Duda AI arvostelu

Duda AI on tehokas apuväline, joka tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, joilla yritykset voivat luoda helposti upeita nettisivustoja. Olipa sitten kokenut suunnittelija tai vasta aloittelija websuunnittelun maailmassa, Duda AI hallitseminen parantaa toiminnan tuottavuutta ja tehokkuutta huomattavasti. 

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 25 dollaria / kk
Kenelle : Pk-yrityksille, jotka haluavat tehdä nettisivut itse
4.6/5

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita, voi siis olla iso virhe. Nettisivujen hankkimiseen on monia väyliä, eikä kaikkea tarvitse itse osata. Nettisivujen rakentamiseen löytyy erilaisia työkaluja. 

Duda AI on tehokas apuväline, joka tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, joilla yritykset voivat luoda helposti upeita nettisivustoja. Olipa sitten kokenut suunnittelija tai vasta aloittelija websuunnittelun maailmassa, Duda AI hallitseminen parantaa toiminnan tuottavuutta ja tehokkuutta huomattavasti. 

Duda AI on pilvipohjainen alusta, joka käyttää nettisivujen tekemiseen tekoälyä ja koneoppimisalgoritmeja analysoimalla sisältöä ja ehdottamalla suunnitteluelementtejä, jotka sopivat parhaiten brändiin ja toimialaan.

Mikä on Duda AI?

Duda AI:n tarkoitus on yksinkertaistaa ja helpottaa nettisivustojen rakennusprosessia. Olipa kyseessä sitten pienyrityksen omistaja, joka haluaa luoda ammattimaista digiläsnäoloa tai osaavampi webkehittäjä, joka haluaa nopeuttaa työnkulkua, Duda AI vastaa tarpeisiin. Sen käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja laaja ominaisuusvalikoima tekevät siitä sopivan aloittelijoiden käsiin, kun taas sen edistyneemmät ominaisuudet tarjoavat loputtomasti mahdollisuuksia kokeneille kehittäjille.

Kenelle Duda AI on tarkoitettu?

 • Pk-yrityksille, jotka haluavat tehdä nettisivut itse
 • Digipalveluita tarjoavalle freelancerille
 • Webpalveluiden kehittäjälle
 • Yrityksille, joilla useampi sivusto ylläpidettävänä

Mihin ongelmaan Duda AI tuo ratkaisun?

Duda AI tarjoaa monia etuja, jotka parantavat verkkosivuston kehitysprosessia. Dudalla voi säästää aikaa, vaivaa ja rahaa, sillä alustalta löytyy laaja valikoima valmiita sivustomalleja. Työtä ei tarvitse aloittaa tyhjästä, tilata hinnakasta pakettia mainostoimistolta tai viettää tuntikausia verkkosivuston koodaamisen parissa. Vain muutamalla napsautuksella saadaan aikaan ammattimaisen näköinen sivusto. 

Dudan responsiiviset suunnitteluominaisuudet varmistavat, että sivusto näyttää hyvältä kaikilla laitteilla. Tämä on erityisen tärkeää nykypäivän mobiilimaailmassa, sillä yhä useammat ihmiset selaavat nettiä älypuhelimillaan tai tablet-laitteillaan. Tarjoamalla saumattoman käyttökokemuksen kaikilla laitteilla, voidaan sivustolle houkutella kävijöitä, jotka myös pysyvät siellä selaamassa. Tämä johtaa viime kädessä korkeampiin konversioprosentteihin.

Duda AI:n ominaisuudet

Käyttöliittymä

Yksi Duda AI:n tärkeimmistä ominaisuuksista on sen intuitiivinen vedä ja pudota -käyttöliittymä, jonka avulla käyttäjät voivat luoda vaivattomasti visuaalisesti houkuttelevia sivustoja ilman koodaustaitoja. Valtava kirjasto sisältää valmiiksi suunniteltuja sivumalleja ja elementtejä, joiden avulla voidaan helposti mukauttaa sivusto vastaamaan brändin estetiikkaa. 

Reponsiivisuus

Toinen Dudan erottuva ominaisuus on sen responsiiviset suunnitteluominaisuudet. Nykypäivän mobiilivaltaisessa maailmassa on erittäin tärkeää, että verkkosivusto näyttää hyvältä ja toimii kaikilla laitteilla. Duda AI optimoi sivuston automaattisesti mobiililaitteille ja varmistaa, että se toimii moitteettomasti älypuhelimilla ja tableteilla. Tämä tarkoittaa, että näin voidaan tavoittaa laajempi yleisö ja tarjota erinomainen käyttökokemus kaikilla laitteilla.

SEO-työkalut

Duda tarjoaa tehokkaita SEO-työkaluja, joiden avulla parannetaan sivuston näkyvyyttä hakukonesijoituksissa. Muokattavista sisällönkuvauskentistä avainsanaehdotuksiin Duda AI tarjoaa työkalut, joita tarvitaan sivuston optimointiin ja orgaanisen liikenteen houkuttelemiseen. Sisäänrakennetun analytiikan avulla voidaan seurata verkkosivuston suorituskykyä ja tehdä tietoihin perustuvia päätöksiä. 

