Frase arvostelu

Frase on innovatiivinen SEO-työkalu, joka käyttää tekoälyä auttaakseen yrityksiä optimoimaan sisältöä ja parantamaan hakukonesijoituksia.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 1 dollari
Kenelle : Hakukoneoptimoijille, sisältöstrategeille, toimittajille ja kirjoittajille
4.9/5

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä on Frase?

Nykyaikana yrityksille on ensisijaisen tärkeää omata hyvät ja toimivat nettisivut, jotka ikään kuin toimivat yrityksen digitaalisena käyntikorttina. Erityisesti hakukoneita varten optimoidut sisällöt auttavat orgaanisen näkyvyyden suhteen, eli hakukoneet löytävät yrityksen sivun helpommin ja tarjoavat sitä hakutuloksissa potentiaaliselle asiakkaalle. 

Hakukoneoptimointi (search engine optimization, SEO) on merkittävä tekijä kaikille yrityksille, jotka haluavat luoda netissä vahvaa läsnäoloa. Kasvavan kilpailun ja jatkuvasti muuttuvien hakukoneiden algoritmien vuoksi voi olla haastavaa pysyä viimeisimpien trendien mukana ja optimoida sisältöä tarpeeksi tehokkaasti.

Siinä tapauksessa voi tekoälytyökalu nimeltä Frase olla avuksi. Frase on innovatiivinen SEO-työkalu, joka käyttää tekoälyä auttaakseen yrityksiä optimoimaan sisältöä ja parantamaan hakukonesijoituksia. Sen perustivat vuonna 2017 Tomas Ratia ja Andrew Breen. Työkalu on saavuttanut nopeasti maailmanlaajuista suosiota markkinoijien, sisällöntuottajien ja yritysten keskuudessa. 

Kenelle ja mihin käyttöön?

Frasen sisällön optimointiin on yksinkertainen prosessi. Ensin luodaan käyttäjätili ja se yhdistetään esimerkiksi verkkosivuston työkaluun. Frase on mahdollista integroida Google Docsiin, Chromeen, Google Search Consoleen sekä WordPressiin. Kun yhteys on muodostettu, Frase analysoi sivuston sisällön ja antaa suosituksia sen optimoimiseksi.

Frasen aktiivisimpiin käyttäjiin kuuluvat hakukoneoptimoijat, sisältöstrategit, toimittajat, kirjoittajat ja sisällön johtajat. Päivittäin sitä käyttävät tuhannet tiimit ja yksilöt freelancereista toimistoihin. Frase onkin ehkä hyödyllisin pk-yrityksille, jotka tarvitsevat näppärää all-in-one-sovellusta tekoälyä vaativiin tehtäviin. 

Sovellus tarjoaa live-muotoista opastusta työkalun käyttöönottoa varten, joka kannattaa hyödyntää, jos vähänkin on vaikeuksia tekniikan kanssa. Harmittavasti Frase tukee toistaiseksi ainoastaan englantia, tanskaa, saksaa, ranskaa, italiaa, hollantia, portugalia sekä espanja. 

Ominaisuudet

Frasessa on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, joka tarjoaa arvokkaita näkemyksiä ja datapohjaisia suosituksia hakukoneoptimointiin. Frase käyttää sisällön analysoimiseen luonnollista kielenkäsittelyä ja koneoppimista. Analysoimalla se tunnistaa asiaankuuluvat aiheet ja ehdottaa aiheeseen liittyviä avainsanoja sekä lauseita. 

Työkalusta löytyy myös kysymys ja vastaus (Q&A) -moduuli, joka tunnistaa yrityksen asiakkaiden yleisimmät kysymykset ja tarjoaa ehdotuksia sisällön luomiseen. Tämä ominaisuus voi auttaa parantamaan verkkosivuston SEO-osuvuutta.

Frase ei tietenkään ole ainoa markkinoilla oleva SEO-työkalu. Se erottuu kuitenkin kilpailijoistaan AI-käyttöisten ominaisuuksiensa ansiosta. Frase tarjoaa käteviä suosituksia, joita ei ole saatavilla muissa SEO-työkaluissa. Frasen mainittavan arvoisia ominaisuuksia ovat muun muassa:

 • Sisällön optimointi: Frase tarjoaa sisällön optimointiominaisuuksia, kuten avainsanatutkimukset, sisältötiedotteet ja aihe-ehdotukset.
 • Jo mainittu Q&A-moduuli: Tunnistaa asiakkaiden yleisimmät kysymykset ja vastaa niihin.
 • Kilpailija-analyysi: Kilpailija-analyysiominaisuudet tunnistavat yritysten kilpailijat ja analysoivat sisältö- ja hakukoneoptimointistrategioita.
 • Analyysi ja raportointi: Frase tarjoaa analytiikkaa, joka auttaa yrityksiä seuraamaan SEO-ponnistelujaan ja tekemään näihin tietoihin perustuvia päätöksiä.

Hinta

Toisin kuin miltei kaikissa tekoälysovelluksissa, Frasessa ei ole saatavilla maksutonta kokeilua. Viiden päivän demo on mahdollista lunastaa yhden dollarin hintaan.

Muuten saatavilla on kolme eri hinnoittelutasoa, kuukausi- ja vuosilaskutuksella. Solon hinta on kuukausiveloituksella 14,99 dollaria ja sillä voi luoda neljä optimoitua artikkelia sekä 4000 AI-generoitua sanaa. Basic onkin jo sitten hinnaltaan 44,99 dollaria, sisältäen 30 artikkelia ja myöskin 4000 sanaa. Team-taso kustantaa 114,99 dollaria, rajaton määrä artikkeleita sekä 4000 sanaa. Jokaisella tasolla on vain yksi käyttäjätili, mutta Team-tasolla käyttäjiä saa ostettua lisää 25 dollarin hintaan. 

