Pipedrive arvostelu

Pipedrive logo.

Pipedrive on myyjiä varten kehitetty CMR-alusta ja asiakkuudenhallinnan työkalu, joka visualisoi myyntiprosessit.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 12.50 € /kk per käyttäjä
4.5/5
Android, iOS, Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä Pipedrive on?

Pipedrive on tehokas CRM-järjestelmä. Se on varta vasten myyjiä varten kehitetty CRM-järjestelmä ja asiakkuudenhallinnan työkalu, joka visualisoi myyntiprosessit. Työkalun ideana on olla ikään kuin taustalla toimiva hallinnollinen avustaja, jonka ansiosta myyntityöstä tulee paremmin organisoitua, paremmin aikataulutettua, osittain automatisoitua ja kaiken kaikkiaan tehokkaampaa. Pääset keskittymään oikeisiin ihmisiin oikeaan aikaan ja teet kauppaa!

Hyviä Pipedrive-kokemuksia löytyy ympäri maailmaa kymmeniltä tuhansilta yrityksiltä, sillä alustaa hyödyntää 179 maassa yli 95 000 yritystä.

Mihin ongelmaan Pipedrive tuo ratkaisun?

Pipedrive on kokeneiden myyjien kehittämä myynninhallinta- ja CRM-järjestelmä, ja se on suunnattu niin kokeneiden kuin aloittelevienkin myyjien ja yritysten käyttöön. Helppokäyttöinen sovellus on kehitetty nimenomaan myyjiä ja markkinoijia ja heidän tarpeitaan ajatellen. Ohjelmiston pääajatuksena on myynnin tehostaminen ja selkeyttäminen: ominaisuuksiensa ansiosta Pipedrive auttaa myyjiä priorisoimaan kauppoja, seuraamaan suorituksiaan ja ennustamaan myyntituottojaan. Seurannan perusteella ohjelmistoa käyttävien klousausprosentti kasvaa keskimäärin 28 prosenttia ensimmäisen käyttövuoden aikana.

Ominaisuudet

Pipedrive tarjoaa ison määrän erilaisia ominaisuuksia. Pipedriven kantavana ideana on aktiviteetteihin perustuva myynti, joka käytännössä toteutetaan myyntiin ja markkinointiin liittyvien aktiviteettien aikatauluttamisella, suorittamisella ja seuraamisella. Ohjelma visualisoi myyntiprosessit selkeisiin vaiheisiin ja toimintoihin ja ohjaa huomiota sinne, missä sitä tarvitaan. Manuaalisesti tai automaattiset muokkautuvat liidit, visuaaliset ja mukautettavat myyntiputket sekä värilliset kaupan pilaantumisen ilmaisimet pitävät huolen siitä, että niin yksittäiset myyjät kuin tiimitkin pysyvät helposti ajan tasalla myyntitapahtumista.

Erilaisten automaatioiden avulla Pipedrive tehostaa myyntiä.
Erilaisten automaatioiden avulla Pipedrive tehostaa myyntiä. Kuva: Pipedrive

Yksi tärkeimmistä Pipedriven eduista on tehokkuuden kasvaminen. Tässä auttavat esimerkiksi selkeästi näkyvillä olevat aikataulut sekä viestinnän seuranta. Avainasemassa on myös automatisointi: hyödynnä tekoälyyn pohjautuvan myyntiavustajan yksilölliset neuvot, automatisoi toistuvat tehtävät, kuten seurantasähköpostien täyttäminen ja lähettäminen, ja hyödynnä älykästä tiedonhakua. Kun aikaa ei kulu vinkkien etsimiseen, googletteluun, rutiinitehtäviin tai tarpeettomaan puhasteluun, myyjät ehtivät keskittyä olennaiseen. Aikaa vapautuu myös tietojen keräämiseen yrityksestä sekä suorityskyvyn mittaamiseen.

Myyntiputken tekeminen käy nopeasti helpon käyttöliittymän avulla.
Myyntiputken tekeminen käy nopeasti helpon käyttöliittymän avulla. Kuva: Pipedrive

Pipedrive on kuuluisa helppokäyttöisyydestään. Ohjelma itsessään on selkeä, ja lisäksi se ohjaa käyttäjää joka askeleella. Tarjolla on asiakastuki, opetusvideoita sekä tukeva myyjien ja markkinoijien yhteisö. Pipedriven ansiosta kaikki myyntitieto ja kaikki yhteystiedot on helppoa kerätä samaan paikkaan. Ohjelman voi yhdistää muihin päivittäin käytettyihin työkaluihin ja sovelluksiin, ja esimerkiksi yhteystiedot ja kalenterin voi synkronoida Googlen ja Microsoftin kanssa. Android- ja iOs-sovellukset mahdollistavat kaupat missä ikinä oletkin.

