Copy.ai arvostelu

Copy.ai on edistynyt tekoälyavustaja, joka on suunniteltu auttamaan kaikissa kirjoitustarpeissa. Se käyttää luonnollisen kielen käsittelyä (NLP) sekä koneoppimisalgoritmeja (ML) luodakseen korkealaatuista sisältöä syötetyn pyynnön perusteella. 

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 36 dollaria / kk
Kenelle : Harrastekirjoittajille, freelancereille, copywritereille
4.8/5

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä on Copy.ai?

Sisällöntuottajien on hyvä ymmärtää, kuinka tärkeää on tänä päivänä käyttää oikein tekoälyä hyödyntäviä työkaluja työprosessin virtaviivaistamiseen ja korkealaatuisen sisällön tehokkaaseen tuottamiseen. Copy.ai on edistynyt tekoälyavustaja, joka on suunniteltu auttamaan kaikissa kirjoitustarpeissa. Se käyttää luonnollisen kielen käsittelyä (NLP) sekä koneoppimisalgoritmeja (ML) luodakseen korkealaatuista sisältöä syötetyn pyynnön perusteella. 

Tällä hetkellä Copy.ai on ohjelmoitu ymmärtämään ja vastaamaan ainoastaan englanniksi. Se voi kuitenkin tuottaa sisältöä useille toimialoille ja aiheille sekä työskennellä eri kirjoitustyylien ja sävyjen kanssa. Sisältöä se toki osaa tuottaa muillakin kielillä kuin englannilla. Tästä enemmän hinnoitteluosiossa. 

Koska markkinoilla on niin monia tekoälyyn tukeutuvia sisällönluontialustoja, voi olla haastavaa valita niistä paras juuri omiin tarpeisiin. Tämä Copy.ai arvostelu käy läpi sen ominaisuuksia sekä etuja verrattuna muihin suosittuihin sisällönluontityökaluihin.

Kenelle ja mihin käyttöön?

Jokaisella sisällöntuotantoalustalla on omat ominaisuutensa, hinnoittelumallit ja kohdeyleisö. Vertailemalla näitä työkaluja voi määrittää, mikä alusta vastaa parhaiten kirjoittajan tarpeita, budjettia ja tavoitteita. Tekoälyjen tekemät tekstit eivät yleisesti ottaen ole suoriltaan käyttökelpoisia, vaan ne vaativat aina faktojen tarkistusta tai vaihtoehtoisesti muokkaamista niin, että ns. parhaat pätkät otetaan käyttöön. 

Copy.ai:ta voidaan käyttää erilaisiin sisältömarkkinointitarkoituksiin, mukaan lukien sosiaalisen median sisällön luomiseen, blogitekstien kirjoittamiseen ja sähköpostimarkkinointiin. Kuten muutkin tekoälytyökalut, Copy.ai on oiva apu oikeastaan kenelle tahansa sisältöjä tuottavalle henkilölle, oli hän sitten harrastekirjoittaja, freelancer tai yrityksen copywriter. Kaikista tekoälyistä isoin saavutettava etu on ehdottomasti ajan käyttö suhteessa tuotettavien sisältöjen määrään. 

Alustan tekoälypohjaisen sisällöntuotantoprosessin avulla markkinoinnin tekijät voivat tuottaa korkealaatuista sisältöä nopeasti ja tehokkaasti. Esimerkiksi Copy.ai:ta voi käyttää luodakseen sosiaalisen median kuvatekstit uuden tuotteen lanseerausta varten, kirjoittaa blogikirjoituksen trendaavasta aiheesta tai luoda sähköpostiin aiherivejä, jotka saavat enemmän klikkauksia.

Ominaisuudet

Kuten mainittu, Copy.ai -sisällöntuotantoalustan ensisijaisia ominaisuuksia ovat blogipostausideoiden luominen, sosiaalisen median kuvatekstien luominen ja tuotekuvausten kirjoittaminen. Alustan ehdottomia etuja ovat ajan säästäminen automatisoimalla kirjoitusprosesseja, sisällön laadun parantaminen sekä tuottavuuden lisääminen.

Copy.ai erottuu muista sisällöntuotantoalustoista tekoälypohjaisen sisällönluontiprosessinsa ansiosta. Alustan algoritmi voi analysoida kirjoitustyyliä ja -sävyä luodakseen sisältöä, joka sopii brändin tone of voiceen. Lisäksi alustan asiakastukitiimi on käytettävissä 24/7 avun tarpeeseen ja varmistaakseen saumattoman käyttökokemuksen. Edistyneempänä tekoälyavustajana Copy.ai tarjoaa useita hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka voivat auttaa käyttäjiä sisällön luontitehtävissä. 