Edistyneet ominaisuudet

Duda tarjoaa myös joukon edistyneitä ominaisuuksia kokeneemmille kehittäjille. Näitä ovat mm. kyky lisätä mukautettua koodia, integroida kolmannen osapuolen palveluita ja luoda muuta dynaamista sisältöä. Duda AI tarjoaa vankoilla API- ja kehittäjätyökaluillaan loputtomia mahdollisuuksia räätälöityihin ja edistyneisiin verkkosivustotoimintoihin. 

Duda AI optimoi sivuston automaattisesti myös mobiililaitteille.

Duda AI:n hinta

Kuukausihinta basic-tasolle on 25 dollaria ja se sisältää ainoastaan yhden sivuston rakentamisen. Yhden sivuston ja neljän käyttäjän team-tason hinta on 39 dollaria, mutta jo 69 dollarin agency-tasolla päästään neljän sivuston pakettiin useilla lisäominaisuuksilla.

Isommalle tarpeelle on saatavilla 199 dollarin white label -paketti sekä erikseen kustomoitava taso. Verkkokauppapohjille löytyy omat paketit.

Alustaa voi testata maksutta 14 päivän ajan ilman luottokorttitietojen antamista. Vuosilaskutuksella säästää hinnoissa 25 % ja tilauksessa onkin mahdollista valita vuosi- tai kuukausilaskutus. Paketeista löytyy kattavat vertailut Dudan sivuilta

Kokemuksia Duda AI:sta

Kun Dudan käyttö aloitetaan, pyydetään käyttäjää valitsemaan sopiva vaihtoehto alakohtaisista malleista. Nämä mallit on suunniteltu vastaamaan eri yritysten omia tarpeita. Mallin valinnan jälkeen pohjaa voidaan mukauttaa vastaamaan brändin tyyliä. Dudan vedä ja pudota -käyttöliittymän avulla voidaan helposti lisätä ja uudelleen järjestää elementtejä, vaihtaa värejä ja fontteja sekä ladata omia kuvia ja videoita.

Mallikirjasto antaa freelancereille mahdollisuuden luoda asiakkailleen nopeasti upeita verkkosivustoja. Lisäominaisuuksilla voidaan lisätä mukautettua koodia ja luoda dynaamista sisältöä, jolloin asiakkaille pystytään tarjoamaan erittäin räätälöityjä verkkosivustoja, jotka erottuvat kilpailijoista.

Suurille yrityksille Duda AI tarjoaa skaalautuvan ratkaisun useiden verkkosivustojen hallintaan. Usean sivuston hallintaominaisuuksien avulla voidaan helposti luoda, päivittää ja hallita useita sivustoja yhdestä hallintapaneelista. Tämä ei ainoastaan säästä aikaa ja vaivaa, vaan myös varmistaa johdonmukaisuuden kaikilla sivustoilla.

Duda AI:n arvostelu

Duda AI:ta voidaan käyttää moniin tarkoituksiin, mukaan lukien yrityssivustojen sekä verkkokauppasivustojen luonti, portfoliot ja blogit. Sen joustavien suunnitteluvaihtoehtojen ja mukautettavien mallien avulla voidaan kustomoida verkkosivustot vastaamaan vaatimuksia.

Duda ei rajoitu tiettyyn toimialaan tai markkinarakoon. Sen mallit ja ominaisuudet on suunniteltu palvelemaan monenlaisia yrityksiä paikallisista palveluntarjoajista maailmanlaajuisiin verkkokauppabrändeihin. Tämä monipuolisuus tekee Dudasta ihanteellisen valinnan kaikenkokoisille yrityksille.

G2.com-sivustolla Duda on saanut arvosanaksi 4,6 asteikolla 1-5. Käyttäjiltä se saa erityisesti kiitosta tietoturvasta sekä hakukoneoptimoinnista. Alustaan liittyvät kritiikit koskevat lähinnä vanhanaikaisia toimintoja ja sivustojen samanlaisia ulkoasuja. 

Suosittelemme pysymään ajan tasalla Duda AI:n uusimmista ominaisuuksista ja päivityksistä. Alusta julkaisee säännöllisesti uusia parannuksia.

Plussat

 • SEO-avut
 • Helppokäyttöisyys
 • Drag and drop
 • Laaja mallikirjasto
 • Sivustopohjien responsiivisuus

Miinukset

 • Kaikille aloille ei löydy omia pohjia
 • Osa widgeteista on vanhanaikaisia
 • Rajallisesti tilaa luovuudelle
 • Desktop- ja mobiiliversiot eivät aina pelaa yhteen

Yhteenveto

Duda AI on tehokas alusta, joka tarjoaa kattavan joukon työkaluja verkkosivustojen kehittämiseen. Sen intuitiivinen käyttöliittymä, laaja mallikirjasto, responsiiviset suunnitteluominaisuudet sekä sisäänrakennetut SEO-työkalut tekevät siitä arvokkaan sovelluksen kaikenkokoisille yrityksille ja toimialoille.

Hallitsemalla Dudan käytön, on mahdollista helpottaa nettisivuston kehittämistä sekä säästää aikaa, vaivaa ja rahaa luomalla samalla visuaalisesti houkuttelevia ja toimivia verkkosivustoja. Mitä tulee nettisivujen rakentamiseen, on Duda AI:n hallitseminen avainasemassa optimaalisen jäljen saavuttamiseksi. 

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut-sivulta

Tutustu muihin verkkosivualustoihin:

Aiheeseen liittyvät blogit

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
tekoäly

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.