Google Search Console arvostelu

Google Search Consolen logo.

Google Search Console on Googlen oma työkalu, jonka avulla voi seurata ja optimoida oman verkkosivun näkyvyyttä Googlen haussa. Google Search Console tarjoaa myös mahdollisuuden laittaa omat verkkosivut mukaan Googlen hakutuloksiin lähettämällä linkin Google Search Consolen kautta suoraan hakukoneeseen.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : ilmainen
Kenelle : Nille jotka haluavat, että heidän verkkosivunsa löydetään mahdollisimman tehokkaasti
4.6/5
Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä Google Search Console on?

Google Search Console on Googlen oma työkalu, jonka avulla voi seurata ja optimoida oman verkkosivun näkyvyyttä Googlen haussa. Google Search Console tarjoaa myös mahdollisuuden laittaa omat verkkosivut mukaan Googlen hakutuloksiin lähettämällä linkin Google Search Consolen kautta suoraan hakukoneeseen. Tämä nopeuttaa sitä, että Google löytää sivut. Google Search Console myös auttaa aktiivisesti optimoimaan verkkosivujen näkyvyyttä ja toimivuutta Googlen silmissä tarjoamalla vinkkejä sivujen optimoimiseen ja ongelmien ratkaisemiseen.

Kenelle ja mihin ongelmaan sovellus tuo ratkaisun?

Google Search Console on kaikille käyttäjille, jotka haluavat, että heidän verkkosivunsa löydetään mahdollisimman tehokkaasti. Google Search Consolen tärkeimmät työkalut auttavat tekemään sivuista mahdollisimman laadukkaat Googlen silmissä. Tämä johtaa siihen, että sivusto päätyy mahdollisimman monen hakukoneen käyttäjän kärkituloksiin. Google Search Consolen monipuoliset työkalut sopivat sekä juuri lanseeratun sivuston tarpeisiin, että myös verkkosivujen koko elinkaaren kaikkiin vaiheisiin. Verkkosivujen täytyy kehittyä jatkuvasti, jotta käyttäjät löytäisivät ne.

Mainos:

Ominaisuudet

Google Search Consolen oleellisimmat ominaisuudet voidaan jakaa kahteen eri kastiin: analysointiin ja suosituksiin. Analysoinnin osalta sovellus tarjoaa laajat mahdollisuudet seurata oman sivuston käyttäjien käytöstä: Millä hakusanoilla käyttäjät löytävät sivuston, miten kauan aikaa he viettävät sivustolla, mitä he klikkaavat ja niin edelleen. Tämä kaikki antaa sivustojen kehittämiseen ja niiden markkinointiin tärkeää tietoa, jota hyödyntämällä sivusto löytää yhä useampia käyttäjiä ja sitouttaa niitä paremmin.

Suosittelujen osalta sovellus ohjaa käyttäjää optimoimaan sivustoaan parempiin tuloksiin Googlen hakukoneen kautta. Sovellus tutkii käyttäjän sivut, kartoittaen mahdolliset ongelmat ja antaa erilaisia suosituksia näiden pohjalta sivujen parantamiseksi ja ongelmien ratkaisemiseksi. Google Search Consolen käytön voi myös yhdistää Googlen markkinointiin, ja näiden yhteiskäytön avulla voi varmistaa, että markkinoinnin kohdennusta ja ajoitusta ja itse sivustoa optimoimalla juuri sivuston haluttu kohderyhmä tavoitetaan oikeaan aikaan.

Google Search Console auttaa optimoimaan sivustoa mahdollisimman hakukoneystävälliseksi.
Google Search Console auttaa optimoimaan sivustoa mahdollisimman tehokkaaksi.

Koko Google Search Console on rakennettu, jotta käyttäjä pystyisi optimoimaan sivustonsa Googlen hakukoneen ja markkinoinnin kannalta mahdollisimman tehokkaaksi. Tästä hyötyy toki Google, jonka hakukone osaa ohjata oikeat käyttäjät sivustolle paremmin ja tämän ansiosta palvelemaan käyttäjiään paremmin, mutta myös sivuston ylläpitäjä, joka saa sivustolleen haluamiaan käyttäjiä tehokkaammin ja paremmin. Nämä kiinnostuneet vierailijat sivuston ylläpitäjä voi sitten haluamallaan tavalla pyrkiä kääntämään kaupalliseksi hyödyksi.

