Hubspot arvostelu

Hubspot-markkinointityökalun logo.

HubSpot on luokkansa edelläkävijätuote, joka voi täyttää pienten ja keskisuurten yritysten tarpeet, kun haluat vahvistaa yrityksesi markkinointiratkaisujen ydintä.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 42 € kuukaudessa henkilöltä.
Kenelle : Pienille ja keskisuurille yrityksille.
4.5/5
Android, iOS, Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä HubSpot on?

HubSpot on korottanut profiiliaan innovatiivisten markkinointiteknologian ratkaisujen toimittajana. Se on rakentanut mainetta innovaattorina esimerkiksi markkinoinnin automatisoinnissa, sosiaalisen median kampanjoiden hallinnassa, ja viimeisimpänä se on keskittynyt asiakkuuksien hallintaan. HubSpot on kokonaisvaltainen markkinoinnin automaatioratkaisu vaikuttavilla sähköpostimarkkinointi-, myynti- ja asiakkuuksienhallinta- ominaisuuksilla. Lyhyesti sanottuna HubSpot on markkinointi- ja myyntialusta, joka auttaa yrityksiä houkuttelemaan kävijöitä, muuntamaan liidejä ja hallitsemaan asiakkuuksia. Se tuo yhteen markkinointi- ja myyntiosastojen organisoinnin yhteen paikkaan.

Kenelle ja mihin ongelmaan HubSpot tuo ratkaisun?

Jos etsit kattavaa martech-ratkaisua, on vaikea voittaa HubSpotin monipuolista kokonaisuutta. HubSpot on luokkansa edelläkävijätuote, joka voi täyttää pienten ja keskisuurten yritysten tarpeet, kun haluat vahvistaa yrityksesi markkinointiratkaisujen ydintä. HubSpot sisältää sisällön luomisen, sosiaalisen median jakamisen, työnkulun automatisoinnin, asiakassuhteiden hallinnan, myyntiputkikartoituksen ja suorituskyvyn seurannan. Tämän seurauksena yrityksillä on paremmat valmiudet hallita myynti- ja markkinointitoimintoja tehokkaasti, ja liidejä voidaan kasvattaa vaivattomasti. Kaikki tapahtuu yhdessä paikassa. Hubspot onkin erinomainen vaihtoehto yrityksen CRM-järjestelmäksi.

funnel mainos:

Mainos:

Ominaisuudet

Hubspot Marketing Hub

Hubspot Marketing Hubissa on tarjolla laajasti markkinoinnin työkaluja samassa paketissa. Tunnettuuden kasvattamiseen tarkoitettuja työkaluja ovat blogi, social media management, SEO, Ad tracking and management, live chat & chatbot sekä video. Liidien tuottamista saat kehitettyä esimerkiksi landing page builderilla, form builderilla ja sähköpostimarkkinoinnilla. HubSpot Marketing Hub sisältää myös kattavat ja valmiit raportit, joilla voidaan seurata markkinoinnin tuottavuutta reaaliaikaisesti.

Ominaisuudet:

Hubspot Marketing Hubista on tarjolla kolme erilaista versiota, jotka ovat Starter, Professional ja Enterprise. Niistä Starter sopii pienille tiimeille, joilla on käytössään rajallinen budjetti.

Professionalissa on tehokkaan markkinoinnin toteuttamiseen tarvittavat työkalut sekä Starteria enemmän työkaluja optimointiin, markkinoinnin automaatioon ja markkinoinnin personointiin. Mukana on myös kattavat raportointiominaisuudet.

Enterprise on tarkoitettu isommille tiimeille.  Enterprise sisältää monipuoliset työkalut esimerkiksi monikielisten sisältöjen hallintaan, lokaatiopohjaisen analytiikan, ominaisuuksia tiimien hallintaan, kattavat kustomointiominaisuudet sekä erittäin syvälliset raportointiominaisuudet. Siinä on myös custom objectit, joilla CRM-dataa voi muokata liiketoiminnan tarpeisiin sopivaksi.

