BigCommerce arvostelu

BigCommerce logo

BigCommerce on avoimen lähdekoodin sovellus, jolla voi kattaa kaiken sen mitä tarvitsee verkkokaupan rakentamisessa ja ylläpidossa. Olipa kyseessä sitten pieni ja aloittava yritys tai jo pitempään toiminut isompi konserni, BigCommerce on varsin monipuolinen työkalu.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : Ei kiinteitä hintoja – räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan
Kenelle : Kaikenkokoisille yrityksille
4.2/5
Android, iOS, Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä BigCommerce on?

BigCommerce on avoimen lähdekoodin sovellus, jolla voi kattaa kaiken sen mitä tarvitsee verkkokaupan rakentamisessa ja ylläpidossa. Sovellus on yksinkertainen käyttää ja sillä voi rakentaa verkkokaupan täysin ilman koodaustaitojakin. Etenkin isot konsernit luottavat BigCommercen monipuolisuuteen, mutta myös pienet ja aloittavat yritykset hyötyvät monipuolisista ominaisuuksista merkittävästi. Kun verkkokauppa on alusta lähtien kehitetty laajentumista silmällä pitäen, niin se on aina ajantasainen ja valmiina myös yllättävään kasvuun.

Kenelle ja mihin ongelmaan BigCommerce tuo ratkaisun

Olipa kyseessä sitten pieni ja aloittava yritys tai jo pitempään toiminut isompi konserni, niin BigCommerce on varsin monipuolinen työkalu yrityksille. Etenkin isot konsernit suosivat sen monipuolisia ominaisuuksia ja skaalautuvuutta muiden konsernin sovellusten kanssa ja se säästääkin merkittävästi aikaa ja työvaiheita verkkokaupan ylläpidosta. Myös pienet ja aloittavat yritykset hyötyvät näistä laajoista ominaisuuksista, jolloin verkkokauppa ei jää jalkoihin vaikka yrityksen kasvu olisikin erittäin voimakasta.

Mainos:

Ominaisuudet

BigCommerce on integroitavissa WordPressin kanssa saumattomasti. Se sisältää sivun rakentamiseen kaikki tarvittavat työkalut ja siihen löytyy valmiita tyylikkäitä teemoja, jotka ovat täysin muokattavissa yrityksen oman ilmeen ja brändin mukaisiksi. Sivun rakennustyökalujen käyttö on tehty visuaaliseksi, joka tuo selkeyttä ja yksinkertaisuuttaa niiden käyttämiseen. Vedä- ja pudota-tekniikka mahdollistaa koko verkkokaupan rakentamisen täysin ilman koodaustaitoja ja kaupasta on helppo tehdä juuri haluamansa näköinen kokonaisuus.

Teemojen muokkaus tukee HTML-, CSS- ja Javascript koodeja ja kaikki teemat ovat responsiivia, eli muokkautuvat laitteen näytön mukaan ja toimivat sujuvasti myös mobiililaitteilla. Mobiiliystävällisyys on erittäin tärkeä ominaisuus kotisivuja rakennettaessa, koska suurin osa asiakkaista tekee ostoksia ja selaa tuotteita mobiililaitteilla ja tämä suuntaus on yhä voimakkaassa kasvussa. Myös yritykset yhä enemmän yllpitävät kotisivujaan ja verkkokauppojaan täysin mobiililaitteiden varassa, joten mysö heille mobiiliystävällisyys on tärkeää.

BigCommercen valmiit teemat ovat helposti muokattavia
BigCommercen valmiit teemat ovat muokattavissa yrityksen oman ilmeen ja brändin mukaisiksi.

Maksutavat ovat niin ikään täysin muokattavissa yrityksen toimintaan sopiviksi ja asiakkaita parhaiten palveleviksi. Maksuliikenteen turvaamiseen käytetään vahvaa SSL -salaustekniikkaa ja tietoturvan taso on BigCommercessa erittäin korkealla tasolla. Molemmat ovat erittäin tärkeitä ominaisuuksia niin itse yritykselle kuin myös asiakkaille. Tietoturva ja salaustekniikka vastaa pankkien käyttämää vahvaa salaustasoa, joka turvaa verkkokaupan rahaliikenteen ja asiakkaiden tietojen oikeanlaisen ja turvallisen säilyttämisen kaikkein tiukimpienkin tietoturvavaatimusten mukaisesti.

