Shopify arvostelu

Shopifyn logo

Shopify on yksinkertainen, mutta monipuolinen verkkokauppa-alusta, joka mahdollistaa oman verkkokaupan avaamisen nopeasti ilman syvällistä osaamista ohjelmoinnista tai verkkosivujen rakentamisesta.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 29 $/kk
Kenelle : Helppoa verkkokauppa-alustaa kaipaaville
4.5/5
Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä Shopify on?

Shopify on yksinkertainen, mutta monipuolinen verkkokauppa-alusta. Se mahdollistaa oman verkkokaupan avaamisen nopeasti ilman syvällistä osaamista ohjelmoinnista tai verkkosivujen rakentamisesta. Alusta sisältää mahdollisuuden yleisimpiin maksupalveluihin, sekä tuen moniin liitännäisiin, joilla oman verkkokaupan ominaisuuksia voi laajentaa. Shopify tarjoaa useita erilaisia jäsenyysvaihtoehtoja eri tilanteisiin, eli käyttäjä voi ottaa oman tilanteensa mukaisesti joko hyvin yksinkertaisen tai laajan jäsenyyden käyttöönsä, ja hinnoittelu rakentuu tämän mukaisesti.

Kenelle ja mihin ongelmaan Shopify tuo ratkaisun?

Shopify on ratkaisu toimijalle, joka haluaa itselleen nopeasti verkkokaupan, mutta ei omaa kokemusta, rahoitusta tai osaamista rakentaa itselleen verkkokauppaa alusta lähtien. Tämä alusta on erinomainen alusta testata bisnesideaa, sillä jäsenyys on erittäin joustava ja mukautuu erilaisiin tilanteisiin. Jäsenyyden voi aloittaa yksinkertaisimmalla mallilla, ja bisneksen kasvaessa tai tilanteen kehittyessä voi ottaa lisää ominaisuuksia käyttöön. Shopify tukee käyttäjän omaa domain-osoitetta, joten kauppa voidaan brändätä alusta lähtien persoonalliseksi.

Mainos:

Ominaisuudet

Shopifyn tärkein ominaisuus on verkkokauppa-alusta, jonne saa ladattua rajattoman määrän erilaisia tuotteita kaikissa jäsenyysvaihtoehdoissa. Shopify tarjoaa kaikissa vaihtoehdoissaan monipuoliset tuki- ja alennusominaisuudet verkkokaupan käyttöön ja tuotteisiin. Perusvaihtoehdollakin pärjää erittäin pitkälle, laajemmilla jäsenyyksillä saa eniten hyötyä kansainväliseen kauppaan, kun erilaisia logistiikka- ja kielivaihtoehtoja avautuu verkkokaupan käyttöön. Jos kauppaa tekee vain yhdessä maassa ja yhdellä kielellä, halvimmalla 29 dollarin kuukausijäsenyydellä saa rakennettua erittäin hyvän verkkokaupan.

Näkymä Shopify-verkkokaupasta.
Shopify tarjoaa valmiita teemoja, joiden avulla verkkokaupan saa pystyyn nopeasti

Shopify pystyy toimimaan myös laajempana varastonhallinta- ja myyntiportaalina yritykselle. Shopify tarjoaa maksuliikennevaihtoehtoja myös kivijalkaan ja esimerkiksi messumyyntiin, jolloin yrityksen, joka käyttää Shopifyta, ei tarvitse periaatteessa käyttää rahaa lainkaan muihin maksupalveluihin. Samalla Shopifyn kautta voi hoitaa koko yrityksen varastonhallinnan ja logistiikan, jolloin käyttäjän ei tarvitse panostaa myöskään näihin järjestelmiin erikseen. Ajatus on erinomainen, vaikka välttämättä Shopify ei olekaan vielä Suomessa aito all-in-one ratkaisu kaikkeen.

Shopify tarjoaa myös yksinkertaiset vaihtoehdot laajentaa verkkokauppaa kansainväliseksi. Halvimmassakin jäsenyydessä on mahdollisuus useisiin eri kieliin, ja laajemmissa paketeissa on hyvin yksinkertaista lisätä useita maakohtaisia domaineja, jotta joka maassa, jossa verkkokauppa toimii, voi olla oma domain. Shopifyn kautta järjestyy myös laajat, maailmanlaajuiset logistiikkaratkaisut, joten käyttäjän ei tarvitse järjestää itse kansainvälisiä sopimuksia tavaroiden toimittamiseksi loppuasiakkaille. Tämä helpottaa paljon pienen verkkokauppayrittäjän arkea, ja vapauttaa aikaa olennaiseen.

