Conceptboard arvostelu

Conceptboardin logo

Conceptboard on virtuaalinen, whiteboard-tyylinen työkalu, jonka avulla yritykset ja tiimit voivat tehdä joustavasti ja tehokkaasti yhteistyötä etänä.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : Ilmainen, maksulliset paketit alkaen 6 $/kk käyttäjää kohden
Kenelle : Etenkin myynti-ja markkinointitiimit
4.5/5
Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä Conceptboard on?

Conceptboard on virtuaalinen, muistitaulun tapainen työtila, jossa tiimin jäsenet voivat yksinkertaisella tavalla työstää samaa projektia paikasta riippumatta. Sovellus toimii täysin selaimella ja pilvipalveluna, joten se on käytettävissä missä ja milloin vain. Se onkin yksi varteenotettavista työkaluista etätyöskentelyyn. Esimerkiksi ideariihissä ja ideoiden jatkokehittelyssä Conceptboard pääsee oikeuksiinsa, kun tauluja voi lisätä rajattomasti ja jokaista ideaa päästään helposti tutkimaan syvällisemmin ja kehittämään eteenpäin.

Kenelle ja mihin ongelmaan Conceptboard tuo ratkaisun?

Erityisesti etätyöskentelyssä on ollut haasteena saada yksinkertaisella tavalla tiimin ideat yhteen ja samaan paikkaan ja vieläpä niin, että esille tulleita ideoita pystytään jatkojalostamaan. Conceptboard tuo ratkaisun tähän onelmaan tarjoamalla helppokäyttöisen virtuaalisen valkotaulun, jossa kaikki ideat saadaan käytyä läpi. Sovellus taipuu myös kaikenlaisiin muihinkin projekteihin kuin vain ideariihiin ja sovelluksessa voidaan jakaa projektin tehtäviä, projektiin liittyviä dokumentteja ja tiedostoja ja sillä voidaan seurata projektin etenemistä.

Mainos:

Ominaisuudet

Tyypillisesti Conceptboardia ja sovelluksen tapaisia työkaluja on käytetty ideariihien pohjana. Mutta monipuolisten ominaisuuksien takia sitä voidaan käyttää kokonaisvaltaisesti projektin alustana, Etenkin etätyöskentelyssä tämä helpottaa laajempien projektien materiaalien hallintaa. Projekti jaetaan tehtävälistoihin ja Conceptboardilla voidaan seurata kuka tiimin jäsenistä on tehtävän tehnyt ja mitä on projektista vielä tulossa edessä päin. Myös projektin koko kehittyminen ja historia on nähtävillä sovelluksen avulla joka helpottaa projektista raportointia.

Projektinhallinta onnistuu Conceptboardin avulla.
Myös projektinhallinta luonnistuu Conceptboardin avulla.

Conceptboardiin voidaan liittää myös erilaisia tiedostoja, olivatpa ne tekstiä tai kuvaa ja saada projektista kokonaisvaltainen ja visuaalinen käsitys. Yksittäisen projektin taulun kokoa ei ole rajattu, jolloin koko projekti on nähtävillä yhdellä silmäyksellä. Jokainen projektin osa on liitettävissä sovellukseen, jolloin ne löytyvät yhdestä paikasta. Tiimin jäsenet voivat työskennellä Conceptboardilla mistä vain, kunhan käytössä on toimiva nettiyhteys. Valmiit pohjat auttavat ja tehostavat merkittävästi erilaisissa tilanteissa projektien hallintaa.

Ideointia ja suunnittelua Conceptboardin alustalla.
Yhteistyön tekeminen helpottuu etätyöaikana

Conceptboardilla voidaan määritellä tiimin jäsenten rooleja ja isoissa projekteissa roolit voivat muuttua matkan varrella. Valmiiden pohjien avulla voidaan seurata tiimin ajankäyttöä, pitää palavereja ja ideointisessioita etänä, ja vaikka joku jäsenistä ei pääsisikään paikalle reaaliaikaisesti, niin hänen on helppo liittyä projektiin mukaan, kun projektin koko historia on nähtävillä. Myös uudet tiimin jäsenet saavat helposti kokonaiskuvan projektista, kun kaikki ideat ja tehtävät ovat nähtävillä visuaalisesti.

