Semrush arvostelu

Semrush-työkalun logo.

Semrush auttaa optimoimaan verkkosivujen sisältöä siten, että verkkosivu tavoittaisi mahdollisimman laajan yleisön. Semrushilla yhdistetään kymmenien eri olemassa olevien työkalujen toiminta, ja varmistetaan, että niiden tiedot kulkevat työkalusta toiseen saumattomasti.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 119 $ kuukaudessa
Kenelle : Niille, jotka haluavat lisätä sivustonsa näkyvyyttä
4.5/5
Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä Semrush on?

Semrush on sovellus, joka auttaa optimoimaan verkkosivujen sisältöä siten, että verkkosivu tavoittaisi mahdollisimman laajan yleisön. Semrush yhdistää useiden samalla toimialalla olevien sovellusten ominaisuuksia yhteen pakettiin, jolloin käyttäjä pääsee käsiksi valtavaan määrään analytiikkaa kerralla. Sovelluksen avulla onnistuu myös markkinoinnin hallinnointi, ja sen avulla onnistuu erilaisten digitaalisten mainoskampanjoiden rakentaminen. Semrush yhdistää myös sosiaalisen median kanavat mukaan muuhun verkkosivuoptimointiin, jolloin käyttäjä pystyy aidosti hallitsemaan näkyvyyttään yhdellä sovelluksella.

Kenelle ja mihin ongelmaan Semrush tuo ratkaisun?

Semrush soveltuu kaikille verkkosivujen omistajille, jotka haluavat lisätä sivustonsa näkyvyyttä. Sovellus tarjoaa tehokkaita ja yksinkertaisia työkaluja käytännössä kaikkiin verkkonäkyvyyden eri osa-alueisiin. Sovellus soveltuu myös käyttäjille, jotka arvostavat sitä, ettei heidän tarvitse käyttää useita eri sovelluksia eri asioiden tekemiseen. Semrushin selkein etu onkin se, että se kerää useita ominaisuuksia yhteen, ja käyttäjä voi tehdä monia asioita saumattomasti yhtä aikaa ilman tarvetta vaihdella eri sovelluksien välillä.

Ominaisuudet

Semrush tarjoaa laajat ominaisuudet. Sovelluksen avulla pystyy tekemään todella laajaa kartoitusta siitä, miten käyttäjät päätyvät sivuille, sekä vertailemaan omaa sivustoaan tuhansiin muihin sivustoihin, joita Semrushin benchmarking -vertailussa on jo mukana. Sovelluksen avulla voi parantaa sivustonsa ja sisällön näkyvyyttä hakukoneissa ja sosiaalisessa mediassa sekä samalla kehittää sivuston markkinointia. Palvelun avulla voi kehittää ja analysoida markkinointikampanjoita. Tämän lisäksi sovelluksen avulla voi tehdä markkinatutkimusta olemassaolevien sivustojen tai Semrushin laajojen käyttäjätietojen avulla.

Semrushin selkeä vahvuus on todella laaja vertaisanalytiikka. Heillä on todella laaja lista seurattavia verkkosivuja, joiden analytiikkaan asiakkaat voivat vertailla omia sivujaan. Tällaisen vertailun ansiosta asiakkaan on helppo ottaa mallia käytännöistä, joiden mukaan parhaat toimijat toimivat ja hankkivat yleisöä. Tämän perusteella Semrush tarjoaa asiakkailleen erilaisia keinoja parantaa näkyvyyttä, kehittää hakusanakampanjoita ja parantaa sosiaalisen median tavoittavuutta. Kokonaisuudessaan Semrush sisältää yli 40 erilaista työkalua.

Kuvakaappaus Semrushin Keyword-näkymästä.

Semrushin ydinajatus on yhdistää kymmeniä eri työkaluja, joita tälläkin hetkellä verkkosivujen ylläpitäjät käyttävät, yhdeksi sovellukseksi. Monien eri työkalujen etuna on se, että yksittäinen sovellus saattaa suoriutua yhdestä tehtävästä Semrushia paremmin, mutta läheskään aina eri valmistajien sovellukset eivät keskustele keskenään toivotulla tavalla. Tästä syystä varmasti monia houkuttaa ajatus siitä, että kaikki tarpeelliset työkalut on integroitu yhteen työkaluun yhdellä kiinteällä ja kilpailukykyisellä hinnalla.

