Lucidchart arvostelu

Lucidchart on kaaviotyökalu, jolla muunnat hetkessä monimutkaisen tiedon havainnollistavaksi infografiikaksi. Ohjelmisto auttaa tiimejä hahmottamaan prosessejaan, järjestelmiään ja muita tärkeitä ja olennaisia tietoja.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 0 e/kk
Kenelle : Pienille, keskisuurille ja suurille yrityksille, yksinyrittäjille
4.6/5

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä on Lucidchart?

Lucidchart on kaaviotyökalu, jolla muunnat hetkessä monimutkaisen tiedon havainnollistavaksi infografiikaksi. Ohjelmisto auttaa tiimejä hahmottamaan prosessejaan, järjestelmiään ja muita tärkeitä ja olennaisia tietoja. Koska tämä ohjelmisto esittää monimutkaisia ​​tietoja yksinkertaisella tavalla, tiimit voivat sen avulla tehdä yhteistyötä tehokkaasti ja kokonaisvaltaisesti.

Kenelle ohjelmisto sopii?

  • Pienille ja keskisuurille yrityksille
  • Suurille yrityksille, kuten Googlelle
  • Yksin työskenteleville
  • Markkinoijille

Ominaisuudet

Lucidchart-ohjelmisto on älykäs kaaviosovellus, jolla käyttäjä voi muun muassa luoda liiketoimintaprosessikarttoja, visualisoida käyttäjävirtoja, skaalata pilvi-infrastruktuuria ja organisoida Scrum-tiimejä. Ohjelmiston avulla voidaan luoda monipuolisesti havainnollistavia diagrammeja datavirroista. Ohjelmisto palvelee muun muassa IT-alalla, tekniikan alalla, tuotekehityksessä, opetusalalla ja etänä toimivia tiimejä ja organisaatioita.

Lucidchart pitää kaikki ulkoiset sidosryhmät samalla sivulla keskittämällä pilvessä tapahtuvan dokumentaation yhteen paikkaan. Näin asiakkaiden ei tarvitse siirtää kaaviomuutoksia pilviympäristöönsä manuaalisesti. Ohjelmisto pitää myös asiakaspilvidokumentaationsa turvassa.

Vaikka ohjelmisto tallentaa tietosi, se ei varasta immateriaaliomaisuuttasi. Ohjelmisto suojaa tietosi 256-bittisellä salauksella. Se myös siirtää tietoja palvelimiensa ja käyttäjälaitteiden välillä TLS 1.2:lla, joka on edistysaskel SSL:ään verrattuna.

Kuvioita Lucidchart-ohjelmistosta.
Lucidchart sisältää monipuoliset työkalut prosessien visualisointiin. Kuva: Lucidchart.

Lucidchart hinta

Ohjelmistolla on neljä hinnoittelumallia. Ilmaisversion lisäksi ohjelmistosta on saatavilla yhdelle henkilölle tarkoitettu malli, joka maksaa 7,95 dollaria kuukaudessa. Tiimipaketti kustantaa 9,00 $/käyttäjä/kuukausi ja Enterprise-mallissa hinnoittelu on täysin räätälöity.

Arvostelu ja yhteenveto

Lyhyesti sanottuna Lucidchart tarjoaa kattavan kaaviotyökalun kaikenkokoisille yrityksille yksityishenkilöistä suuriin yrityksiin. Ohjelmiston erottuva ominaisuus on sen vahvalla tietoturvalla höystetty vankka pilvipohjainen dokumentointijärjestelmä. Lisäksi se antaa käyttäjille täydellisen hallinnan tietoihinsa.

Ohjelmisto on saanut kiitosta käyttäjäystävällisyydestä ja selkeydestä. Kritiikkiä se on saanut siitä, että ilmaisessa versiossa työkalujen määrä on rajattu. Kaiken kaikkiaan hinnaltaan ja teknisesti kyseessä on hyödyllinen tiedon havainnollistamisen työkalu erilaisille yrityksille.

Tutustu vastaaviin ohjelmistoihin

Lue lisää aiheesta

Digitaalinen fasilitointi – kuinka löytää oikea ohjelmisto?

Kommunikointi tiimin kanssa etätyöaikana.

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Työajanseuranta

Otta arvostelu

Mikä on Otta? Otta (ent. Visma Entry) on kaikille toimialoille ja kaikenkokoisille yrityksille suunnattu työajanseurantajärjestelmä. Ottalla kirjaat, tarkistat ja hyväksyt työtunnit sekä tulkitset työajan niin selaimessa, mobiilisovelluksessa kuin perinteisellä leimauslaitteellakin, reaaliaikaisesti. Miksi

Lue arvostelu
SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.