ContentKing App arvostelu

ContentKing tarjoaa reaaliaikaisen ja ympärivuorokautisen SEO-seurannan sekä sen hallinnan ja seuraamisen. Se valvoo verkkosivujen toimintaa, tilastoi niitä ja havaitsee muutoksia. ContentKing App soveltuu erityisen hyvin keskisuurille verkkosivustoille, kustantajille, digitaalisille toimistoille ja muille netissä toimiville yrityksille.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 39 $ kuukaudessa
Kenelle : Netissä toimiville yrityksille
4.9/5
Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä ContentKing on?

Digitaalisessa markkinoinnissa jokainen käyttäjä tarvitsee oikeat työkalut esimerkiksi avainsanojen ja kilpailijoiden tutkimiseen. Ylläpitäjän on jatkuvasti tarkkailtava omaa verkkosivustoaan sillä silmällä, että se on hakukoneiden asettamien standardien mukainen.

Kun verkkosivut pitävät sisällään satoja sivuja, on hallinnointi haasteellisempaa. Tällaisiin haasteisiin tarjoaa apua ContentKing App. Se on työkalu, joka tarjoaa reaaliaikaisen ja ympärivuorokautisen SEO-tarkistuksen sekä kokonaisuudessaan sen hallinnan ja seuraamisen.

Mainos:

Kenelle ja mihin ongelmaan Content King tuo ratkaisun?

Content King valvoo verkkosivujen toimintaa, tilastoi niitä ja havaitsee muutoksia. Se on mahdollista kytkeä myös työvälineisiin, kuten Google Search Console ja Google Analytics. ContentKing soveltuu erityisen hyvin keskisuurille verkkosivustoille, kustantajille, digitaalisille toimistoille ja muille netissä toimiville yrityksille. Hakukoneet vierailevat kotisivuilla useita kertoja päivässä, joten ohjelma auttaa parantamaan kotisivujen näkyvyyttä hakukoneissa ja korjaa mahdolliset ongelmat jo etukäteen.

Ominaisuudet

Kirjautumalla käyttäjätilille pääset ohjaamaan työkalun toimintaa ohjauspaneelista. Ensisilmäyksellä saat välittömästi käsityksen sivustojen suorituskyvystä itse määritellyn jaon mukaan, näet tallennetut muutokset sivuilla, sivujen määrän ja kehityksen sekä sivustoilla tapahtuneen kehityksen ajan myötä. Yleiskatsauksen pääset näkemään kaikista URL-osoitteista ja niiden tiedoista. Tämä osio on mahdollista muokata oman näköiseksi.

Hakukoneoptimoinnissa suurimpia haasteita ovat muun muassa huonot linkit, tyhjät metatekstit ja päällekkäiset otsikot. ContentKing päivittää jatkuvasti näitä reaaliaikaiseen seurantajärjestelmään. Töitä tehdessä työkalu tarkistaa jatkuvasti, oletko tehnyt hyvää työtä, ja saat lähes välittömän palautteen siitä. Tämän ainutlaatuisen ominaisuuden ansioista saat ennakoivia ilmoituksia muutoksista ja ongelmista verkkosivuilla. Jos vaikkapa joku tiimistä vaihtaa otsikkotunnisteita sivuilta tai robots.txt tyhjennetään vahingossa, tulee siitä välittömästi ilmoitus sähköpostiin. Ongelmat voit suodattaa sinulle tärkeimpien osa-alueiden mukaan, joten voit keskittyä parantamaan itsellesi tärkeimpiä sivuja.

Lisäksi ContentKing kertoo esimerkiksi jos joltakin sivustolta puuttuu H1-tunnisteet, ja saat automaattisesti tiedon siitä. Pääset näkemään kuvat, joista puuttuu otsikko tai attribuutit. Työväline varoittaa myös käyttäjää siitä, jos sosiaalisen median merkinnöissä on virheitä tai sivustokartasta löytyy päällekkäisiä sivuja. Mukava ominaisuus on myös se, että voit lisätä useita käyttäjiä tilille. Pääkäyttäjä voi itse asettaa muille käyttäjille halutessaan rajoitetut käyttöoikeudet.

