Mural arvostelu

Mural logo.

Mural on virtuaalinen työtila, joka mahdollistaa yhteistyön tekemisen etänä helpon visuaalisen käyttöliittymän avulla.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 12 $ /käyttäjä kuukaudessa, ilmainen kokeilujakso
Kenelle : Kaiken kokoisille tiimeille etänä tehtävän yhteistyön tukemiseksi
4.5/5
Android, iOS, Windows, macOS, Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä Mural on?

Mural on virtuaalinen työtila, joka mahdollistaa yhteistyön tekemisen etänä helpon visuaalisen käyttöliittymän avulla. Muralin ansiosta tiimit voivat ideoida uutta ja edistää käynnissä olevia projekteja. Sovellus sopii hyvin etätyöskentelyyn ja se on integroitavissa moniin muihin sovelluksiin, joita yrityksellä on käytössä. Tiimin jäsenet voivat työskennellä työkalulla niin tietokoneella kuin mobiililaitteella ja se mahdollistaa joustavan työskentelyn mistä ja milloin vain. Sovelluksesta on tarkasteltavissa myös jokaisen jäsenen oma työpanos, joka voi helpottaa tiimin työskentelyn seurantaa.

Kenelle ja mihin ongelmaan Mural tuo ratkaisun?

Monet yritykset ovat pandemian aikana joutuneet siirtymään etätyöskentelyyn ilman sopivia työkaluja. Haasteena on ollut etenkin saada koottua projektin tiimin tuotokset yhteen, mikä on voinut vaatia paljon manuaalista työtä. Mural mahdollistaa projektin kirjallisen materiaalin tuoton aina ideoinnista lähtien ja tehostaa tiimien työskentelyä etenkin etätyössä. Yhdellä sovelluksella kaikki tiimin jäsenet voivat työskennellä samalla alustalla ja sovelluksessa on mahdollista luoda rajattomasti tauluja eri tiimeille.

Mainos:

Ominaisuudet

Mural taipuu yrityksessä moneen eri tarkoitukseen. Sovelluksen käyttöönotto käy nopeasti, sillä Mural tarjoaa yli 250 valmista pohjaa, joiden avulla pääsee helposti alkuun. Valmiita pohjia on tarjolla muun muassa strategiaan ja suunnitteluun, kokousten pöytäkirjoihin ja työpajoihin sekä data-analyyseihin ja ideointiin. Virtuaalisella työskentelytilalla on mahdollista toteuttaa yrityksen ideointiriihet, joissa jokainen tiimin jäsen voi tuoda oman ajatuksensa julki ja erilaisista ideoista voidaan äänestää parhaimmat helposti. Tämän jälkeen ideoiden jatkokehittäminenkin voidaan hoitaa samalla taululla.

Mural on hyvä yritysohjelmisto etätyön tehostamiseksi
Mural tehostaa tiimin välistä yhteistyötä varsinkin etätyöaikana

Muralin kautta tiedostojen jakaminen on mahdollista joko yrityksen sisäisesti eri osastojen välillä tai myös ulkoisten sidosryhmien kanssa, joka nopeuttaa myös tiedon välittämistä sitä tarvitseville ihmisille. Yhteistyötä voidaan tehostaa, kun vältytään soittelulta ja sähköpostien edestakaiselta lähettelyltä, ja yhtä ja samaa tiedostoa voivat käsitellä ja muokata kaikki tiimin osapuolet samanaikaisesti mistä päin maailmaa tahansa. Lisäksi yhdellä ja samalla alustalla toimittaessa tiedostot eivät pääse hukkumaan matkalla bittitaivaaseen.

Mural toimii myös tabletilla
Omien ideoiden muistiinpaneminen luonnistuu sujuvasti myös tabletilla.

Mural on yhteensopiva monien muiden yrityksessä käytössä olevien sovellusten kanssa, ja se on integroitavissa useisiin eri järjestelmiin. Integraatiot ja yhteensopivuus tekevät siitä varsin mukautuvan sovelluksen. Esimerkiksi markkinointikampanjoiden dataa voi helposti analysoida Muralin kautta koko tiimin kesken, vaikka tiimin jäsenet olisivat fyysiesti kaukana toisistaan. Myös asiakas voidaan kutsua mukaan analyysipalaveriin, jossa käydään konkreettisesti läpi tuloksia, ja samalla voidaan päivittää strategioita ja suunnitelmia.

