Pipedrive arvostelu

Pipedrive logo

Pipedrive on myyjiä varten kehitetty CMR-alusta ja asiakkuudenhallinnan työkalu, joka visualisoi myyntiprosessit. Seurannan perusteella ohjelmistoa käyttävien lukkoon lyötyjen kauppojen prosenttiosuus kasvaa keskimäärin 28 prosenttia ensimmäisen käyttövuoden aikana.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 14,90 € /kk per käyttäjä
4.5/5
Android, iOS, Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä Pipedrive on?

Pipedrive on varta vasten myyjiä varten kehitetty CRM-järjestelmä ja asiakkuudenhallinnan työkalu, joka visualisoi myyntiprosessit. Työkalu toimii hallinnollisena avustajana, jonka ansiosta myyntityöstä tulee paremmin organisoitua, paremmin aikataulutettua ja osittain automatisoitua.

Pipedrive on laajasti kiitelty ohjelmisto. Kokemuksia työkalusta löytyy ympäri maailmaa kymmeniltä tuhansilta yrityksiltä, sillä alustaa hyödyntää 179 maassa yli 95 000 yritystä.

Mihin ongelmaan Pipedrive tuo ratkaisun?

Pipedrive on kokeneiden myyjien kehittämä myynninhallinta- ja CRM-järjestelmä, ja se on suunnattu niin kokeneiden kuin aloittelevienkin myyjien ja yritysten käyttöön. Helppokäyttöinen sovellus on kehitetty nimenomaan myyjiä ja markkinoijia ja heidän tarpeitaan ajatellen. Ohjelmiston pääajatuksena on myynnin tehostaminen ja selkeyttäminen: ominaisuuksiensa ansiosta Pipedrive auttaa myyjiä priorisoimaan kauppoja, seuraamaan suorituksiaan ja ennustamaan myyntituottojaan. Seurannan perusteella ohjelmistoa käyttävien lukkoon lyötyjen kauppojen prosenttiosuus kasvaa keskimäärin 28 prosenttia ensimmäisen käyttövuoden aikana.

Erilaisten automaatioiden avulla Pipedrive tehostaa myyntiä.
Erilaisten automaatioiden avulla Pipedrive tehostaa myyntiä. Kuva: Pipedrive.

Ominaisuudet

Pipedrive on CRM-järjestelmä, joka on räätälöity aktiivisen myyntityön tarpeisiin. Se keskittyy toiminnan merkitykseen myynnissä ja tarjoaa monipuolisia työkaluja yrityksen kasvuun. Tässä on tiivistettynä Pipedriven keskeiset ominaisuudet:

Pipedrive myyntiin

Pipedrive tarjoaa monipuolisen valikoiman työkaluja yrityksen myynnin tueksi:

 • Automaattiset toiminnot: Vähennä toistuvia tehtäviä ja keskity olennaiseen.
 • Asiakkuudenhallinta: Paranna myyntiprosesseja ja kasvata yrityksen tuottoja.
 • Räätälöinti: Sovita myyntiprosessit juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.
 • Viestintä: Hallitse yhteydenpitoa asiakkaisiin tehokkaasti.
 • Analytiikka: Seuraa myynnin kehitystä ja tee tietoon perustuvia päätöksiä.

Pipedrive sähköpostimarkkinointiin

Pipedrive mahdollistaa vaikuttavien sähköpostikampanjoiden luomisen:

 • Sähköpostien suunnittelu: Luo visuaalisesti houkuttelevia sähköposteja helposti.
 • Seuranta: Ymmärrä, mitkä kampanjat toimivat parhaiten.
 • Kohderyhmät: Lähesty asiakkaitasi oikealla viestillä oikeaan aikaan.

Pipedrive integraatiot

Pipedrive yhdistyy saumattomasti yli 400 eri työkaluun ja palveluun:

 • Taloushallinto: Tehosta talousprosessejasi integraatioiden avulla.
 • Asiakaspalvelu: Automaattiset chatbotit parantavat asiakaskokemusta.
 • Sähköpostin hallinta: Integroi suosittuihin sähköpostipalveluihin ja hallitse viestintääsi.

Lisäksi Pipedrive tarjoaa käyttäjilleen mobiilisovellukset, jotta myyntityö sujuu missä tahansa.

Yksi tärkeimmistä Pipedriven eduista on tehokkuuden kasvaminen. Tässä auttavat esimerkiksi selkeästi näkyvillä olevat aikataulut sekä viestinnän seuranta. Avainasemassa on myös automatisointi: sovellus hyödyntää tekoälyyn pohjautuvan myyntiavustajan yksilölliset neuvot, automatisoi toistuvat tehtävät, kuten seurantasähköpostien täyttäminen ja lähettäminen, ja hyödyntää älykästä tiedonhakua. Pipedrive vapauttaa aikaa myös tietojen keräämiseen yrityksestä, sekä suorityskyvyn mittaamiseen.

Myyntiputken tekeminen käy nopeasti helpon käyttöliittymän avulla.
Myyntiputken tekeminen käy nopeasti helpon käyttöliittymän avulla. Kuva: Pipedrive.

