Webflow arvostelu

Webflow-julkaisujärjestelmän käyttö ei vaadi käyttäjältään koodausosaamista, vaan sen avulla voi aloittelijakin luoda näyttävät ja modernit kotisivut. Visuaalisella julkaisujärjestelmällä näkee sivustoa rakentaessa koko ajan sen kehittymisen ja erillistä esikatselua ei tarvita.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 12 $ / kk, ilmaisversio saatavilla
Kenelle : Somevaikuttajille blogialustaksi
4.5/5
Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä Webflow on

Webflow-julkaisujärjestelmän käyttö ei vaadi käyttäjältään koodausosaamista, vaan sen avulla voi aloittelijakin luoda näyttävät ja modernit kotisivut. Sivujen suunnittelu on perinteisesti vaatinut visuaalista hahmotuskykyä ja luonnoksia paperille, mutta Webflowlla on helppo rakentaa sivut visuaalisilla työkaluilla, jolloin sivusto hahmottuu sitä mukaan kun sivua rakentaa. Kotisivujen tekoa voi alkaa harjoittelemaan kätevän tutoriaalin avulla, joka opastaa sivujen rakentamisessa vaihe vaiheelta.

Kenelle?

  • Niin suurien kuin pienempien yritysten verkkosivualustaksi
  • Verkkokauppa-alustaksi

Ominaisuudet

Webflow:n monipuolisiin ominaisuuksiin kuuluu muun muassa monipuoliset koodauskielet, joita kuitenkaan käyttäjän ei itse tarvitse osata. Nykyaikaiset ja modernit kotisivut tukevat niin Javascript-, CSS- kuin HTML5 -koodeja ja Webflow tukee kaikkia näitä. Julkaisujärjestelmä toimii täysin pilvipohjaisena, joten mitään asennuksia ei tarvitse erikseen järjestelmään tehdä, vaan tarvittavat ominaisuudet ovat helposti käytettävissä. Pilvipalveluina tuotettujen julkaisujärjestelmien ehdoton etu on, ettei erillistä webhotellia tarvitse erikseen etsiä.

Verkkokauppa pystyyn Webflowlla

Webflow:lla on nopea luoda oma verkkokauppa ja sen monipuolisiin ominaisuuksiin kuuluvat myös kattavat sisällönhallinta ja digitaalisen markkinoinnin työkalut. Markkinointi- ja sisältömateriaalin voi ladata monissa eri formaateissa jo valmiista tietokannoista ja työkalut sopivat niin editoijien, kehittäjien kuin suunnittelijoiden käyttöön. Näillä ominaisuuksilla voidaan hioa tehokkaasti sisältöstrategioita ja kohdentaa markkinointia juuri oikealle segementille, olipa kyseessä sitten yrityksen markkinointi, yhdistyksen tiedottaminen tai verkkokaupan sisällön päivittäminen.

Visuaalinen käyttöliittymä

Webflown käyttöliittymä voi ensisilmäyksellä vaikuttaa monimutkaiselta, mutta jos Adoben ohjelmistot ovat yhtään tuttuja, niin käyttöliittymästä löytyy hyvin paljon samaa. Käyttöliittymä muistuttaa hyvin läheisesti Photoshoppia ja sen monipuolisia ominaisuuksia ja pienellä perehtymisellä monipuolisiin ominaisuuksiin pääsee helposti sisälle. Poiketen monista muista julkaisujärjestelmistä, Webflow:sta löytyy myös työkalu erilaisten animaatioiden luomiseen, jolla voidaan helposti rakentaa massasta erottuvat kotisivut esimerkiksi animoimalla yrityksen logo tai yhdistyksen maskotti.

Sisällöntuotanto käy kätevästi

Kuten kaikissa moderneissa julkaisujärjestelmissä, niin myös Webflow:ssa on mahdollista tuottaa sisältöä suoraan järjestelmässä ja julkaista se yhdellä klikkauksella. Tämä nopeuttaa sisällöntuottamista merkittävästi, kun niitä ei tarvitse siirtää eri sovellusten ja järjestelmien välillä manuaalisesti. Julkaisuja voidaan myös ajastaa sopiviin ajankohtiin, joka mahdollistaa käyttäjälle tehokkaamman ajankäytön kun sisältöä voidaan tuottaa varastoon ja automaatio hoitaa julkasut haluttuna ajankohtana ja valitulle kohderyhmälle.

