Monday arvostelu

Monday-projektinhallintasovelluksen logo.

Monday-sovellus on projektinhallintaan kehitetty työkalu, jonka avulla pystyy hoitamaan kokonaisvaltaisesti yrityksen projekteihin liittyviä asioita.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 8 € käyttäjää kohden kuukaudessa
Kenelle : Soveltuu niin pienille, kuin isoillekin tiimeille toimialasta riippumatta
4.6/5
Android, iOS, Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä on Monday?

Monday.com on työkalu, jolla voidaan hallinnoida kokonaisvaltaisesti yrityksen projekteja. Sovellus sopii yritykselle niin sisäisen viestinnän hallintaan kuin tuotannon seuraamiseen. Työkalusta tekee monipuolisen sen kokoava tyyli: yrityksen asioita pystyy hoitamaan useampikin henkilö, jolloin henkilöstö pysyy kartalla projekteista ja niiden eri vaiheista. Monday toimii sekä projektinhallinnan että sisäisen viestinnän työkaluna.

Kenelle ja mihin ongelmaan sovellus tuo ratkaisun

Kilpailijoihinsa nähden Monday on hyvin monipuolinen ohjelmisto. Se sopii käytännössä mille tahansa yritykselle, joka tarvitsee projektinhallintatyökalua, ja jonka projektinhallinnasta vastaa useampi ihminen. Mondayn sivuilta löytyvällä referenssilistalla ovat mukana muun muassa Hulu, Loreal, Universal ja Coca-Cola. Kyseessä ei siis ole vain yhden alan erityistyökalu, vaan sen hyödyt on sovellettavissa monelle eri alalle.

Mondayn ominaisuudet

Keskeisessä roolissa Mondayssa ovat boardit eli taulut, jotka selkeyttävät toimintaa ja erottavat kokonaisuudet toisistaan. Pääboardin kautta on nähtävissä kaikki projektit, minkä lisäksi voidaan luoda yksityisiä projektia, jotka näkyvät vain määritellyille henkilöille. Etenkään suuremmissa yrityksissä projektit eivät yleensä ole pelkästään yrityksen sisäisiä, minkä vuoksi niiden toteuttamiseen osallistuu myös jokin ulkopuolinen taho. Mondayn kautta yksittäinen projekti on helposti jaettavissa myös ulkopuolisille.

Monday käyttöliittymä on selkeä ja monipuolinen
Monday soveltuu erittäin hyvin tehtävien organisointiin etätöissä.

Mondaysta tekee poikkeuksellisen sen laaja integroitavuus. Monet yritykset tuskailevat ohjelmistojen kanssa, jotka eivät pelaa yhteen. Tämä luo ylimääräisiä ja hankalia työvaiheita projekteihin. Juuri tästä syystä Monday on erittäin suosittu projektinhallintatyökalu. Siitä saa kokoavan yksikön, jonka kautta voi kommunikoida myös muiden Mondayn integraatio-ohjelmien kanssa. Tämä tarkoittaa esimerkiksi huomattavasti huolettomampaa sisäistä viestintää eri viestintäsovelluksilla. Yhden keskitetyn ratkaisun kautta.

Kommunikointi Monday sovelluksessa käy helposti
Monday soveltuu hyvin myös esimerkiksi markkinointitiimin yhteistyöhön.

Moni projektinhallintatyökalu on tehty vaikeaselkoiseksi ja monimutkaiseksi, mutta Mondayn käytettävyys on hyvällä tasolla. Sovellus myös muotoutuu käyttäjäyrityksensä mukaan, eli siitä voidaan rakentaa ulkoasultaan juuri sellainen kuin yrityksen tarpeisiin parhaiten sopii. Käytettävyyttä lisää se, että työkalu on selainpohjainen, eli sitä voi käyttää millä tahansa tietokoneella lataamatta sovellusta erikseen. Mondaysta löytyy mobiilisovellus, jolla projektia voi seurata vaikkapa kahvitauolla.

Lue lisää miten Monday soveltuu esimerkiksi markkinoinnin tarkoituksiin tai yrityksen CRM-järjestelmäksi.

