Ahrefs arvostelu

Ahrefs-työkalun logo

Ahrefs on kaiken kattava SEO-sovellus, jossa yhdistyy moni tärkeä hakukoneoptimoinnin asia. Se sopii monelle ammattiryhmälle kuten webkehittäjille, sisällöntuottajille ja markkinoinnin parissa työskenteleville.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 99 $ kuukaudessa
Kenelle : Markkinoinnin parissa työskenteleville
4.8/5
Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä Ahrefs on?

Ahrefs on kattava hakukoneoptimointisovellus, jonka avulla järkeistät SEO -työkaluja ja näin vapautat omaa työaikaasi tärkeimpiin tehtäviisi. Se on ykköstyökalu kaikille markkinointialalla työskenteleville. Ahrefs -sovelluksen avulla sinun ei tarvitse olla edes markkinoinnin pro vaan voit olla markkinoinnin juniortekijäkin. Saat sovelluksen avulla tärkeää tietoa SEO:sta. Se on hakukoneoptimoinnin työkalu, jolla optimoit verkkosivujasi paremmin ja analysoit kilpailijoitasi. Sen avulla saat myös tietää, mitä asiakkaasi etsivät internetistä.

Kenelle ja mihin ongelmaan Ahrefs tuo ratkaisun?

Ahrefs -sovellus sopii erityisesti markkinoinnin parissa työskenteleville, mutta on erityisen tärkeä myös yrittäjille. Ahrefsia käyttävät myös sisällöntuottajat ja webkehittäjät maailmanlaajuisesti. Jos olet vasta aloitteleva markkinoija, niin sovellus sopii erittäin hyvin myös sinulle, sillä Ahrefsin avulla opit kaiken hakukoneoptimoinnista. Erityisesti myös yrittäjät ovat tärkeä käyttäjäryhmä Ahrefsille, sillä sovelluksen avulla he voivat mm. nostaa omia verkkosivuja hakukoneissa ja saavat enemmän näkyvyyttä palveluille ja tuotteille.

Mainos:

Ominaisuudet

Ahrefsia on luonnehdittu kaiken kattavaksi SEO-sovellukseksi, sillä siinä yhdistyy niin moni tärkeä hakukoneoptimoinnin asia. Ahrefsissa onkin kaikki tärkeät asiat yhdessä paketissa. Ahrefsin keskiössä on kojetaulu ja jo aloitussivulta pääset viiteen tärkeään Ahrefs -elementtiin. Ensimmäinen elementti on sivuston tutkija. Se tutkii sivustolta kaikki tärkeät asiat kuten esimerkiksi orgaanisen liikenteen ja osuvat avainsanat. Seuraava elementti avainsanojen tutkija. Mikään ei ole tärkeämpää kuin tietää omat avainsanat omalle liiketoiminnalle.

Sovelluksen kolmantena elementtinä on sivustojen tarkistaja. Tämä ominaisuus tarkistaa rikkoutuneet linkit ja uudelleenohjausketjut ja antaa yksityiskohtaisia tietoja mm. sivuston nopeudesta. Neljäntenä elementtinä on sijoitusseuranta, jonka avulla voit seurata avainsanojesi näkyvyyttä ja liikenteen muutoksia. Tässä kohtaa voit myös verrata näitä asioita kilpailijoihisi. Se myös kertoo, miten saat parempaa näkyvyyttä. Viidentenä elementtinä on sisältötutkija, jota voit hyödyntää yhdessä Googlen kanssa. Se auttaa sisältösi pysymään osuvana verkossa.

Ahrefs tarjoaa selkeän yleisnäkymän sivuston tilasta

Kaiken kaikkiaan näissä viidessä elementissä on kaikki tärkeimmät hakukoneoptimoinnin asiat. Keskellä sijaitsevasta kojetaulusta näet yleiskuvaa verkkosivustosta, mutta kaikkiin viiteen elementtiin löydät pääsyn myös helposti, ja joista voit tutkia tarkemmin yllä mainittuja asioita. Sovellus saattaa vaatia laajan itseopiskelun tai tiiviin opiskelun, mutta ennen pitkää huomaat, kuinka kätevä työkalu se kuitenkin on. Ja mikä parasta, kun opiskelet sen käytön huolella, niin saat tarkkaa tietoa kaikista hakukoneoptimoinnin asioista.

