Synthesia arvostelu

Synthesia-työkalu lupaa ammattitason videoita vartissaSen missiona on antaa kaikille mahdollisuus tehdä videosisältöä – ilman kameroita, mikrofoneja tai studioita.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 26 eur / kk
Kenelle : Paljon tai säännöllisesti videoita tekeville
4.3/5

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä on Synthesia?

Sisällön tekeminen muuttuu nopeasti ja yhtenä vaikuttaja siihen on markkinoille rynnivät tekoälyalustat. Niin sanottu “synteettinen media” on noussut yleistermiksi, jota käytetään kuvaamaan videoita, kuvia, tekstiä ja ääntä, jotka ovat kokonaan tai osittain tietokoneiden tuottamia. Ehkä suurin etu tekoälyn suhteen on ajan säästö, sillä kliseisesti monella alalla aika on rahaa. Nyt esiteltävä Synthesia-työkalu lupaa ammattitason videoita vartissa

Synthesia on perustettu vuonna 2017 ja sen missiona on antaa kaikille mahdollisuus tehdä videosisältöä – ilman kameroita, mikrofoneja tai studioita. Synthesian kaltaiset tekoälytyökalut auttavat automatisoimaan tiettyjä tehtäviä, jolloin aikaa voi vapauttaa tärkeämpiin tehtäviin. Tällaisten työkalujen käyttö vähentää myös virheiden riskiä.

Synthesia on vallankumouksellinen tekoälyohjelma, jolla käyttäjät voivat tehdä laadukkaita videoita. Työkalu on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi ja sen avulla voi luoda ammattimaisia videoita helposti ilman sen erikoisempaa kokemusta. Synthesia on täydellinen esimerkiksi pk-yrityksille, jotka haluavat lisätä näkyvyyttään verkossa. Se on erinomainen sijoitus kaikille, jotka haluavat virtaviivaistaa työtaakkaa ja maksimoida tuottavuuden.

Kenelle ja mihin käyttöön?

Synthesian käyttäminen videoiden luomiseen tarjoaa useita hyötyjä, kuten jo mainittu ajan säästäminen. Työkalun automatisoidut ominaisuudet säästävät käyttäjien aikaa, jolloin he voivat luoda videoita vikkelästi. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen yrityksille, joiden on luotava videoita säännöllisesti.

Parhaimmillaan Synthesia on varmasti sellaisessa käytössä, jossa tarvitaan esimerkiksi usein opetusvideoita tai tuote-esittelyitä. Näppärän käyttöliittymän avulla alusta ei vaadi mitään teknistä taustaa, vaan se on melkein verrattavissa perinteiseen PowerPointiin.

Ominaisuudet

Videoiden luominen Synthesialla on simppeli prosessi. Käyttäjät aloittavat valitsemalla muokattavan mallipohjan, joka sopii parhaiten heidän tarpeisiinsa. Sitten he syöttävät tekstin, jonka kyseinen tekoälyohjelma muuntaa automaattisesti selostukseksi. Käyttäjät voivat sitten muokata videota lisäämällä kuvia, musiikkia ja muita haluamiaan ominaisuuksia.

Valittavissa on yli 150 erilaista tekoälypohjaista avatarta, joiden tehtävänä on hoitaa videon selostuspuoli. Kieliä ja murteita on tarjolla reilut 120 kappaletta, myös suomi, sekä mies- tai naisoletetun äänet. Avataret osaavat tehdä lisäksi pieniä eleitä. Puheen kloonauksen avulla voi tekstistä puheeksi -toimintoa käyttää omallakin äänellä. Äänen kloonaus on valinnainen lisäosa Enterprise-version käyttäjille, jotka haluavat luoda mukautetun avatarin.

Synthesia on täynnä ominaisuuksia, jotka auttavat tehostamaan videoiden tuotantoa: 

1. Muokattavat mallipohjat

Työkalu tarjoaa valikoiman muokattavia malleja, joita käyttäjät voivat käyttää videoiden luomiseen. Nämä mallit on suunniteltu vastaamaan erilaisia tarpeita, jotta käyttäjät voivat luoda videoita, jotka ovat sopivia heidän brändilleen. Käyttäjät voivat muokata malleja lisätäkseen oman tyylinsä, viestinsä ja muita ainutlaatuisia ominaisuuksia.

2. Tekstistä puheeksi

Tekstistä puheeksi -ominaisuuden avulla käyttäjät voivat syöttää tekstiä, jonka työkalu muuntaa automaattisesti selostukseksi. Tämä ominaisuus säästää aikaa ja resursseja, koska käyttäjien ei tarvitse tallentaa selostuksia manuaalisesti. Työkalu tarjoaa myös erilaisia äänivaihtoehtoja, jotta käyttäjät voivat valita tarpeisiinsa sopivan äänen.

3. Monikielisyys

Synthesia tukee useita kieliä, jolloin käyttäjät voivat luoda videoita myös eri kielillä. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen yrityksille, jotka toimivat globaalisti. 

Valittavissa on yli 150 erilaista tekoälypohjaista avatarta.

Hinta

Hinnoittelusuunnitelmien ansiosta se on eri budjetin omaavien freelancereiden tai pk-yritysten käytettävissä. Synthesian ominaisuudet vähentävät myös kalliiden laitteiden ja ohjelmistojen tarvetta. Varsinaista ilmaisversiota ei ole, mutta alustaa voi testata maksuttomalla demolla. 

