Surfer SEO arvostelu

Surfer SEO logo

Surfer SEO on moderni työkalu verkkosivujen hakukonenäkyvyyden analysointiin ja optimointiin.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 29 dollaria/kk
Kenelle : Digimarkkinoijille, sisällöntuottajille, hakukoneoptimoijille
4.8/5

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Surfer SEO on hakukoneoptimoinnin työkalu, joka arvioi sivustojen laatua ja auttaa löytämään oikeat avainsanat, mikä edistää verkkosivuston sisällön sijoittumista mahdollisimman korkealle hakukoneissa. Se pitää sisällään tehokkaan avainsanatutkimustyökalun, jonka avulla käyttäjä voi kartoittaa verkkosivuston sisällön kannalta oleellisia avainsanoja. Surfer SEO on siis monipuolinen työkalu, joka auttaa tekemään tietoon perustuvia päätöksiä. Tämä Surfer SEO arvostelu esittelee sen ominaisuuksia sekä käyttökokemuksia.

Näkymä Surfer SEO-sovelluksesta.
Surfer SEO on monipuolinen työkalu verkkosivuston hakukonenäkyvyyden parantamiseen. Kuva: Surfer SEO.

Kenelle Surfer SEO sopii?

Surfer SEO sopii digimarkkinoijille, sisällöntuottajille ja hakukoneoptimoijille.

Surfer SEO digimarkkinoijille

Surfer SEO auttaa digimarkkinoijia kasvattamaan orgaanista liikennettä ja skaalaamaan sivun hakukoneoptimointia mahdollisimman tehokkaalla tavalla.

Surfer SEO sisällöntuottajille

Ohjelmisto auttaa sisällöntuottajia tunnistamaan SEO-optimoidun sisällön sekä sisällöt, jotka ovat SEOn kannalta heikkoja tai huonolaatuisia.

Surfer SEO SEO-ammattilaisille

Surfer SEO tarjoaa hakukoneoptimoijille datapohjaisen analyysin siitä, mitä sisällöstä puuttuu.

Surfer SEOn ominaisuudet

Surfer SEO -työkalu lupaa, että sen avulla verkkosivuston voi saada nousemaan hakukonetuloksissa etusivulle kolmen parhaan joukkoon yksinkertaisesti sivuston sisältöä muokkaamalla. Tämä tapahtuu Surfer SEOn monipuolisilla ominaisuuksilla:

Suoraviivainen sisältöeditori

Sisältöeditori auttaa kirjoittamaan hakukoneoptimoitua sisältöä. Ohjelmisto ehdottaa tehokkaita otsikoita ja auttaa muokkaamaan tekstin rakenteesta toimivan ja helppolukuisen. Sisältöeditorilla on mahdollista kirjoittaa tekstiä usealla eri kielellä.

Surfer SEO analysoi sisältösi ja ehdottaa oleellisia avainsanoja. Kuva: Surfer SEO.

Tehokas avainsanatutkimustyökalu

Surfer SEO pitää sisällään avainsanatutkimustyökalun relevanttien avainsanojen kartoittamiseen. Käyttäjä voi löytää avainsanoja syöttämällä ohjelmistoon pääavainsanan, jolla haluaa sivustonsa nousevan hakutuloksissa.

Surfer SEO Sisällön suunnittelija

Surfer SEO auttaa verkkosivustoa sijoittumaan hakukonetuloksissa etusivulle, varsinkin kun haluaa sijoittua erittäin kilpailukykyiselle avainsanalle. Se ehdottaa erilaisia ​​klusteriaiheita sille annetun pääaiheen perusteella. Klusteriaiheita voidaan tarkastella avainsanan, tarkoituksen, sisältöpisteiden ja hakumäärien perusteella.

Surfer SEO  -tuki

Ohjelmistossa on reaaliaikainen chat-tuki, joka vastaa hetkessä kysymyksiin ongelmatilanteissa, ja josta saa vinkkejä SEOn parantamiseen.

Uutuus: Surfer AI – tekoälyavusteinen hakukoneoptimointi

Heidän omien sanojensa mukaisesti, “Surfer AI ei vain luo artikkeleita; se luo liikennettä”. Tämän ominaisuuden avulla voit parhaimmillaan luoda valmiiksi optimoituja artikkeleita minuuteissa. Tutkimus, kirjoittaminen ja optimointi tapahtuvat yhdellä napin painalluksella. Surfer AI:n avulla artikkelisi on valmis alle 20 minuutissa, eli kustannussäästö perinteiseen kirjoittamiseen voi olla huomattava.

