Vainu arvostelu

Vainu logo

Vainu on tietoa ja dataa keräävä käyttöliittymä, jonka tarkoituksena on helpottaa yritysmyyntiä. Vainun keräämän ajantasaisen tiedon perusteella yritysten on mahdollista kohdentaa myyntiään tehokkaammin.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 6600€ /vuosi
Kenelle : B2B-myyjät, markkinoijat, yritykset
4.5/5
Android

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä Vainu on?

Vainu on tietoa ja dataa keräävä käyttöliittymä, jonka tarkoituksena on helpottaa yritysmyyntiä. Sen keräämän ajantasaisen tiedon perusteella yritysten on mahdollista kohdentaa myyntiään tehokkaammin. Kerätyn datan manuaaliseen syöttöön varattu kallis työaika vapautuu, kun Vainu integroituu näppärästi useiden asiakkuushallintaohjelmistojen kanssa. Vainun ohjelmisto kerää dataa eri yrityksistä juuri käyttäjän asettamien toiveiden mukaisesti. Käyttäjällä on hyödynnettävissä jopa 100 filtteriä. Dataan pohjautuvalla toiminnalla voidaan panostaa asiakaslähtöisempään tekemiseen tehokkaammin.

Kenelle Vainu soveltuu?

Vainusta hyötyvät esimerkiksi

  • B2B-myyjät
  • Markkinoijat
  • Yritykset

Kuva Vainun käyttöliittymästä.
Vainu säästää aikaa manuaaliselta työltä. Kuva: Vainu.

Mainos:

Vainun ominaisuudet

Vainun tarkoituksena on nopeuttaa ja helpottaa yritysmyyjien työtä keräämällä valmiin tietopohjan, jota hyödyntää potentiaalisten asiakkaiden etsinnöissä. Yrityksen ohjelmistojen vanhentuneet ja väärät tiedot päivittyvät Vainun keräämään luotettavaan lähteeseen. Erilaisten kyselylomakkeiden sijaan voidaan hyödyntää saatua tietopohjaa myös liidien pisteytyksessä, ja siten nostaa konversiota. Päivitetty data auttaa myös liidien segmentoimisessa. Aikaa vievän manuaalisen tiedon syöttämisen sijaan tieto päivittyy automaattisesti yrityksen järjestelmiin, tai natiivien integraatioiden avulla.

Toimiva käyttöliittymä

Vainun järjestelmä kerää tietoja miljoonista eurooppalaisista yrityksistä. Sen avulla voidaan luoda prospektilistoja vain sekunneissa rajaamalla jo asiakkuuksista löytyviin yrityksiin, sekä lisäämällä uudet potentiaaliset asiakkaat hallintajärjestelmään. Markkinoinnin kampanjoille on helppo luoda sopiva kohderyhmä ja lähestyä tiettyjä yrityksiä heidän tilanteeseen sopivaksi räätälöidyllä viestillä. Asiakkuushallintaohjelmistoon tai markkinoinnin automaatiojärjestelmään upotetuilla näkymillä tarvittu tieto löytyy aina sieltä, missä sitä tarvitaan. Vainun Chrome-laajennus mahdollistaa yrityksen tietojen tarkastelun välilehteä vaihtamatta.

Automatisointi sujuvoittaa käyttöä

Vainun avulla on mahdollista monitoroida kohderyhmään kuuluvien yritysten toimintaa sekä niissä tapahtuvia merkittäviä muutoksia, kuten avainhenkilöiden nimityksiä, investointeja tai laajennuksia. Seurattavaksi voi valita kaikkiaan jopa yli 70 erilaista trigger-tapahtumaa. Tällaisten tapahtumien pohjalta on helppo automatisoida CRM- järjestelmään suoritettavaksi haluttuja toimenpiteitä. Automatisoimalla toimenpiteitä vapautuu resursseja muihin tehtäviin. Kun Vainu ilmoittaa asiakkuushallintajärjestelmässä saamastaan aavistuksesta, ei myynnin mahdollisuuksia voi enää menettää. Konversiot kasvavat oikeanlaisella viestinnällä.

