ElevenLabs arvostelu

Elevenlabs logo

ElevenLabs on puheälytyökalu, joka tarjoaa joukon ominaisuuksia, jotka auttavat yrityksiä luomaan korkealaatuista äänisisältöä. Työkalu on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja siinä on yksinkertainen käyttöliittymä.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 0 eur / kk
Kenelle : Ihanteellinen freelancereille tai pk-yrityksille
3.5/5

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä on ElevenLabs?

Teknologian mennessä eteenpäin, myös markkinointimaailma kehittyy jatkuvasti pysyäkseen viimeisimpien trendien perässä. Yksi viime vuosien innovatiivisimmista kehityksistä on ollut tekstin tuotannon ohella puhetta tuottavien tekoälytyökalujen nousu. Nämä muuttavat varmasti pienten ja vähän isompienkin yritysten tapaa lähestyä markkinointia. Työkalut, kuten nyt esittelyssä oleva ElevenLabs, tarjoavat joukon toimintoja, jotka voivat auttaa maksimoimaan markkinointipotentiaalia.

Ääntä ja puhetta käyttävät AI-työkalut on suunniteltu auttamaan yrityksiä luomaan sisältöä, joka kuulostaa ihmisen luomalta puheelta. Ääni-AI-työkalujen käyttämisessä markkinoinnissa on moniakin etuja. Tällaiset AI -työkalut tarjoavat tavan luoda sisältöä nopeasti ja tehokkaasti, esimerkiksi ElevenLabsin avulla on mahdollista luoda laadukasta äänisisältöä muutamassa minuutissa ilman kalliita laitteita tai ammattimaista äänitysstudiota. Ääniälytyökalut tarjoavat tavan automatisoida tiettyjä markkinointistrategian osia. Luomalla kirjaston valmiiksi tallennetusta sisällöstä voi vapauttaa aikaa ja resursseja.

Kenelle ja mihin käyttöön?

ElevenLabsin kaltaisten ääniälytyökalujen nousu edustaa merkittävää innovaatiota sisällön luomisessa. Nämä työkalut tarjoavat uuden tavan luoda ja jakaa sisältöä. Käyttämällä tekoälyä äänimallien analysointiin ja luontaisten vastausten luomiseen nämä työkalut muuttavat yritysten tapaa lähestyä markkinointia ja asiakkaiden sitoutumista.

Ensisijaisesti ElevenLabs on varmasti ihanteellinen freelancereille tai pk-yrityksille, jotka tarvitsevat esimerkiksi someklippeihin selostuksia tai opetusvideoihin voiceoveria. Usein itse selostetut videot vievät paljon aikaa, jos nauhoituksia joutuu ottamaan uusiksi sanojen mennessä sekaisin. Tekoäly suorittaa tämän vaivatta yhdellä kertaa ja takertelematta. 

Ominaisuudet

ElevenLabs on puheälytyökalu, joka tarjoaa joukon ominaisuuksia, jotka auttavat yrityksiä luomaan korkealaatuista äänisisältöä. Se käyttää tekoälyä luomaan luonnolliselta kuulostavia selostuksia, joita voidaan käyttää moniin tarkoituksiin, mukaan lukien podcastit, äänikirjat ja markkinointimateriaalit. Työkalu on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja siinä on yksinkertainen käyttöliittymä, jonka avulla voit luoda ja muokata sisältöä nopeasti ja tehokkaasti.

ElevenLabsin tärkeimpiä ominaisuuksia on sen kyky tuottaa erilaisia ääniä. Työkalu käyttää koneoppimisalgoritmeja äänikuvioiden analysoimiseen ja ainutlaatuisten äänien luomiseen, jotka kuulostavat eri ihmisten tekemiltä. Tällä hetkellä ElevenLabsin työkalu tukee ainoastaan englantia, mutta tekijöiden mukaan tulossa useita muitakin kieliä, kuten espanja, ranska ja saksa. Tämä on erityisen hyödyllistä yrityksille, jotka toimivat useissa maissa tai joilla on kansainvälinen asiakaskunta.