Aloitat valitsemalla avainsanasi, mukautat artikkelin asetuksia, tarkistat luomasi otsikoinnit ja annat Surfer AI:n tehdä loput. Tekoäly skannaa, tarkistaa tosiasiat ja analysoi yli 300 000 sanan arvosta tietoa luodakseen artikkelisi.

Lue koko Surfer AI arvostelumme.

Ota Surfer AI kokeiluun!

Surfer SEO hinta

Surfer SEO on verrattavan edullinen SEO-työkalu. Siitä on tarjolla useita erilaisia hintasuunnitelmia eri tarpeille. Sen edullisin SEO-harrastelijoille tarkoitettu versio kustantaa 29 dollaria kuukaudessa. Perussuunnitelma kustantaa 59 dollaria kuukaudessa ja PRO-suunnitelma 99 dollaria kuukaudelta. 199 dollaria kuukaudelta maksava paketti on tarkoitettu yrityksille, joilla on tavoitteena liiketoiminnan kasvu SEOn avulla. Kallein paketti Business Plus kustantaa 649 dollaria kuukaudelta.

Surfer AI:n hinta on noin 29 dollaria per artikkeli.

Surfer SEO kokemuksia

Surfer SEO on verrattain erinomainen SEO-työkalu. Sen avulla käyttäjä voi muun muassa kartoittaa avainsanoja ja luoda teksteihinsä toimivia otsikoita ja väliotsikoita. Se on saanut kiitosta nopeista tuloksista ja intuitiivisesta ja käyttäjää ohjaavasta käyttöliittymästään. Surfer SEOn sisältöeditori on saanut käyttäjiltä erityistä kiitosta.

Surfer SEO arvostelu

Surfer SEO on kustannustehokas SEO-työkalu, joka on erinomainen valinta jokaiselle, joka haluaa parantaa verkkosivustonsa orgaanista liikennettä ja sijoitusta hakukoneissa. Ohjelmistossa on monta ainutlaatuista ominaisuutta verrattuna muihin SEO-työkaluihin. Muun muassa sen sisältöeditori tekee siitä erottuvan muiden vastaavien ohjelmistojen joukossa.

Surfer SEOsta on tarjolla monta eri pakettia eri tarkoituksiin, joten se sopii työkaluksi erinomaisesti sekä harrastelijoille että ammattilaisille pienistä suuriin yrityksiin.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suosittuja SEO-työkaluja

Lue tekemämme arvostelu:

  • SE Ranking on pilvipohjainen SEO-työkalu, jonka avulla opit kasvattamaan sivustosi näkyvyyttä muun muassa sisältöjäsi optimoimalla.
  • Google Search Console on Googlen oma työkalu, jonka avulla voi seurata ja optimoida oman verkkosivun näkyvyyttä Googlen haussa.
  • SemRush auttaa optimoimaan verkkosivujen sisältöä siten, että verkkosivu tavoittaisi mahdollisimman laajan yleisön.
  • Ahrefs on kaiken kattava SEO-sovellus, jossa yhdistyy moni tärkeä hakukoneoptimoinnin asia.
  • ContentKing tarjoaa reaaliaikaisen ja ympärivuorokautisen SEO-seurannan sekä sen hallinnan ja seuraamisen.
  • Yoast SEO on WordPress-lisäosa, joka auttaa tuottamaan SEO optimoitua sisältöä kotisivuille.

Tutustu myös näihin SEO-työkaluihin (arvostelu tulossa!)

  • Siteimprove alusta auttaa ottamaan seuraavan askeleen digitaalisella matkallasi – halusit sitten hienosäätää SEO:ta, parantaa Googlen laatupisteitä, huolehtia ohjeidenmukaisuudesta tai varmistaa, että verkkosivusi tarjoaa mahdollisimman sujuvan kokemuksen.
  • Moz Pro tekee hakukoneoptimoidun sisällön tekemisestä helppoa.
  • Ubersuggest auttaa optimoimaan verkkosivujasi hakukoneystävällisiksi.
  • Cuutio on kotimainen pilvisovellus, jonka avulla voit helposti seurata verkkopalvelun löydettävyyden kehitystä Googlessa, sisällön toimivuutta sekä kilpailutilannetta.

Aiheeseen liittyvät blogit

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
tekoäly

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.