Monday arvostelu

Monday-projektinhallintasovelluksen logo.

Monday-sovellus on projektinhallintaan kehitetty työkalu, jonka avulla pystyy hoitamaan kokonaisvaltaisesti yrityksen projekteihin liittyviä asioita.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 8 € käyttäjää kohden kuukaudessa
Kenelle : Soveltuu niin pienille, kuin isoillekin tiimeille toimialasta riippumatta
4.6/5
Android, iOS, Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä on Monday?

Monday.com on työkalu, jolla voidaan hallinnoida kokonaisvaltaisesti yrityksen projekteja. Sovellus sopii yritykselle niin sisäisen viestinnän hallintaan kuin tuotannon seuraamiseen. Työkalusta tekee monipuolisen sen kokoava tyyli: yrityksen asioita pystyy hoitamaan useampikin henkilö, jolloin henkilöstö pysyy kartalla projekteista ja niiden eri vaiheista. Monday toimii sekä projektinhallinnan että sisäisen viestinnän työkaluna.

Kenelle ja mihin ongelmaan sovellus tuo ratkaisun

Kilpailijoihinsa nähden Monday on hyvin monipuolinen ohjelmisto. Se sopii käytännössä mille tahansa yritykselle, joka tarvitsee projektinhallintatyökalua, ja jonka projektinhallinnasta vastaa useampi ihminen. Mondayn sivuilta löytyvällä referenssilistalla ovat mukana muun muassa Hulu, Loreal, Universal ja Coca-Cola. Kyseessä ei siis ole vain yhden alan erityistyökalu, vaan sen hyödyt on sovellettavissa monelle eri alalle.

Mondayn ominaisuudet

Keskeisessä roolissa Mondayssa ovat boardit eli taulut, jotka selkeyttävät toimintaa ja erottavat kokonaisuudet toisistaan. Pääboardin kautta on nähtävissä kaikki projektit, minkä lisäksi voidaan luoda yksityisiä projektia, jotka näkyvät vain määritellyille henkilöille. Etenkään suuremmissa yrityksissä projektit eivät yleensä ole pelkästään yrityksen sisäisiä, minkä vuoksi niiden toteuttamiseen osallistuu myös jokin ulkopuolinen taho. Mondayn kautta yksittäinen projekti on helposti jaettavissa myös ulkopuolisille.

Monday käyttöliittymä on selkeä ja monipuolinen
Monday soveltuu erittäin hyvin tehtävien organisointiin etätöissä.

Mondaysta tekee poikkeuksellisen sen laaja integroitavuus. Monet yritykset tuskailevat ohjelmistojen kanssa, jotka eivät pelaa yhteen. Tämä luo ylimääräisiä ja hankalia työvaiheita projekteihin. Juuri tästä syystä Monday on erittäin suosittu projektinhallintatyökalu. Siitä saa kokoavan yksikön, jonka kautta voi kommunikoida myös muiden Mondayn integraatio-ohjelmien kanssa. Tämä tarkoittaa esimerkiksi huomattavasti huolettomampaa sisäistä viestintää eri viestintäsovelluksilla. Yhden keskitetyn ratkaisun kautta.

Kommunikointi Monday sovelluksessa käy helposti
Monday soveltuu hyvin myös esimerkiksi markkinointitiimin yhteistyöhön.

Moni projektinhallintatyökalu on tehty vaikeaselkoiseksi ja monimutkaiseksi, mutta Mondayn käytettävyys on hyvällä tasolla. Sovellus myös muotoutuu käyttäjäyrityksensä mukaan, eli siitä voidaan rakentaa ulkoasultaan juuri sellainen kuin yrityksen tarpeisiin parhaiten sopii. Käytettävyyttä lisää se, että työkalu on selainpohjainen, eli sitä voi käyttää millä tahansa tietokoneella lataamatta sovellusta erikseen. Mondaysta löytyy mobiilisovellus, jolla projektia voi seurata vaikkapa kahvitauolla.

Lue lisää miten Monday soveltuu esimerkiksi markkinoinnin tarkoituksiin tai yrityksen CRM-järjestelmäksi.

