Lucidchart arvostelu

Lucidchart on kaaviotyökalu, jolla muunnat hetkessä monimutkaisen tiedon havainnollistavaksi infografiikaksi. Ohjelmisto auttaa tiimejä hahmottamaan prosessejaan, järjestelmiään ja muita tärkeitä ja olennaisia tietoja.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 0 e/kk
Kenelle : Pienille, keskisuurille ja suurille yrityksille, yksinyrittäjille
4.6/5

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä on Lucidchart?

Lucidchart on kaaviotyökalu, jolla muunnat hetkessä monimutkaisen tiedon havainnollistavaksi infografiikaksi. Ohjelmisto auttaa tiimejä hahmottamaan prosessejaan, järjestelmiään ja muita tärkeitä ja olennaisia tietoja. Koska tämä ohjelmisto esittää monimutkaisia ​​tietoja yksinkertaisella tavalla, tiimit voivat sen avulla tehdä yhteistyötä tehokkaasti ja kokonaisvaltaisesti.

Kenelle ohjelmisto sopii?

  • Pienille ja keskisuurille yrityksille
  • Suurille yrityksille, kuten Googlelle
  • Yksin työskenteleville
  • Markkinoijille

Ominaisuudet

Lucidchart-ohjelmisto on älykäs kaaviosovellus, jolla käyttäjä voi muun muassa luoda liiketoimintaprosessikarttoja, visualisoida käyttäjävirtoja, skaalata pilvi-infrastruktuuria ja organisoida Scrum-tiimejä. Ohjelmiston avulla voidaan luoda monipuolisesti havainnollistavia diagrammeja datavirroista. Ohjelmisto palvelee muun muassa IT-alalla, tekniikan alalla, tuotekehityksessä, opetusalalla ja etänä toimivia tiimejä ja organisaatioita.

Lucidchart pitää kaikki ulkoiset sidosryhmät samalla sivulla keskittämällä pilvessä tapahtuvan dokumentaation yhteen paikkaan. Näin asiakkaiden ei tarvitse siirtää kaaviomuutoksia pilviympäristöönsä manuaalisesti. Ohjelmisto pitää myös asiakaspilvidokumentaationsa turvassa.

Vaikka ohjelmisto tallentaa tietosi, se ei varasta immateriaaliomaisuuttasi. Ohjelmisto suojaa tietosi 256-bittisellä salauksella. Se myös siirtää tietoja palvelimiensa ja käyttäjälaitteiden välillä TLS 1.2:lla, joka on edistysaskel SSL:ään verrattuna.

Kuvioita Lucidchart-ohjelmistosta.
Lucidchart sisältää monipuoliset työkalut prosessien visualisointiin. Kuva: Lucidchart.

Lucidchart hinta

Ohjelmistolla on neljä hinnoittelumallia. Ilmaisversion lisäksi ohjelmistosta on saatavilla yhdelle henkilölle tarkoitettu malli, joka maksaa 7,95 dollaria kuukaudessa. Tiimipaketti kustantaa 9,00 $/käyttäjä/kuukausi ja Enterprise-mallissa hinnoittelu on täysin räätälöity.

Arvostelu ja yhteenveto

Lyhyesti sanottuna Lucidchart tarjoaa kattavan kaaviotyökalun kaikenkokoisille yrityksille yksityishenkilöistä suuriin yrityksiin. Ohjelmiston erottuva ominaisuus on sen vahvalla tietoturvalla höystetty vankka pilvipohjainen dokumentointijärjestelmä. Lisäksi se antaa käyttäjille täydellisen hallinnan tietoihinsa.

Ohjelmisto on saanut kiitosta käyttäjäystävällisyydestä ja selkeydestä. Kritiikkiä se on saanut siitä, että ilmaisessa versiossa työkalujen määrä on rajattu. Kaiken kaikkiaan hinnaltaan ja teknisesti kyseessä on hyödyllinen tiedon havainnollistamisen työkalu erilaisille yrityksille.

Tutustu vastaaviin ohjelmistoihin

Lue lisää aiheesta

Digitaalinen fasilitointi – kuinka löytää oikea ohjelmisto?

Kommunikointi tiimin kanssa etätyöaikana.

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

tekoäly

Browse arvostelu

Mikä on Browse? AI-työkalut ovat nyt kuumaa tavaraa digitaalisessa viestinnässä ja monet tekoälyn sovellukset saattavat aiheuttaa runsaudellaan valinnan vaikeutta. Kaikissa niissä on kuitenkin ensisijaisena tehtävänä nopeuttaa ja helpottaa erilaisia työtehtäviä. Browse on

Lue arvostelu
tekoäly

Scalenut arvostelu

Mikä on Scalenut? Markkinoinnin mennessä vauhdilla eteenpäin ja tuoden esille uusia trendejä, tarvitsevat yritykset työkaluja, jotka auttavat pysymään menossa mukana. Yksi monista uusista tekoälytyökaluista on Scalenut. Scalenut on niin sanottu all-in-one-sovellus, joka

Lue arvostelu
tekoäly

Craftly arvostelu

Mikä on Craftly? Maailman muuttuessa digitaalisemmaksi, ovat markkinointistrategiatkin kehittyneet sisältämään koneoppimista sekä tekoälyn käytön. Viime vuosina suosiota on saavuttanut Craftly, joka kuvailee olevansa edistyksellinen markkinointityökalu, hyödyntää koneoppimista sekä tekoälyä markkinointistrategioiden parantamiseen. Sen

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.