Webflow hinta

Webflow tarjoaa ilmaisversion käytettäväksi, jossa voi hallinnoida 2 sivua. Kuitenkin maksullisella versiolla saa merkittävästi lisää ominaisuuksia käyttöönsä ja valittavana on 2 erityyppistä pakettikokonaisuutta – joko sivujen mukaan tai tilien mukaan. Näidenkin alta löytyy vielä useita eri pakettivaihtoehtoja käyttötarpeen mukaan, joista edullisin on alkaen 12 $ kuukaudessa, kun maksetaan vuodeksi kerrallaan. Kuukausittaisella maksulla hinta on alkaen 15 $ kuukaudessa. Isojen konsernien tarpeeseen lasketaan oma tarjous.

Arvostelu

Webflow on poikkeuksellisen monipuolinen julkaisujärjestelmä, jonka käyttöliittymä muistuttaa hyvin pitkälle Adoben ohjelmistoja ja se toimii myös samalla logiikalla. Visuaalisella julkaisujärjestelmällä näkee sivustoa rakentaessa koko ajan sen kehittymisen ja erillistä esikatselua ei tarvita. Markkinoinnin- ja sisällönhallintatyökalut mahdollistavat juuri oikeanlaisen sisällön kohdentamisen valitulle segmentille, joka tekee markkinoinnista tehokasta ja sisältöä voi tuottaa suoraan julkaisujärjestelmässä. Erityisesti animaatioiden luominen erottaa Webflow:n monista muista julkaisujärjestelmistä.

Webflow:n käyttö ei alkuun vaadi merkittäviä investointeja, koska sitä voi käyttää täysin ilmaiseksikin. Kuitenkin maksullisista versioista jo edullisimmalla saa merkittävästi monipuolisia ominaisuuksia käyttöönsä. Webflow:n hinnoittelu pohjautuu käyttäjän tarpeeseen ja paketit on räätälöity useita erilaisia tarpeita silmällä pitäen, jolloin käyttäjä ei maksa mistään ylimääräisestä ja turhasta ominaisuudesta. Webflow on sopiva julkaisujärjestelmä sellaiselle käyttäjälle, jolle valmiit teemat ja pohjat rajoittavat kotisivuidean toteuttamista.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suosittuja verkkosivualustoja

Lue tekemämme arvostelu:

  • Webflow -julkaisujärjestelmän avulla visuaalisesti vaikuttavien verkkosivujen tekeminen onnistuu ilman sen suurempaa koodausosaamista.
  • Wix tarjoaa matalan kynnyksen ja edullisen vaihtoehdon verkkosivujen tekemiseen.
  • Squarespace on julkaisujärjestelmä, jolla on helppo rakentaa kotisivut vaikka mitään koodausosaamista ei entuudestaan pohjalla olisikaan.
  • WordPress on maailman tunnetuin ja yksi käytetyimmistä verkkosivualustoista. Siihen luottavat monet suuret yritykset niin kotimailla kuin ulkomaillakin.

Tutustu myös näihin verkkosivualustoihin ja kotisivutyökaluihin(arvostelu tulossa!)

  • Webnode on käyttäjäystävällinen ja laajasti käytetty verkkosivualusta.
  • LiquidBlox on suomalainen verkkosivualusta, jonka avulla niin verkkosivujen kuin laskeutumissivujen tekeminen käy kätevästi.
  • Kotisivukone-palvelulla saat näyttävät kotisivut kaikkiin tarpeisiin nopeasti ja helposti – yritykselle, yhdistykselle, urheiluseuralle tai vaikka omalle lemmikille.
  • Oidom on uusi kotimainen kotisuveditori, jonka avulla pysytät verkkosivut nopeasti ja vaivattomasti sekä ylläpidät niitä edulliseen kuukausihintaan.

Verkkokauppa-alustojen arvostelut

Softia.fi on kirjoittanut seuraavien verkkokauppa-alustojen arvostelun:

Tutustu suosittuihin blogeihin

Miten tehdä verkkosivut helposti? Esittelyssä suosituimmat verkkosivualustat

WordPress-lisäosat verkkosivujen tukena

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.