Hinta

Monday hinnoitellaan eri tasoisina sen mukaan, millaisen kokonaisratkaisun asiakasyritys haluaa ja miten monta käyttäjää sen piiriin otetaan. Esimerkiksi kolmen käyttäjän perustason Monday-sovellus maksaa yritykselle 24 euroa kuukaudessa. Mitä enemmän ominaisuuksia Mondayhin ottaa, sen enemmän se maksaa. Suosituin taso on Pro-lisenssi, jossa on käytännössä kaikki toiminnallisuudet käytössä. Pro-lisenssi on alkaen 16 €/kk/käyttäjä vuosilisenssillä ja 20 €/kk/käyttäjä kuukausilisenssillä. Suuremmille yrityksille hinnat ja tasot ovat neuvoteltavissa erikseen. Mondayta voi kokeilla ilmaiseksi 14 päivän ajan. Opiskelijat ja voittoa tavoittelemattomat yhdistykset voivat tietyin ehdoin saada ilmaisen käyttöoikeuden. Lue Mondayn hinnoittelusta tarkemmin.

Monday arvostelu

Monday on helppokäyttöinen työkalu, joka soveltuu hyvin laajasti monien alojen yritysten projektinhallintatarpeisiin. Juuri käytettävyys erottaa sen muista projektinhallintatyökaluista ja tekee siitä yhden parhaan markkinoilla olevista työkaluista. Sen laaja integroitavuus antaa sille vielä etumatkan moneen muuhun vastaavaan työkaluun. Mondayn kalenteriominaisuudet ja automatisoidut osiot helpottavat projektin vetäjän työtä, kun jokaista asiaa ei tarvitse tehdä manuaalisesti erikseen. Koska kokonaisuus on pitkälti automatisoitu ja helppokäyttöinen, yrityksen ei myöskään tarvitse hukata kallista aikaa asioiden opetteluun.

Hinta-laatusuhteeltaan Monday on erittäin hyvä, mutta silti se ei ole edullisimmasta päästä. Jos yritys tarvitsee vain murto-osaa sen tarjoamista toiminnallisuuksista, mutta esim. haluaa käyttää jotain tiettyä Pro-tason ominaisuutta 20 €/kk/käyttäjä voi tuntua kalliilta, etenkin jos on useampi käyttäjä. Siksi kannattaakin hyödyntää ohjelmiston ominaisuuksia mahdollisimman hyvin ja esim. korvata mahdollisia yhteisiä Excel-tiedostoja ym. sovelluksia ja työkaluja Mondaylla. Silloin 20 €/kk on nopeasti erittäinkin huokea hinta siitä, mitä arvoa sovellus tuo yritykselle.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suositut vaihtoehdot projektinhallinnan työkaluksi

Lue tekemämme arvostelu:

Aiheeseen liittyvät blogikirjoitukset

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 4 / 5. Arvioiden määrä: 1

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
Tekoäly (AI)

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Yksi vastaus

  1. Pienen alkuihmettelyn jälkeen Mondaysta on muodostunut erittäin oleellinen osa koko toimintaamme.
    Asiantuntijayritys alle 10 henkilöä. Hoidamme käytännössä nykyään Mondayssä kaiken sen mitä 10 vuotta sitten hoidettiin lähinnä exceleissä. Vaihtoehtona projektinhallintaan olisi ollut käytännössä paljon kankeammat ja kalliimmat järjestelmät tai sitten ilmaiset kuten excelit, trellot jne.
    Projektinhallinta on isoin ja tärkein osa-alue, mutta myös CRM, hallinnolliset työt, tuotannolliset työt ym. tehdään kaikki nykyään Mondayssa. Plussaa ovat erityisesti ohjelman räätälöitävyys ja yhteiskäyttö. Taulut mukautuvat omiin tarpeisiin ja tehtävien kommentointi ym. toimivat hyvin. Meillä lisenssi on noin 20 € / käyttäjä kuukaudessa, mutta kun miettii kuinka paljon sitä tulee käytettyä, niin hinta-hyötysuhde on kyllä hyvä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.