Rytr arvostelu

Rytr logo

Rytr on suhteellisen uusi tekoälypohjainen kirjoitustyökalu, joka on omalla tavallaan ehtinyt jo keikuttaa markkinoiden venettä. Myös Rytr käyttää kehittynyttä luonnollisen kielen käsittelytekniikkaa (NLP).

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 9 dollaria / kk
Kenelle : Sisältöjä silloin tällöin tarvitseville
4.9/5

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä on Rytr? 

Digitaalisten työkalujen kulkiessa enemmän ja enemmän tekoälyn suuntaan, päivittäin tekstien parissa työskentelevät freelancerit ja pk-yritykset ymmärtävät niihin kuluvan ajan ja tehokkuuden tärkeyden. Tekoälyyn pohjautuvat työkalut on suunniteltu auttamaan kirjoittajia heidän työtehtävissään nopeuttamalla prosessia ja parantamalla tekstin laatua. 

Markkinoille tulee jatkuvasti uusia tekoälytyökaluja, joista suurin osa on suunnattu auttamaan erilaisissa sisällöntuotannon projekteissa. Näistä Rytr on suhteellisen uusi tekoälypohjainen kirjoitustyökalu, joka on omalla tavallaan ehtinyt jo keikuttaa markkinoiden venettä. Tämä Rytr arvostelu tarjoaa katsauksen Rytrin ominaisuuksiin.

Myös Rytr käyttää kehittynyttä luonnollisen kielen käsittelytekniikkaa (NLP), joka auttaa käyttäjiä luomaan laadukasta sisältöä nopeasti ja helposti. Se on hyödyllinen työkalu monenlaisissa tehtävissä, kuten sähköpostien kirjoittaminen, sosiaalisen median sisällöt, blogijulkaisut ja niin edelleen.

Rytria voidaan käyttää lisäksi arvioimaan ja vertailemaan sisällöntuotannon töitä nopeasti ja helposti. Se tarjoaa joukon ominaisuuksia, jotka auttavat tekemään sisällön luomisprosessista huomattavasti tehokkaamman. Rytrin avulla käyttäjät voivat verrata tekemäänsä työtä kilpailijoiden vastaaviin, tarkistaa kielioppi- ja oikeinkirjoitusvirheitä, saada palautetta muilta ja jopa seurata muutoksia reaaliajassa. Kaikki nämä ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen työkalun sisällöntuottajille, jotka haluavat pysyä kisan kärjessä. Rytr on kilpailukykyisesti hinnoiteltu ja tarjoaa myös hyvän asiakastuen.  

Kenelle ja mihin käyttöön?

Rytr on hyvä valinta, jos kaipaa työkalua, joka kykenee monenlaisiin pieniin tehtäviin. Sen käyttämisessä on useita etuja verrattuna muihin tekoälyn kirjoitustyökaluihin. Yksi mainituista eduista on Rytrin tarkkuus ja tekstin laatu. Rytr käyttämä kehittynyt luonnollisen kielen käsittelytekniikka tekee sisällöstä erittäin luettavaa ja kiinnostavaa. Työkalu käyttää miljoonia datapisteitä, mikä tarkoittaa, että se voi tuottaa erittäin tarkkoja ja osuvia tuloksia.

Toinen Rytrin etu on sen helppokäyttöisyys. Työkalu on suunniteltu ennakoivaksi ja käyttäjäystävälliseksi myös niille, jotka eivät ole taitavia tekniikan kanssa. Käyttäjät voivat luoda sisältöä nopeasti ja helposti ilman pitkiä ohjeita tai muuta teknistä tietämystä.

Näiden ominaisuuksien takia Rytr on varmasti käytännöllisin AI-sovellus pk-yrittäjille, jotka eivät tarvitse tekstisisältöjä niin suuria määriä tai eivät tee varsinaisesti työkseen sisällöntuottamista. Rytr on ehkäpä se simppelein työkalu päästä mukaan tekoälyn maailmaan, joten se on hyvä vaihtoehto myös vähän varttuneemmalle väelle. Freelancereiden ja copywritereiden on parempi katsoa jotain muuta AI-työkalua.

Hauskana sivuominaisuutena statistiikka, jossa Rytr näyttää sen avulla työtehtävissä säästettyä aikaa ja rahaa.

Ominaisuudet

Rytrin erottuvimmista ominaisuuksista on siis sen käyttäjäystävällinen käyttöliittymä. Työkalua on helppo käyttää ja sen käyttäminen vie vain muutaman minuutin. Käyttäjät voivat yksinkertaisesti kirjoittaa kehotteensa tai käskynsä ja Rytr luo sisällön syötteen perusteella. Työkalu on muokattavissa, joten käyttäjät voivat valita erilaisia kirjoitustyylejä, sävyjä ja rakenteita tarpeidensa mukaan.

