Jira arvostelu

Jira logo

Käyttäjäystävällinen Jira-projektinhallintajärjestelmä on luotu kaiken kokoisille yrityksille helpottamaan projektien seuraamista ja ohjelmistojen kehittämistä. Se tarjoaa useita ratkaisuja suunnitteluun, raporttien ja ohjelmistojen luomiseen, helpottaen eri osa-alueiden hallintaa.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 0
Kenelle : Ohjelmistokehittäjät, yritykset, projektipäälliköt, tuotekehittäjät
4.2/5

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä Jira on?

Jira on erinomainen projektinhallintajärjestelmä lähes mille tahansa päivitystä vaativalle ohjelmistolle. Se auttaa suunnittelussa ja vapauttaa turhaa muistin tilaa. Voit luoda sen avulla raportteja, joilla voit tarkkailla työn kulkua. Ohjelma on helppokäyttöinen ja sopii useimmille alustoille. Saat käyttöösi lisäksi tuhansia eri lisäosia ja sovelluksia, millä voit muokata Jira-projektinhallintajärjestelmästä juuri omiin tarpeisiin sopivan. Voit käyttää sitä huoletta, koska tallennetut tiedot on suojattu asianmukaisella tavalla.

Projektinhallintajärjestelmä Jira sopii suunnitteluun, seurantaan ja julkaisuun

Jiralla voit luoda, suunnitella ja jakaa tehtäviä tiimillesi. Pystyt hallitsemaan ja priorisoimaan työt haluamallasi tavalla. Voit keskustella tehtävistä tiimin kanssa niin, että kaikki pääsevät näkemään missä mennään. Voit myös kommunikoida erikseen työntekijöiden kanssa.

Kenelle Jira soveltuu?

Jirasta hyötyvät esimerkiksi

  • Ohjelmistokehittäjät
  • Yritykset
  • Projektipäälliköt
  • Tuotekehittäjät

Jiran ominaisuudet

Käyttäjäystävällinen Jira-projektinhallintajärjestelmä on luotu kaiken kokoisille yrityksille helpottamaan projektien seuraamista ja ohjelmistojen kehittämistä. Se tarjoaa useita ratkaisuja suunnitteluun, raporttien ja ohjelmistojen luomiseen, helpottaen eri osa-alueiden hallintaa. Lisäksi Jira-järjestelmään saa ladattua tuhansia apuohjelmia ja lisäosia, millä järjestelmästä saa helposti muokattua omiin tarpeisiin sopivan.

Jira helpottaa projektinhallintaa. Kuva: Atlassian.com

Jira on suosittu sovellus ohjelmistokehityksessä

Alun perin ohjelmisto kehitettiin löytämään bugeja, mutta vuosien myötä siitä on muokkautunut erinomainen projektityökalu. Jiralla on helppoa ohjata ja hallita tiimien toimintaa, kun projektit ja työjonot ovat näkyvillä selkeästi. Ohjelmisto soveltuu mihin tahansa toimintaan riippumatta tiimin koosta tai projektien suuruudesta. Jiralla voi myös johtaa asiakkuuksia. Valtavasta kokonaisuudesta huolimatta Jira on pystytty pitämään yksinkertaisena ja käyttäjäystävällisenä.

Jira on osa Atlassianin tuoteperhettä

Jira on osa Atlassianin kehittämiä työkaluja, joten ne ovat yhteensopivia tuhansien muiden yhteistyöalustojen kanssa. Jira on helposti integroitavissa muiden Atlassian ohjelmien sekä tuotteiden kanssa, joita kehitetään jatkuvasti.

Data apuna projektien seurannassa

Jirassa kertyneen datan perusteella pääset selaamaan erilaisia raportteja, joita voi hyödyntää suorituskyvyn parantamiseen omassa tiimissä. Jira projektinhallintajärjestelmä sopii myös työnkulun seuraamiseen ja hallintaan. Muutamalla klikkauksella voit parantaa työnkulkua ensiluokkaisten työkalujen avulla ja muokata niistä täysin omiin ja tiimin tarpeisiin sopivan.

Jiran avulla tiimisi pysyy ajan tasalla tehtävistä. Kuva: Atlassian.com

Jiran hinta

Pääset kokeilemaan Jiraa ilmaiseksi seitsemän päivän ajan. Kokeilujakson jälkeen 10 käyttäjään asti palvelu on ilmainen. 7,50 dollarin kuukausimaksulla voit hyödyntää ohjelmaa 100 käyttäjään asti, mutta saat käyttöösi vain rajoitetun määrän muistitilaa ja asiakaspalvelua rajoitettuina aikoina. Premium 14,50 dollarin kuukausimaksulla saat ohjelman lisäksi käyttöösi muun muassa rajoittamattoman määrän muistia ja apua on saatavissa vuorokauden ympäri.

  • Standard 7,50 $/kuukausi
  • Premium 14,50 $/kuukausi

Jira arvostelu

Jira on yksi maailman johtavista projektihallintajärjestelmistä, jonka avulla voit tehdä sujuvasti yhteistyötä digitaalisessa työympäristössä ja saada työt valmiiksi nopeasti. Pääset kätevästi muokkaamaan alustan omille tarpeille sopivaksi, joten se sopii minkä tahansa keskisuuren yrityksen käyttöön. Taustalta löytyvä Atlassian on luotettava yritys, joka on kehittänyt markkinoille useita laadukkaita tuotteita yritysten avuksi.

Saat projektihallintajärjestelmän käyttöön ilmaiseksi 10 käyttäjään asti. Tämä on hyvä tapa kokeilla käytännössä olisiko siitä apua hallitsemaan oman yrityksen toimintaa ja myöhemmin kohtuullisella kuukausimaksulla voit lisätä käyttäjämääriä sekä hyötyä muista lisäpalveluista. Ihan joka alalle tämä tuote ei sovi, mutta on ihanteellinen esimerkiksi pienille ja keskisuurille ohjelmistoyrityksille, uusille yrittäjille ja teknologia yrityksille. Kaiken kaikkiaan Jira tarjoaa vastinetta rahoille sekä helpottaa töiden suunnittelua ja hallintaa.

Jiran työtila näyttää ajankohtaiset tehtävät. Kuva: Atlassian.com.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suositut vaihtoehdot projektinhallinnan työkaluksi

Lue tekemämme arvostelu:

Aiheeseen liittyvät blogikirjoitukset

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Työajanseuranta

Otta arvostelu

Mikä on Otta? Otta (ent. Visma Entry) on kaikille toimialoille ja kaikenkokoisille yrityksille suunnattu työajanseurantajärjestelmä. Ottalla kirjaat, tarkistat ja hyväksyt työtunnit sekä tulkitset työajan niin selaimessa, mobiilisovelluksessa kuin perinteisellä leimauslaitteellakin, reaaliaikaisesti. Miksi

Lue arvostelu
SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.