Hinta

Pipedrive tarjoaa ilmaisen 14 päivän kokeilujakson. Jos vakuutut, tarjolla on jatkuvaa käyttöä ajatellen neljä erilaista maksullista vaihtoehtoa. Essential auttaa aktiviteettien järjestämisessä sekä myyntiputkien seuraamisessa kuukausihintaan 12,50 euroa per käyttäjä. Advanced auttaa myynnin seurannassa ja automatisoinnissa hintaan 24,90 euroa kuukaudessa per käyttäjä. Pipedrive itse suosittelee sivustollaan Professional-pakettia, jolle tulee hintaa 49,90 euroa kuukausittain per käyttäjä. 99 euroa kuukaudessa maksava Enterprise-versio tarjoaa mukautettua perehdytystä ja tukea.

Tarkemmat tiedot Pipedriven hinnoittelusta löydät tästä linkistä.

Pipedrive kokemuksia

Pipedrive on saanut kiitosta suunnittelustaan ja helppokäyttöisyydestään. Monet käyttäjät ovat suositelleet sitä asiakkaille, joilla ei ole aiempaa kokemusta CRM:stä. Myös työkalun tukea on kehuttu.

Kritiikkiä sovellus on saanut siitä, ettei siinä ole toistaiseksi voinut käyttää päivämääriä laukaisimina tuotteen automaatioille. Joitakin bugeja on raportoitu, kuten palvelimien kaatumista tai sähköpostien lähettämättömyyttä. Toisaalta viat on korjattu nopeasti.

Pipedrive arvostelu

Pipedrive on myyjien kehittämä myynninhallinta- ja CRM-ohjelma myyjille. Sen kehittäjiltä löytyy yhteensä vuosikymmenien kokemus myynnistä ja yhteistyöstä niin pienten kuin suuryritystenkin, kuten Coca-Colan ja Nissanin, parista. Sovelluksen eittämätön etu onkin se, että se on kehitetty nimenomaan myyjien tarpeet tuntien. Koska sovellus on lisäksi CRM-järjestelmäksi erittäin helppokäyttöinen ja sitä voi lähteä kokeilemaan ilmaisjaksolla, yritys voi testata Pipedriven sopivuutta itselleen matalalla kynnyksellä.

Pipedrive sopii täysin uuden yrittäjän ensimmäiseksi asiakkuudenhallinnan työkaluksi tai siihen voidaan synkronoida entisen järjestelmän dataa, sähköpostit ja muut tarpeelliset tiedot. Vaikka siirroista ja integroinneista on tehty verrattain helppoa, kannattaa niihin varata oma aikansa. Hintaa järjestelmälle tulee joko kuukausittain tai vuosittain maksettavana, mutta kaiken kaikkiaan hintaa voi pitää varsin kohtuullisena. Pienenkin yrittäjän on tosin hyvä tiedostaa, etteivät halvimmat paketit välttämättä kata kaikkia tarpeita.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Tutustu vastaaviin sovelluksiin

Lue tekemämme arvostelu:

Muita suosittuja vaihtoehtoja (arvostelu tulossa!)

  • Zoho CRM on kansainvälisesti käytössä oleva CRM-järjestelmä.
  • Microsoft Dynamics 365 tarjoaa älykkäiden yrityssovellusten valikoiman, joka auttaa kaikkia käyttäjiä toimintojen tehostamisessa ja osallistavampien asiakaskokemusten luomisessa.
  • Upsales on monipuolinen CRM-järjestelmä, jonka avulla yritykset voivat tehostaa omaa asiakkuuden -ja myynnin hallintaa
  • Taimer on kaikenkattava ratkaisu yrityksen hallintaan.
  • Lime CRM on visuaalinen ja käyttäjäystävällinen CRM-järjestelmä, joka mukautuu tarpeidesi mukaan.
  • Lemonsoft Asiakkuudenhallinta –ohjelman avulla annat organisaatiollesi työkalut asiakkuuksien ja myynnin johtamiseen.

Aiheeseen liittyvä blogit

Pipedrive vs. Hubspot

CRM-järjestelmä yrityksen myynnin tukena

Näin valitset sopivimman CRM-järjestelmän yrityksellesi

CRM-järjestelmä – Kaikki mitä siitä pitää tietää

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.