SE Ranking arvostelu

SE Ranking logo

SE Ranking on pilvipohjainen SEO-työkalu, jonka avulla opit kasvattamaan sivustosi näkyvyyttä muun muassa sisältöjäsi optimoimalla.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 31,20 e/kk
Kenelle : Yrityksille, yrittäjille ja uusille yrittäjille
4.8/5

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä on SE Ranking?

SE Ranking on SEO-työkalu, joka auttaa parantamaan hakukoneesi tuloksia ja verkkosivustosi sijoitusta avainsanaehdotusten, sivustotarkastusten ja käänteisten linkkien seurannan avulla. SE Ranking tarjoaa myös näppäriä lisäominaisuuksia, kuten markkinointisuunnitelman ja mahdollisuuden personoida työkalun oman brändin mukaiseksi. Myös liidien seurantaa ja tunnistamista helpottava liidityökalu kuuluu SE Rankingin ominaisuuksiin.

Kokeile SE Ranking työkalua 14 päivää maksutta (luottokorttia ei tarvita).

Kenelle SE Ranking soveltuu?

• Yritykset
• Yrittäjät
• Verkossa toimivat yritykset
• Toimistot
• Uudet yritykset, jotka haluavat kasvattaa brändin tunnettavuutta

SE Ranking tarjoaa tarvittavat ominaisuudet tehokkaaseen SEO-työskentelyyn

SE Ranking ominaisuudet

Avainsanatyökalut

SE Ranking pitää sisällään kaikki oleelliset työkalut oikeiden avainsanatyöskentelyyn, jotta kohdeyleisösi löytäisi sinut helposti verkossa. Ohjelmistolla löydät kilpailijoidesi avainsanat, tunnistat suosituimmat avainsanat, varmistat että sivullesi tulee tasaisesti liikennettä ja pysyt kärryillä Googlen päivityksistä. Voit tehdä ohjelmistolla avainsanatutkimuksen, joka auttaa ymmärtämään paremmin yleisöäsi ja sitä, mitä he etsivät.

Käänteisten linkkien (backlinks) valvonta

Linkitys vaikuttaa olennaisesti sivuston SEOon. Käänteisillä linkeillä (eli backlinkeillä) tarkoitetaan kuvataan sivustojen linkkejä toisille verkkosivuille. Sivustosi tai muiden sivustojen linkeillä on suora vaikutus siihen, kuinka paljon hakuliikennettä yrityksesi houkuttelee. Käänteisten linkkien tarkistus auttaa sinua tunnistamaan huonolaatuiset sivustot, jotka linkittävät sivustoosi. SE Ranking -työkalu tarjoaa käänteislinkkien tarkistimen, joka analysoi ja mittaa kaikkien käänteisten sivustojen arvoa linkkisivujen ja ankkuritekstien kautta.

Kilpailija-analyysityökalut

Kilpailijoidesi tunteminen on elintärkeää, jotta pää pysyy pelissä. SE Ranking antaa sinulle paremman kuvan kilpailijasi markkinointistrategioista, ja paljastaa, millä avainsanoilla kilpailijasi nousevat ensimmäisille sivuille Googlen hakutuloksissa. Tämän työkalun avulla tunnistat alasi uudet tulokkaat ja kaikki merkittävät kilpailijat. Voit käyttää näitä tietoja omassa SEO-työskentelyssäsi.

Mainos:

Markkinointisuunnitelma

SE Ranking -ohjelmiston ominaisuuksilla rakennat yrityksellesi vahvan markkinointisuunnitelman. Aseta ensin tavoitteet ja kohderyhmäsi, jolloin voit SE Rankingilla tehdä avainsanatutkimuksen. Tämän jälkeen voit seurata verkkosivustosi hakukonenäkyvyyden kehitystä ja käyttää tietoja verkkosivustosi optimoimiseen.

SE Ranking tarjoaa myös ratkaisun B2B-yrityksille. Voit White Label -työkalulla tehdä ohjelmistosta oman brändisi näköisen ja tarjota näin in-house-SEO-ratkaisun.

