Freshsales arvostelu

Freshsales sopii monenlaisille yrityksille. Se mukautuu tiimisi toimintatapaan parantaen tiimien tehokkuutta automaation avulla. Sovellus voi auttaa parantamaan myynnin tuottavuutta ja säästämään aikaa tekoälyn avulla.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 12 dollaria kuukaudelta. Ilmaisversio saatavilla.
Kenelle : Erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille.
4.6/5
Android, iOS, Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Käyttäjäystävällinen sovellus sisäänrakennettuilla viestintätyökaluilla

Mikä Freshsales on?

Freshsales (aiemmalta nimeltään Freshworks CRM) on käyttäjäystävällinen CRM-järjestelmä, joka keskittyy myyntitiimisi tuottavuuden maksimointiin. Sen ohjelmisto tarjoaa monia käteviä työkaluja, kuten sisäänrakennetun puhelimen ja sähköpostin, liidipisteytyksen ja työnkulun automatisoinnin, joiden avulla yrityksesi ja tiimisi voi pitää yhteyttä kontakteihin helposti ja täten voi viedä tarjouksia nopeasti eteenpäin. Freshsales-sovelluksella on myös suhteellisen laaja valikoima markkinoinnin, tuottavuuden ja viestinnän eri integraatioita.

Kenelle ja mihin ongelmaan sovellus tuo ratkaisun

Freshsales sopii monenlaisille yrityksille. Se mukautuu tiimisi toimintatapaan parantaen tiimien tehokkuutta automaation avulla. Sovellus voi auttaa parantamaan myynnin tuottavuutta ja säästämään aikaa tekoälyn avulla. Sen kautta voit edistää asiakassuhteita monikanavaisen viestinnän myötä. Sovellus toisin sanoen automatisoi markkinointisi ja auttaa sinua siirtämään tarjouksesi myyntiportaita pitkin nopeammin ja tarjoaa toimintakeskeisiä oivalluksia visuaalisten raporttien avulla. Freshsales myös analysoi tiimin suorituskykyä eri maantieteellisillä alueilla.

Mainos:

Ominaisuudet

Freshsalesilla on useita ominaisuuksia, jotka voivat parantaa myyntitiimisi tuottavuutta ja auttaa luomaan uusia tarjouksia. Liidien ja yhteystietojen hallintaan Freshsalesin kontaktinäyttö on erittäin helppo navigoida ja tarjoaa paljon hyödyllistä tietoa. Kun olet kirjoittanut yhteystiedon, alusta täyttää sen automaattisesti yrityksen verkkosivuston tiedoilla ja sosiaalisen median tilien viesteillä. Voit nähdä, kuinka paljon kontakti on maksanut yrityksellesi, sekä tarkistaa viimeisimmät viestit yhdellä silmäyksellä.

Tehokasta viestintää

Myyntitiimisi voi suorittaa melkein kaikki viestintätehtävät poistumatta ohjelmistosta. Alusta integroituu useimpien sähköpostiohjelmien kanssa, ja kaikki saapuvat ja lähtevät sähköpostit synkronoidaan molempiin järjestelmiin. Jotta sähköpostin lähettäminen olisi nopeampaa ja tehokkaampaa, Freshsalesilla on pari erilaista työkalua. Yksilöllisen viestinnän nopeuttamiseksi on mukautettavia sähköpostimalleja. Lisäksi voit lähettää joukkokampanjoita mihin tahansa määrään kontakteja tietokannassasi. Voit jopa nähdä, kuka avasi sähköpostisi ja milloin – saat reaaliaikaisia ​​ilmoituksia, kun sähköposti avataan.

Freshworks CRM:n ohjelmisto tarjoaa monia käteviä työkaluja.
Freshsales -ohjelmisto tarjoaa monia käteviä työkaluja.

Sujuva käyttöliittymä

Alusta tarjoaa erittäin käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, mikä lisää tämän ohjelmiston vetovoimaa. Sähköposti-, puhelin- ja yhteystietohakutyökalut ovat aina näytön yläosassa. Alustan muotoilu on moderni ja ei tunnu lainkaan ylikuormittuneelta. Myyntikanavan katseluohjelma on tämän käyttöliittymän toinen menestys. Sen lisäksi, että yrityksen esimiehet voivat helposti nähdä, missä vaiheissa tarjouksesi ovat ja niiden arvon, he voivat etsiä nopeasti ja helposti asiakkaat, myyntiedustajat, arvot ja muut tiedot.

Hinta

Freshsales tarjoaa neljä erilaista pakettia:

  • Free, 0€
  • Growth, 15 € kuukaudessa per käyttäjä
  • Pro, 39 € kuukaudessa per käyttäjä
  • Enterprise, 69 € kuukaudessa per käyttäjä

Ohjelmistoon pääsee tutustumaan ilmaisversion kautta, joka tarjoaa perusominaisuudet. Tutustu lisää hinnoitteluun sekä Freshsalesin omilta verkkosivuilta.

Arvostelu

Freshsales-sovellus on hyvin edullinen ja helppokäyttöinen alusta. Siinä ei valitettavasti ole liidien muodostustyökaluja, mutta se tarjoaa paljon muita sisäänrakennettuja viestintäominaisuuksia, jotka auttavat siirtämään sopimuksia eteenpäin. Positiivisina puolina Freshsalesista löytyy intuitiivinen käyttöliittymä ja mobiilisovellus sekä sisäänrakennettu puhelin automaattisella puhelun tallennuksella. Muita mainitsemisen arvoisia hyödyllisiä ominaisuuksia ovat kaksisuuntainen sähköpostin synkronointi ja joukkoviestit. Negatiivisena puolena sovelluksesta ei löydy paljon integraatioita projektinhallintaohjelmistoihin.

Freshsales on helppokäyttöinen ohjelmisto, jolla on vaikuttava joukko sisäänrakennettuja viestintätyökaluja. Alusta jättää kuitenkin sinut yksin luomaan uusia kontakteja. Mutta kun sinulla on ne, se tarjoaa kaiken myyntiin, työn priorisointiin ja yhteydenpitoon liittyvän. Vaikka kilpailevat ohjelmistot ottavat liidejä sosiaalisesta mediasta tai verkkosivustoilta, Freshsales vaatii sinua tuomaan tietoja tai syöttämään ne manuaalisesti. Mobiilisovellus ei salli myyjien lisätä kontaktia ottamalla valokuvan käyntikortista, mikä on vakio-ominaisuus muissa CRM-mobiilisovelluksissa.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Tutustu arvosteluihimme

Muita suosittuja vaihtoehtoja (arvostelu tulossa!)

  • Zoho CRM on kansainvälisesti käytössä oleva CRM-järjestelmä.
  • Microsoft Dynamics 365 tarjoaa älykkäiden yrityssovellusten valikoiman, joka auttaa kaikkia käyttäjiä toimintojen tehostamisessa ja osallistavampien asiakaskokemusten luomisessa.
  • Upsales on monipuolinen CRM-järjestelmä, jonka avulla yritykset voivat tehostaa omaa asiakkuuden -ja myynnin hallintaa
  • Taimer on kaikenkattava ratkaisu yrityksen hallintaan.
  • Lime CRM on visuaalinen ja käyttäjäystävällinen CRM-järjestelmä, joka mukautuu tarpeidesi mukaan.
  • Lemonsoft Asiakkuudenhallinta –ohjelman avulla annat organisaatiollesi työkalut asiakkuuksien ja myynnin johtamiseen.

Aiheeseen liittyvä blogit

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
Tekoäly (AI)

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.