Paras tapa on kokeilla erityyppistä sisältöä ja ääniä, jotta näkee, mikä toimii parhaiten oman yrityksen käyttöön. ElevenLabsin avulla voi luoda erilaisia ääniä ja sisältötyyppejä, jolloin on mahdollista testata erilaisia lähestymistapoja ja löytää ne, jotka sopivat yleisölle parhaiten.

ElevenLabs on puheälytyökalu, joka tarjoaa joukon ominaisuuksia, jotka auttavat yrityksiä luomaan korkealaatuista äänisisältöä.

Hinta

ElevenLabsin ilmaisversio sisältää 10 000 merkkiä kuussa ja käytössä on ainoastaan kolme erilaista ääntä. Viidellä dollarilla kuussa saa jo Starter-paketin, jossa on hieman enemmän ominaisuuksia ja Creator-version 22 dollariin kuussa. Independent Publisher-paketti tarjoaakin sitten huimat 500 000 merkkiä kuussa ja muun muassa 160 äänivaihtoehtoa. Tämä kustantaa 99 dollaria. Isommille toimijoille löytyy vielä 330 eur kuukausimaksun setti sekä erikseen neuvoteltava Enterprise-versio.

Sovelluksen ollessa vasta betamalli, on kaikissa versioissa saatavilla kielenä pelkkä englanti. Myöhemmin sovellus tulee tarjoamaan muitakin kieliä sekä lisää toimintoja. 

Kokemuksia ElevenLabsista

Yksi ElevenLabsia hyödyntänyt esimerkkiyritys on Wavve, joka käytti sitä luodakseen podcastejä. Toinen esimerkki on StoryWorth, joka loi ElevenLabsilla räätälöityjä äänikirjoja asiakkailleen. StoryWorth pystyi luomaan ainutlaatuisen ja mukaansatempaavan tuotteen, joka vetosi laajaan asiakaskuntaan, käyttämällä luonnolliselta kuulostavia ääniä.

Vaikka ElevenLabs on tehokas ja innovatiivinen työkalu, markkinoilla on monia muita ääniälytyökaluja, jotka tarjoavat samanlaisia ominaisuuksia ja etuja. Jotkut suosituimmista vaihtoehdoista ovat Google Assistant, Amazon Alexa ja Microsoft Cortana. Jokaisella näistä työkaluista on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. ElevenLabsin etuihin muihin ääni-AI-työkaluihin verrattuna on sen helppokäyttöisyys. Työkalu on suunniteltu yksinkertaiseksi. Tämä on erityisen hyödyllistä yrityksille, joilla ei ole paljon kokemusta äänisisällön luomisesta tai jotka etsivät työkalua, joka on helppo integroida olemassa olevaan projektiin. 

Arvostelu

Trustpilotissa ElevenLabs ei ole vielä ehtinyt saada montaa arvostelua, mutta arvosanaksi on jo muodostunut 3,5 asteikolla 1-5. ElevenLabsia on helppo testata itse ilman rekisteröitymistä ja onhan tuo mainio apu juurikin vaikka voiceover-videoihin. Enää ei tarvitse kuunnella omaa ääntään videoilla. 

ElevenLabsin sivuilla on laaja valikoima usein kysyttyjä kysymyksiä sekä blogiartikkeleita, jotka antavat vinkkejä sovelluksen käyttöön. Yksi äärettömän mielenkiintoinen ominaisuus on ns. “voice cloning”, jossa ääntä voi kloonata lyhyistä näytteistä ilman erityistä tarkkuutta. Tulee mieleen yleistyneet deep fake -tapaukset ja niiden eettisyys. 