Kokeile SE Ranking työkalua 14 päivää maksutta (luottokorttia ei tarvita).

SE Ranking hinta

SE Ranking tarjoaa kolme valmiiksi koottua kokonaisuutta, joista halvin vaihtoehto on “Essential”, joka maksaa 31,20 €/kk vuosisuunnitelmalla. “Pro” paketti sisältää esimerkiksi rajattomat projektit ja ohjelmistoon pääsee sisälle kolme käyttäjää. Pro:n hinta on 71,20 €/kk, mikäli maksusuunnitelmaksi on valittu vuosisuunnitelma. Laajin paketti “Business” on suunnattu keskikokoisille yrityksille ja kuukausihinta on 151,20 €. Kaikista kokonaisuuksista on tarjolla ilmainen kokeilujakso ja saatavilla on myös yrityksen tarpeisiin räätälöityjä kokonaisuuksia, joiden hinta määräytyy kokonaisuuksien mukaan.

Arvostelu ja yhteenveto

Pysyäksesi kilpailukykyisenä omalla alallasi, tarvitset tarpeitasi vastaavan all-in-one SEO-alustan. Oikeanlainen ohjelmisto skaalautuu ja auttaa yritystäsi kasvattamaan sivustosi konversioprosenttia pitäen huolta, että sisältösi vastaa potentiaalisten asiakkaidesi tarpeisiin.

SE Ranking ei turhaan ole yksi johtavimmista SEO-alustoista. Ominaisuuksiensa ansiosta se auttaa yrittäjiä ja pk-yrityksiä kasvattamaan liiketoimintaansa tehokkaasti. Kritiikkiä SE Ranking on saanut muun muassa siitä, että sen käyttöliittymä voi aluksi tuntua hieman haastavalta. Kaiken kaikkiaan SE Ranking on kokeilemisen arvoinen SEO-työkalu.

Kokeile SE Ranking työkalua 14 päivää maksutta (luottokorttia ei tarvita).

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suosittuja SEO-työkaluja

Lue tekemämme arvostelu:

  • Surfer SEO on moderni työkalu verkkosivujen hakukonenäkyvyyden analysointiin ja optimointiin.
  • Google Search Console on Googlen oma työkalu, jonka avulla voi seurata ja optimoida oman verkkosivun näkyvyyttä Googlen haussa.
  • SemRush auttaa optimoimaan verkkosivujen sisältöä siten, että verkkosivu tavoittaisi mahdollisimman laajan yleisön.
  • Ahrefs on kaiken kattava SEO-sovellus, jossa yhdistyy moni tärkeä hakukoneoptimoinnin asia.
  • ContentKing tarjoaa reaaliaikaisen ja ympärivuorokautisen SEO-seurannan sekä sen hallinnan ja seuraamisen.
  • Yoast SEO on WordPress-lisäosa, joka auttaa tuottamaan SEO optimoitua sisältöä kotisivuille.

Tutustu myös näihin SEO-työkaluihin (arvostelu tulossa!)

  • Siteimprove alusta auttaa ottamaan seuraavan askeleen digitaalisella matkallasi – halusit sitten hienosäätää SEO:ta, parantaa Googlen laatupisteitä, huolehtia ohjeidenmukaisuudesta tai varmistaa, että verkkosivusi tarjoaa mahdollisimman sujuvan kokemuksen.
  • Moz Pro tekee hakukoneoptimoidun sisällön tekemisestä helppoa.
  • Ubersuggest auttaa optimoimaan verkkosivujasi hakukoneystävällisiksi.
  • Cuutio on kotimainen pilvisovellus, jonka avulla voit helposti seurata verkkopalvelun löydettävyyden kehitystä Googlessa, sisällön toimivuutta sekä kilpailutilannetta.

Tutustu suosittuihin blogeihin

WordPress-lisäosat verkkosivujen tukena

Miten tehdä verkkosivut? Eri verkkosivualustat esittelyssä

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
tekoäly

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.