Hinta

Ahrefs mainostaa sivuillansa seitsemän päivän kokeilujaksoa, jonka aikana voit kokeilla sovellusta seitsemällä dollarilla ja saat vastineeksi täyden pääsyn siihen. Kokeilujakso onkin hyvä, sillä sen aikana saa jo tietyn kuvan sovelluksesta. Kokeilujakso saattaa vaikuttaa suppeahkolta sen laajuuteen nähden, mutta moni jatkaakin sovelluksen käyttöä maksullisena. Sovelluksessa on kaksi vaihtoehtoa: Lite ja Standard -versiot. Liteversio maksaa 7 päivän jälkeen 99 dollaria kuukaudessa ja standardversio 170 dollaria kuukaudessa.

Arvostelu

Ahrefs -sovellus vaikuttaa kaiken kattavalta markkinointityökalulta ja sen käyttö sopinee hyvin monelle ammattiryhmälle kuten webkehittäjille, sisällöntuottajille, ja markkinoinnin parissa työskenteleville. Ensisilmäyksellä sovellus saattaa vaikuttaa monimutkaiselta käyttää sen laajuuden takia, mutta hyvät tulokset maailman johtavilta brändeiltä kuten Netflix, Adobe, Facebook ja LinkedIn vakuuttavat sovelluksen olevan äärimmäisen hyödyllinen. Lisäksi sivuston kattavat opetusvideot ja tukipalvelut takaavat, ettet jää sovelluksen kanssa yksin. Jos sinulla on kiinnostusta Ahrefsiin, niin kokeile!

Ahrefs on laajin markkinoilla olevista samankaltaisista sovelluksista ja sitä onkin tituleerattu alan johtavaksi sovellukseksi. Sovelluksesta löytyy tärkeät asiat, mitä sinun tarvitsee tietää hakukoneoptimoinnista ja sovelluksen avulla varmasti parannat näkyvyyttäsi mm. hakukoneissa. Sovellus antaa paljon dataa ja sinun tehtäväksi jää ainoastaan sen analysointi ja hyödyntäminen omassa liiketoiminnassasi. Sovelluksen hyvänä puolena pidetään sen kaksiportaista hinnoittelua ja kokeilujaksoa. Kokeilujakso antaa mahdollisuuden tutustua sovellukseen eikä velvoita sinua pidempään käyttöön.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suosittuja SEO-työkaluja

Lue tekemämme arvostelu:

 • Surfer SEO on moderni työkalu verkkosivujen hakukonenäkyvyyden analysointiin ja optimointiin.
 • SE Ranking on pilvipohjainen SEO-työkalu, jonka avulla opit kasvattamaan sivustosi näkyvyyttä muun muassa sisältöjäsi optimoimalla.
 • Google Search Console on Googlen oma työkalu, jonka avulla voi seurata ja optimoida oman verkkosivun näkyvyyttä Googlen haussa.
 • SemRush auttaa optimoimaan verkkosivujen sisältöä siten, että verkkosivu tavoittaisi mahdollisimman laajan yleisön.
 • Ahrefs on kaiken kattava SEO-sovellus, jossa yhdistyy moni tärkeä hakukoneoptimoinnin asia.
 • ContentKing tarjoaa reaaliaikaisen ja ympärivuorokautisen SEO-seurannan sekä sen hallinnan ja seuraamisen.
 • Yoast SEO on WordPress-lisäosa, joka auttaa tuottamaan SEO optimoitua sisältöä kotisivuille.

Tutustu myös näihin SEO-työkaluihin (arvostelu tulossa!)

 • Siteimprove alusta auttaa ottamaan seuraavan askeleen digitaalisella matkallasi – halusit sitten hienosäätää SEO:ta, parantaa Googlen laatupisteitä, huolehtia ohjeidenmukaisuudesta tai varmistaa, että verkkosivusi tarjoaa mahdollisimman sujuvan kokemuksen.
 • Moz Pro tekee hakukoneoptimoidun sisällön tekemisestä helppoa.
 • Ubersuggest auttaa optimoimaan verkkosivujasi hakukoneystävällisiksi.
 • Cuutio on kotimainen pilvisovellus, jonka avulla voit helposti seurata verkkopalvelun löydettävyyden kehitystä Googlessa, sisällön toimivuutta sekä kilpailutilannetta.

Tutustu suosittuihin blogeihin

WordPress-lisäosat verkkosivujen tukena

Miten tehdä verkkosivut? Eri verkkosivualustat esittelyssä

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
Tekoäly (AI)

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.