Koska ääni-AI-tekniikka kehittyy edelleen, on todennäköistä, että näemme vielä enemmän innovaatioita tällä puolella. Tähän voisi kuulua kehittyneempien äänentunnistusalgoritmien kehittäminen, puheälyn työkalujen integrointi muihin alustoihin ja uudentyyppisen sisällön syntyminen, joka on suunniteltu erityisesti puhehakuihin. Pysymällä ajan tasalla tämän alan viimeisimmistä trendeistä ja kehityksestä, yritykset voivat hyödyntää monia etuja, joita puhe-AI-työkalut tarjoavat ja maksimoida markkinointipotentiaalinsa. Seuraa siis Softian uusimpia arvosteluja säännöllisesti! 

Tutustu lisää

Lue lisää tekoälystä.

 • ChatGPT:tä voidaan käyttää monenlaisiin tehtäviin, kuten asiakaspalveluun, tekstin kääntämiseen sekä sisällön luomiseen.
 • Jasper on tehokas tekoälysovellus, joka pystyy tuottamaan suuren määrän sisältöä nopeasti.
 • Writesonic on tekoälyllä toimiva kirjoitusalusta, jonka avulla on helppo tuottaa laadukasta sisältöä nopeasti ja tehokkaasti.
 • Copy.ai on edistynyt tekoälyavustaja, joka on suunniteltu auttamaan kaikissa kirjoitustarpeissa.
 • Rytr on suhteellisen uusi tekoälypohjainen kirjoitustyökalu, joka on omalla tavallaan ehtinyt jo keikuttaa markkinoiden venettä. 
 • Chatbot-työkaluista tehokkaimpiin lukeutuu Merlin, joka on OpenAI:n ChatGPT Plus -lisäosa.
 • Frase on innovatiivinen SEO-työkalu, joka käyttää tekoälyä auttaakseen yrityksiä optimoimaan sisältöä ja parantamaan hakukonesijoituksia.
 • Browse on helpoin tapa poimia ja tutkia tietoja, miltä tahansa verkkosivustolta.
 • Scalenut on tekoälyyn perustuva markkinoinnin automatisointialusta, joka on suunniteltu auttamaan yrityksiä parantamaan markkinointistrategioitaan. 
 • Craftly kuvailee olevansa edistyksellinen markkinointityökalu, hyödyntää koneoppimista sekä tekoälyä markkinointistrategioiden parantamiseen.
 • Sembly AI on älykäs avustaja, joka litteroi ja tekee kokousmuistiinpanoja jokaisesta online-kokouksesta. 
 • Texta on tekoälyllä toimiva kirjoitusassistentti, joka avustaa monenlaisissa tehtävissä sähköpostien kirjoittamisesta raporttien ja esitysten luomiseen. Texta perustuu koneoppimisalgoritmeihin.
 • Synthesia
 • Synthesia lupaa ammattitason videoita vartissa. Sen missiona on antaa kaikille mahdollisuus tehdä videosisältöä – ilman kameroita, mikrofoneja tai studioita.
 • Poised tarjoaa toimivaa viestintäopastusta, antaen yksityistä ja suojattua palautetta puhe-esityksistä tai haastatteluista, jonka vain käyttäjä itse näkee.
 • ElevenLabs on puheälytyökalu, joka tarjoaa joukon ominaisuuksia, jotka auttavat yrityksiä luomaan korkealaatuista äänisisältöä.
 • Mymind on tekoälyyn perustuva alusta, joka auttaa käyttäjiä automatisoimaan tehtäviä, säästämään aikaa ja parantamaan tuottavuutta. 

Aiheeseen liittyvät blogit

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Työajanseuranta

Otta arvostelu

Mikä on Otta? Otta (ent. Visma Entry) on kaikille toimialoille ja kaikenkokoisille yrityksille suunnattu työajanseurantajärjestelmä. Ottalla kirjaat, tarkistat ja hyväksyt työtunnit sekä tulkitset työajan niin selaimessa, mobiilisovelluksessa kuin perinteisellä leimauslaitteellakin, reaaliaikaisesti. Miksi

Lue arvostelu
SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.