Verrattaessa Rytriä muihin suosittuihin tekoälyyn nojaaviin kirjoitustyökaluihin, Rytr tarjoaa laajemman valikoiman kirjoitustyylejä ja sävyjä muihin työkaluihin verrattuna. Käyttäjät voivat valita useista vaihtoehdoista, kuten akateeminen, ammattimainen tai humoristinen. Rytr osaa kaikilla tilausversioilla yli 30 kieltä, kuten suomi, ruotsi ja norja.

Lisäksi Rytr antaa kattavamman valikoiman kirjoitustyökaluja. Nämä työkalut on suunniteltu käsittelemään monenlaisia kirjoitustehtäviä, joka tekee siitä all-in-one-ratkaisun. Muilla tekoälyn kirjoitustyökaluilla ei välttämättä ole pääsyä samaan tietotasoon, mikä voi johtaa vähemmän tarkkoihin ja käytännöllisiin tuloksiin. Syöttötyökalussa käyttäjä antaa Rytrille kehotteen, aiheen tai idean, josta hän haluaa kirjoittaa. Kehote voi olla muutama sana, lause tai kappale. 

Analyysityökalussa Rytrin tekoälyalgoritmit analysoivat syötetyn kehotteen ja tunnistavat siitä keskeiset käsitteet, avainsanat ja ilmaukset. Generoidussa sisällössä Rytr luo vastauksen käyttämällä valmiiksi kirjoitetun sisällön tietokantaa, joka sisältää miljoonia lauseita, lauseita ja kappaleita. Se valitsee niistä tehtyyn pyyntöön osuvimman ja sopivimman sisällön. Rytr osaa myös tehdä tarkennuksia. Kun ensimmäinen vastaus on luotu, käyttäjä voi tarkentaa ja mukauttaa sisältöä tarpeidensa mukaan. Saatua vastausta voi muokata, poistaa tai lisätä siihen uutta sisältöä.

Rytrilla on käytettävissä asiakastuki sekä asiantuntijatiimi, joka auttaa käyttäjiä kaikissa kysymyksissä tai ongelmissa. Tiimi on ilmeisen responsiivinen ja käyttäjät voivat odottaa saavansa vastauksia lyhyessä ajassa. Kaikki tekoälysovellukset eivät tarjoa toimivaa asiakastukea, mikä voi olla turhauttavaa. 

Hinta

Mitä tulee hinnoitteluun, Rytr on kilpailukykyinen. Se tarjoaa erilaisia hinnoittelumalleja, mukaan lukien ilmaisen version, joka on erinomainen vaihtoehto niille, jotka tuottavat sisältöä harvemmin tai pienessä mittakaavassa. Maksullisissa versioissa onnistuu lisäksi kuvien luonti. 

Ilmaisversiossa käytössä olevia “krediittejä” on 10 000. Rytr laskee kuukausittaisten krediittien käytön luotujen merkkien lukumäärän mukaan. Käyttäjät voivat luoda Saver-paketilla jopa 50 000 merkkiä kuukaudessa tai rajoittamattoman määrän merkkejä Unlimited-sopimuksella. Saver-paketin hinta on 9 dollaria kuussa tai 90 dollaria vuositilauksena, Unlimited taas on 29 dollaria kuussa tai 290 dollaria vuosittain. Samaan tilaukseen voi lisätä jäseniä, jolloin yhden tiimiläisen hinta on aina 19 tai 190 dollaria lisää. 

Krediittejä voi lisätä tilillensä suosittelemalla Rytria sosiaalisen median kanavissa tai jättämällä siitä arvion esimerkiksi Trust Pilotiin. Ilmeisen toimivaa markkinointia, mutta silti hieman kyseenalaista, jos haluaa saada sovelluksesta aidon näkemyksen. 

Kokemuksia Rytrista

Rytrin merkittävimpiä etuja on sen helppokäyttöisyys. Rytrin käyttöliittymä on suoraviivainen ja simppeli, joten se on erinomainen valinta niille, jotka haluavat luoda sisältöä nopeasti ja tehokkaasti. 

Virallisten palautteiden perusteella Rytr on saanut arvosanaksi huiman 4,9, asteikolla 1-5. Toisaalta kannattaa muistaa, että Rytr palkitsee arvioinneista käyttäjiään krediiteillä. Moni kehui Rytria hyväksi työkaluksi nimenomaan sähköpostien ja blogitekstien tuottamiseen sen ennakoivan mallin vuoksi tai jos yksinkertaisesti kärsii tyhjän paperin pelosta. Negatiivista palautetta Rytr saa hinnoittelusta suhteessa käytössä oleviin krediitteihin sekä personoinnin puutteesta. 

Rytr arvostelu

Verrattuna muihin tähän mennessä testattuihin tekoälytyökaluihin, Rytr tuntuu hyvinkin kömpelöltä. Kuten jo mainittu, sen käyttöliittymä on yksinkertainen, mutta siihen se sitten jääkin. Lisäksi Rytr ei jostain syystä kykene luomaan ainakaan ilmaisversiolla kovinkaan pitkiä tekstejä, ainoastaan lyhyempiä kappaleita ja pätkiä. Kilpailijoista sen sijaan löytyy sovelluksia, jotka pystyvät tuottamaan satoja tai jopa yli tuhannen sanan sisältöjä.