Hinta

Semrush ei ole ilmainen. He tarjoavat kolmea eri jäsenyyttä palveluunsa, joiden hinnat vaihtelevat 119 dollarista kuukaudessa 449 dollariin kuukaudessa. Yksittäisen yrityksen käyttöön riittää edullisin paketti, laajemmat ovat lähinnä mainostoimistoja varten. Jos palvelusta maksaa kerran vuodessa, säästää hieman, ja eri jäsenyyksiä on mahdollista kokeilla ilmaiseksi rajoitetun ajan. Hinnoitteluun tulee vielä päälle erilaiset ekstrapalvelut kuten mainostoimistolle annettava laajempi analytiikka, mutta lisäpalveluita ei tietenkään ole pakollista ottaa käyttöön.

Arvostelu

Semrushin ajatus on hyvinkin yksinkertainen ja toimiva: Sovelluksessa yhdistetään kymmenien eri olemassa olevien työkalujen toiminta, ja varmistetaan, että niiden tiedot kulkevat työkalusta toiseen saumattomasti. Yksittäisen työkalun toiminta ei välttämättä ole parasta mitä markkinoilta löytyy, mutta kokonaisuuden toimiessa loistavasti, ei tämä ole ongelma. Semrushin hinnoittelu on melko kovaa, mutta jos työkaluille oikeasti on käyttöä, tulee Semrushin lisenssi huomattavasti edullisemmaksi kuin kymmenen eri sovelluksen lisenssit.

Semrush sopii erinomaisesti kenelle tahansa, joka pyrkii kehittämään verkkosivuaan ammattimaisella tasolla. Hienoin ominaisuus on valtava määrä dataa, joka Semrushilta löytyy. Sovellus pystyy sen avulla tarjoamaan kehitysajatuksia sivuille välittömästi kun käyttö aloitetaan. Työkaluja riittää myös myöhempiin kehitysvaiheisiin, joten kannattaa varautua siihen, että Semrushia opettelee hyödyntämään monin eri tavoin. Verkkosivujen optimointi on jatkuva prosessi, johon vaaditaan laaja kattaus työkaluja, ja Semrushin avulla työkalupakin saa ostettua kerralla.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suosittuja SEO-työkaluja

Lue tekemämme arvostelu:

 • Surfer SEO on moderni työkalu verkkosivujen hakukonenäkyvyyden analysointiin ja optimointiin.
 • SE Ranking on pilvipohjainen SEO-työkalu, jonka avulla opit kasvattamaan sivustosi näkyvyyttä muun muassa sisältöjäsi optimoimalla.
 • Google Search Console on Googlen oma työkalu, jonka avulla voi seurata ja optimoida oman verkkosivun näkyvyyttä Googlen haussa.
 • SemRush auttaa optimoimaan verkkosivujen sisältöä siten, että verkkosivu tavoittaisi mahdollisimman laajan yleisön.
 • Ahrefs on kaiken kattava SEO-sovellus, jossa yhdistyy moni tärkeä hakukoneoptimoinnin asia.
 • ContentKing tarjoaa reaaliaikaisen ja ympärivuorokautisen SEO-seurannan sekä sen hallinnan ja seuraamisen.
 • Yoast SEO on WordPress-lisäosa, joka auttaa tuottamaan SEO optimoitua sisältöä kotisivuille.

Tutustu myös näihin SEO-työkaluihin (arvostelu tulossa!)

 • Siteimprove alusta auttaa ottamaan seuraavan askeleen digitaalisella matkallasi – halusit sitten hienosäätää SEO:ta, parantaa Googlen laatupisteitä, huolehtia ohjeidenmukaisuudesta tai varmistaa, että verkkosivusi tarjoaa mahdollisimman sujuvan kokemuksen.
 • Moz Pro tekee hakukoneoptimoidun sisällön tekemisestä helppoa.
 • Ubersuggest auttaa optimoimaan verkkosivujasi hakukoneystävällisiksi.
 • Cuutio on kotimainen pilvisovellus, jonka avulla voit helposti seurata verkkopalvelun löydettävyyden kehitystä Googlessa, sisällön toimivuutta sekä kilpailutilannetta.

Tutustu blogeihin

WordPress-sivun hakukoneoptimointi – mitä, miksi ja miten?

WordPress-lisäosat verkkosivujen tukena

Miten tehdä verkkosivut? Eri verkkosivualustat esittelyssä

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
Tekoäly (AI)

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.