Mymind arvostelu

Mymind logo

Mymind on tekoälyyn perustuva alusta, joka auttaa käyttäjiä automatisoimaan tehtäviä, säästämään aikaa ja parantamaan tuottavuutta. Sovellus yhdistää muistiinpanot, kirjanmerkit, artikkelit ja kuvat yhteen paikkaan. 

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 5,99 dollaria / kk
Kenelle : Suunnittelijoille, sisällöntuottajille, kirjoittajille, tutkijoille, kehittäjille ja muille visuaalisille ihmisille
3.6/5

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä on Mymind?

Freelancerina ja pk-yrittäjänä tulee ymmärtää, kuinka tärkeää on löytää oikeat työkalut, jotka auttavat tekemään hyviä tuloksia. Yksi uusimmista löydöistä tekoälyn saralla on Mymind. Se on tehokas alusta, joka käyttää tekoälyä auttamaan yksilöitä ja yrityksiä virtaviivaistamaan työprosessejaan. Tässä artikkelissa käydään läpi Mymindin perusominaisuuksia, kuinka se voi parantaa työtä, sen edistyneitä ominaisuuksia ja kuinka niitä voi käyttää täyden potentiaalin hyödyntämiseen.

Mymind on tekoälyyn perustuva alusta, joka auttaa käyttäjiä automatisoimaan tehtäviä, säästämään aikaa ja parantamaan tuottavuutta. Käyttäjäystävällisen käyttöliittymänsä ja ennakoivan suunnittelunsa ansiosta Mymind on helppokäyttöinen sekä teknisille että ei-teknisille käyttäjille. Sen perusominaisuuksiin lukeutuvat luonnollisen kielen käsittely, koneoppiminen ja ennakoiva analytiikka. Näiden ominaisuuksien avulla käyttäjät voivat esimerkiksi automatisoida toistuvia tehtäviä.

85 % Mymindin tallentamista muistiinpanoista on alle 140 merkin pituisia. Ne ovat nopeita ideoita ja muistutuksia, jotka usein kirjoitetaan vauhdissa talteen. Myöhemmin niitä voi sitten kasvattaa tai yhdistellä toisiinsa. 

Kenelle ja mihin käyttöön?

Mymind on kaikille, jotka määrittelevät itsensä “tekijöiksi”. Suunnittelijoille, sisällöntuottajille, kirjoittajille, tutkijoille, kehittäjille ja muille visuaalisille ihmisille.

Sovellus kuvailee olevansa alusta, joka yhdistää muistiinpanot, kirjanmerkit, artikkelit ja kuvat yhteen paikkaan – tekoälyllä tehostettuna. Sitä suositellaan erityisesti kiireisille ihmisille, jotka eivät ehdi tai jaksa käyttää kansioita, tarroja ja järjestelmiä. Se on myös erittäin suojattu yksityistä käyttöä varten. Mymind ei seuraa käyttäjän toimintaa, eikä kustomoi häiritseviä mainoksia.

Selainversiolla tai mobiilisovelluksessa voi tallentaa kuvia, korotettuja tekstejä tai kokonaisen verkkosivuston yhdellä napsautuksella. Kuvat analysoidaan automaattisesti ja tallennetaan tunnisteilla, kuten värillä tai brändillä. Mymind pystyy jopa analysoimaan käsin kirjoitettuja muistiinpanoja tai kuvia, jotka sisältävät tekstiä ja merkkejä.

Ominaisuudet

Mymind voidaan integroida olemassa oleviin järjestelmiin ja työkaluihin. Lisäksi Mymind tarjoaa pilvipohjaisia tallennus- ja yhteistyöominaisuuksia, jotka tekevät tietojen jakamisesta ja käyttämisestä helppoa mistä päin maailmaa tahansa.

Vaikka Mymindin perusominaisuudet ovat jo käteviä, alustan edistyneet ominaisuudet erottavat sen lopulta muista. Joitakin näistä ominaisuuksista ovat:

 • Prosessiautomaatio

Mymindin prosessiautomaatio-ominaisuuden avulla käyttäjät voivat automatisoida monimutkaisia työnkulkuja ja liiketoimintaprosesseja. Tämä voi auttaa vähentämään virheriskiä ja parantamaan yleistä tehokkuutta.

 • Sentimenttianalyysi

Tunteiden analysointiominaisuus käyttää luonnollisen kielen käsittelyä tekstin analysoimiseen ja sen taustalla olevan tunteen tunnistamiseen. Tämä voi olla arvokasta aloilla, kuten markkinoinnissa, jossa asiakkaiden tunteiden ymmärtäminen on ratkaisevan tärkeää.

 • Kuvan ja kohteen tunnistus

Mymindin kuvien ja esineiden tunnistusominaisuus käyttää koneoppimista tunnistamaan kohteet kuvissa ja videoissa. Tästä voi olla hyötyä sellaisilla aloilla, kuten turvallisuus ja tuotanto, joissa kohteiden nopea ja tarkka tunnistaminen on tärkeää.

 • Ennakoiva analytiikka

Ennakoiva analytiikkaominaisuus käyttää koneoppimista analysoimaan menneitä tietoja ja tekemään ennusteita tulevista tuloksista. Tämä voi olla arvokasta rahoituksen ja terveydenhuollon kaltaisilla aloilla, joissa tarkat ennusteet voivat muuttaa elämää.

Hinta

Mymind on käytettävissä tilauksena. Tilausten hinta vaihtelee valitun version ja ominaisuuksien mukaan. Mymind tarjoaa kuitenkin hyvät hinnoitteluvaihtoehdot, jotka sopivat kaikenkokoisille ja -budjettiyrityksille. Tarjolla on maksuton kokeilu, mutta perusversio kustantaa 5,99 dollaria kuussa ja Mastermind-versio 11,99 dollaria kuussa. Vuosisopimuksella Mymindiin saa kaksi ilmaista kuukautta. Tulossa on myös Newton-versio, joka maksaa 299 dollaria vuodessa. 

