IZEA Arvostelu

IZEA logo

IZEA on vaikuttajamarkkinointialusta, joka tuo yhteen brändit ja sisällöntuottajat. Alusta tarjoaa paljon erilaisia työkaluja helpottamaan vaikuttajamarkkinointia. Vaikuttajat voivat hyödyntää alustaa suoraan sisällön tuottamiseen, sen jakamiseen ja tulosten mittaamiseen. Brändit puolestaan säästävät resursseja markkinointikumppanin haussa, sillä IZEA tarjoaa yhteistyökumppaneita, jotka sopivat edustamaan brändin arvoja ja tuotteita.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 6 dollaria / kk, ilmaisversio saatavilla
Kenelle : Brändeille, sisällöntuottajille, vaikuttajille
4.8/5

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä on IZEA?

IZEA on vaikuttajamarkkinointialusta, joka tuo yhteen brändit ja sisällöntuottajat. Alusta tarjoaa paljon erilaisia työkaluja helpottamaan vaikuttajamarkkinointia. Vaikuttajat voivat hyödyntää alustaa suoraan sisällön tuottamiseen, sen jakamiseen ja tulosten mittaamiseen. Brändit puolestaan säästävät resursseja markkinointikumppanin haussa, sillä IZEA tarjoaa yhteistyökumppaneita, jotka sopivat edustamaan brändin arvoja ja tuotteita. Tämä IZEA arvostelu tarjoaa kattavan katsauksen ohjelmiston ominaisuuksiin.

Kenelle ohjelmisto sopii?

 • Brändeille ja markkinointivastaaville
 • Erilaisille sisällöntuottajille, kuten bloggaajille ja striimaajille
 • Digitaalisen markkinoinnin asiantuntijatoimistoille
Video IZEA:n sivustolta.

Ominaisuuksia

IZEA tarjoaa laajan valikoiman työkaluja helpottamaan vaikuttajien ja brändien välistä yhteistyötä esimerkiksi kampanjoiden luomiseen ja ylläpitoon tarkoitetuilla ominaisuuksilla. Oleellisimpana ominaisuutena IZEAssa, kuten kaikissa vaikuttajamarkkinointialustoissa, on sen kyky tuoda yhteistyökumppanit kontaktiin toistensa kanssa. Brändit voivat hakea vaikuttajia kategorioittain ja valita yhteystyökumppanin, jonka seuraajakunta vastaa parhaiten brändin kohderyhmää. Vaikuttajia voi hakea muun muassa sijainnin, mielenkiintojen ja seuraajien vuorovaikutuksen perusteella.

Kampanjoiden rakentaminen ja maaliin vieminen alusta loppuun on tehty mutkattomaksi IZEAn alustalla. Ohjelmisto seuraa kuusiaskeleista polkua kampanjoita rakentaessa. Brändi kokoaa briiffin, joka sisältää kampanjan tavoitteet, kohdeyleisön, brändiohjeen, sekä suuntaa antavan ohjeistuksen luovasta sisällöstä ja maksutiedot. Tämän jälkeen vaikuttajat pääsevät näkemään briiffin ja voivat tehdä vastatarjouksen yritykselle, joka sitten tekee lopullisen päätöksen tutustuttuaan vaikuttajien arvosteluihin, aiempiin sisältöihin ja suosituksiin, jotka IZEA tarjoaa.

Kampanjoiden dokumentointi tapahtuu kätevästi alustalla. Yhteistyökumppanit voivat neuvotella, lähettää ja allekirjoittaa sopimuksia suoraan IZEAn palvelussa, joka myös tarjoaa vaihtoehtoiset valmiit sopimuspohjat. Palvelua ostava yritys voi luottavaisin mielin antaa vaikuttajiensa luoda sisältöä, sillä sisällön pääsee tarkastamaan ennen julkaisua ohjelmiston tarjoaman prosessin avulla. IZEA tarjoaa edistykselliset työkalut kampanjasta kertyvän datan analysointiin ja raporttien kokoamiseen. Myös rahan liikkumisesta on tehty yksinkertaista. IZEA hoitaa maksut brändin asettaman ohjeistuksen mukaan, eikä yrityksen tarvitse erikseen maksaa veroja tai muita kuluja.

IZEA noudattaa myös Federal Trade Comissionin (FTC) ohjeistuksia, jotta vaikuttajien ja brändien välinen toiminta voidaan pitää läpinäkyvänä ja turvallisena kaikille osapuolille. Mikäli IZEA:n ottaa käyttöön Suomessa, kannattaa käyttäjän perehtyä FTC:n asettamiin rajoituksiin ja ohjeistuksiin.

Hinta

IZEAn hinnoittelu mahdollistaa käyttäjien koota tarpeisiinsa sopivan kokonaisuuden. Mitä monipuolisempia ominaisuuksia ja palveluita käyttäjä tarvitsee, sitä enemmän sopimukselle tulee hintaa.

