Arvostelut

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Selaa kategorioita

HitFilm Express

4.4/5

HitFilm Express on ilmainen videonmuokkausohjelma, joka pitää sisällään ammattimaiset työkalut videon editoimiseen. Se sopii niin aloitteleville sisällöntuottajille, Youtubettajille kuin kokeneemmillekin videon tekijöille. Intuitiivinen ja tutun tuntuiseksi kuvailtu ohjelma muistuttaa monia maksullisia ja laadukkaita videonmuokkausohjelmia, kuten Adobe Premiereä. HitFilm sisältää kaikki perustyökalut videon leikkaamiseen, sekä äänen ja tehosteiden muokkaamiseen.

Kategoria:

Hinta alkaen:

Ilmainen. Lisäosat alkaen 9 €

Signal

4.4/5

Signal on vuodesta 2013 lähtien toiminut ilmainen, avoimeen lähdekoodiin perustuva pikaviestintäpalvelu. Signalissa voi jakaa viestejä, kuvia, videoita, GIF-tiedostoja sekä muitakin tiedostoja täysin ilmaiseksi. Viestit ja puhelut on täysin salattu kaikilta, myös työkalulta itseltään.

Kategoria:

Hinta alkaen:

ilmainen

Ecom Jet

/5

Ecom Jet on helppokäyttöinen ohjelmisto töiden ja talouden hallintaan. Sen avulla yrityksen laskutukseen liittyvät asiat sekä töiden järjesteleminen sujuvat nopeasti ja vaivattomasti. Ohjelmisto on kehitetty rakennus- ja talotekniikka-alan tarpeita silmällä pitäen. Ecom Jetin ohjelmistoa voi kokeilla täysin ilmaiseksi ja ilman mitään sitoumuksia.

Kategoria:

Hinta alkaen:

49 €/kk

Canva

4.7/5

Canva on helppokäyttöinen kuvankäsittelyohjelma, jonka avulla kokematonkin tekijä saa aikaan ammattimaista jälkeä. Canvalla on kolme hintatasoa: maksuton, Pro ja Enterprise.

Kategoria:

Hinta alkaen:

11,99 €/kk, ilmaisversio saatavilla

Sendinblue

4.5/5

Sendinblue-sovellus tarjoaa työkalut markkinointiin ja myyntiin yhdellä alustalla. Sähköposti- ja tekstiviestikampanjat  hoituvat sulavasti Sendinbluen avulla. Automatisoimalla markkinointi- ja myyntiprosessit tarjoukset eri asiakasryhmille lähtevät käden käänteessä.

Kategoria:

Hinta alkaen:

19 €/kk, ilmaisversio saatavilla

Lemonsoft

/5

Lemonsoftin ERP- eli toiminnanohjausjärjestelmä on liikkeenjohdon ratkaisu, jonka avulla yritykset voivat hallita toimintaansa tehokkaasti ja lisätä tuottavuuttaan.

Kategoria:

Hinta alkaen:

hintatiedot saat suoraan Lemonsoftilta

Procountor

/5

Finago Procountor on yksi suosituimmista taloushallinnon järjestelmistä Suomessa. Se on käytössä sekä tilitoimistoilla että eri aloilla toimivilla yrittäjilläkin.

Kategoria:

Hinta alkaen:

19,00 € kuukaudessa

Zervant

4.7/5

Zervant on helppo laskutusohjelma yritysten tarpeisiin. Zervantin avulla laskut voi luoda ja lähettää vain hetkessä. Laskun luominen onnistuu jopa 60 sekunnissa.

Kategoria:

Hinta alkaen:

8 €/kk, ilmaiversio saatavilla

Isolta Arkhimedes

4.7/5

Isolta Arkhimedes on kätevä työkalu yrityksen laskutuksen käyttöön. Se sopii erinomaisesti myös satunnaisesti laskuttaville, sillä pienillä laskumäärillä sitä voi käyttää täysin ilmaiseksi. Yrityksen kasvaessa ja tarpeen vaatiessa on mahdollista laajentaa ohjelman maksullisiin versioihin, ja poimia mukaan hyödyllisiä lisäpalveluita.

Kategoria:

Hinta alkaen:

10,90 €/kk, ilmaisversio saatavilla

Netvisor

/5

Netvisor on Suomen suosituimpia sähköisen taloushallinnon ohjelmistoja. Netvisor on erilaisten hyvin toimivien ominaisuuksiensa puolesta ehdottomasti kärkituotteita. Ohjelmisto sopii sellaiselle yritykselle, joka pyrkii hyödyntämään taloushallinnon automaatiota äärimmilleen ja on valmis panostamaan taloudellisesti saadakseen markkinoiden kärkituotteen käyttöönsä.

Kategoria:

Hinta alkaen:

15 €/kk, ilmainen kokeilujakso

Seuraa somessa!