MyCashflow arvostelu

Kotimainen MyCashflow tarjoaa monipuolisia työkaluja verkkomyyntiin erilaisille yrityksille. MyCashflow on moneen tarpeeseen sopiva verkkokauppapalvelu.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 49 €/kk
Kenelle : Yrityksille, jotka haluavat tehdä kuluttajamyyntiä myös verkossa
5/5
Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä MyCashflow on

MyCashflow on kotimainen verkkokauppapalvelu, joka tarjoaa monipuolisia työkaluja verkkomyyntiin erilaisille yrityksille. Sen hallintapaneeli on helppokäyttöinen, ja yleisimmin käytetyt maksutavat ja logistiikkatyökalut löytyvät valmiiksi integroituina. Sen monipuolisuus mahdollistaa niin pienempien verkkokauppojen pitämisen kuin kasvavan suuremmankin verkkomyynnin toteuttamisen, kotimaassa ja kansainvälisesti. MyCashflow’n verkkokaupparatkaisuja pääsee kokeilemaan matalalla kynnyksellä 30 päivän ilmaisjaksolla. Alusta tarjoaa myös kattavan opastuksen verkkokaupan pyörittämiseen ja asiantuntevaa asiakaspalvelua kaikissa askarruttavissa kysymyksissä.

Kenelle?

 • Paikallisille yrityksille, jotka haluavat tehdä kuluttajamyyntiä myös verkossa
 • B2B-yrityksille, jotka haluavat tehdä tukkumyyntiä asiakkailleen
 • Kansainvälistä verkkokauppatoimintaa tekeville yrityksille
 • Yrityksille, jotka haluavat luoda tilauskanavan myyntiedustajilleen

Ominaisuudet

MyCashflow tarjoaa monia työkaluja ja ominaisuuksia tehdä menestyvää verkkomyyntiä. Alustalla voi myydä niin ladattavia kuin fyysisiäkin tuotteita ja niiden hakutoiminnot on tehty helpoiksi, jolloin hallinnassa säästyy aikaa. Tuotteille on mahdollista luoda erilaisia variaatioita, paketteja ja ryhmiä, jolloin asiakkaan tarpeisiin voidaan vastata nopeammin ja monipuolisemmin. Asiakkaat voivat myös suodattaa verkkokaupasta tuotteita syöttämillään ehdoilla, mikä nopeuttaa oikean tuotteen löytymistä varsinkin suuremmissa verkkokaupoissa.

Verkkokaupan seuranta onnistuu suoraan sovelluksesta käsin.

Tilausten käsittely MyCashflow’ssa on myös tehty käyttäjälle helpoksi. MyCashflow muodostaa muun muassa tilaus- ja toimitusvahvistukset automaattisesti ja pikakäsittelyn avulla voi hoitaa yhdellä painalluksella yleisimmät tilaustoiminnot. Uusina ominaisuuksina voi myös tulostaa osoitekortteja ja käsitellä samantyyppisiä tilauksia yhdellä kertaa suodatuksen avulla. Kirjanpitoa varten tilaukset on mahdollista myös arkistoida, jolloin ne lukitaan raportointia varten. Tällöin käyttäjä voi varmistua siitä, että kirjanpito on aina ajan tasalla.

Myös myynnin edistämiseen MyCashflow tarjoaa monipuolisesti vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin. Verkkokauppaan on mahdollista luoda alennuskuponkeja, lisätä sivuille bannereita, luoda kampanjoita tai vaikkapa myydä ja vastaanottaa lahjakortteja. Ostoskorien linkkejä pystyy myös jakamaan, joka tuo muun muassa etuja vaikuttajayhteistöihin, jolloin linkkiin siirtyvä ihminen pääsee suoraan oikealle sivulle. MyCashflow’ssa voi myös viestiä verkkokaupan asiakkaille varastotilanteesta, saatavuudesta tai ehdottaa yhteensopivia tai samankaltaisia tuotteita verkkokaupassa kävijöille.

Raportoinnin ja analytiikan seurantaan MyCashflow tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja, joilla käyttäjä voi seurata haluamiaan lukuja ja kehittää toimintaansa. Raporteista voi seurata muun muassa asiakkaiden käyttäytymistä, maksutapojen käyttöä, alennuskoodeja, tilauksia, toimituksia ja toki itse myyntiä. Myös varastonhallinta onnistuu seuraamalla varaston raportointia ja hälytysrajoja, jotka helpottavat muun muassa täydennystilauksien tekemistä. Jos toimituksiin meneviä kuluja haluaa hallita paremmin, löytyy myös tähän MyCashflow’sta oma raportointinsa.

