Craftly arvostelu

Viime vuosina suosiota on saavuttanut Craftly, joka kuvailee olevansa edistyksellinen markkinointityökalu, hyödyntää koneoppimista sekä tekoälyä markkinointistrategioiden parantamiseen.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 35 dollaria / kk
Kenelle : Vähemmän tekoälyyn perehtyneille
4.4/5

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä on Craftly?

Maailman muuttuessa digitaalisemmaksi, ovat markkinointistrategiatkin kehittyneet sisältämään koneoppimista sekä tekoälyn käytön. Viime vuosina suosiota on saavuttanut Craftly, joka kuvailee olevansa edistyksellinen markkinointityökalu, hyödyntää koneoppimista sekä tekoälyä markkinointistrategioiden parantamiseen. Sen huipputeknologia voi analysoida tietoja useista eri lähteistä, mukaan lukien sosiaalinen media sekä verkkosivustojen analytiikka.

Kuten moni muukin AI-työkalu, myös Craftly auttaa automatisoimaan erilaisia markkinointitehtäviä, esimerkiksi sähköpostimarkkinointia ja sosiaalisen median julkaisuja. Aikaa ja resursseja voi säästää automatisoimalla mainoskampanjoita tunnistamalla parhaat kanavat ja kohdistamalla siten oikean yleisön.

Kenelle ja mihin käyttöön?

Vaikka tekoälyä on nyt tarjolla joka suunnasta, saattaa Craftly olla erityisen kätevä sellaisille freelancereille tai pk-yrittäjille, jotka eivät ole kovinkaan luovia tai perehtyneitä erilaisiin AI-trendeihin. Craftlyn parhaimpiin toimintoihin kuuluu laadukkaasti pohjustettu tekoäly, joka osaa ohjata sisällön luonnissa, oli ala mikä tahansa. Craftly on siis ehkä tehokkain tekoälytyökalu, joka on suunnattu nimenomaan yritysten käyttöön. 

Craftly luo sisältöä, joka ei vain kuulosta oikean ihmisen tekemältä, vaan lisäksi vangitsee brändin ainutlaatuisen “tone of voicen”. Mitä enemmän sitä käyttää, sitä paremmaksi sisältö tulee. Tämä tarkoittaa, että koko tiimi voi luoda tuotemerkin ohjeiden mukaisen tekstisisällön riippumatta siitä, kuka sen kirjoittaa. Craftlyn perusversiossa tiimin jäseniä voi lisätä maksimissaan 10 henkilöä. 

Käyttöliittymältään Craftly muistuttaa jonkin verran supersuosittua Canvaa.

Ominaisuudet

Craftlyn mainitaan olevan eri alan asiantuntijoiden kouluttama, jolloin luotu sisältö on suunniteltu parantamaan sijoitusta hakukoneissa ja lisäämään myyntiä – toimialasta riippumatta. Saatavilla on valmiita pohjia, joiden avulla voi luoda tekstisisältöjä haluttuun tarkoitukseen. Craftlylla on näitä käyttövalmiita työkaluja yli 100, mutta jos on ainutlaatuisia tarpeita, voi Craftlyn räätälöidä sen mukaan. Kieliäkin on käytössä yli 25 kappaletta, mutta listaa käytössä olevista kielistä ei ainakaan tähän hätään löytynyt mistään. Näin eurooppalaisesta vinkkelistä sovellusten kielitarjonnan listaus on suhteellisen tärkeä, joka vaikuttaa myös sovelluksen ostopäätökseen. 

Työkalusta löytyy myös niin sanottu yhteistyötila, joka tarjoaa kaiken, mitä tarvitaan tiimin hallintaan. Sitä voi käyttää viestimiseen, järjestelyihin, jakamiseen ja niin edelleen. Tämä portaali on suunniteltu nykyaikaista työntekijää ajatellen. Käyttöliittymältään Craftly muistuttaa jonkin verran supersuosittua Canvaa, joka tosin on enemmän grafiikkapuolen työkalu. 

Craftlyssa on useita ominaisuuksia, jotka erottavat sen muista markkinoilla olevista markkinointityökaluista. Käyttöliittymää on helppo navigoida ja Craftly voidaan integroida muihin markkinointityökaluihin, kuten Google Analyticsiin ja HubSpotiin. 

Data-analyysiominaisuuksilla voi tunnistaa trendejä ja malleja. Mainonnan optimointiominaisuudet auttavat kohdistamaan sisällön oikealle yleisölle, ottaen kaiken irti mainontakuluista. Lisäksi Craftlylla on laaja oma blogi, josta löytyy ratkaisuja ja vinkkejä työkalun käyttöön. 

Hinta

Tässäkin AI-työkalussa on valittavissa kuukausittainen tai vuosittainen hinnoittelumalli sekä viiden päivän maksuton kokeilu. Vuosilaskutusta lunastaessa saa tilaukseen kaksi maksutonta kuukautta. 

