Leadfeeder arvostelu

Leadfeeder logo

Leadfeeder on monipuolinen työkalu, jolla on mahdollista seurata mitkä yritykset ovat tulleet yrityksen sivuille ja mikä heitä on sivulla kiinnostanut.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 199 € kuukaudessa, ilmainen versio saatavilla
Kenelle : Myynti- ja markkinointitiimeille
4.3/5
Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä on Leadfeeder?

Leadfeeder on monipuolinen työkalu, jolla on mahdollista seurata, mitkä yritykset ovat tulleet yrityksen sivuille ja mikä heitä on sivulla kiinnostanut. Näistä saadaan kerättyä liidejä, joiden avulla voidaan saada kehitettyä molempia yrityksiä kannattavaa yhteistyötä.

Ominaisuudet

Yrityksille on ollut tärkeää saada muista yrityksen kotisivuilla käyvistä yrityksistä tietoa. Monet kävijämääriä seuraavat sovellukset tarjoavat kävijämäärät lukuina ja täysin anonyymisti, mutta Leadfeeder etsii kävijän yrityksen tiedot ja mikä kävijää on sivuilla kiinnostanut. Tiedosta voidaan päätellä onko kyseessä ollut kilpailija, joka on tekemässä markkina-analyysiä vai onko vierailija potentiaalinen yhteistyökumppani.

Leadfeeder on integroitavissa yrityksen jo käytössä oleviin sovelluksiin. Sovellus toimii saumattomasti esimerkiksi Pipedriven ja Hubspotin kanssa, jolloin saadaan kokonaisvaltainen näkemys liidistä. Tuettujen sovellusten listalta löytyvät myös Slack, Mailchimp ja Salesforce, mikä tekee Leadfeederistä todella toimivan myynnin työkalun.

Hinta

Leadfeederilla on kaksi eri pakettia:

 • Free, 0 €
 • Paid, alkaen 199 €/kk

Paid-tilauksen hinta riippuu liidien määrästä. Edullisimmillaan Paid-tilauksen saa 199 eurolla kuukaudessa, kun tilauksen maksaa kerralla koko vuodeksi. Tähän hintaan sisältyy 100 liidiä. Tutustu Paid-paketin tarkempaan hinnoitteluun: Leadfeeder.com/pricing

Paid-tilauksen mukana tulee monia ominaisuuksia, jotka eivät sisälly ilmaiseen pakettiin. Paid-ominaisuuksia ovat muun muassa:

 • tarkemmat yritystiedot
 • näet mitä kautta liidi on saapunut sivuille
 • näet millä eri sivuilla liidi on vieraillut
 • voit luoda erilaisia kustomoituja syötteitä

Paid-ominaisuuksia pystyy kokeilemaan 14-päivää ilmaiseksi. Tätä varten ei tarvitse syöttää maksutietoja, joten kokeilu on täysin riskitön. Ominaisuudet saa automaattisesti käyttöön kun luot tilin Leadfeederille.

Leadfeeder kokemuksia

Eri yritykset ovat käyttäneet Leadfeederiä monissa erilaisissa tilanteissa. Käyttäjät ovat olleet kekseliäitä ja huomanneet, että Leadfeederiä voi käyttää myös yrityksen kotisivujen strategian kehittämiseen.

Markkinointiosastolle on tärkeää kerätä liidejä myyntiryhmälle, joka kääntää liidit myynneiksi, ja juuri nopeus on valttia. Mitä nopeammin myyntiryhmä pääsee kontaktoimaan liidiä, sitä todennäköisemmin siitä luodaan myös myyntiä.

Myös sovelluksen yksinkertaisuutta on myös kehuttu, kuten myös monipuolisia integraatiomahdollisuuksia. Sen sijaan hinnoittelua on toivottu läpinäkyvämmäksi.

Mainos:

Arvostelu

Leadfeeder on helppokäyttöinen työkalu, jolla voi seurata vierailijoita kätevästi. Erityiskiitoksen ansaitsevat laajat integraatiomahdollisuudet, jotka helpottavat käytettävyyttä.

Sovelluksessa on erinomainen hinta-laatusuhde, sillä monet muut vastaavan tapaiset ohjelmat ovat kalliimpia ja ylittäneet yrityksen budjetin, tai eivät ole mahdollistaneet yhtä hyödyllistä dataa.

Kokeile sovellusta ilmaiseksi 14 päivää ja päätä itse!

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut-sivulta.

Lue lisää web-analytiikasta.

Vaihtoehto Leadfeederille (arvostelu tulossa)

Etsitkö web-analytiikkatyökalua? Tutustu Piwik PRO:hon!

