Sembly arvostelu

Sembly on älykäs avustaja, joka litteroi ja tekee kokousmuistiinpanoja jokaisesta online-kokouksesta. Käyttäjä voi keskittyä pelkästään keskusteluun.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 0 eur / kk
Kenelle : Paljon online-kokouksissa istuville
4.9/5

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä on Sembly?

Markkinoiden ollessa täynnä sisällöntuotantoon tarkoitettuja tekoälytyökaluja, saattaa muut AI-sovellukset jäädä hieman taka-alalle. Siksi Softia pyrkii nostamaan esille muitakin tekoälyä käyttäviä sovelluksia!

Esimerkkinä Sembly, joka on pilvipohjainen sisällönluontityökalu. Se on suunniteltu auttamaan yrityksiä ja yksityishenkilöitä hyödyntämään kokousmateriaaleja tehokkaasti ja mahdollisimman helposti. Sembly on älykäs avustaja, joka litteroi ja tekee kokousmuistiinpanoja jokaisesta online-kokouksesta. Käyttäjä voi keskittyä pelkästään keskusteluun.

Sembly tekee työt muutamassa minuutissa, mikä säästää huomattavasti käyttäjien aikaa. Ja aika on rahaa. Sembly luo älykkäitä GlanceView™-kokousyhteenvetoja, joissa aiheet on käyty läpi yksityiskohtaisesti. Tämä ainutlaatuinen yhteenveto-ominaisuus auttaa ymmärtämään nopeasti, mistä kokouksessa oli kysymys, mistä keskeisistä aiheista keskusteltiin ja mitkä olivat tärkeimmät tulokset.

Kenelle ja mihin käyttöön?

Useimmilla työpäivät koostuvat pitkälti erimuotoisista palavereista, puheluista ja online-kokouksista. Siinä sivussa pitäisi saada muutkin työt hoidettua ja kiirettä pitää. Sembly onkin ihanteellinen ratkaisu tällaisiin tilanteisiin. 

Jos itse ei pääse osallistumaan online-kokoukseen tai päivän aikana on tuplabuukkauksia tai tiukka aikataulu, Sembly voidaan lähettää käyttäjän puolesta kokoukseen ja se tekee valmiin yhteenvedon. Se osallistuu puheluihin automaattisesti tavallisena osallistujana ja tallentaa Zoom-, Google Meet-, sekä Microsoft Teams -kokoukset. Se liittyy kaikkiin puheluihin, joihin se on kutsuttu, esittelee itsensä ja nauhoittaa puhelun. Semblyn käytön voi laittaa kesken palaverin tauolle tai lopettaa kokonaan. 

Sembly tarjoaa tiimille mahdollisuuden jakaa kokouksen sisällön koko tiimille. Lisäksi Semblyn älykäs tekoäly tunnistaa keskustelun keskeiset asiat, kuten toimet, päätökset, ongelmat ja riskit.

Sembly voidaan myös lähettää käyttäjän puolesta kokoukseen ja se tekee valmiin yhteenvedon.

Ominaisuudet

Koska Semblyyn voi lisäksi ladata ääni- tai videotiedostoja litterointiin, on sillä vaivatonta luoda kokousmuistiinpanoja valmiiksi tai mikseipä vaikka tekstitystä varten. Sovelluksella pystyy myös nauhoittamaan mikrofonin kautta offline-keskustelut selaimella tai matkapuhelimella, jolloin muistiinpanot ovat heti tallessa. 

Luonnollisesti tietoturvapuolikin kiinnostaa. Sembly väittää alustansa olevan vakaa, suojattu ja turvallinen. Tekijöiden mukaan Sembly luotiin keskittymällä vahvasti yksityisyyteen ja tietoturvaan. Se on GDPR-yhteensopiva ja SOC 2 -sertifioitu. 

Sembly tarjoaa automaattisia malleja ja runsaasti vaihtoehtoja, joiden avulla kokouspöytäkirjan voi muotoilla juuri sellaisiksi kuin haluaa, vaikkapa minuutti minuutilta. Kokouksista voi tehdä haettavia tiedostoja, jotka on tallennettu yhteen paikkaan. Kokouksia voi hakea avainsanan, avainkohteen tai osallistujan perusteella. Näin kokouksia ei tarvitse enää kuunnella uudelleen tai arvailla mitä missäkin kohdassa oli.

Sembly puhuu sujuvasti englantia, ranskaa, espanjaa, saksaa, italiaa, portugalia, hollantia ja japania. Ei siis valitettavasti suomea, mutta tekijöiden mukaan lisää kieliä on tulossa. 

Hinta

Semblystä on saatavilla maksuton versio, joka sisältää neljä tuntia nauhoitusta ja tunnin verran latauksia. Professional-taso kustantaa 10 dollaria kuussa ja sillä saa rajattomasti nauhoitusta ja viisi tuntia latauksia. Tämä sopii erityisesti freelancereille tai yksinyrittäjille.

Team-tason hinta on 20 dollaria kuussa ja tähän tiliin voi yhdistää maksimissaan 40 tiimin jäsentä. Tästä isompi Enterprise-tili on hinnaltaan räätälöitävä. Kaikkiin maksullisiin tasoihin kuuluu seitsemän päivän ilmainen kokeilu. 