Hinta

Conceptboardista on tarjolla ilmaisversio, johon saa rajattomasti käyttäjiä, tauluja ja joka on aina käytettävissä. Kuitenkin jo edullisimmalla maksullisella paketilla saa paljon hyödyllisiä lisäominaisuuksia käyttöönsä. hinnoitteluperusteena on käyttäjämäärä. Maksullisiin paketteihin sisältyy 30 päivän ilmainen kokeilujakso, jonka aikana sovelluksen käyttö on helppo omaksua. Edullisin maksullinen paketti on 6 $ kuukaudessa käyttäjältä, kun se laskutetaan vuosittain. Kuukausilaskutuksella edullisin paketti on käyttäjäkohtaisesti 7,50 $ kuukaudessa, joten vuosilaskutuksella saa hieman säästöä.

Arvostelu

Conceptboardin ominaisuudet ovat toimivat ja sovellus taipuukin jokaisen yrityksen tarpeeseen. Sovellus toimii nettipohjaisena työtilana, jolloin se on käytettävissä missä ja milloin vain ja se mahdollistaa tehokkaan etätysökentelyn laajoissakin projekteissa. Tehtävien jako ja projektin eri osien historian säilyttäminen antaa selkeän kokonaiskuvan projektin etenemisestä ja tämän pohjalta on helppo laatia raportteja ylemmälle taholle ja asiakkaille. Conceptboardille voidaan tallentaa myös projektiin liittyviä kuvia ja muita tiedostoja.

Conceptboardin käyttö sopii kaikille yrityksille sen koosta riippumatta. Pienissä ja aloittavissa yrityksissä etenkin Conceptboardin kaltaiselle sovellukselle voi olla pakottava tarve, kun toiminta on vasta alussa ja kehitettävää löytyy. ilmaisversiolla sovelluksen käyttö on mahdollista mille tahansa yritykselle, mutta maksullisissakin versioissa edullisimman paketin hinnoittelu sopii myös pienille yrityksille. Conceptboard onkin testaamisen arvoinen työkalu ja ilmaisversiolla tai ilmaisella kokeilujaksolla saa kattavan käsityksen sovelluksen toiminnoista.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suosittuja valkotaulu -työkaluja

Lue tekemämme arvostelu:

 • Howspace on yhteistyöalusta koulutusten, tapahtumien, työpajojen ja muun yhteistoiminnan digitaaliseen fasilitointiin.
 • Mural on virtuaalinen työtila, joka mahdollistaa yhteistyön tekemisen etänä helpon visuaalisen käyttöliittymän avulla.
 • Milanote on työkalu, jota voi kutsua virtuaaliseksi työ- ja ideointitilaksi, joka taipuu moneen tarpeeseen.
 • Miro toimii virtuaalisena valkotauluna, joka helpottaa opiskelija- ja työryhmien työskentelyä luomalla visuaalisen alustan ideointiin ja materiaalien kokoamiseen.
 • Flinga on suomalainen helppokäyttöinen palvelu yhteisölliseen tiedonrakenteluun.

Muita suosittuja vaihtoehtoja (arvostelu tulossa!)

 • Lucidspark virtuaalinen whiteboard-työkalu, joka mahdollistaa tehokkaan ideointi ja suunnittelytyön tekemisen etänä.
 • Creately on hyvä työkalu etänä tehtävään suunnittelutyöhön sekä brainstorim-sessioihin. Ilmaisversio on saatavilla.
 • inVision on ammattilaistason työkalu suunnittelun sekä prototyyppien tekemisen tueksi.
 • Microsoft Whiteboard on digitaalinen yhteistyöalusta tehokkaisiin kokouksiin ja osallistavaan oppimiseen.
 • Draw.io on ilmainen, selaimessa toimiva työkalu diagrammien tekemiseen.
 • Google Jamboard ilmainen Googlen tarjoama whiteboard-työkalu

Aiheeseen liittyvä blogit

Kommunikointi tiimin kanssa etätyöaikana

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
Tekoäly (AI)

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.