Bettermode arvostelu

Bettermode logo

Bettermode ohjelmisto on all-in-one-tyyppinen työkalu yrityksen ja asiakkaan suhteen hoitamiseen.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 599 dollaria / kk
Kenelle : Kaiken kokoisille yrityksille
4.5/5

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä on Bettermode?

Bettermode, aiemmin TRIBE-nimellä kulkenut ohjelmisto, on all-in-one-tyyppinen työkalu yrityksen ja asiakkaan suhteen hoitamiseen. Bettermoden käyttö eliminoi tarpeen hankkia monia eri ohjelmistoja ja sivustoja, joilla hallita asiakassuhteita. Ohjelmisto tarjoaa itsepalveluportaalin, jossa käyttäjä voi itse rakentaa ja hoitaa asiakassuhteita. Alusta tarjoaa muun muassa käyttövalmiita templaatteja, analytiikaa,, toimintasyötteitä, upotustyökaluja ja paljon muuta. Ohjelmiston avulla yrityksen käyttäjien konversio-, sitouttamis- ja säilyttämisprosessit voi automatisoida helposti.

Bettermoden analytiikka näkymä.

Kenelle Bettermode on?

 • Kasvumarkkinoijat
 • Digitaaliset markkinoijat
 • Verkkoyhteisöjen rakentajat
 • Sisällöntuottajat
 • Yritysten omistajat

Ominaisuudet

Ohjelmisto esittelee suuren valikoiman erilaisia ominaisuuksia, jotka sopivat kaiken tasoisille ja eri alojen markkinoijille ja yrittäjille. Bettermodella on laaja valikoima valmiita malleja yhteisön rakentamista varten. Nämä mallit sopivat erinomaisesti keskustelufoorumien, usein kysyttyjen kysymysten, blogitekstien sekä yhteisötapahtumien rakentamiseen. Jotta asiat olisivat yksinkertaisempia käyttäjille, he voivat kirjautua sisään yhdellä kirjautumiskerralla ja käyttää kaikkia ominaisuuksia.

Bettermode tarjoaa myös kattavan sisäänrakennetun analytiikkatyökalun, jolla voidaan tarkkailla asiakaskunnan tyytyväisyyttä. Käyttäjä voi luoda täysin mukautettavia upotuksia ja laajennuksia sitouttaakseen asiakkaat verkkosivustoilla ja mobiilisovelluksissa. Nämä on mahdollista integroida edelleen muihin SEO- ja sosiaalisen median strategioihin.

Lisäksi sosiaalista kokemusta omalla alustalla voi parantaa käyttämällä Bettermoden aktiviteettisyötettä ja tulostaulukkotyökaluja. Aktiviteettisyöte on loistava tapa tarjota liideille henkilökohtaista sisältöä ottamalla huomioon heidän yleinen vuorovaikutuksensa alustalla. Samoin tulostaulukko-ominaisuus näyttää automaattisesti yhteisötilan eniten osallistuvat jäsenet, joita muut voivat seurata ja joista he voivat saada inspiraatiota.

Korkealuokkaiset palvelut, joita Bettermodeen kuuluu, sopivat myös yritysasiakkaille. Käyttäjät voivat määrittää yhteisötilojensa automaattisen valvonnan luomalla suodattimia tiettyjen avainsanojen, tilin iän ja muiden tekijöiden perusteella. Tämän lisäksi jäsenet voivat käyttää tarkennetun haun ominaisuuksia työkalusta. Näin he voivat löytää oikean sisällön oikeaan aikaan, myös ulkoisista arkistoista.

https://bettermode.com/?ref=zta4odd&tap_a=123826-a368d6

Hinta

Bettermode tarjoaa joustavan hinnoittelun, joka sopii yrityksille kaikissa mittakaavoissa. Kuukausittainen edistynyt paketti alkaa 599 dollarista ja voi vastata useimpien startup-yritysten ja pienyritysten tarpeisiin. Tuotteesta on saatavana myös yritysversio suurille yrityksille, jotka voivat pyytää demoa arvioidakseen, sopiiko se heidän vaatimuksiinsa.

Arvostelu

Kaiken kaikkiaan Bettermode on välttämättömyys useimmille verkkoyrityksille. Ydintuote tarjoaa yhden pysähdyksen taktiikan kaikkien yhteisökeskeisten yritysten kasvutarpeisiin. Sen ominaisuusvalikoima kattaa kaiken sisällön luomisesta data-analytiikkaan ja käyttäjien päivittäiseen sitoutumiseen alustalla. Alusta on erittäin turvallinen ja siinä on useita valtuutusvaihtoehtoja ja kyky integroitua muihin johtaviin työkaluihin, kuten Zapieriin ja Slackiin.

Bettermoden tuotetiimi kehittää jatkuvasti uusia ideoita ja toteutuksia palvelun parantamiseksi. Tiimi pyrkii parhaillaan tarjoamaan tukea useille uusille integraatioille, mukaan lukien Intercomille ja Salesforcelle. Lisäksi suunnitelmissa on tuoda viikoittainen sähköpostikooste ja paremmat hakusuodattimet järjestelmänvalvojan mobiilisovelluksen lisäksi.

Tutustu arvosteluihimme

Muita suosittuja vaihtoehtoja (arvostelu tulossa!)

 • Zoho CRM on kansainvälisesti käytössä oleva CRM-järjestelmä.
 • Microsoft Dynamics 365 tarjoaa älykkäiden yrityssovellusten valikoiman, joka auttaa kaikkia käyttäjiä toimintojen tehostamisessa ja osallistavampien asiakaskokemusten luomisessa.
 • Upsales on monipuolinen CRM-järjestelmä, jonka avulla yritykset voivat tehostaa omaa asiakkuuden -ja myynnin hallintaa
 • Taimer on kaikenkattava ratkaisu yrityksen hallintaan.
 • Lime CRM on visuaalinen ja käyttäjäystävällinen CRM-järjestelmä, joka mukautuu tarpeidesi mukaan.
 • Lemonsoft Asiakkuudenhallinta –ohjelman avulla annat organisaatiollesi työkalut asiakkuuksien ja myynnin johtamiseen.

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
tekoäly

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.