Poised arvostelu

Poised logo

Tekoälyn avulla Poised tarjoaa toimivaa viestintäopastusta, antaen yksityistä ja suojattua palautetta puhe-esityksistä tai haastatteluista, jonka vain käyttäjä itse näkee.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 13 dollaria / kk
Kenelle : Heille, jotka haluavat parantaa ulosantiaan
4.5/5

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä on Poised?

Tehokkuus ja tuottavuus ovat avaimia menestykseen sekä opiskelussa että työssä. Onneksi tekoälysovellusten myötä nykyään on olemassa monia työkaluja, joiden avulla yksilöt voivat maksimoida omaa tehokkuuttaan ja parantaa suorituksiaan. Yksi näistä on Poised, joka voi osoittautua erittäin hyödylliseksi. Tekoälyn avulla Poised tarjoaa toimivaa viestintäopastusta, antaen yksityistä ja suojattua palautetta puhe-esityksistä tai haastatteluista, jonka vain käyttäjä itse näkee. Tämä Poised arvostelu tarjoaa katsauksen ohjelmiston ominaisuuksiin.

Poised on tavallaan tuottavuustyökalu, joka käyttää koneoppimisalgoritmeja auttamaan ihmisiä työskentelemään paremmin ja älykkäämmin, ei niinkään kovemmin. Poised tarjoaa käyttäjille henkilökohtaisia oivalluksia, jotka on räätälöity heidän yksilölliseen tyyliinsä. Se antaa käyttäjälle reaaliaikaista palautetta kaikesta puhutusta tekstistä. 

Kenelle ja mihin käyttöön?

Viimeistään koronan iskiessä verkkohaastattelut ja -palaverit muuttivat pelin. Kehonkieli, puhe ja energia toimivat eri tavalla, kun ne suodatetaan näytön läpi. Monia ihmisiä hirvittää julkinen esiintyminen ja esimerkiksi esitelmät sekä haastattelutilanteet. Poised on juuri tällaisia tapauksia varten, mutta toki myös heille, jotka haluavat muuten parantaa ulosantiaan. Sovellus näyttää tärkeimmät hetket videon ja äänen transkription avulla, jotta tietää, missä parantaa tulevaisuutta varten.

Poised antaa käyttäjälle reaaliaikaista palautetta sellaisista ominaisuuksista kuin puheen selkeys, täytesanat, itsevarmuus, puheen tempo ja tauottaminen. Poisedin avulla saa myös henkilökohtaisen oppimissuunnitelman auttamaan heikkouksissa. Jos esimerkiksi kamppailee täytesanojen ja hermostuneisuuden kanssa, opetussetti tarjoaa apuja, kuten hengitysharjoituksia, tarkoituksellisia taukoja, hermojen hallintaa sekä hitaasti puhumista.

Hyödyntämällä sen kaikkia ominaisuuksia, käyttäjän on mahdollista luoda uusia tuottavia rutiineja omaan esiintymiseensä. Jos haluaa kehittää puhetaitojaan ja parantaa sen avulla tehokkuutta, on Poised ehdottomasti harkitsemisen arvoinen. 

Poisedissa on yksinkertainen käyttöliittymä, jossa on helppo navigoida. Käyttöliittymä on suunniteltu simppeliksi, jolloin ihmisten on helppo keskittyä varsinaiseen työhön.

Harmittavasti Poised ei tällä hetkellä tue kuin englannin kieltä.

Ominaisuudet

Poisedin avulla on mahdollista seurata edistymistä, analysoida puhetrendejä ajan kuluessa sekä parantaa puhumista tärkeimpiä kokouksia varten. Enää ei tarvitse haastattelun tai esitelmän jälkeen ihmetellä, miten meni. Muut kokoukseen osallistuvat eivät tiedä, että käyttäjällä on Poised. Poised toimii itsenäisesti, eikä ole varsinaisesti yhteydessä esimerkiksi Zoomiin tai Teamsiin.

Poised voidaan kuitenkin integroida muihin työkaluihin ja alustoihin, kuten Google Calendariin, Trelloon ja Slackiin. Tämä auttaa virtaviivaistamaan työnkulkua ja varmistamaan, että työkalusta saa kaiken irti. Lisäksi omia suorituksiaan voi parantaa Poisedin henkilökohtaisella suunnitelmalla. Henkilökohtaista oppimissisältöä voi ottaa käyttöön Poised experiences -palvelusta ja täydentää oppimista itselle sopivilla harjoituksilla.

Sovellus suhtautuu vakavasti tietoturvaan sekä yksityisyyteen. Käyttäjä hallitsee kokonaan, mitä kokouksia Poised tallentaa ja vain saatuaan luvan tehdä niin. Poised ei tallenna ääntä tai videota valitsemiesi kokousten ulkopuolella. Oletuksena Poised poistaa kaikki tallenteet viikon kuluttua, ellei toisin ole valittu asetuksista.