Hinta

BigCommercen hinnoittelu räätälöidään jokaisen asiakkaan todellisen tarpeen mukaan. Mitään yksittäistä kiinteää kuukausi- tai lisenssimaksua ei ole eikä sovelluksen kautta saadusta maksuliikenteestä makseta mitään kiinteitä kuluja. Kaikki kustannukset menevät täysin todellisen käytön mukaan. Maksujen logiikka voi alkuun tuntua hämmentävältä, mutta loppujen lopuksi sovelluksen käyttäjä maksaa vain todellisesta käytöstä oli myynti sitten ollut vilkasta tai hiljaista. Tästä on hyötyä etenkin sesonkeihin painottuvassa myynnissä.

Arvostelu

BigCommerce on saavuttanut jo vankan suosion käyttäjiensä keskuudessa. Etenkin suuren konsernit ovat luottaneet sovelluksen monipuolisuuteen ja sen korkeatasoiseen tietoturvaan ja salaustekniikkaan ja valinneet BigCommercen verkkokauppa-alustakseen. Myös monet pienet ja aloittavat yritykset ovat hyötyneet isojen konsernien tiukkoihin vaatimuksiin vastaavista ominaisuuksista ja sovellus ei jää yrityksen toiminnan kasvaessa jalkoihin. Yritys voi keskittyä olennaiseen eli myyntiin ja sen kasvattamiseen, kun verkkokaupan pohja mukautuu täysin tarpeita vastaavaksi.

Monipuoliset toiminnot takaavat myös sen, että verkkokauppa-alusta ei jää jalkoihin yrityksen kasvaessa ja sovellus on räätälöitävissä täysin yrityksen sen hetkistä tarvetta vastaavaksi. Myynnin kasvaessa on verkkokauppa-alustan päivittäminen vastaamaan muuttuneita tarpeita on yksinkertaista. Hinnoittelussa yrittäjä ei maksa mistään ylimääräisestä vaan ainoastaan tarvitsemistaan ominaisuuksista, joka tekee sovelluksesta myös hinnoittelultaan yhtä joustavan kuin se on ominaisuuksiltaankin. Etenkin tästä aloittava yritys hyötyy, kun käytettävissä oleva budjetti on rajallinen.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suosittuja verkkokauppa-alustoja

Lue tekemämme arvostelu:

  • BigCommerce on avoimen lähdekoodin sovellus, jolla voi kattaa kaiken sen mitä tarvitsee verkkokaupan rakentamisessa ja ylläpidossa.
  • WooCommerce on WordPressin lisäosa, joka perustuu avoimeen lähdekoodiin. Woocommercen avulla rakennat oman verkkokaupan helposti ja edullisesti.
  • Shopify yksinkertainen, mutta monipuolinen verkkokauppa-alusta, joka mahdollistaa oman verkkokaupan avaamisen nopeasti ilman syvällistä osaamista ohjelmoinnista tai verkkosivujen rakentamisesta.

Tutustu myös näihin verkkokauppa-alustoihin (arvostelu tulossa!)

  • MyCashFlow on yksi suosituin kotimainen verkkokauppapalvelu, jonka avulla luot yrityksellesi kasvavan ja menestyvän verkkokaupan.
  • Vilkas on kotimainen ja helppokäyttöinen verkkokauppa-alusta.
  • Clover Shop on suomalaisesta osaamisesta ja luovasta hulluudesta syntynyt verkkokauppaohjelmisto. Sen avulla pystytät helposti ja nopeasti oman verkkokaupan.
  • Magento on yksi suosituimmista ja käytetyimmistä verkkokauppa-alustoista.
  • Refox on ainoita ohjelmistoja koko maailmassa, jossa kaikki yrityksen tärkeimmät työkalut löytyy yhdestä paketista. ERP, verkkokauppa, toiminnanohjausjärjestelmä, varastonhallinta, reskontra sisältyvät kaikki ReFoxiin.

Tutustu suosittuihin blogeihin

Miten rakentaa verkkosivut helposti? Esittelyssä helppokäyttöiset verkkosivualustat

WordPress-lisäosat verkkosivujen tukena

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Työajanseuranta

Otta arvostelu

Mikä on Otta? Otta (ent. Visma Entry) on kaikille toimialoille ja kaikenkokoisille yrityksille suunnattu työajanseurantajärjestelmä. Ottalla kirjaat, tarkistat ja hyväksyt työtunnit sekä tulkitset työajan niin selaimessa, mobiilisovelluksessa kuin perinteisellä leimauslaitteellakin, reaaliaikaisesti. Miksi

Lue arvostelu
SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.