Scalenut arvostelu

Scalenut on tekoälyyn perustuva markkinoinnin automatisointialusta, joka on suunniteltu auttamaan yrityksiä parantamaan markkinointistrategioitaan. 

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 39 dollaria / kk
Kenelle : Freelancereille sekä pk-yrityksille, jotka haluavat panostaa SEO-tuloksiin
4.8/5

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä on Scalenut?

Markkinoinnin mennessä vauhdilla eteenpäin ja tuoden esille uusia trendejä, tarvitsevat yritykset työkaluja, jotka auttavat pysymään menossa mukana. Yksi monista uusista tekoälytyökaluista on Scalenut. Scalenut on niin sanottu all-in-one-sovellus, joka tarjoaa joukon ominaisuuksia optimoimaan markkinointitoimia hakukoneiden sivuille asti. 

Scalenut on tekoälyyn perustuva markkinoinnin automatisointialusta, joka on suunniteltu auttamaan yrityksiä parantamaan markkinointistrategioitaan. Alusta kerää tietoja useista lähteistä, mukaan lukien sosiaalinen media, sähköposti ja verkkosivustojen analytiikka. Sen jälkeen se hyödyntää tietoja luodakseen mukautettuja markkinointikampanjoita. Työkalu käyttää datan analysointiin koneoppimisalgoritmeja. Alusta on käyttäjäystävällinen, joten sen käyttöönotto on helppoa.

Kenelle ja mihin käyttöön?

Tarjolla olevat SaaS-muotoiset (Software as a Service), sisältöä luovat tekoälytyökalut eivät juuri eroa ominaisuuksiltaan toisistaan, joten jää käyttäjän vastuulle testata, mikä on omaan toimintaan sopivin ratkaisu. Sovellusten tehtäväksi taas jää tuoda markkinoille sellaisia työkaluja, jotka erottuvat tarjonnasta.

Scalenutin kohdalla yksi sen parhaimmista ominaisuuksista on hakukoneoptimointiin liittyvät toiminnot. Se mahdollistaa sen, että käyttäjä voi tehdä tehokkaan sisältöstrategian hetkessä, eikä siihen tarvita useiden työkalujen ja ikkunoiden selaamista. Tästä syystä Scalenut sopii sellaisille freelancereille sekä pk-yrityksille, jotka haluavat nimenomaan panostaa sisällöissään SEO-tuloksiin. 

Työkalulla voi parantaa verkkosivuston näkyvyyttä hakukoneissa tarkasti optimoidulla sisällöllä. Näin sivustolle saa ohjattua oikein kohdistettua orgaanista liikennettä. Scalenut tarjoaa yli 30 käyttövalmista mallia erilaisille sisältötyypeille. 

Ominaisuudet

Sovellus tarjoaa Natural Language Processingin, eli NLP:n ohjaamaan yli sataa datapistettä sisältöjen suunnitteluun, mukaan lukien kilpailutilannetta, asiakkaiden tärkeimpiä kysymyksiä, avainsanatiheyttä sekä kuvien tai videoiden käyttöä.

Scalenutin ominaisuuksiin kuuluu kyky segmentoida asiakkaita heidän käyttäytymisensä ja kiinnostuksen kohteiden perusteella. Alusta tunnistaa asiakkaat, jotka todennäköisimmin konvertoituvat ja luoda kohdistettuja kampanjoita heidän tavoittamisekseen. Scalenut auttaa yrityksiä olemaan yhteydessä asiakkaisiin henkilökohtaisemmalla tasolla, mikä voi lisätä asiakasuskollisuutta ja nostaa engagementia.

Muihin markkinointiratkaisuihin verrattuna Scalenut erottuu edistyneillä koneoppimisominaisuuksillaan. Toisin kuin jotkin koulutusta ja teknistä asiantuntemusta vaativat markkinointiratkaisut, Scalenut on helppokäyttöinen. Alusta virtaviivaistaa markkinointiponnisteluja automatisoimalla monia markkinointiin liittyviä tehtäviä, kuten sähköpostikampanjat ja somejulkaisuihin sitoutumiset. 

Scalenut on niin sanottu all-in-one-sovellus.

Hinta

Scalenutilla on valikoima hinnoittelutasoja, kuukausi- tai vuosilaskutuksella, jotka sopivat kaikenkokoisten yritysten tarpeisiin ja budjetteihin. Tasot vaihtelevat ilmaisesta kokeiluversiosta yritystason ratkaisuihin. Softia tarjoaa 10 % alennuksen koodilla FIRST10 .

Essential-taso maksaa 39 dollaria kuussa, sisältäen 100 000 sanaa sekä muita tekoälyoptimoituja ominaisuuksia. Tämä taso sopii erityisesti freelancereille, pienyrittäjille tai konsulteille. Growth-tason hinta on 79 dollaria ja sillä saa rajattoman määrän sanoja. Growth on suunnattu esimerkiksi start up -yrityksille. 149 dollarin Pro-taso on tarkoitettu isommille tiimeille ja toimistoille. Vuosilaskutuksella hinnoista putoaa 40 prosenttia pois. 

Kokemuksia Scalenutista

Jos ajatus ei juokse, ei sisällöntuotantoa tarvitse keskeyttää mielikuvituksen tai inspiraation puutteen takia. Scalenut takaa saumattoman luomisprosessin tekoälyavusteisilla kirjoitustyökaluilla. Harmittavasti sovellus toimii tällä hetkellä ainoastaan englanniksi. 