Personal-tason tili kustantaa 26 euroa, joka mahdollistaa kuukausittain kymmenen käyttöminuuttia videoiden tekoon. Enterprise-tasolla taas veloitus on vuosittainen ja neuvoteltavissa käytön perusteella ja se sisältää rajattoman määrän videokrediittejä. Ylläpito valvoo krediittien käyttöä ja ilmoitta, jos raja ylittyy. Jos käyttö ylittää huomattavasti krediittirajan, veloitetaan lisäkäytöstä. Kuitenkaan käyttämättömät krediitit eivät siirry seuraavan kuun saldoon. 

Kokemuksia Synthesiasta

Käyttäjät ovat antaneet Synthesialle Trustpilotin arvostelussa arvosanan 4,3, asteikolla 1-5. Kiitosta tulee alustan helppokäyttöisyydestä ja tekniikan toimivuudesta. Moni pienempi yritys käyttää Synthesiaa esimerkiksi koulutus- sekä mainosvideoiden tekoon. 

Pieni miinus on annettava avatarien synkasta, nimittäin ainakaan suomen kielinen selostus ei mene täysin yhteen avataren suun liikkeiden kanssa. Se häiritsee, etenkin, jos haluaisi mahdollisimman luonnollisen lopputuloksen. Todennäköisesti vastaavaa ongelmaa ei ole yleisempiä kieliä käytettäessä. 

Synthesia arvostelu

Synthesia on juurikin yhtä helppo käyttää kuin luvataan. Videon luonnin voi aloittaa tyhjältä pohjalta tai hyödyntää jotain valmista mallipohjaa, joita on kaikenlaisiin tarkoituksiin. Näihin kuuluvat esimerkiksi presentaatiot, myynti ja raportit. Alustalle liitetään tekstipohjainen selostus ja valitaan selostuskieli, vaihtoehtoisesti tekstin pystyy kirjoittamaan suoraan videolle. Videoa editoitaan, kuten muillakin alustoilla ja siihen voi lisätä kuvia, kuvioita, animaatioita tai musiikkia. Näiden pohjalta Synthesia generoi valmiin videon.

Videon rakenne on useimmiten sama, eli powerpointmainen tausta, johon saa haluamaansa tietoa sekä reunassa selostavan tekoälyavataren. Synthesian sivuilla on mahdollista katsoa muiden tekemiä esimerkkivideoita. Se mikä on koko alustassa vaikuttavinta, tai pelottavinta, on se, miten aidon henkilön näköinen ja oloinen tekoälyn luoma avatar on. Kaikin puolin käytännöllinen ja yksinkertainen tekoälyohjelma videosisältöjen luontiin!

Tutustu lisää

Lue lisää tekoälystä.

 • ChatGPT:tä voidaan käyttää monenlaisiin tehtäviin, kuten asiakaspalveluun, tekstin kääntämiseen sekä sisällön luomiseen.
 • Jasper on tehokas tekoälysovellus, joka pystyy tuottamaan suuren määrän sisältöä nopeasti.
 • Writesonic on tekoälyllä toimiva kirjoitusalusta, jonka avulla on helppo tuottaa laadukasta sisältöä nopeasti ja tehokkaasti.
 • Copy.ai on edistynyt tekoälyavustaja, joka on suunniteltu auttamaan kaikissa kirjoitustarpeissa.
 • Rytr on suhteellisen uusi tekoälypohjainen kirjoitustyökalu, joka on omalla tavallaan ehtinyt jo keikuttaa markkinoiden venettä. 
 • Chatbot-työkaluista tehokkaimpiin lukeutuu Merlin, joka on OpenAI:n ChatGPT Plus -lisäosa.
 • Frase on innovatiivinen SEO-työkalu, joka käyttää tekoälyä auttaakseen yrityksiä optimoimaan sisältöä ja parantamaan hakukonesijoituksia.
 • Browse on helpoin tapa poimia ja tutkia tietoja, miltä tahansa verkkosivustolta.
 • Scalenut on tekoälyyn perustuva markkinoinnin automatisointialusta, joka on suunniteltu auttamaan yrityksiä parantamaan markkinointistrategioitaan. 
 • Craftly kuvailee olevansa edistyksellinen markkinointityökalu, hyödyntää koneoppimista sekä tekoälyä markkinointistrategioiden parantamiseen.
 • Sembly AI on älykäs avustaja, joka litteroi ja tekee kokousmuistiinpanoja jokaisesta online-kokouksesta. 
 • Texta on tekoälyllä toimiva kirjoitusassistentti, joka avustaa monenlaisissa tehtävissä sähköpostien kirjoittamisesta raporttien ja esitysten luomiseen. Texta perustuu koneoppimisalgoritmeihin.
 • Synthesia
 • Synthesia lupaa ammattitason videoita vartissa. Sen missiona on antaa kaikille mahdollisuus tehdä videosisältöä – ilman kameroita, mikrofoneja tai studioita.
 • Poised tarjoaa toimivaa viestintäopastusta, antaen yksityistä ja suojattua palautetta puhe-esityksistä tai haastatteluista, jonka vain käyttäjä itse näkee.
 • ElevenLabs on puheälytyökalu, joka tarjoaa joukon ominaisuuksia, jotka auttavat yrityksiä luomaan korkealaatuista äänisisältöä.
 • Mymind on tekoälyyn perustuva alusta, joka auttaa käyttäjiä automatisoimaan tehtäviä, säästämään aikaa ja parantamaan tuottavuutta. 

Aiheeseen liittyvät blogit

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
Tekoäly (AI)

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.