Mainos:

MyCashflow hinta

MyCashflow tarjoaa kolme erilaista peruspakettia verkkokauppapalveluissaan, Basic (49 €/kk), Advanced (99 €/kk) ja Pro (149 €/kk) (hintatilanne 9.11.2021). Lisänä on myös räätälöity “Enterprise”-malli, joka soveltuu vaativaan verkkokauppatarpeeseen. Paketit ovat kuukausihinnoiteltuja, ja niiden sisällöt ja hinnat perustuvat niiden tarjoamiin palveluihin, kuten tuotteiden määrään, levytilaan tai kieli- ja kauppaversioiden määrään. Paketeista on valittavana myös vuosilaskutusvaihtoehto, jolla maksun voi maksaa yhdellä kertaa. MyCashflow tarjoaa kaikille uusille verkkokaupoille 30 päivän ilmaisjakson.

MyCashflow kokemuksia

MyCashFlow’n on kehuttu olevan loistava ja helppokäyttöinen työkalu esimerkiksi jäsentuotekaupan pyörittämiseen. Kiitosta on tullut myös nopeudesta. Asiakaspalvelua ja chattiä on kehuttu kovasti.

Arvostelu ja yhteenveto

Yhteenvetona voisi todeta MyCashflow’n olevan moneen tarpeeseen sopiva verkkokauppapalvelu, jonka kotimaisuus on plussaa. Hinnaltaan toki löytyy edullisempiakin vaihtoehtoja markkinoilta, näistä mainittakoon muun muassa Shopify, mutta loppukädessä käytetyn verkkokauppapalvelun hinnan määrittelevät ominaisuudet ja laajuudet. Pelkän hinnan puolesta ei siis kannata palveluita lähteä vertailemaan, vaan miettiä, mitkä ominaisuudet ovat tärkeitä verkkokaupalle nyt ja tulevaisuudessa. Muuntuminen myös kasvavaan verkkokauppatoimintaan ja myyntiin on tärkeä kriteeri.

Aloittelevalle verkkokauppiaalle MyCashflow’n tarjoamat ominaisuudet ja työkalut voivat hieman huimata päätä, mutta Basic-paketin ja asiantuntevan ohjeistuksen avulla pääsee hyvin kuitenkin alkuun. Pakettihinnoittelu varmistaa myös sen, ettei käyttäjä tule maksaneeksi mistään turhasta ja jos tarpeet muuttuvat, pakettien välillä voi ketterästi liikkua. Mahdollisuus räätälöintiin ei lopulta jätä vaativampaakaan verkkokauppiasta kylmäksi, vaan MyCashflow pystyy tarjoamaan tähänkin yksilöllisiä ratkaisuja asiantuntevasti. Turvallinen ja kestävä ratkaisu moneen tarpeeseen!

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut-sivulta.

Suosittuja verkkokauppa-alustoja

Lue tekemämme arvostelu:

 • BigCommerce on avoimen lähdekoodin sovellus, jolla voi kattaa kaiken sen mitä tarvitsee verkkokaupan rakentamisessa ja ylläpidossa.
 • WooCommerce on WordPressin lisäosa, joka perustuu avoimeen lähdekoodiin. Woocommercen avulla rakennat oman verkkokaupan helposti ja edullisesti.
 • Shopify yksinkertainen, mutta monipuolinen verkkokauppa-alusta, joka mahdollistaa oman verkkokaupan avaamisen nopeasti ilman syvällistä osaamista ohjelmoinnista tai verkkosivujen rakentamisesta.
 • LiquidBlox on täysin kotimainen kotisivutyökalu, jonka avulla kotisivujen tai verkkokaupan perustaminen käy vaivattomasti ja helposti.

Tutustu myös näihin verkkokauppa-alustoihin (arvostelu tulossa!)

 • Vilkas on kotimainen ja helppokäyttöinen verkkokauppa-alusta.
 • Clover Shop on suomalaisesta osaamisesta ja luovasta hulluudesta syntynyt verkkokauppaohjelmisto. Sen avulla pystytät helposti ja nopeasti oman verkkokaupan.
 • Magento on yksi suosituimmista ja käytetyimmistä verkkokauppa-alustoista.
 • Refox on ainoita ohjelmistoja koko maailmassa, jossa kaikki yrityksen tärkeimmät työkalut löytyy yhdestä paketista. ERP, verkkokauppa, toiminnanohjausjärjestelmä, varastonhallinta, reskontra sisältyvät kaikki ReFoxiin.

Tutustu suosittuihin blogeihin

Miten rakentaa verkkosivut helposti? Esittelyssä helppokäyttöiset verkkosivualustat

WordPress-lisäosat verkkosivujen tukena

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
tekoäly

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.