Surfer AI arvostelu

Surfer AI on Surfer SEO:n lisäosa ja tehokas työkalu, jolla voidaan tehostaa hakukoneoptimointia sisältöjen ja artikkeleiden muodossa. Surfer AI on hyödyllinen apu, oli sitten hakukoneoptimointi tuttu juttu tai ei.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 29 dollaria
Kenelle : Hakukonenäkyvyyden kanssa painiville
4.8/5

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia. 

Surfer AI on Surfer SEO:n lisäosa ja tehokas työkalu, jolla voidaan tehostaa hakukoneoptimointia sisältöjen ja artikkeleiden muodossa. Edistyneiden ominaisuuksiensa ansiosta se tarjoaa arvokasta tietoa, jonka avulla verkkosivusto saadaan optimoitua hakukoneita varten. Surfer AI on hyödyllinen apu, oli sitten hakukoneoptimointi tuttu juttu tai ei. 

Mikä on Surfer AI?

Surfer AI tarjoaa kattavan vaihtoehdon avainsanatutkimukseen, jonka avulla on mahdollista tunnistaa toimialaan liittyviä, korkealle sijoittuvia avainsanoja. Analysoimalla hakujen määrää ja kilpailua sisältö on optimoitavissa strategisesti ja näin parantaa mahdollisuuksia sijoittua korkeammalle hakukoneiden tuloksissa.

Avainsanojen tutkimuksen ohella Surfer AI tarjoaa myös sisällönmuokkaus- ja optimointityökalun. Tämän ominaisuuden avulla pystytään analysoimaan nykyistä sisältöä ja tekemään parannuksia hakukoneoptimoinnin parhaiden käytäntöjen mukaan. Se ehdottaa muutoksia otsikoihin, sisällönkuvauskenttiin ja sisältörakenteeseen parhaan mahdollisen näkyvyyden ja osuvuuden varmistamiseksi. 

Kenelle Surfer AI on tarkoitettu?

 • Hakukonenäkyvyyden kanssa painiville
 • Sisällön parantamiseen
 • Sisällön hakukoneoptimointiin
 • Laadukkaan ja toimivan sisällön luontiin 

Mihin ongelmaan Surfer AI tuo ratkaisun?

Hakukoneoptimointi saattaa olla haasteellista, varsinkin, jos se on itselle vieras alue. Keskittymällä niihin avainsanoihin, joilla on suuri hakumäärä ja alhainen kilpailu sisältävät suurimman potentiaalin sijoittua hyvin hakukoneiden tuloksissa. 

Kun nämä avainsanat on tunnistettu, sisällytään ne strategisesti sisältöön, sisällönkuvauskenttiin ja otsikoihin. Tämä lisää mahdollisuuksia houkutella orgaanista liikennettä ja parantaa verkkosivuston näkyvyyttä.

Surfer AI:n SERP-analysaattori luo yksityiskohtaisen raportin suosituimmista sivuista, mukaan lukien niiden sanamäärän, käänteiset linkit ja avainsanan käytön. Analysoimalla nämä tiedot tunnistetaan mallit ja strategiat, jotka toimivat hyvin kilpailijoiden suhteen.

Surfer AI:n ominaisuudet

Avainsanatutkimus

Surfer AI:n tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluu sen tehokas avainsanatutkimusominaisuus. Hyödyntämällä tätä ominaisuutta tehokkaasti voidaan tunnistaa kohdeyleisöön parhaiten osuvat avainsanat. Työkaluun kirjoitetaan ensisijainen avainsana, jonka jälkeen Surfer AI luo luettelon aiheeseen liittyvistä avainsanoista sekä niiden hakumäärän ja kilpailutason. 

Analysointi

Surfer AI analysoi sisältöä ja tarjoaa yksityiskohtaisen erittelyn alueista, jotka kaipaavat parannusta. Otsikkojen ja alaotsikoiden säätämisestä sisällönkuvauskenttien ja avainsanatiheyden optimointiin, tarjoaa tämä työkalu toimivia ehdotuksia sisällön parantamiseksi.

SERP-analysaattori

Surfer AI -työkalun piilotettu ominaisuus on sen SERP-analysaattori. Tämän työkalun avulla voidaan analysoida minkä tahansa avainsanan parhaat sivut ja saada arvokasta tietoa kilpailijoiden strategioista. Ymmärtämällä, mikä toimii kilpailijoiden kantilta, pystytään hienosäätämään SEO-asetuksia ja saada kilpailuetua. 

SERP, eli Search Engine Results Page tarkoittaa hakukoneen sivunäkymää haetuista tuloksista.

Sisällön suunnittelu

Surfer AI ei rajoitu vain avainsanatutkimukseen ja sisällön optimointiin, vaan se voi myös auttaa sisällön suunnittelussa ja strategiassa. Analysoimalla huippuluokan sivuja kohdeavainsanojen perusteella, työkalu tarjoaa arvokasta tietoa sisällöstä, joka toimii hyvin omalla alalla. Nämä suositukset tuovat esiin yleisimmät suositut elementit, kuten sanamäärä, otsikot ja alaotsikot.