IZEA tarjoaa ilmaisen kokeilujakson, jonka aikana käyttäjät voivat perehtyä sovellukseen ja päättää mitkä ominaisuudet ovat tärkeitä heille.

Vaikuttajille ja markkinoijille suunnattu ilmainen paketti on nimeltään The Creator Marketplace. Pro-tason hinta lähtee liikkeelle kuudesta dollarista kuussa.

Brändeille ja organisaatioille suunnattu IZEA Flex kustantaa alkaen 130 dollaria kuussa. Kaiken kattava Managed Services on isoille yrityksille hyvä vaihtoehto, jonka lähtöhinta on 25 000 dollaria. Palvelu tarjoaa kaiken markkinointistrategiasta toteutukseen ja tulosten analysointiin.

IZEA arvostelu

IZEA on monipuolinen ja asemansa vakiinnuttanut alusta, joka tarjoaa sekä brändeille että vaikuttajille erilaisia työkaluja liiketoimintansa kasvattamiseen. Alustalla vaikuttajat voivat tarjota palvelujaan helposti ja löytää jopa pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita. Brändit puolestaan säästävät aikaa vaikuttajien etsimisessä ja näin tehostavat vaikuttajamarkkinoinnin prosesseja.

IZEAn vahvuuksia ovat sen käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, sekä analytiikan ja raportoinnin työkalut. Nämä helpottavat vaikuttajamarkkinoinnin osa-alueen tarkastelua yrityksen kokonaiskuvassa. Ohjelmiston isoin heikkous on joidenkin palvelukokonaisuuksien korkea hinta. IZEA on saanut myös palautetta kampanjoiden hallinnasta ja asiakaspalvelustaan, joita alustan pitäisi kehittää. Kokonaisuudessaan IZEA on harkinnan arvoinen alusta vaikuttajamarkkinointiin.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suosittuja sosiaalisen median hallintatyökaluja

Lue tekemämme arvostelu:

 • ContentStudio on työkalu, jolla brändit ja yritykset voivat kehittää ja hallinnoida sosiaalisen median tilejään.
 • Later on sovellus, jolla voi ajastaa kuvien julkaisemista Instagramissa. Sovellus on kätevä kaikille sisällöntuottajille ja muille, joille Instagram on päivittäinen työkalu.
 • Buffer on sosiaalisen median hallinointiin luotu työkalu, joka helpottaa useamman sosiaalisen median kanavan yhtäaikaista ylläpitoa.
 • Hootsuite on markkinoiden johtava ja palkittu sosiaalisen median hallintatyökalu.
 • Crowdfire on sosiaalisen median työkalu, joka automatisoi ja tehostaa yrityksen markkinointia sosiaalisessa mediassa.
 • StoryChief on sosiaalisen median hallintaan tarkoitettu työkalu, joka taipuu moneen eri kanavan hallintaan ja jossa on poikkeuksellisen laajat ominaisuudet.
 • Canva on helppokäyttöinen kuvankäsittelyohjelma, jonka avulla kokematonkin tekijä saa aikaan ammattimaista jälkeä. 
 • Impact  auttaa kumppanuuksien hallinnoimisessa.
 • Bettermode kiteyttää asiakassuhteiden hallinnoimisen yhdelle alustalle.

Tutustu myös seuraaviin vaihtoehtoihin (arvostelu tulossa!)

 • Meltwater Engagen avulla voit julkaista ja ajastaa sisältöjä esimerkiksi Facebookiin, Twitteriin, Instagramiin ja LinkedIniin, vastata asiakkaiden kysymyksiin sekä mitata sosiaalisen median kanaviesi kehittymistä.
 • Cuutio Content Studio – Kattavat ominaisuudet sosiaalisen median sisältöjen suunnitteluun, julkaisuun sekä analysoimiseen.
 • Sendible – Kasvata sosiaalisen median yleisöäsi ja tavoita entistä enemmän ihmisiä Sendiblen all-in-one -työkalun avulla.
 • Customer.io on tehokas ja helppokäyttöinen sähköposti- ja markkinointiautomaatioalusta, joka auttaa yrityksiä luomaan dataan perustuvia markkinointikampanjoita. 

Kaipaatko apukäsiä sosiaalisen median hallinnointiin ja suunnitteluun? Selaa ja löydä tarpeisiisi sopiva freelancer kotimaisen Freedomlyn valikoimasta.

Lue lisää: Digitaalisten palvelujen markkinapaikka Freedomly syntyi kahden yrittäjän omasta tarpeesta

Lue arvostelu: Freedomlyn arvostelu

Siirry Freedomlyn sivuille >>

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
tekoäly

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.