HubSpot Marketing Hub on mahdollista integroida esimerkiksi Salesforcen kanssa. HubSpot App Marketplace sisältää yli 500 integraatiota.

 • Lead generation
 • Marketing automation
 • Analytics

Hinta:

 • Starter 45 $/kk
 • Professional 800 $/kk
 • Enterprise 3200 $/kk

Sales Hub

Hubspot Sales Hub auttaa yrityksiä tehostamaan myyntiään ja löytämään potentiaalisia asiakkaita. Sales Hubilla tuet ostajaa myyntiprosessissa, ja erilaisten seurantatyökalujen ansiosta takaat läpinäkyvyyttä myynnin johdolle.

Email tracking -ominaisuuden ansiosta käyttäjä saa tiedon, kun liidi avaa sähköpostisi. Email templatesin myötä voit tehdä parhaistasi sähköposteistasi templatet, jolloin myyntitiimi voi pääsee työskentelemään tehokkaammin. Call tracking & reporting -ominaisuudella voi priorisoda myyntipuhelut, logata ne automaattisesti CRM-järjestelmään tai soittaa puheluja CRM-järjestelmästä.

Ominaisuudet:

Hubspot Marketing Hubin tavoin Hubspot Sales Hub sisältää kolme eri versiota: Starter, Professional ja Enterprise.

Starter sopii pienille tiimeille, joiden tarkoituksena on myyntisyklin lyhentäminen ja kaupan läpimenoasteen parantaminen.

Professional on tarkoitettu kehittyville tiimeille, joiden toiveissa on myyntiprosessin osien automatisointi, myynnin tehokkuuden lisääminen ja myyntiprosessin skaalaaminen.

Enterprise sopii suurten yritysten tarpeisiin. Se sisältää muun muassa laajat ominaisuudet käyttäjähallintaan, ja custom objectit mahdollistavat isot määrät muokattavuutta ja kustomointimahdollisuuksia.

 • Lead generation
 • Marketing automation
 • Analytics

Hinta:

 • Starter 45 $/kk
 • Professional 450 $/kk
 • Enterprise 1200 $/kk

Service Hub

Hubpot Service Hub on asiakaspalveluun keskittyvä järjestelmä, jonka työkaluilla lujitetaan asiakassuhteita ja pidetään asiakkaat tyytyväisinä.

Ominaisuudet: 

Service Hubin työkaluilla voidaan luoda aiempaa parempia asiakassuhteita. Tämän mahdollistavat esimerkiksi tikettijärjestelmä, universaali keskustelualusta sekä tietopankki. Sen avulla keskustelu asiakkaan kanssa sujuu jouhevasti, kun samalla CRM paljastaa kenestä asiakkaasta on kyse ja sillä tavoin pystymme palvelemaan asiakasta paremmin. Tiketti puolestaan auttaa ongelmatilanteissa. Tikettiin voidaan kirjoittaa asiakkaan kohtaama ongelma, kohdistaa se organisaation sisällä tietylle työntekijälle ja siten varmistaa ja seurata, että ongelma saadaan ratkaistua. Service Hubissa on myös keskusteluosio, joka pitää keskustelut järjestyksessä.

Hinta:

 • Starter 45 $/kk
 • Professional 360 $/kk
 • Enterprise 1200 $/kk
HubSpot tarjoaa muun muassa analytiikkaa.
HubSpot tarjoaa muun muassa analytiikkaa.

CMS Hub

CMS Hub helpottaa verkkosivujen ylläpitämistä ja päivittämistä. Se mahdollistaa myös lisätä itse sisältöä verkkosivulle.

Ominaisuudet:

CRM mahdollistaa sivujen personoinnin, liidien tallentamisen sekä analytiikan. Verkkosivujen yhteinen toiminta CRM:n kanssa tarjoaa paljon mahdollisuuksia. Samalla päästään kasvattamaan yhteistyötä myynnin ja markkinoinnin välillä. CMS Hubin työkalujen ansiosta oikeat ihmiset löytävät sivustollesi ja vierailut muutetaan liideiksi.