Kokemuksia Semblystä

Semblyn integrointi on helppoa. Työkalu on pilvipohjainen, mikä tarkoittaa, että sitä voi käyttää missä tahansa nettiyhteydellä. Sovellukseen sisältyy myös Semblian, joka on “ChatGPT”-tyyppinen lisäapu kokousten aikana. Sille voi esittää kysymyksiä tai pyytää luomaan sähköposti kokouksen sisällön perusteella.

ProductHunt-sivuston arvioinneissa Sembly on saanut arvosanaksi huiman 4,9, asteikolla 1-5. Käyttäjät pitkälti hämmästelevät kyseisen tekoälyn kykyä ymmärtää, mitä kokouksissa oikein keskustellaan. Kun palavereista saa enemmän irti helpossa muodossa, paranee työtuloskin. 

Arvostelu

Koronapandemian myötä online-kokouksista ja palavereista tuli kertaheitolla miltei jokaiselle ihmiselle arkipäivää. Moni ei kuitenkaan niistä nauti ja syitä on monia. Oli sitten osallistujan tai puhujan roolissa, useampi kokous päivän aikana alkaa puuduttaa. Tähän tilanteeseen tarttuvat nyt tekoälyohjelmia kehittävät tahot. 

Sembly vaikuttaa yksinkertaiselta avulta, joka suoristaa mutkia ja laittaa vauhtia työrutiineihin. Audion litterointi jos mikä on hidasta hommaa, joten on hienoa, että senkin saa näppärästi hoidettua AI-työkalun avulla. Toinen online-kokouksiin panostava ja tutustumisen arvoinen tekoälytyökalu on Poised, joka taas auttaa enemmän esiintymisen suhteen.

Tutustu lisää

Lue lisää tekoälystä.

 • ChatGPT:tä voidaan käyttää monenlaisiin tehtäviin, kuten asiakaspalveluun, tekstin kääntämiseen sekä sisällön luomiseen.
 • Jasper on tehokas tekoälysovellus, joka pystyy tuottamaan suuren määrän sisältöä nopeasti.
 • Writesonic on tekoälyllä toimiva kirjoitusalusta, jonka avulla on helppo tuottaa laadukasta sisältöä nopeasti ja tehokkaasti.
 • Copy.ai on edistynyt tekoälyavustaja, joka on suunniteltu auttamaan kaikissa kirjoitustarpeissa.
 • Rytr on suhteellisen uusi tekoälypohjainen kirjoitustyökalu, joka on omalla tavallaan ehtinyt jo keikuttaa markkinoiden venettä. 
 • Chatbot-työkaluista tehokkaimpiin lukeutuu Merlin, joka on OpenAI:n ChatGPT Plus -lisäosa.
 • Frase on innovatiivinen SEO-työkalu, joka käyttää tekoälyä auttaakseen yrityksiä optimoimaan sisältöä ja parantamaan hakukonesijoituksia.
 • Browse on helpoin tapa poimia ja tutkia tietoja, miltä tahansa verkkosivustolta.
 • Scalenut on tekoälyyn perustuva markkinoinnin automatisointialusta, joka on suunniteltu auttamaan yrityksiä parantamaan markkinointistrategioitaan. 
 • Craftly kuvailee olevansa edistyksellinen markkinointityökalu, hyödyntää koneoppimista sekä tekoälyä markkinointistrategioiden parantamiseen.
 • Sembly AI on älykäs avustaja, joka litteroi ja tekee kokousmuistiinpanoja jokaisesta online-kokouksesta. 
 • Texta on tekoälyllä toimiva kirjoitusassistentti, joka avustaa monenlaisissa tehtävissä sähköpostien kirjoittamisesta raporttien ja esitysten luomiseen. Texta perustuu koneoppimisalgoritmeihin.
 • Synthesia
 • Synthesia lupaa ammattitason videoita vartissa. Sen missiona on antaa kaikille mahdollisuus tehdä videosisältöä – ilman kameroita, mikrofoneja tai studioita.
 • Poised tarjoaa toimivaa viestintäopastusta, antaen yksityistä ja suojattua palautetta puhe-esityksistä tai haastatteluista, jonka vain käyttäjä itse näkee.
 • ElevenLabs on puheälytyökalu, joka tarjoaa joukon ominaisuuksia, jotka auttavat yrityksiä luomaan korkealaatuista äänisisältöä.
 • Mymind on tekoälyyn perustuva alusta, joka auttaa käyttäjiä automatisoimaan tehtäviä, säästämään aikaa ja parantamaan tuottavuutta. 

Aiheeseen liittyvät blogit

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Työajanseuranta

Otta arvostelu

Mikä on Otta? Otta (ent. Visma Entry) on kaikille toimialoille ja kaikenkokoisille yrityksille suunnattu työajanseurantajärjestelmä. Ottalla kirjaat, tarkistat ja hyväksyt työtunnit sekä tulkitset työajan niin selaimessa, mobiilisovelluksessa kuin perinteisellä leimauslaitteellakin, reaaliaikaisesti. Miksi

Lue arvostelu
SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.