Pipedrive tunnetaan helppokäyttöisyydestään. Ohjelma itsessään on selkeä, ja lisäksi se ohjaa käyttäjää joka askeleella. Tarjolla on asiakastuki, opetusvideoita sekä myyjien ja markkinoijien yhteisö. Pipedriven ansiosta kaikki myyntitieto ja kaikki yhteystiedot on helppoa kerätä samaan paikkaan. Ohjelmiston voi yhdistää muihin päivittäin käytettyihin työkaluihin ja sovelluksiin, ja esimerkiksi yhteystiedot ja kalenterin voi synkronoida Googlen ja Microsoftin kanssa. Android- ja iOs-sovellukset mahdollistavat kaupat paikkariippumattomasti.

Mainos:

Hinta

Pipedrive tarjoaa ilmaisen 14 päivän kokeilujakson. Tämän jälkeen tarjolla on neljä erilaista maksullista vaihtoehtoa. Essential-pakettiin kuuluu aktiviteettien järjestäminen sekä myyntiputkien seuraaminen kuukausihintaan 14,90 euroa per käyttäjä. Advanced-paketti sisältää myynnin seurannan ja automatisoinnin hintaan 27,90 euroa kuukaudessa per käyttäjä. Pipedrive itse suosittelee sivustollaan Professional-pakettia, jolle tulee hintaa 49,90 euroa kuukausittain per käyttäjä. 99 euroa kuukaudessa maksava Enterprise-versio tarjoaa mukautettua perehdytystä ja tukea.

Tarkemmat tiedot Pipedriven hinnoittelusta löydät tästä linkistä.

Pipedrive kokemuksia

Pipedrive on saanut kiitosta intuitiivisuudestaan ja helppokäyttöisyydestään. Monet käyttäjät ovat suositelleet sitä asiakkaille, joilla ei ole aiempaa kokemusta CRM:stä. Myös työkalun asiakastukea on kehuttu.

Kritiikkiä sovellus on saanut siitä, ettei siinä ole toistaiseksi voinut käyttää päivämääriä laukaisimina tuotteen automaatioille. Joitakin bugeja on raportoitu, kuten palvelimien kaatumista tai sähköpostien lähettämättömyyttä. Toisaalta viat on korjattu nopeasti.

Pipedrive arvostelu

Pipedrive on myyjien kehittämä myynninhallinta- ja CRM-ohjelma myyjille. Sen kehittäjiltä löytyy yhteensä vuosikymmenien kokemus myynnistä ja yhteistyöstä niin pienten kuin suuryritystenkin, kuten Coca-Colan ja Nissanin, parista. Sovelluksen etu onkin se, että se on kehitetty nimenomaan myyjien tarpeet tuntien. Koska sovellus on lisäksi CRM-järjestelmäksi erittäin helppokäyttöinen ja sitä voi lähteä kokeilemaan ilmaisjaksolla, yritys voi testata Pipedriven sopivuutta itselleen matalalla kynnyksellä.

Pipedrive sopii täysin uuden yrittäjän ensimmäiseksi asiakkuudenhallinnan työkaluksi tai siihen voidaan synkronoida entisen järjestelmän dataa, sähköpostit ja muut tarpeelliset tiedot. Vaikka siirroista ja integroinneista on tehty verrattain helppoa, kannattaa niihin varata oma aikansa. Hintaa järjestelmälle tulee joko kuukausittain tai vuosittain maksettavana, mutta kaiken kaikkiaan hintaa voi pitää varsin kohtuullisena. Pienenkin yrittäjän on tosin hyvä tiedostaa, etteivät halvimmat paketit välttämättä kata kaikkia tarpeita.

Pipedrive plussat ja miinukset

Plussat:

 • Suhteellisen edulliset hinnat
 • rajattomat ja muokattavat myyntiputket
 • visualisoi hyvin myyntiputkia, ja kauppoja on helppo siirtää vaiheesta toiseen
 • lähettää käyttäjille muistutuksia projekteista
 • laajat integraatiot esim. sähköpostityökaluihin
 • liidien laaja ja helppo hallinta.

Miinukset:

 • Ei ilmaisversiota
 • jotkut käyttäjät kokevat raportoinnin puutteelliseksi
 • jotkut käyttäjät ovat raportoineet, että Outlook-integraatio ei toimi moitteettomasti

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Tutustu vastaaviin sovelluksiin

Lue tekemämme arvostelu:

Muita suosittuja vaihtoehtoja (arvostelu tulossa!)

 • Zoho CRM on kansainvälisesti käytössä oleva CRM-järjestelmä.
 • Microsoft Dynamics 365 tarjoaa älykkäiden yrityssovellusten valikoiman, joka auttaa kaikkia käyttäjiä toimintojen tehostamisessa ja osallistavampien asiakaskokemusten luomisessa.
 • Upsales on monipuolinen CRM-järjestelmä, jonka avulla yritykset voivat tehostaa omaa asiakkuuden -ja myynnin hallintaa
 • Taimer on kaikenkattava ratkaisu yrityksen hallintaan.
 • Lime CRM on visuaalinen ja käyttäjäystävällinen CRM-järjestelmä, joka mukautuu tarpeidesi mukaan.
 • Lemonsoft Asiakkuudenhallinta –ohjelman avulla annat organisaatiollesi työkalut asiakkuuksien ja myynnin johtamiseen.

Aiheeseen liittyvä blogit

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
tekoäly

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.