Hinta

Monday hinnoitellaan eri tasoisina sen mukaan, millaisen kokonaisratkaisun asiakasyritys haluaa ja miten monta käyttäjää sen piiriin otetaan. Esimerkiksi kolmen käyttäjän perustason Monday-sovellus maksaa yritykselle 24 euroa kuukaudessa. Mitä enemmän ominaisuuksia Mondayhin ottaa, sen enemmän se maksaa. Suosituin taso on Pro-lisenssi, jossa on käytännössä kaikki toiminnallisuudet käytössä. Pro-lisenssi on alkaen 16 €/kk/käyttäjä vuosilisenssillä ja 20 €/kk/käyttäjä kuukausilisenssillä. Suuremmille yrityksille hinnat ja tasot ovat neuvoteltavissa erikseen. Mondayta voi kokeilla ilmaiseksi 14 päivän ajan. Opiskelijat ja voittoa tavoittelemattomat yhdistykset voivat tietyin ehdoin saada ilmaisen käyttöoikeuden. Lue Mondayn hinnoittelusta tarkemmin.

Monday arvostelu

Monday on helppokäyttöinen työkalu, joka soveltuu hyvin laajasti monien alojen yritysten projektinhallintatarpeisiin. Juuri käytettävyys erottaa sen muista projektinhallintatyökaluista ja tekee siitä yhden parhaan markkinoilla olevista työkaluista. Sen laaja integroitavuus antaa sille vielä etumatkan moneen muuhun vastaavaan työkaluun. Mondayn kalenteriominaisuudet ja automatisoidut osiot helpottavat projektin vetäjän työtä, kun jokaista asiaa ei tarvitse tehdä manuaalisesti erikseen. Koska kokonaisuus on pitkälti automatisoitu ja helppokäyttöinen, yrityksen ei myöskään tarvitse hukata kallista aikaa asioiden opetteluun.

Hinta-laatusuhteeltaan Monday on erittäin hyvä, mutta silti se ei ole edullisimmasta päästä. Jos yritys tarvitsee vain murto-osaa sen tarjoamista toiminnallisuuksista, mutta esim. haluaa käyttää jotain tiettyä Pro-tason ominaisuutta 20 €/kk/käyttäjä voi tuntua kalliilta, etenkin jos on useampi käyttäjä. Siksi kannattaakin hyödyntää ohjelmiston ominaisuuksia mahdollisimman hyvin ja esim. korvata mahdollisia yhteisiä Excel-tiedostoja ym. sovelluksia ja työkaluja Mondaylla. Silloin 20 €/kk on nopeasti erittäinkin huokea hinta siitä, mitä arvoa sovellus tuo yritykselle.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suositut vaihtoehdot projektinhallinnan työkaluksi

Lue tekemämme arvostelu:

Aiheeseen liittyvä blogit

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Lucidchart logo
Yhteistyö

Lucidchart arvostelu

Mikä on Lucidchart? Lucidchart on kaaviotyökalu, jolla muunnat hetkessä monimutkaisen tiedon havainnollistavaksi infografiikaksi. Ohjelmisto auttaa tiimejä hahmottamaan prosessejaan, järjestelmiään ja muita tärkeitä ja olennaisia tietoja. Koska tämä ohjelmisto esittää monimutkaisia ​​tietoja yksinkertaisella

Lue arvostelu
SE Ranking logo
SEO

SE Ranking arvostelu

Mikä on SE Ranking? SE Ranking on SEO-työkalu, joka auttaa parantamaan hakukoneesi tuloksia ja verkkosivustosi sijoitusta avainsanaehdotusten, sivustotarkastusten ja käänteisten linkkien seurannan avulla. SE Ranking tarjoaa myös näppäriä lisäominaisuuksia, kuten markkinointisuunnitelman ja

Lue arvostelu
Piwik PRO logo
Web-analytiikka

Piwik PRO arvostelu 

Mikä on Piwik PRO? Piwik PRO on verkkosivu- ja applikaatioanalytiikan sovellus, jonka kilpailijoita ovat esimerkiksi Adobe Analytics, Matomo, Google Analytics 4 ja Google Analytics 360. Sovelluksen avulla yritys voi mitata, analysoida ja

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.