Piwik Pro on analytiikkatyökalu, jolla saat käyttöösi kattavat ominaisuudet verkkosivustojesi liikenteen tarkastelemiseen.

Piwik PRO:lla:

 • Saat dataa kävijöistä loukkaamatta näiden yksityisyyttä
 • tiedot tallentuvat turvallisille pilvipalvelimille EU:n sisällä
 • saat tietoa kävijöistä, liikkuivatpa he verkkosivustolla, mobiiliapplikaatiossa, tai heidän ollessa sisään kirjautuneina verkkosivustollasi
 • saat koko raakadatan käyttöösi.

Lue lisää Piwik PRO:sta.

Muita suosittuja web-analytiikan työkaluja

Lue tekemämme arvostelu:

 • Google Analyticsin avulla verkkosivujen analytiikkaa on helppo seurata. Google Analytics on ilmaine sovellus, joten se sopii niin suureen kuin pieneen tarpeeseen.
 • Oribi on Oribi on all-in-one-markkinointianalyysityökalu.
 • Matomo on avoimen lähdekoodin verkkoanalytiikka-alusta, joka on suunniteltu antamaan täydelliset analytiikkaominaisuudet ja 100-prosenttisen tietojen omistuksen.
 • Microsoft Clarity on kätevä ja ilmainen markkinoinnin työkalu, kun halutaan analysoida yrityksen kotisivujen, tuotekuvastojen tai laskeutumissivujen toimivuutta.
 • Windsorin avulla yhdistät kaikki markkinoinnin datan yhdelle alustalle
 • SharpSpring on markkinointiautomaatio-ohjelmisto, joka tarjoaa myös helppokäyttöisen CRM-järjestelmän

Työkaluja web-analytiikan raportoinnin tueksi (arvostelut tulossa!)

 • Funnel tarjoaa helpon ja edullisen tapa yhdistää eri datalähteitä
 • Advertity tekee tiedolla johtamisesta helppoa tarjoamalla kätevän työkalun useasta eri lähteestä tulevan tiedon analysoimiseen ja yhdistämiseen.
 • Improvado on monipuolinen työkalu raportoinnin tueksi, jonka avulla yhdistät eri datalähteet yhdelle alustalle.
 • Rockerbox on apuna tehokkaan cpc-markkinoinnin tekemisessä. Se yhdistä usean eri mainosalustan tiedot yhteen paikkaan.
 • Stitchin avulla yritysten on mahdollista vähentää aikaa, jota menee tietojen keräämisene useasta eri lähteestä.
 • Power BI – Muodosta vaivattomasti yhteys tietoihin sekä mallinna ja visualisoi niitä. Voit luoda tällä tavoin mieleenpainuvia raportteja, joiden mukauttamiseen on käytetty tunnuslukuja ja omaa brändiä.
 • Google Data Studio tarjoaa ilmaisen alustan eri lähteistä peräisin olevien tietojen koostamiseen.
 • Adobe Analytics on monipuolinen ja moderni web-analytiikkaohjelmisto.
 • Customer.io on tehokas ja helppokäyttöinen sähköposti- ja markkinointiautomaatioalusta, joka auttaa yrityksiä luomaan dataan perustuvia markkinointikampanjoita. 

Aiheeseen liittyvä blogit

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

SEO

Surfer AI arvostelu

Nettisivujen hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan sisällön muokkaamista siihen muotoon, että hakukoneet, kuten Google tai Microsoft Bing, reagoivat sisältöön herkemmin. Näin hakukoneita houkutteleva sisältö nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän klikkauksia.  Surfer AI on Surfer

Lue arvostelu
Mainonta

Luna AI arvostelu

Nykypäivän nopeatempoisessa ja kilpailevassa liiketoimintaympäristössä on syytä pysyä liidien ja markkinointiprosessien kärjessä. Tässä kohtaa Luna AI tulee peliin. Luna AI on tehokas työkalu, joka tekoälyn avulla voi kehittää liiketoimintastrategiaansa eteenpäin. Se on

Lue arvostelu
Tekoäly (AI)

Duda AI arvostelu

Nettisivut ovat suuremman ja pienemmän yrityksen käyntikortti. Ilman nettisivuja yritystä ei käytännössä “ole olemassa”, sillä digiaikaan kuuluu se, että tuotteita ja palveluja etsitään ensimmäisen internetin kautta. Ajatus siitä, että nettisivuja ei tarvita,

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Softia.fi on sovellusten arvosteluihin keskittynyt sivusto. Otathan yhteyttä suoraan sovelluksen kehittäjään, jos tarvitset tukea tai apua sovelluksen käyttöönottoon ja käyttöön liittyen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.