Alustan käyttökelpoisimpia ominaisuuksia ovat esimerkiksi blogitekstien kirjoittaminen. Copy.ai voi kirjoittaa yli 1000 sanaa yhdellä kertaa, mikä säästää käyttäjien aikaa ja vaivaa laadukkaan sisällön luomisessa verkkosivustoilleen. Lisäksi se pystyy tutkimaan aiheita ja tarjoamaan oikeita viittauksia ja lähteitä, jolloin siitä voi aidosti olla apua käyttäjien tutkimustehtävissä. Yksi mielenkiintoisimmista ominaisuuksista on tapa, jossa keskustelemalla Copy.ai:n kanssa käyttäjät voivat helposti kirjoittaa sisältöä uudelleen kiinnostavammaksi ja tehokkaammaksi. Tämä parantaa jo olemassa olevan sisällön laatua.

Edellisten ominaisuuksien ohella Copy.ai voi skannata verkkosivustoja ja jopa YouTube-videoita tekemällä yhteenvedon niiden tärkeimmistä kohdista, tarjoten käyttäjille nopean yleiskatsauksen sisällöstä. Copy.ai tarjoaa myös muokattavia malleja erityyppisille sisällöille, mikä helpottaa käyttäjien erityistarpeiden mukaisen sisällön luomista. 

Käyttöliittymän suhteen kätevä ominaisuus on Copy.ai:n tekoälychat tai chat-näkymä, jolta voi kysyä tai pyytää haluamaansa sisältöä.

Hinta

Copy.ai tarjoaa kolme hinnoittelumallia, eli Starter, Pro ja Enterprise. Starter-tason aloituspaketti on ilmainen ja tarjoaa rajoitetusti ominaisuuksia, kun taas Pro- ja Enterprise-mallit ovat edistyneempiä ja tarjoavat erilaisia mukauttamisvaihtoehtoja.

Ilmaisella käyttäjätilillä on mahdollista generoida 2000 sanaa kuussa, mutta chatin kanssa keskustelu ei tätä kiintiötä vähennä. Rajattoman määrän sanoja voi saada tilaamalla Pro-tason mallin, joka kustantaa kuukausiveloituksena 36 dollaria tai vuositilauksena 432 dollaria. Enterprise sen sijaan on esimerkiksi isommille yrityksille suunnattu kustomoitu tilausmalli.

Vaikka Copy.ai:n hinnoittelumallit ovat suhteellisen korkeat muihin sisällönluontityökaluihin verrattuna, alustan aikaa säästävät ominaisuudet voivat tehdä siitä kustannustehokkaan ratkaisun yrityksille ja yksityishenkilöille.

Kokemuksia Copy.ai:sta

Copy.ai on auttanut lukuisia yrityksiä ja yksityishenkilöitä lisäämään tuottavuuttaan ja virtaviivaistamaan sisällöntuotantoprosessiaan. Esimerkiksi The Hustle, joka on päivittäinen sähköpostiuutiskirje, käytti Copy.ai:ta aiherivien luomiseen. Nämä aiherivit lisäsivät sähköpostien avaamista 22 prosentilla. Myös The New York Times käytti Copy.ai:ta artikkelitiivistelmien luomiseen. Tämä säästää kirjoittajiensa aikaa ja parantaa heidän aikatauluttamistaan. Nämä menestystarinat osoittavat alustan kyvyn parantaa sisällöntuotantoprosessia merkittävästi.

Virallisten palautteiden perusteella Copy.ai on saanut arvosanaksi 4,8 asteikolla 1-5. Copy.ai:ta pidetään oikeana assistenttina, jolla on kyky oppia ennakoimaan kirjoitettavaa tekstiä. Suurin osa tyytyväisistä käyttäjistä on nimenomaan sisällöntuottajia, joilla aikaa kuluu esimerkiksi blogitekstien luomiseen. Monissa palautteissa esille nousi kuitenkin myös alustan hinnoittelu sekä ajoittain tekstien huono laatu. 