35 dollarin lisämaksusta jokaiselle tasolle saa lisättyä rajattoman määrän AI-generoituja sanoja tai muun valitun premium-ominaisuuden. Premium-ominaisuuksiin kuuluvat jonkinlainen avainsanojen buustaaja, SERP-datan kartuttaminen sekä AI-kirjoittaja. 

Kokemuksia Frasesta

Frasen käyttämisessä SEO:n suhteen on useita etuja. Ensinnäkin työkalu tarjoaa dataan perustuvia suosituksia. Tämä auttaa yrityksiä luomaan korkealaatuista, optimoitua sisältöä, joka sijoittuu korkeammalle hakukoneiden tulossivuilla (SERP). Sen ohella Frase säästää aikaa ja vaivaa automatisoimalla sisällön optimointiprosessin tarjoten arvokkaita analyyseja SEO:a varten. 

Useat yritykset ovat raportoineet merkittävistä parannuksista hakukonesijoituksissaan ja liikenteessään Frasen käyttöönoton jälkeen. Esimerkkinä ollut markkinointitoimisto ilmoitti sivujensa orgaanisen liikenteen lisääntyneen 25 prosenttia ja jopa 70 prosentin nousun hakukonesijoituksessa käytettyään Frasea blogin sisällön optimointiin. 

Arvostelu

G2.com-sivustolla käyttäjät ovat antaneet Fraselle arvosanaksi 4,9, asteikolla 1-5. Negatiivisia puoli ei siis juuri ole ilmennyt. Hyvää palautetta on annettu esimerkiksi sovelluksen nopeudesta sekä hyödyllisyydessä päivittäisissä markkinointitehtävissä. Arvioinneissa kiitosta saa myös Frasen monipuolisuus. Kieltämättä se onkin eräänlainen tekoälyn monitoimityökalu, joka sisältää kaiken tarvittavan samassa paketissa. 

Sovelluksen käyttöönotto on nopeaa, eikä vaadi laajaa perehtymistä. Frase integroituu WordPressin kanssa suhteellisen hyvin, muttei ilmeisesti Elementor Pro -työkalun kanssa. Haasteet WordPressin kanssa saattavat olla ongelma, onhan kyseessä kuitenkin maailman käytetyin nettisivualusta.

Lisäksi Frasen ollessa selkeästi käytännöllinen tekoälytyökalu, onkin ikävää, ettei sovellus tällä hetkellä toimi suomeksi. Toivon mukaan sitten myöhemmissä versioissa?

Tutustu lisää

Lue lisää tekoälystä.

 • ChatGPT:tä voidaan käyttää monenlaisiin tehtäviin, kuten asiakaspalveluun, tekstin kääntämiseen sekä sisällön luomiseen.
 • Jasper on tehokas tekoälysovellus, joka pystyy tuottamaan suuren määrän sisältöä nopeasti.
 • Writesonic on tekoälyllä toimiva kirjoitusalusta, jonka avulla on helppo tuottaa laadukasta sisältöä nopeasti ja tehokkaasti.
 • Copy.ai on edistynyt tekoälyavustaja, joka on suunniteltu auttamaan kaikissa kirjoitustarpeissa.
 • Rytr on suhteellisen uusi tekoälypohjainen kirjoitustyökalu, joka on omalla tavallaan ehtinyt jo keikuttaa markkinoiden venettä. 
 • Chatbot-työkaluista tehokkaimpiin lukeutuu Merlin, joka on OpenAI:n ChatGPT Plus -lisäosa.
 • Frase on innovatiivinen SEO-työkalu, joka käyttää tekoälyä auttaakseen yrityksiä optimoimaan sisältöä ja parantamaan hakukonesijoituksia.
 • Browse on helpoin tapa poimia ja tutkia tietoja, miltä tahansa verkkosivustolta.
 • Scalenut on tekoälyyn perustuva markkinoinnin automatisointialusta, joka on suunniteltu auttamaan yrityksiä parantamaan markkinointistrategioitaan. 
 • Craftly kuvailee olevansa edistyksellinen markkinointityökalu, hyödyntää koneoppimista sekä tekoälyä markkinointistrategioiden parantamiseen.
 • Sembly AI on älykäs avustaja, joka litteroi ja tekee kokousmuistiinpanoja jokaisesta online-kokouksesta. 
 • Texta on tekoälyllä toimiva kirjoitusassistentti, joka avustaa monenlaisissa tehtävissä sähköpostien kirjoittamisesta raporttien ja esitysten luomiseen. Texta perustuu koneoppimisalgoritmeihin.
 • Synthesia
 • Synthesia lupaa ammattitason videoita vartissa. Sen missiona on antaa kaikille mahdollisuus tehdä videosisältöä – ilman kameroita, mikrofoneja tai studioita.
 • Poised tarjoaa toimivaa viestintäopastusta, antaen yksityistä ja suojattua palautetta puhe-esityksistä tai haastatteluista, jonka vain käyttäjä itse näkee.
 • ElevenLabs on puheälytyökalu, joka tarjoaa joukon ominaisuuksia, jotka auttavat yrityksiä luomaan korkealaatuista äänisisältöä.
 • Mymind on tekoälyyn perustuva alusta, joka auttaa käyttäjiä automatisoimaan tehtäviä, säästämään aikaa ja parantamaan tuottavuutta. 

Aiheeseen liittyvät blogit

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
tekoäly

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.