Influencity arvostelu

Influencity logo

Influencity sovellus on suunnattu yrityksille, jotka haluavat keskittää vaikuttajamarkkinointinsa yhteen paikkaan. Influencity on myös mainio väylä vaikuttajille löytää yhteistyökumppaneita ja turvallisesti laajentaa verkostojaan.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 134 $ kuukaudessa, kokeilujakso saatavilla
Kenelle : Brändeille, vaikuttajille
4.2/5
Android, iOS, Windows, macOS, Linux, Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä on Influencity?

Vaikuttajamarkkinoinnin kenttä on laaja, monipuolinen ja täynnä erilaisia sopimuksia, tuotteita, vaikuttajia sekä yrityksiä. Siitä syystä vaikuttajamarkkinointialustoja onkin runsaasti. Tässä arviossa keskitymme tarkastelemaan Influencity-nimistä alustaa. Kuten nimikin antaa ymmärtää, sovellus on suunnattu yrityksille, jotka haluavat keskittää vaikuttajamarkkinointinsa yhteen paikkaan. Influencity on myös mainio väylä vaikuttajille löytää yhteistyökumppaneita ja turvallisesti laajentaa verkostojaan.

Kenelle ohjelmisto sopii?

 • Brändeille, jotka etsivät sisältöpohjaista vaikuttajamarkkinointia
 • Markkinointitoimistoille, jotka tarjoavat sosiaalisen median markkinointia asiakkailleen
 • Vaikuttajia etsiville verkkokauppayrityksille
 • Vaikuttajille, jotka haluavat laajentaa verkostoaan

Ominaisuuksia

Ulkoasu ja käytettävyys

Influencity on raikkaan ulkoasun omaava alusta, joka on myös käytettävyydeltään vaivaton. Käyttäjäystävällinen design tekee ohjelmiston käytöstä sujuvaa ja nautittavaa.

Syväluotaavat tilastot

Yli 170 miljoonan vaikuttajan joukosta yritykset voivat helposti löytää sopivat yhteistyökumppanit syväluotaavien tilastotietojen ansiosta, mikä takaa onnistuneemmat kampanjat. Käyttäjä voi eritellä mahdolliset yhteistyökumppanit esimerkiksi harrastusten, mielenkiinnonkohteiden sekä sisällön tyylin perusteella erilaisten suodattimien avulla.

Analytiikan visualisointi

Analytiikan purkaminen saattaa joskus tuntua raskaalta, mutta Influencity on tehnyt prosessista helpomman. Alusta visualisoi kerätyn datan helposti ymmärrettävään muotoon, joten käyttäjät säästävät aikaa ja prosessit sujuvat tehokkaasti.

Vaikuttajavertailut

Kun sopivat yhteistyökumppanit on löydetty, yritys voi verrata vaikuttajien yleisön aitoutta, aktiivisuutta ja kampanjoiden suorituskykyä koskevia ennusteita. Tämä tekee dataperusteisen päätöksenteon yksinkertaiseksi ja helpoksi, vähentäen tarvetta jokaiselle vaikuttajalle suunnatuille yksittäisille haastatteluille.

Influencer Relationship Management (IRM)

Influencity tarjoaa työkalun nimeltä Influencer Relationship Management, eli IRM. Tämä työkalu tekee yhteistöiden hallinnasta alustalla sujuvaa. Kampanjoiden seuraaminen, muokkaaminen ja yleinen hallinta on yksinkertaista ja suoraviivaista Influencity-alustalla. Lisäksi Influencity kokoaa kampanjoista saadun datan raportiksi, joka voidaan helposti esitellä yrityksen muille osapuolille.

Hinta

Ohjelmisto tarjoaa useita vaihtoehtoja, joiden joukosta käyttäjä voi valita juuri itselleen sopivan kokonaisuuden. Tarvittavien ominaisuuksien mukaan räätälöidään tuotteen lopullinen hinta. Lisäksi valittavana on kolme ennalta määriteltyä pakettia: Basic, Professional ja Business. Lähtöhinta Basic-paketille on 134 dollaria kuussa, mikäli paketti otetaan vuodeksi. Professional paketti vuosisuunnitelmalla on 278 dollaria kuussa ja Business 558 dollaria kuussa. Kaikkiin paketteihin kuuluu 7 päivän ilmainen kokeilujakso.

Arvostelu

Kokonaisuudessaan Influencity on erinomainen työkalu vaikuttajamarkkinoinnin tehostamiseen. Sen monipuoliset ominaisuudet mahdollistavat sujuvan työskentelyn kampanjoiden parissa, vaivattoman raportoinnin ja yhteistyösuhteiden hallinnan. Influencitystä ei ole juurikaan negatiivista palautetta. Joustavien maksuvaihtoehtojen ja laajan ominaisuusvalikoiman ansiosta vaikuttajamarkkinoinnin hallinta sujuu helposti. Ohjelmistoa kehittävä yritys on toiminut alalla jo lähes kymmenen vuoden ajan, mikä lisää sen luotettavuutta. Alustalle on rekisteröitynyt yli 2000 brändiä ja se palvelee yli 70 eri maassa ympäri maailman. Tuotekehitys on jatkuvaa, ja asiakaspalvelu tarjoaa asiakkailleen korkeatasoista tukea.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suosittuja sosiaalisen median hallintatyökaluja

Lue tekemämme arvostelu:

 • Humanz on brändeille tarkoitettu vaikuttajamarkkinoinnin työkalu, jolla yritys voi hoitaa yhteistyötä vaikuttajien kanssa.
 • ContentStudio on työkalu, jolla brändit ja yritykset voivat kehittää ja hallinnoida sosiaalisen median tilejään.
 • Later on sovellus, jolla voi ajastaa kuvien julkaisemista Instagramissa. Sovellus on kätevä kaikille sisällöntuottajille ja muille, joille Instagram on päivittäinen työkalu.
 • Buffer on sosiaalisen median hallinointiin luotu työkalu, joka helpottaa useamman sosiaalisen median kanavan yhtäaikaista ylläpitoa.
 • Hootsuite on markkinoiden johtava ja palkittu sosiaalisen median hallintatyökalu.
 • Crowdfire on sosiaalisen median työkalu, joka automatisoi ja tehostaa yrityksen markkinointia sosiaalisessa mediassa.
 • StoryChief on sosiaalisen median hallintaan tarkoitettu työkalu, joka taipuu moneen eri kanavan hallintaan ja jossa on poikkeuksellisen laajat ominaisuudet.
 • Canva on helppokäyttöinen kuvankäsittelyohjelma, jonka avulla kokematonkin tekijä saa aikaan ammattimaista jälkeä. 
 • Impact  auttaa kumppanuuksien hallinnoimisessa.
 • Bettermode kiteyttää asiakassuhteiden hallinnoimisen yhdelle alustalle.
 • IZEA pitää vaikuttajamarkkinoinnin osa-alueet yhdessä paikassa.
 • Customer.io on tehokas ja helppokäyttöinen sähköposti- ja markkinointiautomaatioalusta, joka auttaa yrityksiä luomaan dataan perustuvia markkinointikampanjoita. 

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
tekoäly

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.