Surfer AI:n hinta

Surfer AI:ssa saa krediiteillä eri toimintoja. Starter-tasolla yhden krediitin hinta on 29 dollaria ja sillä saa käytännössä yhden sisältöartikkelin. Krediittejä voi lunastaa haluamansa määrän. Seuraavilla tasoilla kymmenen krediittiä kustantaa 261 dollaria. Suositelluin paketti sisältää 25 krediittiä 638 dollarilla. Valitsemalla tämän laajennetun paketin voi luoda tekoälypohjaista sisältöä isommalle artikkelivalikoimalle. 

Hinnat tuntuvat suhteellisen kovilta ottaen huomioon saatavan sisällön määrän. Toki on mahdollista, että kyseinen sisältö on sitten laadultaan jotain taianomaista ja aidosti buustaa hakukoneiden tuloksia. Mutta voiko muilla tekoälytyökaluissa tuottaa vastaavaa sisältöä ja jopa ilmaiseksi? 

Jos kuitenkin Surferin kuukausitilaus ei ole sitä, mitä sen odotti olevan tai mieli muuttuu, tulee siitä kertoa Surfer AI:lle seitsemän päivän kuluessa, niin he hyvittävät täyden hinnan. Ilmaista kokeilua tai maksutonta versiota ei Surfer AI:sta löydy. 

Kokemuksia Surfer AI:sta

Surfer AI on hiottu äärimmäisen vaativaankin käyttöön, jotta sivusto saadaan kiipeämään hakutuloksissa ylöspäin. 

Surfer AI hyödyntää uusinta teknologiaa tuottaakseen markkinoiden tarkinta ja kiinnostavinta sisältöä. GPT-4-moottori, jonka kontekstikoko on 32 kt, syöttää tekoälylle enemmän faktoja, vähentää toistoa ja parantaa siirtymiä artikkeliosien välillä. Tällä varmistetaan, että sisältö ei ole vain optimoitu hakukoneille, vaan se myös kiinnittää ja säilyttää varsinaisen yleisön huomion.

Työkalu yhdistää NLP-ratkaisut, koneoppimisen, yli 500 verkkosignaalin analyysin sekä SERP-analyysin useiden generatiivisten tekoälymallien ominaisuuksiin ainutlaatuisen sisällön luomiseksi, joka vastaa käyttäjän tavoitteisiin. Kaikki Surfer AI:n ohjeet ovat reaaliaikaisia, kilpailuperusteisia ja Google-yhteensopivia.

Jotta Surfer AI:ta voi käyttää, tarvitaan siihen mikä tahansa aktiivinen Surfer-tilaus sekä Surfer AI -krediittipankki. Surfer AI -krediittejä voi ostaa paketeissa tai yksitellen. 

Surfer AI:n arvostelu

Koska markkinoilla on saatavilla lukemattomasti erilaisia tekoälytyökaluja, joista suurin osa on tavalla tai toisella ilmaisia ja nekin lupailevat apua SEO-ongelmiin, herää kysymys, mitä sellaista Surfer AI voi tarjota, jota muut työkalut eivät voi? Etenkin, kun Surferin hinta on suhteessa muihin verrattuna kova.

G2.com -sivuston arvostelussa Surfer AI on kuitenkin saanut arvosanaksi avokätisen 4,8 asteikolla 1-5. Surferin etu onkin ihanteellisten avainsanojen tarjoamisessa sekä niiden hyödyntämisessä kilpailuedun suhteen. Se taipuu niin SEO-ammattilaisille kuin niillekin, joille hakukoneoptimointi on vasta uusi juttu. Surfer saattaa myös selventää siten, miten esimerkiksi Google rankkaa erilaisia sisältöjä. 

Ikävä kyllä työkalu toimii toistaiseksi ainoastaan englanniksi. 

Plussat

 • Avainsana-analyysit
 • SERP-analysaattori
 • Sopii myös SEO-ammattilaisille
 • Selventää SEO:n toimintaa

Miinukset

 • Ainoastaan englanniksi
 • Hinta
 • Eroaako muista työkaluista käytännössä? 
 • Ei ilmaista kokeilua tai demoversiota

Yhteenveto

Surfer AI on tehokas resurssi, joka auttaa maksimoimaan hakukoneoptimointia. Hyödyntämällä sen edistyneitä ominaisuuksia on mahdollista löytää uusia ideoita, optimoida sisältöä ja saavuttaa digipuolen kilpailuetua. Avainsanatutkimuksesta sisällön optimointiin Surfer AI tarjoaa toimivia ratkaisuja verkkosivuston näkyvyyden ja hakukonesijoituksen parantamiseen.  

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut-sivulta

Tutustu muihin SEO-työkaluihin:

Aiheeseen liittyvät blogit

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Työajanseuranta

Otta arvostelu

Mikä on Otta? Otta (ent. Visma Entry) on kaikille toimialoille ja kaikenkokoisille yrityksille suunnattu työajanseurantajärjestelmä. Ottalla kirjaat, tarkistat ja hyväksyt työtunnit sekä tulkitset työajan niin selaimessa, mobiilisovelluksessa kuin perinteisellä leimauslaitteellakin, reaaliaikaisesti. Miksi

Lue arvostelu
SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.