SharpSpring -arvostelu

SharpSpring on markkinointiautomaatio-ohjelmisto, joka tarjoaa myös helppokäyttöisen CRM-järjestelmän. Alustan tarkoituksena on kasvattaa yritysten tulosta ja tarjota asiakkailleen kaikki välineet tehokasta markkinointia varten yhdessä paikassa.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 399 $/ kk
Kenelle : Tehokasta markkinointiautomaatio-ohjelmistoa kaipaaville.
4.5/5
Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä SharpSpring on?

SharpSpring on markkinointiautomaatio-ohjelmisto, joka tarjoaa myös helppokäyttöisen CRM-järjestelmän. Alustan tarkoituksena on kasvattaa yritysten tulosta ja tarjota asiakkailleen kaikki välineet tehokasta markkinointia varten yhdessä paikassa.

Yritykset tiedostavat markkinoinnin tärkeyden ja etsivät jatkuvasti toimivia ratkaisuja sen parantamiseksi. SharpSpring auttaa yritystä luomaan liidejä sekä parantamaan myyntiä ja tuottoa. Oli kyse sitten sähköpostimarkkinoinnista, sosiaalisesta mediasta tai yleensä markkinoinnista netissä, SharpSpring tarjoaa siihen erinomaiset työkalut.

Kenelle SharpSpring sopii parhaiten?

  • Ohjelmisto sopii yrityksille, jotka haluavat tehostaa myyntiä ja markkinointia. Hintansa vuoksi se ei välttämättä ole paras vaihtoehto pienemmille yrityksille.

Ominaisuudet

SharpSpring on tarjonnut palveluitaan yrityksille jo vuodesta 2012. Automaatioalusta on tehokas apu yrittäjälle, jonka ominaisuudet saa käyttöön maksua vastaan. Saat käyttöösi ohjelman asiakkuuksien hallintaan. Sen avulla pystyt hallinnoimaan asiakassuhteita, ottamaan apuun monia eri ominaisuuksia markkinointiin, sekä hyödyntämään kertynyttä dataa. Tämän kaiken avulla on mahdollista parantaa yrityksen myyntitulosta useilla eri alustoilla kuten vaikka sähköpostin välityksellä, mainoksissa, lomakkeissa tai sosiaalisessa mediassa.

Käyttäjien toiminta, sivustolla kävijät ja muu data tallentuu pilvipalveluun. SharpSpring-alustalla pääset seuraamaan erilaisia tilastoja esimerkiksi tietyn sivuston kävijämääristä, tai miten mikäkin tuote kiinnostaa asiakkaita. Näin pystyt keskittymään yrityksen kannalta asiakkaita oikeasti kiinnostaviin osa-alueisiin. SharpSpringin ominaisuudet ovat suunniteltu niin, että voit luoda laadukkaita liidejä juuri oikealle kohdeyleisölle. Markkinointialusta pitää sisällä kaiken tarvittavan, eikä sinun tarvitse käyttää aikaa useiden eri ohjelmien yhdistämiseen.

SharpSpring-alustalla pääset luomaan omiin tarpeisiin sopivaa sisältöä, jonka avulla voit keskittyä yrityksen kasvattamiseen ja parempien asiakaskokemusten luomiseen. Saat käyttöösi kaikki työvälineet markkinoinnin kohdentamiseen. Ohjelma auttaa tukemaan ja hallitsemaan kokonaisuudessaan asiakkaita. Automaatioalustalta yritys saa käyttöönsä muun muassa seuraavat ominaisuudet: asiakkuudenhallintajärjestelmän, aloitussivun rakentajan, chat-robotin, lomakkeet, mediakeskuksen, sosiaalisen median markkinoinnin ja myynnin optimoinnin, sekä monia muita markkinointia helpottavia apuvälineitä.

SharpSpringin suurin hyöty on se, että kaikki toiminta on automatisoitua. Se on suunniteltu tavoittamaan vaivattomasti kaikki potentiaaliset asiakkaat. Valitsemalla tämän automaatiotoimittajan, saat käyttöösi yhden markkinoiden monipuolisimmista ja kustannustehokkaimmista palveluista. Palvelu on käytössä jo yli 10 000 eri alan yrityksellä. Kilpailukykyisen ohjelmasta tekee se, että sinun ei tarvitse itse lähettää tai julkaista markkinointimateriaaleja, tai hallita kampanjoiden perustehtäviä, vaan se kaikki tehdään automaattisesti puolestasi.

Hinta

SharpSpring on yrityksille edullinen käyttää, sillä se on samanhintainen riippumatta yrityksen sisäisten käyttäjien määrästä. Sopimalla tapaamisen saat käyttöösi ohjelman demon, tai voit pyytää heiltä omalle yritykselle sopivan tarjouksen. Valmiina pakettina halvin paketti 1 000 kontaktille kustantaa 399 dollaria kuukaudessa. Agency-pakettia lukuun ottamatta saat käyttöösi kaikki palvelut. Hinta vaihtelee yrityksen kontaktimäärien mukaan ja lisäpalveluista tulee neuvotella tarjous erikseen omalle yritykselle.

Arvostelu

SharpSpring on hyvä alusta automaatiokampanjoiden luomiseen ja hallintaan. Ohjelma on käyttäjäystävällinen, jonka käyttö onnistuu keneltä tahansa. Kokonaisuudessaan yritys saa käyttöönsä hyvän ohjelman markkinointiin. Kun sitä verrataan muihin palveluihin, kuten Pardotiin tai Marketoon, niin huomattavasti halvemmalla hinnalla saat käyttöösi monipuolisesti keinoja omien tuotteiden markkinointiin. Sinun ei tarvitse myöskään tehdä pitkää sopimusta yrityksen kanssa, vaan voit irtisanoa palvelun milloin vain 30 päivän varoitusajalla.

Yksi ohjelman parhaista puolista on se, että se on käytettävissä koko tiimin keskuudessa ilman lisämaksuja. Kuukausimaksu sisältää myös asiakaspalvelun ja saat rajoittamattoman tuen, että opit hyödyntämään järjestelmän ominaisuudet parhaalla mahdollisella tavalla. Kilpailukykyisen SharpSpringistä tekee sen edullisuus ja yhdellä kuukausimaksulla saat käyttöösi kaiken mahdollisen avun markkinointiin. Automaatioratkaisut eivät ole yhtä hyvät kuin monella muulla yrityksellä, mutta on kaikesta huolimatta harkitsemisen arvoinen vaihtoehto.

Tutustu markkinoinnin automaation ohjelmistoihin

Tutustu web-analytiikan ohjelmistoihin

Aiheeseen liittyvä blogit

Web-analytiikka – Suosituimmat työkalut esittelyssä

Tutustu CRM-ohjelmistoihin

Aiheeseen liittyvät blogit

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
tekoäly

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.