LiquidBlox arvostelu

LiquidBlox on täysin kotimainen kotisivutyökalu, jonka avulla kotisivujen tai verkkokaupan perustaminen käy vaivattomasti ja helposti. maiseksi. Palvelua voi kokeilla täysin ilman kustannuksia, ja sivuston voi julkaista ilman verkkotunnusta.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 17 $/kk, sisältää ilmaisen kokeilujakson
Kenelle : Pienyrityksille ja aloittelijoille
5/5

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä LiquidBlox on

Espoolaisen start up -yrityksen luoma LiquidBlox on täysin kotimainen kotisivutyökalu, jonka avulla kotisivujen tai verkkokaupan perustaminen käy vaivattomasti ja helposti. Kotisivut on mahdollista suunnitella itse tai käyttää suunnittelijaa apuna. Verkkokaupan tai kotisivujen suunnittelu onnistuu LiquidBloxin avulla ilman koodaamista. Työkalun käyttö on helppoa ja nopeaa. LiquidBloxin avulla voi perustaa verkkokaupan käyttämällä Shopify-verkkokauppa-alustaa. Verkkokaupan visuaalisen ilmeen suunnittelu onnistuu LiquidBloxin puolella, ja tuotteet ja tilaukset hallinnoidaan puolestaan Shopifyn puolella.

Kenelle?

 • Pienyrityksille
 • Kotimaista osaamista arvostaville
 • Helppokäyttöisyyttä arvostaville
 • Verkkokauppaa aloitteleville
 • Niille, joille koodaus tuottaa ongelmia

Ominaisuudet

LiquidBloxilla pääsee alkuun aivan ilmaiseksi. Palvelua voi kokeilla täysin ilman kustannuksia, ja sivuston voi julkaista ilman verkkotunnusta. LiquidBlox on kansainvälisellä mittakaavalla skaalautuva pilvipalvelu, joka on rakennettu Amazon Web Services -alustalle. Palvelun toteutus poistaa asiakkaalta tekniset hostaukseen liittyvät murheet, ja kotisivujen perustaminen sekä ylläpito sujuvat huolettomasti. LiquidBlox on toteutettu modernia teknologiaa käyttäen, ja sitä kehitetään jatkuvasti. Uudet ominaisuudet tulevat käyttäjien saataville automaattisesti.

Kotisivutyökalu tarjoaa valmiit sivustopohjat, joilla suunnittelun alkuun pääsee nopeasti. Värit, kuvat ja tekstit vaihtamalla sivustosta saa oman yritykseen tyyliin sopivan. Valittavana on lukuisia eri tarkoituksiin soveltuvia pohjia. Toinen vaihtoehto on käyttää valmiita blokkipohjia, ja rakentaa niistä kokonaisuus valitsemalla erilaisia asetteluja teksteille ja kuville. Halutessaan sivuston rakenteen voi myös suunnitella alusta alkaen itse. Tyhjän blokin voi itse jakaa palstoihin ja lisätä niihin haluamansa sisällön.

LiquidBloxin avulla Shopify-verkkokaupan lisääminen sivustolle käy helposti. Shopify on yksi maailman suosituimmista verkkokauppa-alustoista, jolla on käyttäjiä ympäri maailmaa. Shopifylla tuotteiden ja tilausten hallinta on helppoa. Alkuun pääsee rekisteröimällä ensin Shopify-tilin ja LiquidBlox-tilin ja sitten yhdistämällä ne. Kauppasivustona toimii LiquidBloxilla luotu sivusto. Verkkokauppaa on helppo muokata valmiiden pohjien avulla, eikä sivuston luomiseen tarvita kummoisiakaan it-taitoja. Verkkokaupan kassa ja tuotteiden hallinta hoidetaan Shopifyn avulla.

LiquidBlox tarjoaa kaikki tarvittavat työkalut kotisivujen tai verkkokaupan perustamiseen ja ylläpitämiseen. Työkalu on helppokäyttöinen, eikä se edellytä käyttäjältään kattavia tietoteknisiä taitoja. Suomenkielinen tekninen tuki on aina valmiina auttamaan vastaan tulevissa ongelmatilanteissa.

LiquidBloxin avulla hoituu myös sivuston kattava optimointi hakukoneita varten. Sivuston visuaalisen ilmeen suunnittelussa auttavat sadat Google-fontit, dynaamiset värit ja lisättävät animaatiot. Sivuston ilmettä on helppoa ja nopeaa muuttaa vaikka päivittäin.