Rytr pystyy siis olemaan avuksi, mutta sen käytön suhteen joutuu hieman enemmän suunnittelemaan, jotta saa haluttuja määriä tekstiä. Parhaimmillaan Rytr on varmasti tiiviiden sisältöjen toteuttamisessa, eli someteksteissä, arvosteluissa sekä avainsanoissa ja hakukoneoptimoinnissa. 

Hauskana sivuominaisuutena on tämän työkalun statistiikka, jossa Rytr näyttää sen avulla työtehtävissä säästettyä aikaa ja rahaa. Rytr on ehkä omiaan sellaiselle sisällöntuottajalle, joka ei vaadi AI-työkalulta ihan valtavasti, vaan tyytyy kevyeen ja vaivattomaan toteutukseen. Isompaan ja ammattimaisempaan sisällöntuotantoon Rytr ei ehkä ole paras vaihtoehto. 

Tässäkin tapauksessa on syytä muistaa, ettei tekoälyn tuottama teksti ole kovinkaan usein valmis julkaistavaksi sinällään, sillä se vaatii faktojen tarkistamisesta sekä ihmisen suorittamaa oikolukua. Tekoäly ei osaa olla lähdekriittinen, eikä ajatella inhimillisesti, joten sen on mahdollista tehdä isojakin asiavirheitä. Tekoälytyökalut ovat nimensä mukaisesti työkaluja ja ne ovat suureksi avuksi, kun sisältöä täytyy tuottaa isoja määriä ja nopealla aikataululla. 

Tutustu lisää

Lue lisää tekoälystä.

 • ChatGPT:tä voidaan käyttää monenlaisiin tehtäviin, kuten asiakaspalveluun, tekstin kääntämiseen sekä sisällön luomiseen.
 • Jasper on tehokas tekoälysovellus, joka pystyy tuottamaan suuren määrän sisältöä nopeasti.
 • Writesonic on tekoälyllä toimiva kirjoitusalusta, jonka avulla on helppo tuottaa laadukasta sisältöä nopeasti ja tehokkaasti.
 • Copy.ai on edistynyt tekoälyavustaja, joka on suunniteltu auttamaan kaikissa kirjoitustarpeissa.
 • Rytr on suhteellisen uusi tekoälypohjainen kirjoitustyökalu, joka on omalla tavallaan ehtinyt jo keikuttaa markkinoiden venettä. 
 • Chatbot-työkaluista tehokkaimpiin lukeutuu Merlin, joka on OpenAI:n ChatGPT Plus -lisäosa.
 • Frase on innovatiivinen SEO-työkalu, joka käyttää tekoälyä auttaakseen yrityksiä optimoimaan sisältöä ja parantamaan hakukonesijoituksia.
 • Browse on helpoin tapa poimia ja tutkia tietoja, miltä tahansa verkkosivustolta.
 • Scalenut on tekoälyyn perustuva markkinoinnin automatisointialusta, joka on suunniteltu auttamaan yrityksiä parantamaan markkinointistrategioitaan. 
 • Craftly kuvailee olevansa edistyksellinen markkinointityökalu, hyödyntää koneoppimista sekä tekoälyä markkinointistrategioiden parantamiseen.
 • Sembly AI on älykäs avustaja, joka litteroi ja tekee kokousmuistiinpanoja jokaisesta online-kokouksesta. 
 • Texta on tekoälyllä toimiva kirjoitusassistentti, joka avustaa monenlaisissa tehtävissä sähköpostien kirjoittamisesta raporttien ja esitysten luomiseen. Texta perustuu koneoppimisalgoritmeihin.
 • Synthesia
 • Synthesia lupaa ammattitason videoita vartissa. Sen missiona on antaa kaikille mahdollisuus tehdä videosisältöä – ilman kameroita, mikrofoneja tai studioita.
 • Poised tarjoaa toimivaa viestintäopastusta, antaen yksityistä ja suojattua palautetta puhe-esityksistä tai haastatteluista, jonka vain käyttäjä itse näkee.
 • ElevenLabs on puheälytyökalu, joka tarjoaa joukon ominaisuuksia, jotka auttavat yrityksiä luomaan korkealaatuista äänisisältöä.
 • Mymind on tekoälyyn perustuva alusta, joka auttaa käyttäjiä automatisoimaan tehtäviä, säästämään aikaa ja parantamaan tuottavuutta. 

Aiheeseen liittyvät blogit

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Työajanseuranta

Otta arvostelu

Mikä on Otta? Otta (ent. Visma Entry) on kaikille toimialoille ja kaikenkokoisille yrityksille suunnattu työajanseurantajärjestelmä. Ottalla kirjaat, tarkistat ja hyväksyt työtunnit sekä tulkitset työajan niin selaimessa, mobiilisovelluksessa kuin perinteisellä leimauslaitteellakin, reaaliaikaisesti. Miksi

Lue arvostelu
SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.