Mural arvostelu

Mural logo.

Mural on virtuaalinen työtila, joka mahdollistaa yhteistyön tekemisen etänä helpon visuaalisen käyttöliittymän avulla.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 12 $ /käyttäjä kuukaudessa, ilmainen kokeilujakso
Kenelle : Kaiken kokoisille tiimeille etänä tehtävän yhteistyön tukemiseksi
4.5/5

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Osa Softia.fi:n arvosteluista sisältää affiliate-linkkejä. Tällä ei ole vaikutusta arvosteluihin.

Mikä Mural on?

Mural on virtuaalinen työtila, joka mahdollistaa yhteistyön tekemisen etänä helpon visuaalisen käyttöliittymän avulla. Muralin ansiosta tiimit voivat ideoida uutta ja edistää käynnissä olevia projekteja. Sovellus sopii hyvin etätyöskentelyyn ja se on integroitavissa moniin muihin sovelluksiin, joita yrityksellä on käytössä. Tiimin jäsenet voivat työskennellä työkalulla niin tietokoneella kuin mobiililaitteella ja se mahdollistaa joustavan työskentelyn mistä ja milloin vain. Sovelluksesta on tarkasteltavissa myös jokaisen jäsenen oma työpanos, joka voi helpottaa tiimin työskentelyn seurantaa.

Kenelle ja mihin ongelmaan Mural tuo ratkaisun?

Monet yritykset ovat pandemian aikana joutuneet siirtymään etätyöskentelyyn ilman sopivia työkaluja. Haasteena on ollut etenkin saada koottua projektin tiimin tuotokset yhteen, mikä on voinut vaatia paljon manuaalista työtä. Mural mahdollistaa projektin kirjallisen materiaalin tuoton aina ideoinnista lähtien ja tehostaa tiimien työskentelyä etenkin etätyössä. Yhdellä sovelluksella kaikki tiimin jäsenet voivat työskennellä samalla alustalla ja sovelluksessa on mahdollista luoda rajattomasti tauluja eri tiimeille.

Mainos:

Ominaisuudet

Mural taipuu yrityksessä moneen eri tarkoitukseen. Sovelluksen käyttöönotto käy nopeasti, sillä Mural tarjoaa yli 250 valmista pohjaa, joiden avulla pääsee helposti alkuun. Valmiita pohjia on tarjolla muun muassa strategiaan ja suunnitteluun, kokousten pöytäkirjoihin ja työpajoihin sekä data-analyyseihin ja ideointiin. Virtuaalisella työskentelytilalla on mahdollista toteuttaa yrityksen ideointiriihet, joissa jokainen tiimin jäsen voi tuoda oman ajatuksensa julki ja erilaisista ideoista voidaan äänestää parhaimmat helposti. Tämän jälkeen ideoiden jatkokehittäminenkin voidaan hoitaa samalla taululla.

Mural on hyvä yritysohjelmisto etätyön tehostamiseksi
Mural tehostaa tiimin välistä yhteistyötä varsinkin etätyöaikana

Muralin kautta tiedostojen jakaminen on mahdollista joko yrityksen sisäisesti eri osastojen välillä tai myös ulkoisten sidosryhmien kanssa, joka nopeuttaa myös tiedon välittämistä sitä tarvitseville ihmisille. Yhteistyötä voidaan tehostaa, kun vältytään soittelulta ja sähköpostien edestakaiselta lähettelyltä, ja yhtä ja samaa tiedostoa voivat käsitellä ja muokata kaikki tiimin osapuolet samanaikaisesti mistä päin maailmaa tahansa. Lisäksi yhdellä ja samalla alustalla toimittaessa tiedostot eivät pääse hukkumaan matkalla bittitaivaaseen.

Mural toimii myös tabletilla
Omien ideoiden muistiinpaneminen luonnistuu sujuvasti myös tabletilla.

Mural on yhteensopiva monien muiden yrityksessä käytössä olevien sovellusten kanssa, ja se on integroitavissa useisiin eri järjestelmiin. Integraatiot ja yhteensopivuus tekevät siitä varsin mukautuvan sovelluksen. Esimerkiksi markkinointikampanjoiden dataa voi helposti analysoida Muralin kautta koko tiimin kesken, vaikka tiimin jäsenet olisivat fyysiesti kaukana toisistaan. Myös asiakas voidaan kutsua mukaan analyysipalaveriin, jossa käydään konkreettisesti läpi tuloksia, ja samalla voidaan päivittää strategioita ja suunnitelmia.