Mainos:

LiquidBlox hinta

LiquidBloxissa on kolme eri hintatasoa. Free-tasolla LiquidBloxia pääsee kokeilemaan täysin ilmaiseksi. Paketti sisältää kotisivutyökalun perusominaisuudet ja chat-tuen. Pro-taso on suunnattu pk-yrityksille, ja se maksaa 17 dollaria kuukaudessa, sisältäen perusominaisuuksien ja lisäominaisuuksien ohella oman verkkotunnuksen liittämisen. Business-taso kustantaa 35 dollaria kuukaudessa sisältäen kotisivutyökalun kaikki ominaisuudet, sekä chat-tuen. E-commerce pro sisältää LiquidBlox Pro-tilin sekä työkalut Shopify-verkkokaupan perustamiseen 22 dollarilla kuukaudessa. E-commerce business tarjoaa kaikki ominaisuudet verkkokaupan pyörittämiseen 45 dollarilla kuukaudessa.

LiquidBlox kokemuksia

LiquidBloxia on kehuttu todella helppokäyttöiseksi. Jotkut ovat sanoneet sitä kaikkein helpoimmaksi työkaluksi, jolla luoda ja hallita verkkosivuja ilman koodaamista. Siitä huolimatta sivuista saa tehtyä näyttävän näköiset. Kokeneemmille käyttäjille LiquidBlox ei välttämättä sovi.

Arvostelu ja yhteenveto

LiquidBlox tekee kotisivujen ja verkkokaupan perustamisesta helppoa ja vaivatonta kaikille. Lukuisten valmiiden sivupohjien ansiosta sivustojen luominen käy joutuisasti. Työkalu mahdollistaa myös yksilöllisemmän lähestymistavan, jos sivuston haluaa suunnitella kokonaan itse. Jos kuitenkin haluaa enemmän apua suunnitteluun, on LiquidBloxin kautta myös mahdollista löytää taitavia ja osaavia suunnittelijoita. LiquidBloxilla suunnitellut verkkosivut ovat mobiiliystävällisiä, ja ne toimivat moitteettomasti erilaisilla laitteilla.

LiquidBloxin kattava hakukoneoptimointi tuo yrityksen verkkosivuille lisää näkyvyyttä. Shopify-verkkokaupan liittämien LiquidBloxilla luotuun sivustoon on mutkatonta. LiquidBloxin kantava idea onkin tehdä kotisivujen ja verkkokaupan perustamisesta stressitöntä. LiquidBlox on suomalaisen teknologiaosaamisen kärkeä, jonka se tuo ylpeästi esille. Siksi onkin hieman outoa, että palvelun hinnastossa kaikki hinnat on merkitty dollareina. Yritys varmasti onkin suunnannut katseensa jo globaaleille markkinoille, ja mikäs siinä, rahkeita kyllä löytyy.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut-sivulta.

Suosittuja verkkokauppa-alustoja

Lue tekemämme arvostelu:

 • BigCommerce on avoimen lähdekoodin sovellus, jolla voi kattaa kaiken sen mitä tarvitsee verkkokaupan rakentamisessa ja ylläpidossa.
 • WooCommerce on WordPressin lisäosa, joka perustuu avoimeen lähdekoodiin. Woocommercen avulla rakennat oman verkkokaupan helposti ja edullisesti.
 • Shopify yksinkertainen, mutta monipuolinen verkkokauppa-alusta, joka mahdollistaa oman verkkokaupan avaamisen nopeasti ilman syvällistä osaamista ohjelmoinnista tai verkkosivujen rakentamisesta.
 • MyCashflow on yksi suosituin kotimainen verkkokauppapalvelu, jonka avulla luot yrityksellesi kasvavan ja menestyvän verkkokaupan.

Tutustu myös näihin verkkokauppa-alustoihin (arvostelu tulossa!)

 • Vilkas on kotimainen ja helppokäyttöinen verkkokauppa-alusta.
 • Clover Shop on suomalaisesta osaamisesta ja luovasta hulluudesta syntynyt verkkokauppaohjelmisto. Sen avulla pystytät helposti ja nopeasti oman verkkokaupan.
 • Magento on yksi suosituimmista ja käytetyimmistä verkkokauppa-alustoista.
 • Refox on ainoita ohjelmistoja koko maailmassa, jossa kaikki yrityksen tärkeimmät työkalut löytyy yhdestä paketista. ERP, verkkokauppa, toiminnanohjausjärjestelmä, varastonhallinta, reskontra sisältyvät kaikki ReFoxiin.

Tutustu suosittuihin blogeihin

Miten rakentaa verkkosivut helposti? Esittelyssä helppokäyttöiset verkkosivualustat

WordPress-lisäosat verkkosivujen tukena

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Työajanseuranta

Otta arvostelu

Mikä on Otta? Otta (ent. Visma Entry) on kaikille toimialoille ja kaikenkokoisille yrityksille suunnattu työajanseurantajärjestelmä. Ottalla kirjaat, tarkistat ja hyväksyt työtunnit sekä tulkitset työajan niin selaimessa, mobiilisovelluksessa kuin perinteisellä leimauslaitteellakin, reaaliaikaisesti. Miksi

Lue arvostelu
SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.