Hinta:

 • Starter 21 €/kk
 • Professional 331 €/kk
 • Enterprise 1104 €/kk

Operations Hub

Uusi Operations Hub mahdollistaa koodin suorittamisen natiivisti HubSpotissa. Sen avulla yritykset saavat avaimet entistä vaivattomampaan ja täydellisempään automaatioon, tietojen puhdistukseen ja tietoturvan parantamiseen.

Ominaisuudet:

Operations Hub tarjoaa asiakkaalle ja teknisille kumppaneille vähemmän mukautettuja integraatioita, parempaa turvallisuutta ja kätevämpiä ja nopeampia käyttöönottoja. Operations Hub yhdistää sovellukset, synkronoi ja puhdistaa asiakastiedot sekä automatisoi liiketoimintaprosesseja. Myös integraatiot toimivat paremmin, minkä vuoksi niiden pystyttäminen on nopeampaa. Datan synkronoinnilla toimistot, jotka keskittyvät markkinointi- ja web-palveluihin, pääsevät tarjoamaan asiakkaille parempia segmentointi- ja personointivaihtoehtoja. Ohjelmoitavan automaation avulla voidaan suorittaa koodin suoraan HubSpot-työnkuluissa. 

Hinta:

 • Starter 41 €/kk
 • Professional 662 €/kk
 • Enterprise 1840 €/kk

HubSpotin arvostelu

Hubspot tarjoaa laajan kattauksen ominaisuuksia, jotka auttavat yritystä monipuolisesti. Se tarjoaa tehokkaita markkinoinnin automaation ratkaisuja, sulavaa asiakkuudenhallintaa sekä on apuna myös asiakaspalvelun saralla. Monipuolisten ominaisuuksien kääntöpuolena on verrattain kallis hinta. Pienemmille yrityksille Hubspot on monesti turhan kallis työkalu. Vaikka aloitushinnat ovat suhteellisen pieniä, nousee kokonaiskustannukset nopeasti kun käyttäjämäärät ja esimerkiksi sähköpostilistan koko alkaa kasvamaan.

Hubspotin tarjoamien eri hubien välillä navigoiminen on helppoa. Alkuun ohjelmisto voi vaikuttaa juuri laajan ominaisuusvalikoiman takia epäselvältä, mutta pienen harjoittelun jälkeen työkalu tulee tutuksi. Hubspotin käyttöönottoa helpottaa Hubspot Academy, joka tarjoaa suuren määrän materiaalia niin Hubspotin käyttöön kuin Inbound-markkinoinnin perusteisiin liittyen.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Tutustu vastaaviin sovelluksiin

Lue tekemämme arvostelu:

Muita suosittuja vaihtoehtoja (arvostelu tulossa!)

 • Zoho CRM on kansainvälisesti käytössä oleva CRM-järjestelmä.
 • Microsoft Dynamics 365 tarjoaa älykkäiden yrityssovellusten valikoiman, joka auttaa kaikkia käyttäjiä toimintojen tehostamisessa ja osallistavampien asiakaskokemusten luomisessa.
 • Upsales on monipuolinen CRM-järjestelmä, jonka avulla yritykset voivat tehostaa omaa asiakkuuden -ja myynnin hallintaa
 • Taimer on kaikenkattava ratkaisu yrityksen hallintaan.
 • Lime CRM on visuaalinen ja käyttäjäystävällinen CRM-järjestelmä, joka mukautuu tarpeidesi mukaan.
 • Lemonsoft Asiakkuudenhallinta –ohjelman avulla annat organisaatiollesi työkalut asiakkuuksien ja myynnin johtamiseen.

Aiheeseen liittyvä blogit

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 5 / 5. Arvioiden määrä: 1

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
tekoäly

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.