Lucidchart arvostelu

Lucidchart on kaaviotyökalu, jolla muunnat hetkessä monimutkaisen tiedon havainnollistavaksi infografiikaksi. Ohjelmisto auttaa tiimejä hahmottamaan prosessejaan, järjestelmiään ja muita tärkeitä ja olennaisia tietoja.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 0 e/kk
Kenelle : Pienille, keskisuurille ja suurille yrityksille, yksinyrittäjille
4.6/5

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä on Lucidchart?

Lucidchart on kaaviotyökalu, jolla muunnat hetkessä monimutkaisen tiedon havainnollistavaksi infografiikaksi. Ohjelmisto auttaa tiimejä hahmottamaan prosessejaan, järjestelmiään ja muita tärkeitä ja olennaisia tietoja. Koska tämä ohjelmisto esittää monimutkaisia ​​tietoja yksinkertaisella tavalla, tiimit voivat sen avulla tehdä yhteistyötä tehokkaasti ja kokonaisvaltaisesti.

Kenelle ohjelmisto sopii?

  • Pienille ja keskisuurille yrityksille
  • Suurille yrityksille, kuten Googlelle
  • Yksin työskenteleville
  • Markkinoijille

Ominaisuudet

Lucidchart-ohjelmisto on älykäs kaaviosovellus, jolla käyttäjä voi muun muassa luoda liiketoimintaprosessikarttoja, visualisoida käyttäjävirtoja, skaalata pilvi-infrastruktuuria ja organisoida Scrum-tiimejä. Ohjelmiston avulla voidaan luoda monipuolisesti havainnollistavia diagrammeja datavirroista. Ohjelmisto palvelee muun muassa IT-alalla, tekniikan alalla, tuotekehityksessä, opetusalalla ja etänä toimivia tiimejä ja organisaatioita.

Lucidchart pitää kaikki ulkoiset sidosryhmät samalla sivulla keskittämällä pilvessä tapahtuvan dokumentaation yhteen paikkaan. Näin asiakkaiden ei tarvitse siirtää kaaviomuutoksia pilviympäristöönsä manuaalisesti. Ohjelmisto pitää myös asiakaspilvidokumentaationsa turvassa.

Vaikka ohjelmisto tallentaa tietosi, se ei varasta immateriaaliomaisuuttasi. Ohjelmisto suojaa tietosi 256-bittisellä salauksella. Se myös siirtää tietoja palvelimiensa ja käyttäjälaitteiden välillä TLS 1.2:lla, joka on edistysaskel SSL:ään verrattuna.

Kuvioita Lucidchart-ohjelmistosta.
Lucidchart sisältää monipuoliset työkalut prosessien visualisointiin. Kuva: Lucidchart.

Lucidchart hinta

Ohjelmistolla on neljä hinnoittelumallia. Ilmaisversion lisäksi ohjelmistosta on saatavilla yhdelle henkilölle tarkoitettu malli, joka maksaa 7,95 dollaria kuukaudessa. Tiimipaketti kustantaa 9,00 $/käyttäjä/kuukausi ja Enterprise-mallissa hinnoittelu on täysin räätälöity.

Arvostelu ja yhteenveto

Lyhyesti sanottuna Lucidchart tarjoaa kattavan kaaviotyökalun kaikenkokoisille yrityksille yksityishenkilöistä suuriin yrityksiin. Ohjelmiston erottuva ominaisuus on sen vahvalla tietoturvalla höystetty vankka pilvipohjainen dokumentointijärjestelmä. Lisäksi se antaa käyttäjille täydellisen hallinnan tietoihinsa.

Ohjelmisto on saanut kiitosta käyttäjäystävällisyydestä ja selkeydestä. Kritiikkiä se on saanut siitä, että ilmaisessa versiossa työkalujen määrä on rajattu. Kaiken kaikkiaan hinnaltaan ja teknisesti kyseessä on hyödyllinen tiedon havainnollistamisen työkalu erilaisille yrityksille.

Tutustu vastaaviin ohjelmistoihin

Lue lisää aiheesta

Digitaalinen fasilitointi – kuinka löytää oikea ohjelmisto?

Kommunikointi tiimin kanssa etätyöaikana.

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Lucidchart logo
Yhteistyö

Lucidchart arvostelu

Mikä on Lucidchart? Lucidchart on kaaviotyökalu, jolla muunnat hetkessä monimutkaisen tiedon havainnollistavaksi infografiikaksi. Ohjelmisto auttaa tiimejä hahmottamaan prosessejaan, järjestelmiään ja muita tärkeitä ja olennaisia tietoja. Koska tämä ohjelmisto esittää monimutkaisia ​​tietoja yksinkertaisella

Lue arvostelu
SE Ranking logo
SEO

SE Ranking arvostelu

Mikä on SE Ranking? SE Ranking on SEO-työkalu, joka auttaa parantamaan hakukoneesi tuloksia ja verkkosivustosi sijoitusta avainsanaehdotusten, sivustotarkastusten ja käänteisten linkkien seurannan avulla. SE Ranking tarjoaa myös näppäriä lisäominaisuuksia, kuten markkinointisuunnitelman ja

Lue arvostelu
Piwik PRO logo
Web-analytiikka

Piwik PRO arvostelu 

Mikä on Piwik PRO? Piwik PRO on verkkosivu- ja applikaatioanalytiikan sovellus, jonka kilpailijoita ovat esimerkiksi Adobe Analytics, Matomo, Google Analytics 4 ja Google Analytics 360. Sovelluksen avulla yritys voi mitata, analysoida ja

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.