Hinta

Shopifyta saa testata 14 päivän ajan täysin ilmaiseksi. Tämän jälkeen täytyy valita yksi kolmesta jäsenyydestä, joiden hinnoittelu vaihtelee kuukausitasolla 29 dollarista 299 dollariin. Mitä laajempi jäsenyys, sen laajemmat ja kansainvälisemmät ominaisuudet omaan verkkokauppaansa saa. Tämän lisäksi Shopify perii pienen prosentin kaikesta verkkokaupan rahaliikenteestä. Mikäli käyttäjä haluaa omaan verkkokauppaansa ulkoisen maksuportaalin, peritään rahaliikenteestä hieman suuremmat provisiot. Sisäisillä, laadukkailla maksuportaaleilla provisiot jäävät huomattavasti pienemmiksi.

Shopify kokemuksia

Shopify on saanut käyttäjiltä kiitosta siitä, että verkkokaupan perustaminen ei vaadi koodausosaamista. Jotkut ovat jopa pitäneet sitä siksi yhtenä parhaista USP-palveluista. Kehuttu on myös sitä, kuinka työkalussa voi lisätä sovelluksia eri ominaisuuksiin. Myös hintaa on pidetty hyvinkin kohtuullisena.

Kritiikkiä Shopify on saanut siitä, että kaikkia ominaisuuksia ei ole saatavilla kaikissa maissa, ja joidenkin laajennusten ja ominaisuuksien lataaminen hidastaa sovellusta.

Shopify arvostelu

Shopify on yksinkertainen verkkokauppa-alusta, jossa on paljon mahdollisuuksia laajentaa käyttäjän tarpeiden kasvaessa. Hinnoittelu on suhteellisen selkeää ja jo edullisimmallakin paketilla pääsee hyvin pitkälle. Palvelu ei kuitenkaan mahdollista kovinkaan persoonallista verkkokauppaa, eikä kaikista modernimpien laajennusten käyttöä, mutta tarjoaa toisaalta monia tarpeellisia ja hyödyllisiä ominaisuuksia sisäänrakennettuna. Palvelun käyttöönotto ja kaupan laittaminen valmiiksi onnistuu vähän vähemmälläkin kokemuksella varustetulta yrittäjältä, joten aloittelijalle tämä palvelu on oikein sopiva.

Shopify on erinomainen alusta aloittelevalle verkkokaupalle tai bisnesidean kokeiluun. Vaikka kaikista monimutkaisimmat ja hienoimmat ominaisuudet puuttuvatkin alustasta, saa sillä nopeasti aikaiseksi näyttävän ja helppokäyttöisen verkkokaupan, jolla pääsee heti tekemään bisnestä. Hinnoittelu on myöskin sopiva aloittelijalle. Kaupan kasvaessa ja kehittyessä sopimuksesta pääsee tarvittaessa helposti eroon, ja alusta on myös helppo integroida muuhun mahdolliseen kaupalliseen toimintaan (messumyyntiin, kivijalkakauppaan). Alusta on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suosittuja verkkokauppa-alustoja

Lue tekemämme arvostelu:

  • BigCommerce on avoimen lähdekoodin sovellus, jolla voi kattaa kaiken sen mitä tarvitsee verkkokaupan rakentamisessa ja ylläpidossa.
  • WooCommerce on WordPressin lisäosa, joka perustuu avoimeen lähdekoodiin. Woocommercen avulla rakennat oman verkkokaupan helposti ja edullisesti.
  • Shopify yksinkertainen, mutta monipuolinen verkkokauppa-alusta, joka mahdollistaa oman verkkokaupan avaamisen nopeasti ilman syvällistä osaamista ohjelmoinnista tai verkkosivujen rakentamisesta.

Tutustu myös näihin verkkokauppa-alustoihin (arvostelu tulossa!)

  • MyCashFlow on yksi suosituin kotimainen verkkokauppapalvelu, jonka avulla luot yrityksellesi kasvavan ja menestyvän verkkokaupan.
  • Vilkas on kotimainen ja helppokäyttöinen verkkokauppa-alusta.
  • Clover Shop on suomalaisesta osaamisesta ja luovasta hulluudesta syntynyt verkkokauppaohjelmisto. Sen avulla pystytät helposti ja nopeasti oman verkkokaupan.
  • Magento on yksi suosituimmista ja käytetyimmistä verkkokauppa-alustoista.
  • Refox on ainoita ohjelmistoja koko maailmassa, jossa kaikki yrityksen tärkeimmät työkalut löytyy yhdestä paketista. ERP, verkkokauppa, toiminnanohjausjärjestelmä, varastonhallinta, reskontra sisältyvät kaikki ReFoxiin.

Tutustu suosittuihin blogeihin

Miten rakentaa verkkosivut helposti? Esittelyssä helppokäyttöiset verkkosivualustat

WordPress-lisäosat verkkosivujen tukena

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
tekoäly

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.