Impact arvostelu

Impact logo

Impact on kumppanuuden hallintatyökalu, jonka avulla voi saavuttaa erityyppisiä kumppanuuteen perustuvia kasvustrategioita.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : Yksilöidyt hinnat
Kenelle : Vaikuttajille, brändeille
4.5/5

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä on Impact?

Impact on kumppanuuden hallintatyökalu, jonka avulla voi saavuttaa erityyppisiä kumppanuuteen perustuvia kasvustrategioita. Eri kokoisten yritysten omistajat voivat hallita kaikkia tytäryhtiöitään, vaikuttajiaan, julkaisijoitaan ja strategisia kumppaneitaan yhdessä paikassa, mikä edistää yrityksen liiketoiminnan kasvua. Alusta tarjoaa kriittisiä perehdytys- ja seurantatyökaluja, joiden avulla uusien kumppaneiden rekisteröiminen ja suhteiden vaaliminen olemassa oleviin helpottuu.

Kenelle ohjelmisto sopii?

 • Liiketoiminnan kehittäjät
 • Markkinointipäälliköt
 • Kampanjoijat ja promoottorit
 • Vaikuttajat, sisällöntuottajat ja julkaisijat

Ominaisuudet

Impact tarjoaa useita kasvuratkaisuja, jotka edistävät suhteita sekä uusiin että olemassa oleviin liikekumppaneihin. Alusta tarjoaa mahdollisuuden löytää ja perehdyttää uusia kumppaneita automaattisten kampanjoiden avulla. 

Kumppaneiden panosta voi seurata vaivattomasti. Tämä on mahdollista lajittelemalla kumppanit yksittäisten tarjousten mukaan ja uusien liidien luomiseen käytettyjen ominaisuuksien kautta kerätyn datan avulla. Kumppaneiden panostuksen lisäämistä voi myös rohkaista kommunikoimalla tehokkaiden kampanjoiden ja kannustinohjelmien avulla. Lisäksi käyttöön voi ottaa markkinointi- ja koulutusmateriaaleja tarpeen mukaan helpottamaan kumppaneiden koulutusta uusista tuotteista ja palkitsemisjärjestelmistä.

Impactin käytön edut eivät lopu tähän, sillä ohjelmisto voi ilmoittaa alustan huonoista toimijoista, jotka eivät ehkä noudata yrityksen antamia liiketoimintaohjeita. Kumppaneiden klikkaus- ja CTA-kursseja voi tarkastella yhdellä hallintapaneelilla, mikä antaa tietoa tarvittavista korjaustoimenpiteistä yrityksen suojaamiseksi.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, ytimekkäät mutta tehokkaat tilastot kumppaneiden suorituskyvystä auttavat optimoimaan yrityksen kurssia. Erityyppisten markkinointikanavien tulosprosentteja voi selata ohjelmistolla helposti, mukaan lukien CPA, näyttökertoja ja maksettuja hakuja. Näitä tietoja voi hyödyntää palkitsemaan ja kannustamaan yrityksen parhaiten suoriutuvia kumppaneita.

Hinta

Yritysasiakkaat voivat pyytää Impactin myyntitiimiltä esittelyä, jonka aikana ohjelmisto tulee tutuksi ja kartoitetaan sopiva hinta kyseiselle yritykselle. Impact tarjoaa yksilöityjä hintoja asiakkailleen, olivat kyseiset asiakkaat brändejä, toimistoja tai korkealuokkaisia kustantamoja. Yksityiset kumppanit puolestaan voivat rekisteröityä itsenäisesti ja alkaa ansaita suoraan.

Arvostelu

Impact on ohjelmisto, johon on kiteytetty kaikki mitä yritys tarvitsee yrityskumppaneiden hallinnoimiseen. Tuotteen ominaisuudet auttavat yhdistämään yritysten omistajat saumattomasti kumppaneihin yhdellä alustalla. Lisäksi ohjelmisto sisältää perehdytys-, seuranta- ja sitouttamistyökalut integroidulle kasvuratkaisulle. Kun on kyse kattavien resurssien ja oivallusten tarjoamisesta, Impact auttaa uusia mahdollisia käyttäjiä tutustumaan tuotevalikoimaan. Asiakkaat voivat lukea hyödyllisiä blogikirjoituksia ja suosituksia tai löytää tulevia yhteisötapahtumia. Sivusto esittelee käyttäjilleen myös alan tilastoja ja koulutusohjelmia kumppanuuksissa ja tytäryhtiömarkkinoinnissa.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suosittuja sosiaalisen median hallintatyökaluja

Lue tekemämme arvostelu:

 • ContentStudio on työkalu, jolla brändit ja yritykset voivat kehittää ja hallinnoida sosiaalisen median tilejään. 
 • Later on sovellus, jolla voi ajastaa kuvien julkaisemista Instagramissa. Sovellus on kätevä kaikille sisällöntuottajille ja muille, joille Instagram on päivittäinen työkalu.
 • Buffer on sosiaalisen median hallinointiin luotu työkalu, joka helpottaa useamman sosiaalisen median kanavan yhtäaikaista ylläpitoa.
 • Hootsuite on markkinoiden johtava ja palkittu sosiaalisen median hallintatyökalu.
 • Crowdfire on sosiaalisen median työkalu, joka automatisoi ja tehostaa yrityksen markkinointia sosiaalisessa mediassa.
 • StoryChief on sosiaalisen median hallintaan tarkoitettu työkalu, joka taipuu moneen eri kanavan hallintaan ja jossa on poikkeuksellisen laajat ominaisuudet.
 • Canva on helppokäyttöinen kuvankäsittelyohjelma, jonka avulla kokematonkin tekijä saa aikaan ammattimaista jälkeä. 
 • IZEA on vaikuttajamarkkinointialusta, joka tuo yhteen brändit ja sisällöntuottajat. 
 • Bettermode kiteyttää asiakassuhteiden hallinnoimisen yhdelle alustalle.

Tutustu myös seuraaviin vaihtoehtoihin (arvostelu tulossa!)

 • Meltwater Engagen avulla voit julkaista ja ajastaa sisältöjä esimerkiksi Facebookiin, Twitteriin, Instagramiin ja LinkedIniin, vastata asiakkaiden kysymyksiin sekä mitata sosiaalisen median kanaviesi kehittymistä.
 • Cuutio Content Studio – Kattavat ominaisuudet sosiaalisen median sisältöjen suunnitteluun, julkaisuun sekä analysoimiseen.
 • Sendible – Kasvata sosiaalisen median yleisöäsi ja tavoita entistä enemmän ihmisiä Sendiblen all-in-one -työkalun avulla.
 • Customer.io on tehokas ja helppokäyttöinen sähköposti- ja markkinointiautomaatioalusta, joka auttaa yrityksiä luomaan dataan perustuvia markkinointikampanjoita. 

Kaipaatko apukäsiä sosiaalisen median hallinnointiin ja suunnitteluun? Selaa ja löydä tarpeisiisi sopiva freelancer kotimaisen Freedomlyn valikoimasta.

Lue lisää: Digitaalisten palvelujen markkinapaikka Freedomly syntyi kahden yrittäjän omasta tarpeesta

Lue arvostelu: Freedomlyn arvostelu

Siirry Freedomlyn sivuille >>

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
tekoäly

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.