Starter-tason hinta on 35 dollaria kuussa ja se sisältää 20 000 sanakrediittiä. Crafter maksaa 79 dollaria ja sillä saa rajattoman määrän sanoja. Enterprise-taso on hinnan ja krediittien suhteen kustomoitavissa.

Kokemuksia Craftlystä

Useat yritykset ovat käyttäneet Craftlya markkinointikampanjoidensa parantamiseen. Esimerkkiyritys analysoi Craftlylla sosiaalisen median tiedot tunnistaakseen parhaat mainontakanavat. Tämän seurauksena he pystyivät kasvattamaan sosiaalisen median seuraajiaan 50 prosentilla ja myyntiään 25 prosentilla.

Ennen Craftlyn käyttöönottoa on yrityksellä hyvä olla selkeä käsitys markkinoinnin tavoitteista. Markkinointitietoja tulisi analysoida säännöllisesti hyväksi todettujen trendien ja mallien tunnistamiseksi.

Arvostelu

Craftly on helppokäyttöinen. Sisällönluomisen alkuun pääsee parilla klikkauksella ja antamalla työkalulle raamit haluttua tuotosta varten. Valmiit mallipohjat auttavat, jos ei ole täysin varma millaista sisältöä olisi syytä tehdä tai ei ole kerta kaikkiaan minkäänlaista ideaa.

Trustpilotissa annetuissa arvioinneissa Craftly on saanut arvosanaksi 4,4, asteikolla 1-5. Arviointeja on kovin vähän, joka voi kertoa monestakin asiasta, mutta nämä annetut käyttökokemukset ovat pelkästään positiivisia. Käyttäjät ovat saaneet apua erityisesti työprosessien nopeuttamiseen. 

Tutustu lisää

Lue lisää tekoälystä.

 • ChatGPT:tä voidaan käyttää monenlaisiin tehtäviin, kuten asiakaspalveluun, tekstin kääntämiseen sekä sisällön luomiseen.
 • Jasper on tehokas tekoälysovellus, joka pystyy tuottamaan suuren määrän sisältöä nopeasti.
 • Writesonic on tekoälyllä toimiva kirjoitusalusta, jonka avulla on helppo tuottaa laadukasta sisältöä nopeasti ja tehokkaasti.
 • Copy.ai on edistynyt tekoälyavustaja, joka on suunniteltu auttamaan kaikissa kirjoitustarpeissa.
 • Rytr on suhteellisen uusi tekoälypohjainen kirjoitustyökalu, joka on omalla tavallaan ehtinyt jo keikuttaa markkinoiden venettä. 
 • Chatbot-työkaluista tehokkaimpiin lukeutuu Merlin, joka on OpenAI:n ChatGPT Plus -lisäosa.
 • Frase on innovatiivinen SEO-työkalu, joka käyttää tekoälyä auttaakseen yrityksiä optimoimaan sisältöä ja parantamaan hakukonesijoituksia.
 • Browse on helpoin tapa poimia ja tutkia tietoja, miltä tahansa verkkosivustolta.
 • Scalenut on tekoälyyn perustuva markkinoinnin automatisointialusta, joka on suunniteltu auttamaan yrityksiä parantamaan markkinointistrategioitaan. 
 • Craftly kuvailee olevansa edistyksellinen markkinointityökalu, hyödyntää koneoppimista sekä tekoälyä markkinointistrategioiden parantamiseen.
 • Sembly AI on älykäs avustaja, joka litteroi ja tekee kokousmuistiinpanoja jokaisesta online-kokouksesta. 
 • Texta on tekoälyllä toimiva kirjoitusassistentti, joka avustaa monenlaisissa tehtävissä sähköpostien kirjoittamisesta raporttien ja esitysten luomiseen. Texta perustuu koneoppimisalgoritmeihin.
 • Synthesia
 • Synthesia lupaa ammattitason videoita vartissa. Sen missiona on antaa kaikille mahdollisuus tehdä videosisältöä – ilman kameroita, mikrofoneja tai studioita.
 • Poised tarjoaa toimivaa viestintäopastusta, antaen yksityistä ja suojattua palautetta puhe-esityksistä tai haastatteluista, jonka vain käyttäjä itse näkee.
 • ElevenLabs on puheälytyökalu, joka tarjoaa joukon ominaisuuksia, jotka auttavat yrityksiä luomaan korkealaatuista äänisisältöä.
 • Mymind on tekoälyyn perustuva alusta, joka auttaa käyttäjiä automatisoimaan tehtäviä, säästämään aikaa ja parantamaan tuottavuutta. 

Aiheeseen liittyvät blogit

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 5 / 5. Arvioiden määrä: 1

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Työajanseuranta

Otta arvostelu

Mikä on Otta? Otta (ent. Visma Entry) on kaikille toimialoille ja kaikenkokoisille yrityksille suunnattu työajanseurantajärjestelmä. Ottalla kirjaat, tarkistat ja hyväksyt työtunnit sekä tulkitset työajan niin selaimessa, mobiilisovelluksessa kuin perinteisellä leimauslaitteellakin, reaaliaikaisesti. Miksi

Lue arvostelu
SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.