Hinta

Palvelupakettia ei tarvitse ostaa välittömästi, vaan voit kokeilla työkalun toimintaa käytännössä ilmaiseksi viikon ajan. Sen jälkeen hinnat vaihtelevat verkkosivuilta löytyvien sivujen määrän mukaan. Peruspaketti maksaa halvimmillaan 29,00 € kuukaudessa. Tämä paketti sopii hyvin niille, jotka omistavat suhteellisen yksinkertaisen verkkosivuston korkeintaan 1 000 sivulla. Hinnat nousevat sivumäärien ja ominaisuuksien mukaan samassa suhteessa. Esimerkiksi kaikki ominaisuudet sisältävä Pro-versio 5 000 sivulle maksaa käyttäjälle 209,00 $ kuukaudessa.

ContentKing kokemuksia

ContentKing on saanut kiitosta siitä, kuinka nopeasti se ilmoittaa kaikista mahdollisista SEO-ongelmista. Myös sitä on kehuttu, että sovelluksessa on mahdollista tutkailla menneisyyttä ja seurata sivuston suorituskyvyn ja mittareiden muutosta.

Ikävänä puolena on pidetty sivujen päivityksien satunnaista hitautta – jotkut sivut joita ei ole enää olemassa, ei ole poistettu. Seurannassa on joskus havaittu pieniä virheitä.

Arvostelu

Kun verkkosivuilta löytyy tuhansia sivuja, on hakukoneoptimoinnin ongelmien havaitseminen lähes mahdotonta. ContentKing on loistava apu tässä ja säästää aikaa, kun se löytää ongelmakohdat omasta puolesta. Ylläpitäjä pääsee seuraamaan tapahtumia ja ongelmia reaaliaikaisesti, eikä tätä ominaisuutta löydy mistään muusta SEO-työkalusta. Toisinaan ongelmiin on jopa valmiit ratkaisut, jolloin käyttäjälle jää tehtäväksi vain hyväksyä muutokset.

Tässä työkalussa maksat vain tarvituista ominaisuuksista. Reaaliaikaisen tarkistuksen ja muutosten seurannan avulla on mahdollista estää monia hakukoneoptimoinnin ehdottomasti yksi niistä markkinointityökaluista, jotka kannattaa ottaa käyttöön. Omien verkkosivujen SEO-luokitusta on hankala arvioida itse. ContentKingin avulla tätä ei tarvitse arpoa itse, vaan jokaisen julkaisun jälkeen se kertoo automaattisesti onko hakukoneoptimointi tehty oikein. Tämä auttaa käyttäjää viemään sisällöntuottoa digimarkkinoiden puolesta oikeaan suuntaan.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut-sivulta.

Suosittuja SEO-työkaluja

Lue tekemämme arvostelu:

 • Surfer SEO on moderni työkalu verkkosivujen hakukonenäkyvyyden analysointiin ja optimointiin.
 • SE Ranking on pilvipohjainen SEO-työkalu, jonka avulla opit kasvattamaan sivustosi näkyvyyttä muun muassa sisältöjäsi optimoimalla.
 • Google Search Console on Googlen oma työkalu, jonka avulla voi seurata ja optimoida oman verkkosivun näkyvyyttä Googlen haussa.
 • SemRush auttaa optimoimaan verkkosivujen sisältöä siten, että verkkosivu tavoittaisi mahdollisimman laajan yleisön.
 • Ahrefs on kaiken kattava SEO-sovellus, jossa yhdistyy moni tärkeä hakukoneoptimoinnin asia.
 • ContentKing tarjoaa reaaliaikaisen ja ympärivuorokautisen SEO-seurannan sekä sen hallinnan ja seuraamisen.
 • Yoast SEO on WordPress-lisäosa, joka auttaa tuottamaan SEO optimoitua sisältöä kotisivuille.

Tutustu myös näihin SEO-työkaluihin (arvostelu tulossa!)

 • Siteimprove alusta auttaa ottamaan seuraavan askeleen digitaalisella matkallasi – halusit sitten hienosäätää SEO:ta, parantaa Googlen laatupisteitä, huolehtia ohjeidenmukaisuudesta tai varmistaa, että verkkosivusi tarjoaa mahdollisimman sujuvan kokemuksen.
 • Moz Pro tekee hakukoneoptimoidun sisällön tekemisestä helppoa.
 • Ubersuggest auttaa optimoimaan verkkosivujasi hakukoneystävällisiksi.
 • Cuutio on kotimainen pilvisovellus, jonka avulla voit helposti seurata verkkopalvelun löydettävyyden kehitystä Googlessa, sisällön toimivuutta sekä kilpailutilannetta.

Tutustu suosittuihin blogeihin

WordPress-lisäosat verkkosivujen tukena

Miten tehdä verkkosivut? Eri verkkosivualustat esittelyssä

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
tekoäly

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.