Copy.ai arvostelu

Kuten kaikilla sisällönluontityökaluilla, myös Copy.ai:lla on hyvät ja huonot puolensa. Alustan hyviä puolia ovat ajan säätö sekä käyttäjäystävällinen käyttöliittymä. Alustan miinuksia ovat sen suhteellisen korkeat hinnoittelumallit ja rajalliset mukauttamismahdollisuudet. Kuvia Copy.ai ei osaa luoda, johon taas kilpailijoista mm. Writesonic pystyy. Copy.ai:n ilmaismallissa kielenä on vain englanti, mutta maksullisella Pro-mallilla käyttöön saa yli 25 kieltä, mukaan lukien suomi, viro, ranska ja espanja. 

Käyttöliittymän suhteen kätevä ominaisuus on Copy.ai:n tekoälychat tai chat-näkymä, jolta voi kysyä tai pyytää haluamaansa sisältöä tai vaihtoehtoisesti selata jo aiempia hakuja. Chat vastaa ytimekkäästi ja täyttä asiaa, ilman turhaa toistoa. Monesti tekoälytyökalut saattavat etenkin pitkissä teksteissä jäädä toistamaan samoja asioita useampaan kertaan. Copy.ai voi jopa kirjoittaa sisältöä uudelleen keskustelemalla käyttäjän kanssa, joka taas helpottaa uusien sisältöideoiden luomista ja nykyisen sisällön hiomista.

Kaiken kaikkiaan Copy.ai on tehokas ja käytännöllinen työkalu, joka säästää aikaa ja vaivaa hyvälaatuisen sisällön luomisessa. Olipa kyseessä bloggaaja, markkinointitiimi tai yrityksen omistaja, Copy.ai tarjoaa tarvittavat ominaisuudet sisällön viemiseen uudelle tasolle.

Tutustu lisää

Lue lisää tekoälystä.

 • ChatGPT:tä voidaan käyttää monenlaisiin tehtäviin, kuten asiakaspalveluun, tekstin kääntämiseen sekä sisällön luomiseen.
 • Jasper on tehokas tekoälysovellus, joka pystyy tuottamaan suuren määrän sisältöä nopeasti.
 • Writesonic on tekoälyllä toimiva kirjoitusalusta, jonka avulla on helppo tuottaa laadukasta sisältöä nopeasti ja tehokkaasti.
 • Copy.ai on edistynyt tekoälyavustaja, joka on suunniteltu auttamaan kaikissa kirjoitustarpeissa.
 • Rytr on suhteellisen uusi tekoälypohjainen kirjoitustyökalu, joka on omalla tavallaan ehtinyt jo keikuttaa markkinoiden venettä. 
 • Chatbot-työkaluista tehokkaimpiin lukeutuu Merlin, joka on OpenAI:n ChatGPT Plus -lisäosa.
 • Frase on innovatiivinen SEO-työkalu, joka käyttää tekoälyä auttaakseen yrityksiä optimoimaan sisältöä ja parantamaan hakukonesijoituksia.
 • Browse on helpoin tapa poimia ja tutkia tietoja, miltä tahansa verkkosivustolta.
 • Scalenut on tekoälyyn perustuva markkinoinnin automatisointialusta, joka on suunniteltu auttamaan yrityksiä parantamaan markkinointistrategioitaan. 
 • Craftly kuvailee olevansa edistyksellinen markkinointityökalu, hyödyntää koneoppimista sekä tekoälyä markkinointistrategioiden parantamiseen.
 • Sembly AI on älykäs avustaja, joka litteroi ja tekee kokousmuistiinpanoja jokaisesta online-kokouksesta. 
 • Texta on tekoälyllä toimiva kirjoitusassistentti, joka avustaa monenlaisissa tehtävissä sähköpostien kirjoittamisesta raporttien ja esitysten luomiseen. Texta perustuu koneoppimisalgoritmeihin.
 • Synthesia
 • Synthesia lupaa ammattitason videoita vartissa. Sen missiona on antaa kaikille mahdollisuus tehdä videosisältöä – ilman kameroita, mikrofoneja tai studioita.
 • Poised tarjoaa toimivaa viestintäopastusta, antaen yksityistä ja suojattua palautetta puhe-esityksistä tai haastatteluista, jonka vain käyttäjä itse näkee.
 • ElevenLabs on puheälytyökalu, joka tarjoaa joukon ominaisuuksia, jotka auttavat yrityksiä luomaan korkealaatuista äänisisältöä.
 • Mymind on tekoälyyn perustuva alusta, joka auttaa käyttäjiä automatisoimaan tehtäviä, säästämään aikaa ja parantamaan tuottavuutta. 

Aiheeseen liittyvät blogit

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
tekoäly

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.