Scalenutin tekoälyllä toimiva Cruise Mode tekee tekstien kirjoittamisesta helppoa. Työkalu vie käyttäjän viiden vaiheen läpi ja tuottaa artikkelin ensimmäisen luonnoksen alle viidessä minuutissa. Tehokkaan tekoälyn avulla pystyy luomaan mielekästä ja SEO-painotteista sisältöä, parantaen orgaanista sijoitusta.

Cruise Mode käyttää syväoppimismallia ja automatisoituja NLP-avaintermejä kirjoittaakseen ihmisen tavoin ja saadakseen sisällölle SEO-sijoituksen. Scalenut tuntee sanat ja lauseet luettuaan niitä satoja miljardeja kertoja. Tekoälyn kanssa loputon suunnittelu on pitkälti tarpeetonta. Scalenutin avainsanojen suunnittelija tarjoaa useita ideoita kohdistetuilla avainsanoilla vain sekunneissa ja hyödyllisiä mittareita, kuten klikkauskohtainen hinta (CPC), avainsanojen määrä tai avainsanojen osuvuus. 

Arvostelu

Trustpilotissa käyttäjät ovat antaneet Scalenutille arvosanaksi 4,8, asteikolla 1-5. Kiitosta saa erityisesti Scalenutin kyky mukautua hakukoneoptimointiin, joka onkin monelle yritykselle ensiarvoisen tärkeää orgaanisen näkyvyyden kannalta. Monella on taustalla muiden tekoälytyökalujen kokeilua, mutta Scalenutin sisällöt ovat lähimpänä käyttäjän haluamaa toteutusta. 

Muilta osin Scalenut tuskin eroaa muista tekstiä tekevistä AI-sovelluksista sen enempää, mutta hakukoneoptimointiin suunnatut ominaisuudet ovat kiinnostava lisä. Tämä on kokeilunarvoinen toiminto etenkin, jos yritys tarjoaa nettisivuillaan osaamistaan esimerkiksi blogin tai muiden artikkeleiden muodossa. 

Tutustu lisää

Lue lisää tekoälystä.

 • ChatGPT:tä voidaan käyttää monenlaisiin tehtäviin, kuten asiakaspalveluun, tekstin kääntämiseen sekä sisällön luomiseen.
 • Jasper on tehokas tekoälysovellus, joka pystyy tuottamaan suuren määrän sisältöä nopeasti.
 • Writesonic on tekoälyllä toimiva kirjoitusalusta, jonka avulla on helppo tuottaa laadukasta sisältöä nopeasti ja tehokkaasti.
 • Copy.ai on edistynyt tekoälyavustaja, joka on suunniteltu auttamaan kaikissa kirjoitustarpeissa.
 • Rytr on suhteellisen uusi tekoälypohjainen kirjoitustyökalu, joka on omalla tavallaan ehtinyt jo keikuttaa markkinoiden venettä. 
 • Chatbot-työkaluista tehokkaimpiin lukeutuu Merlin, joka on OpenAI:n ChatGPT Plus -lisäosa.
 • Frase on innovatiivinen SEO-työkalu, joka käyttää tekoälyä auttaakseen yrityksiä optimoimaan sisältöä ja parantamaan hakukonesijoituksia.
 • Browse on helpoin tapa poimia ja tutkia tietoja, miltä tahansa verkkosivustolta.
 • Scalenut on tekoälyyn perustuva markkinoinnin automatisointialusta, joka on suunniteltu auttamaan yrityksiä parantamaan markkinointistrategioitaan. 
 • Craftly kuvailee olevansa edistyksellinen markkinointityökalu, hyödyntää koneoppimista sekä tekoälyä markkinointistrategioiden parantamiseen.
 • Sembly AI on älykäs avustaja, joka litteroi ja tekee kokousmuistiinpanoja jokaisesta online-kokouksesta. 
 • Texta on tekoälyllä toimiva kirjoitusassistentti, joka avustaa monenlaisissa tehtävissä sähköpostien kirjoittamisesta raporttien ja esitysten luomiseen. Texta perustuu koneoppimisalgoritmeihin.
 • Synthesia
 • Synthesia lupaa ammattitason videoita vartissa. Sen missiona on antaa kaikille mahdollisuus tehdä videosisältöä – ilman kameroita, mikrofoneja tai studioita.
 • Poised tarjoaa toimivaa viestintäopastusta, antaen yksityistä ja suojattua palautetta puhe-esityksistä tai haastatteluista, jonka vain käyttäjä itse näkee.
 • ElevenLabs on puheälytyökalu, joka tarjoaa joukon ominaisuuksia, jotka auttavat yrityksiä luomaan korkealaatuista äänisisältöä.
 • Mymind on tekoälyyn perustuva alusta, joka auttaa käyttäjiä automatisoimaan tehtäviä, säästämään aikaa ja parantamaan tuottavuutta. 

Aiheeseen liittyvät blogit

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Työajanseuranta

Otta arvostelu

Mikä on Otta? Otta (ent. Visma Entry) on kaikille toimialoille ja kaikenkokoisille yrityksille suunnattu työajanseurantajärjestelmä. Ottalla kirjaat, tarkistat ja hyväksyt työtunnit sekä tulkitset työajan niin selaimessa, mobiilisovelluksessa kuin perinteisellä leimauslaitteellakin, reaaliaikaisesti. Miksi

Lue arvostelu
SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.