Hinta

Sovelluksesta on tarjolla ilmainen kokeilujakso, jonka aikana pääsee testaamaan sovelluksen toimintoja. Tämän jälkeen hinnoittelu muuttuu yrityksen koosta riippuvaiseksi, jossa pienen yrityksen tarpeita vastaava paketti kustantaa alkaen 12 $ kuukaudessa. Keskikokoisen yrityksen tarpeisiin vastaava paketti on 20 $ kuukaudessa, ja isoille konserneille voidaan räätälöidä erikseen oma paketti vastaamaan yrityksen tarpeita, jolloin hinnoittelu on yrityskohtainen. Jo pienimmllä paketilla saa monipuolisesti etuja käyttöönsä, mikä vastaakin monen yrittäjän tarpeisiin.

Arvostelu

Mural on monipuolinen työkalu yrityksen liiketoiminnan tehostamiseen, olipa kyseessä minkä kokoinen yritys tahansa. Sen mukautuvuus yrityksen tarpeisiin on lähinnä vain ideointikysymys, ja yrityksiltä tunnetusti ei lopu ideat kesken. Juuri mukautuvuus ja visuaalisuus tekevät Muralista yksinkertaisen käyttää, ja tiimin jäsenten on helppo sisäistää sen ominaisuudet ja tehostaa ja yksinkertaistaa niillä omaa työskentelyään. Virtuaalinen työskentelytila kokoaa eri tiimin jäsenet yhteen, olivatpa he missä päin maailmaa tahansa.

Vaikka Mural ei ole täysin ilmainen työkalu, sen hinnoittelu on varsin edullinen. Yrityksen kokoon kehitetyt valmiit paketit on koottu yritysten tarpeiden perusteella, ja esimerkiksi edullisimmalla paketilla saa jo kattavasti työkalusta irti. Jos yrityksen tarpeet kasvavat, niin paketti on muokattavissa muuttuneita tarpeita vastaavaksi ja räätälöitävissä myös kokonaan yrityksen yksilöllisiin tarpeisiin. Ilmaisella kokeilujaksolla saa testattua, miten sovellus voisi tehostaa oman yrityksen toimintaa.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suosittuja valkotaulu -työkaluja

Lue tekemämme arvostelu:

 • Mural on virtuaalinen työtila, joka mahdollistaa yhteistyön tekemisen etänä helpon visuaalisen käyttöliittymän avulla.
 • Conceptboard on virtuaalinen, whiteboard-tyylinen työkalu, jonka avulla yritykset ja tiimit voivat tehdä joustavasti ja tehokkaasti yhteistyötä etänä.
 • Milanote on työkalu, jota voi kutsua virtuaaliseksi työ- ja ideointitilaksi, joka taipuu moneen tarpeeseen.
 • Miro toimii virtuaalisena valkotauluna, joka helpottaa opiskelija- ja työryhmien työskentelyä luomalla visuaalisen alustan ideointiin ja materiaalien kokoamiseen.

Muita suosittuja vaihtoehtoja (arvostelu tulossa!)

 • Lucidspark virtuaalinen whiteboard-työkalu, joka mahdollistaa tehokkaan ideointi ja suunnittelytyön tekemisen etänä.
 • Creately on hyvä työkalu etänä tehtävään suunnittelutyöhön sekä brainstorim-sessioihin. Ilmaisversio on saatavilla.
 • inVision on ammattilaistason työkalu suunnittelun sekä prototyyppien tekemisen tueksi.
 • Microsoft Whiteboard on digitaalinen yhteistyöalusta tehokkaisiin kokouksiin ja osallistavaan oppimiseen.
 • Draw.io on ilmainen, selaimessa toimiva työkalu diagrammien tekemiseen.
 • Google Jamboard ilmainen Googlen tarjoama whiteboard-työkalu
 • Flinga on suomalainen helppokäyttöinen palvelu yhteisölliseen tiedonrakenteluun.

Aiheeseen liittyvä blogit

Kommunikointi tiimin kanssa etätyöaikana

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Vote count: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Pidit sisältöä hyödyllisenä

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa!

Ikävä kuulla, ettei sisältö ollut hyödyllinen

Auta meitä kehittämään sisältöämme

Kerro missä voisimme olla parempia

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.