Reaaliaikaista ja relevanttia dataa

Kaikki Vainun keräämä data on reaaliaikaista, relevanttia ja käy läpi kattavan laaduntarkastuksen. Tieto uudistetaan ja korjataan erilaisten dataprosessien, aktiivisen yhteisön ja kokeneiden laadunvalvojien välityksellä, joten se on aina luotettavaa. Kerätty tieto myös muokataan ymmärrettävään ja hyödynnettävään muotoon koneoppimisen ja dataprosessoinnin tekniikoilla. Lähteinä käytetään esimerkiksi patenttirekistereitä, yritysten verkkosivuja, sosiaalisen median kanavia sekä julkisia rekistereitä. Tietokantoja voidaan etsiä viiden eri maan tietorekistereistä.

Kuvakaappaus Vainun käyttöliittymästä.
Vainu kerää tehokkaasti dataa. Kuva: Vainu.

Vainu hinta

Vainun palvelu on saatavilla vuosittaisina tilauksina joko luottokorttimaksuna tai laskulla. Vuosittaisen tilauksen lisäksi maksettavaksi tulee myös käyttökoulutus. Palvelusta lähetetään tarjouspyyntö, jolla kunkin yrityksen tarpeiden mukaan räätälöidään sopiva paketti ja sen mukainen hinnoittelu. Hintaan vaikuttaa yrityksessä työskentelevien myyjien määrä. Esimerkiksi viidelle myyjälle Vainu maksaisi 6600 euroa vuodessa. Räätälöity tarjouspyyntö voidaan jättää lomakkeella tai chatissa. Ilmaisversiota käyttöliittymästä ei löydy, mutta demon saa pyydettäessä.

Vainun avulla myyntityötä on helpompi kohdentaa. Kuva: Vainu.

Vainu arvostelu

Vainu helpottaa yritysmyyntiä vapauttamalla tiedon keruuseen kuluvia resursseja. Sen keräämä data on varmennettua ja reaaliaikaista. Koska haluttu data on integroitavissa näppärästi yrityksen käyttämiin muihin järjestelmiin, saadaan tarvittavat tiedot helposti myös muiden osastojen näkyville. Kaiken kaikkiaan Vainu voi olla iso osa yrityksen kehitystä ja sen liikevaihdon kasvua. Kohderyhmään sopivien yritysten profiileissa tapahtuvista muutoksista tulee suora ilmoitus asiakkuushallintajärjestelmään, jolloin markkinointi voidaan kohdentaa tilanteeseen sopivaksi.

Käyttöliittymästä saa demoversion kokeiltavaksi ilmaiseksi pyydettäessä erillisellä lomakkeella tai sivuston chattiin kirjoittamalla. Demoversion ominaisuuksista ei kuitenkaan ollut sen enempää tietoa sivustolla helposti löydettävissä, se ilmeisesti räätälöidään tarjouspyynnön perusteella. Datapankin palveluita pääsee kuitenkin testaamaan ennen varsinaista sitoutumista, mikä antaa aina yrityksestä luotettavan kuvan. Kertamaksuna usean tuhannen euron sijoitus voi tuntua pienemmälle yritykselle kovalta, palvelun voisi kuitenkin uskoa maksavan itsensä takaisin tilauksen aikana.

Tutustu vastaaviin ohjelmistoihin

Freshworks CRM

ActiveCampaign

HubSpot

Pipedrive

Freshworks

Lue lisää aiheesta

Pipedrive vs. Hubspot

CRM-järjestelmä yrityksen myynnin tukena

Näin valitset sopivimman CRM-järjestelmän yrityksellesi

CRM-järjestelmä – Kaikki mitä siitä pitää tietää

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 5 / 5. Arvioiden määrä: 1

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Työajanseuranta

Otta arvostelu

Mikä on Otta? Otta (ent. Visma Entry) on kaikille toimialoille ja kaikenkokoisille yrityksille suunnattu työajanseurantajärjestelmä. Ottalla kirjaat, tarkistat ja hyväksyt työtunnit sekä tulkitset työajan niin selaimessa, mobiilisovelluksessa kuin perinteisellä leimauslaitteellakin, reaaliaikaisesti. Miksi

Lue arvostelu
SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.