Hinta

Muralin tarjoamat lisenssit:

 • Free, 0 $ kuukaudessa
 • Team+, 9,99 $ kuukaudessa per käyttäjä
 • Business,17,99 $ kuukaudessa per käyttäjä, minimissään 10 käyttäjää
 • Enterprise, hintatiedot Muralin myynnin kautta

Sovelluksesta on tarjolla ilmainen kokeilujakso, jonka aikana pääsee testaamaan sovelluksen toimintoja. Tämän jälkeen hinnoittelu muuttuu yrityksen koosta riippuvaiseksi. Edullisimmillaan Muralin saa Team+ -lisenssin avulla käyttöön 9,99 dollarilla kuukaudessa käyttäjää kohden. Mikäli kaipaa lisäominaisuuksia voi harkita Business -lisenssiä. Se maksaa 17,99 dollaria kuukaudessa per käyttäjä. Business -lisenssin saa käyttöön minimissään 10 hengen tiimit. Mural tarjoaa myös Enterprise -lisenssiä, joka on tarkoitettu suuremmille ja vaativammille organisaatioille. Enterprise -lisenssin hintaa varten pitää ottaa yhteyttä Muralin myyntiin.

Arvostelu

Mural on monipuolinen työkalu yrityksen liiketoiminnan tehostamiseen, olipa kyseessä minkä kokoinen yritys tahansa. Sen mukautuvuus yrityksen tarpeisiin on lähinnä vain ideointikysymys, ja yrityksiltä tunnetusti ei lopu ideat kesken. Juuri mukautuvuus ja visuaalisuus tekevät Muralista yksinkertaisen käyttää, ja tiimin jäsenten on helppo sisäistää sen ominaisuudet ja tehostaa ja yksinkertaistaa niillä omaa työskentelyään. Virtuaalinen työskentelytila kokoaa eri tiimin jäsenet yhteen, olivatpa he missä päin maailmaa tahansa.

Muralin hinnoittelu on varsin edullinen. Perusominaisuudet saa käyttöön ilmaiseksi, mutta monesti maksullisen lisenssin ominaisuuksia tarvitsee melko nopeasti. Yrityksen kokoon kehitetyt valmiit paketit on koottu yritysten tarpeiden perusteella, ja esimerkiksi edullisimmalla paketilla saa jo kattavasti työkalusta irti. Jos yrityksen tarpeet kasvavat, niin paketti on muokattavissa muuttuneita tarpeita vastaavaksi ja räätälöitävissä myös kokonaan yrityksen yksilöllisiin tarpeisiin.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suosittuja valkotaulu -työkaluja

Lue tekemämme arvostelu:

 • Howspace on Suomessa kehitetty pilvipohjainen digitaalisen fasilitoinnin työkalu, joka pystyy keräämään isotkin organisaatiot ja kokonaisuudet yhteen paikkaan, jolloin ryhmien johtaminen ja yhdessä työskentely helpottuu.
 • Lucidchart on kaaviotyökalu, jolla muunnat hetkessä monimutkaisen tiedon havainnollistavaksi infografiikaksi.
 • Conceptboard on virtuaalinen, whiteboard-tyylinen työkalu, jonka avulla yritykset ja tiimit voivat tehdä joustavasti ja tehokkaasti yhteistyötä etänä.
 • Milanote on työkalu, jota voi kutsua virtuaaliseksi työ- ja ideointitilaksi, joka taipuu moneen tarpeeseen.
 • Miro toimii virtuaalisena valkotauluna, joka helpottaa opiskelija- ja työryhmien työskentelyä luomalla visuaalisen alustan ideointiin ja materiaalien kokoamiseen.
 • Flinga on suomalainen helppokäyttöinen palvelu yhteisölliseen tiedonrakenteluun.

Muita suosittuja vaihtoehtoja (arvostelu tulossa!)

 • Lucidspark virtuaalinen whiteboard-työkalu, joka mahdollistaa tehokkaan ideointi ja suunnittelytyön tekemisen etänä.
 • Creately on hyvä työkalu etänä tehtävään suunnittelutyöhön sekä brainstorim-sessioihin. Ilmaisversio on saatavilla.
 • inVision on ammattilaistason työkalu suunnittelun sekä prototyyppien tekemisen tueksi.
 • Microsoft Whiteboard on digitaalinen yhteistyöalusta tehokkaisiin kokouksiin ja osallistavaan oppimiseen.
 • Draw.io on ilmainen, selaimessa toimiva työkalu diagrammien tekemiseen.
 • Google Jamboard ilmainen Googlen tarjoama whiteboard-työkalu

Aiheeseen liittyvä blogit

Kommunikointi tiimin kanssa etätyöaikana

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Työajanseuranta

Otta arvostelu

Mikä on Otta? Otta (ent. Visma Entry) on kaikille toimialoille ja kaikenkokoisille yrityksille suunnattu työajanseurantajärjestelmä. Ottalla kirjaat, tarkistat ja hyväksyt työtunnit sekä tulkitset työajan niin selaimessa, mobiilisovelluksessa kuin perinteisellä leimauslaitteellakin, reaaliaikaisesti. Miksi

Lue arvostelu
SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.