjoaa henkilökohtaisen suunnitelman, jonka hinta on 8 dollaria kuukaudessa (laskutetaan vuosittain) tai 10 dollaria kuukaudessa (laskutetaan kuukausittain). Tämä sopimus sisältää rajoittamattoman tallennustilan, versiohistorian ja edistyneitä yhteistyöominaisuuksia, kuten käyttöoikeudet ja vain jäsenille tarkoitetut sivut.

Notion tiimeille

Tiimeille tarkoitetun paketin hinta on 15 dollaria jäsentä kohden kuukaudessa (laskutetaan vuosittain) tai 18 dollaria jäsentä kohden kuukaudessa (laskutetaan kuukausittain). Tämä suunnitelma sisältää kaikki henkilökohtaisen suunnitelman ominaisuudet sekä parannetut suojaus- ja hallintaominaisuudet, kuten kertakirjautumisen (SSO) ja jäsenhallinnan.

Notion yrityksille

Notionin yrityssuunnitelma on suunniteltu suuremmille organisaatioille. Se sisältää mukautetun hinnoittelun erityistarpeiden ja vaatimusten perusteella. Tämä suunnitelma sisältää kaikki tiimisuunnitelman ominaisuudet sekä lisätuki- ja mukautusvaihtoehdot.

Notion tarjoaa myös CRM-ominaisuuden. Kuva: Notion.

Notion kokemuksia

Notion on saanut kiitosta ominaisuuksistaan ja edullisuudestaan. Siinä on kuitenkin myös puutteita. Se ei välttämättä ole kovin intuitiivinen, vaan sen käyttö vaatii opettelua. Myös ohjelmiston mukautusvaihtoehdoissa on rajoituksia; käyttäjät eivät esimerkiksi voi mukauttaa taulukoiden tekstin väriä tai fonttia. Ohjelmistossa on myös puutteita valmiissa malleissa ja käyttäjien on poimittava tiedot manuaalisesti sivuilta luodakseen raportteja. Todella suuriin projekteihin ohjelmisto ei välttämättä sovi projektinhallintatyökaluksi, sillä se voi paikoitellen olla hidas.

Notion arvostelu

Vaikka Notion luotiin alun perin muistiinpanotyökaluksi, se on saavuttanut melkoisen suosion viime vuosina projektityökaluna sen monipuolisuuden ja edistyneiden ominaisuuksien ansiosta. Sen ehdoton valttikortti on edullinen hinta. Sen ominaisuudet riittävät erinomaisesti useiden yritysten ja tiimien tarpeisiin, mutta todella isoihin projekteihin se ei välttämättä ole paras vaihtoehto. Se voi myös aluksi vaatia käyttäjältään kärsivällisyyttä, mutta opettelun jälkeen se on erinomainen vaihtoehto projektityökaluksi.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suositut vaihtoehdot projektinhallinnan työkaluksi

Monday on projektinhallintaan kehitetty työkalu, jonka avulla pystyy hoitamaan kokonaisvaltaisesti yrityksen projekteihin liittyviä asioita

Muut projektinhallinnan työkalut:

Aiheeseen liittyvät blogikirjoitukset

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
tekoäly

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.