Hinta

Google Search Console, kuten suuri osa muistakin Googlen sovelluksista, on käyttäjilleen ilmainen. Kustannuksia käyttäjille syntyy vasta, kun he alkavat hyödyntämään Googlen omia markkinointiratkaisuja, kuten Google Adsia tai vastaavia ratkaisuja. Tämä tarkoittaa, että Google Search Console ja sen valtavat analysointi- ja optimointityökalut ovat aidosti kaikkien käyttäjien saatavilla, ja jokaisen, joka rakentaa oman verkkosivunsa, olivat ne sitten hupi- tai ammattikäyttöön, kannattaa näitä loistavia työkaluja hyödyntää.

Arvostelu

Nykypäivänä yli 50 prosenttia kaikista ostopäätöksistä alkaa Google-haulla. Nämä luvut pätevät, oli sitten kyse aurinkolaseista tai lentotukialuksesta. Tästä syystä omien verkkosivujen optimointi Googlen silmissä kannattaa ottaa ehdottoman vakavasti. Ei ole väliä, onko oma verkkosivu verkkokauppa vai vapaa-ajan blogi, jos haluaa, että ihmiset löytävät sen, täytyy sen olla optimoitu Googlen hakuja varten. Google Search Console tarjoaa työkalut, jolla sivunsa saa ilmaiseksi hakutulosten kärkipäähän.

Verkkosivujen optimointi on jatkuva prosessi. On tärkeää, että sivustoon asennoituu niin, että ne eivät ole ikinä valmiit, vaan ne ovat jatkuvassa kehitysprosessissa. Googlen hakualgoritmikin kehittyy jatkuvasti, joten vuosi sitten tehty optimointi ei välttämättä tehoa enää. Google Search Consolesta on hyötyä, kun sen kautta seuraa sivujensa performointia säännöllisesti ja muistaa kehittää jatkuvasti sivujaan suuntaan, johon Google suosittelee. Vain siten varmistaa omalle sivustolleen mahdollisimman paljon käyttäjiä.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suosittuja SEO-työkaluja

Lue tekemämme arvostelu:

  • Surfer SEO on moderni työkalu verkkosivujen hakukonenäkyvyyden analysointiin ja optimointiin.
  • SE Ranking on pilvipohjainen SEO-työkalu, jonka avulla opit kasvattamaan sivustosi näkyvyyttä muun muassa sisältöjäsi optimoimalla.
  • SemRush auttaa optimoimaan verkkosivujen sisältöä siten, että verkkosivu tavoittaisi mahdollisimman laajan yleisön.
  • Ahrefs on kaiken kattava SEO-sovellus, jossa yhdistyy moni tärkeä hakukoneoptimoinnin asia.
  • ContentKing tarjoaa reaaliaikaisen ja ympärivuorokautisen SEO-seurannan sekä sen hallinnan ja seuraamisen.
  • Yoast SEO on WordPress-lisäosa, joka auttaa tuottamaan SEO optimoitua sisältöä kotisivuille.

Tutustu myös näihin SEO-työkaluihin (arvostelu tulossa!)

  • Siteimprove alusta auttaa ottamaan seuraavan askeleen digitaalisella matkallasi – halusit sitten hienosäätää SEO:ta, parantaa Googlen laatupisteitä, huolehtia ohjeidenmukaisuudesta tai varmistaa, että verkkosivusi tarjoaa mahdollisimman sujuvan kokemuksen.
  • Moz Pro tekee hakukoneoptimoidun sisällön tekemisestä helppoa.
  • Ubersuggest auttaa optimoimaan verkkosivujasi hakukoneystävällisiksi.
  • Cuutio on kotimainen pilvisovellus, jonka avulla voit helposti seurata verkkopalvelun löydettävyyden kehitystä Googlessa, sisällön toimivuutta sekä kilpailutilannetta.

Tutustu blogeihin

WordPress-sivun hakukoneoptimointi – mitä, miksi ja miten?

WordPress-lisäosat verkkosivujen tukena

Miten tehdä verkkosivut? Eri verkkosivualustat esittelyssä

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Työajanseuranta

Otta arvostelu

Mikä on Otta? Otta (ent. Visma Entry) on kaikille toimialoille ja kaikenkokoisille yrityksille suunnattu työajanseurantajärjestelmä. Ottalla kirjaat, tarkistat ja hyväksyt työtunnit sekä tulkitset työajan niin selaimessa, mobiilisovelluksessa kuin perinteisellä leimauslaitteellakin, reaaliaikaisesti. Miksi

Lue arvostelu
SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.