Hinta

Kokeiluversio on Poisedissa maksuton, kuukausiveloituksella hinta on 13 dollaria. Poisedissa on lisäksi saatavilla tiimiversio, jossa hinta kustomoidaan käyttötarpeiden mukaan. 

Kokemuksia Poisedista

G2-sivuston arvosteluissa Poised on saanut arvosanaksi 4,5, asteikolla 1-5. Erityisesti sovellus on ollut hyödyksi myynnin ja mainonnan ammattilaisille, jotka pitävät usein presentaatioita tai puhuvat erilaisissa palavereissa. Itsevarmempi esiintymistyyli on aina eduksi ja vaikuttaa liiketoimintaan monin tavoin. Palautteissa kävi ilmi, että kaikki eivät olleet täysin tyytyväisiä siihen, miten Poised arvioitsi esimerkiksi puhujan tunnetiloja tai millä perusteilla se pisteytti esityksiä. 

Poisedin perusidea on hyödyllinen ja varmasti sen kehittyessä eteenpäin, siihen saadaan myös lisää ominaisuuksia. 

Arvostelu

Harmittavasti Poised ei tällä hetkellä tue kuin englannin kieltä ja se karsii käyttäjiä isolla kädellä. Ymmärrettävästi versio jokaiselle kielelle olisi laajempi projekti, mutta sovelluksen ollessa näin käytännöllinen, löytyisi sille taatusti käyttäjiä ympäri maailmaa. Poisedin kaltainen työkalu auttaisi yhtä lailla niin ammattikorkeakoululaisia ja yliopisto-opiskelijoita kuin kaikkia, jotka työssään “joutuvat” puhumaan tai esiintymään paljon. 

Tutustu lisää

Lue lisää tekoälystä.

 • ChatGPT:tä voidaan käyttää monenlaisiin tehtäviin, kuten asiakaspalveluun, tekstin kääntämiseen sekä sisällön luomiseen.
 • Jasper on tehokas tekoälysovellus, joka pystyy tuottamaan suuren määrän sisältöä nopeasti.
 • Writesonic on tekoälyllä toimiva kirjoitusalusta, jonka avulla on helppo tuottaa laadukasta sisältöä nopeasti ja tehokkaasti.
 • Copy.ai on edistynyt tekoälyavustaja, joka on suunniteltu auttamaan kaikissa kirjoitustarpeissa.
 • Rytr on suhteellisen uusi tekoälypohjainen kirjoitustyökalu, joka on omalla tavallaan ehtinyt jo keikuttaa markkinoiden venettä. 
 • Chatbot-työkaluista tehokkaimpiin lukeutuu Merlin, joka on OpenAI:n ChatGPT Plus -lisäosa.
 • Frase on innovatiivinen SEO-työkalu, joka käyttää tekoälyä auttaakseen yrityksiä optimoimaan sisältöä ja parantamaan hakukonesijoituksia.
 • Browse on helpoin tapa poimia ja tutkia tietoja, miltä tahansa verkkosivustolta.
 • Scalenut on tekoälyyn perustuva markkinoinnin automatisointialusta, joka on suunniteltu auttamaan yrityksiä parantamaan markkinointistrategioitaan. 
 • Craftly kuvailee olevansa edistyksellinen markkinointityökalu, hyödyntää koneoppimista sekä tekoälyä markkinointistrategioiden parantamiseen.
 • Sembly AI on älykäs avustaja, joka litteroi ja tekee kokousmuistiinpanoja jokaisesta online-kokouksesta. 
 • Texta on tekoälyllä toimiva kirjoitusassistentti, joka avustaa monenlaisissa tehtävissä sähköpostien kirjoittamisesta raporttien ja esitysten luomiseen. Texta perustuu koneoppimisalgoritmeihin.
 • Synthesia
 • Synthesia lupaa ammattitason videoita vartissa. Sen missiona on antaa kaikille mahdollisuus tehdä videosisältöä – ilman kameroita, mikrofoneja tai studioita.
 • Poised tarjoaa toimivaa viestintäopastusta, antaen yksityistä ja suojattua palautetta puhe-esityksistä tai haastatteluista, jonka vain käyttäjä itse näkee.
 • ElevenLabs on puheälytyökalu, joka tarjoaa joukon ominaisuuksia, jotka auttavat yrityksiä luomaan korkealaatuista äänisisältöä.
 • Mymind on tekoälyyn perustuva alusta, joka auttaa käyttäjiä automatisoimaan tehtäviä, säästämään aikaa ja parantamaan tuottavuutta. 

Aiheeseen liittyvät blogit

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
Tekoäly (AI)

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.