Mymind ei tarjoa lainkaan ilmaista versiota, sillä taustalla on pieni, itserahoitteinen yhtiö, joka haluaa panostaa erityisesti esimerkiksi käyttäjien tietoturvaan sekä yksityisyyteen. 

Kokemuksia Mymindista

Vaikka markkinoilla on useita tekoälyä ja koneoppimista hyödyntäviä työkaluja, Mymind erottuu helppokäyttöisyydellään ja joustavuudellaan. Mymind on käyttäjäystävällinen, eikä vaadi laajaa teknistä asiantuntemusta.

Mymindin ominaisuudet ovat auttaneet yrityksiä eri toimialoilla saavuttamaan parempia tuloksia. Esimerkiksi eräs rahoituspalveluyritys käytti Mymindin ennakoivaa analytiikkaominaisuutta parantaakseen 20 prosentilla ennustetarkkuuttaan. 

Sovellus pyrkii korvaamaan muita työkaluja, jotta käyttäjä saa kaiken yhdestä paikasta. Mymind korvaa muistiinpanotyökalun, kirjanmerkkien hallinnan, mielikuvataulut ja paljon muuta.

Arvostelu

Mymindin idea on kieltämättä houkutteleva ja myös tekninen toteutus toimii. Työkalu, jolla pystyy yhdistämään muistiot, kansiot ja sen sellaiset yhteen paikkaan, on järkevää ja selkeyttää monenkin sisällöntuottajan tai suunnittelijan työtä. Jos vaikkapa mallipohjia ja esimerkkikuvia on koko latauskansio täynnä, saattaa olla hankalaa löytää haluttu materiaali, kun sitä tarvitaan. Mymind sen sijaan osaa lisäksi lajitella materiaalit kategorioittain. 

Applen AppStoressa käyttäjät ovat antaneet Mymindille arvosanaksi 3,6, asteikolla 1-5. Arvioinneissa mainitaan muun muassa, että konsepti on hyvä, mutta vaatii vielä kehitystä. 

Tutustu lisää

Lue lisää tekoälystä.

 • ChatGPT:tä voidaan käyttää monenlaisiin tehtäviin, kuten asiakaspalveluun, tekstin kääntämiseen sekä sisällön luomiseen.
 • Jasper on tehokas tekoälysovellus, joka pystyy tuottamaan suuren määrän sisältöä nopeasti.
 • Writesonic on tekoälyllä toimiva kirjoitusalusta, jonka avulla on helppo tuottaa laadukasta sisältöä nopeasti ja tehokkaasti.
 • Copy.ai on edistynyt tekoälyavustaja, joka on suunniteltu auttamaan kaikissa kirjoitustarpeissa.
 • Rytr on suhteellisen uusi tekoälypohjainen kirjoitustyökalu, joka on omalla tavallaan ehtinyt jo keikuttaa markkinoiden venettä. 
 • Chatbot-työkaluista tehokkaimpiin lukeutuu Merlin, joka on OpenAI:n ChatGPT Plus -lisäosa.
 • Frase on innovatiivinen SEO-työkalu, joka käyttää tekoälyä auttaakseen yrityksiä optimoimaan sisältöä ja parantamaan hakukonesijoituksia.
 • Browse on helpoin tapa poimia ja tutkia tietoja, miltä tahansa verkkosivustolta.
 • Scalenut on tekoälyyn perustuva markkinoinnin automatisointialusta, joka on suunniteltu auttamaan yrityksiä parantamaan markkinointistrategioitaan. 
 • Craftly kuvailee olevansa edistyksellinen markkinointityökalu, hyödyntää koneoppimista sekä tekoälyä markkinointistrategioiden parantamiseen.
 • Sembly AI on älykäs avustaja, joka litteroi ja tekee kokousmuistiinpanoja jokaisesta online-kokouksesta. 
 • Texta on tekoälyllä toimiva kirjoitusassistentti, joka avustaa monenlaisissa tehtävissä sähköpostien kirjoittamisesta raporttien ja esitysten luomiseen. Texta perustuu koneoppimisalgoritmeihin.
 • Synthesia
 • Synthesia lupaa ammattitason videoita vartissa. Sen missiona on antaa kaikille mahdollisuus tehdä videosisältöä – ilman kameroita, mikrofoneja tai studioita.
 • Poised tarjoaa toimivaa viestintäopastusta, antaen yksityistä ja suojattua palautetta puhe-esityksistä tai haastatteluista, jonka vain käyttäjä itse näkee.
 • ElevenLabs on puheälytyökalu, joka tarjoaa joukon ominaisuuksia, jotka auttavat yrityksiä luomaan korkealaatuista äänisisältöä.
 • Mymind on tekoälyyn perustuva alusta, joka auttaa käyttäjiä automatisoimaan tehtäviä, säästämään aikaa ja parantamaan tuottavuutta. 

Aiheeseen liittyvät blogit

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Työajanseuranta

Otta arvostelu

Mikä on Otta? Otta (ent. Visma Entry) on kaikille toimialoille ja kaikenkokoisille yrityksille suunnattu työajanseurantajärjestelmä. Ottalla kirjaat, tarkistat ja hyväksyt työtunnit sekä tulkitset työajan niin selaimessa, mobiilisovelluksessa kuin perinteisellä leimauslaitteellakin, reaaliaikaisesti. Miksi

Lue arvostelu
SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.