Leadfeeder arvostelu

Leadfeeder logo

Leadfeeder on monipuolinen työkalu, jolla on mahdollista seurata mitkä yritykset ovat tulleet yrityksen sivuille ja mikä heitä on sivulla kiinnostanut.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 63€ kuukaudessa, ilmainen Lite-versio saatavilla
Kenelle : Myynti- ja markkinointitiimeille
4.3/5
Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä on Leadfeeder?

Leadfeeder on monipuolinen työkalu, jolla on mahdollista seurata, mitkä yritykset ovat tulleet yrityksen sivuille ja mikä heitä on sivulla kiinnostanut. Näistä saadaan kerättyä liidejä, joiden avulla voidaan saada kehitettyä molempia yrityksiä kannattavaa yhteistyötä.

Ominaisuudet

Yrityksille on ollut tärkeää saada muista yrityksen kotisivuilla käyvistä yrityksistä tietoa. Monet kävijämääriä seuraavat sovellukset tarjoavat kävijämäärät lukuina ja täysin anonyymisti, mutta Leadfeeder etsii kävijän yrityksen tiedot ja mikä kävijää on sivuilla kiinnostanut. Tiedosta voidaan päätellä onko kyseessä ollut kilpailija, joka on tekemässä markkina-analyysiä vai onko vierailija potentiaalinen yhteistyökumppani.

Leadfeeder on integroitavissa yrityksen jo käytössä oleviin sovelluksiin. Sovellus toimii saumattomasti esimerkiksi Pipedriven ja Hubspotin kanssa, jolloin saadaan kokonaisvaltainen näkemys liidistä. Tuettujen sovellusten listalta löytyvät myös Slack, Mailchimp ja Salesforce, mikä tekee Leadfeederistä todella toimivan myynnin työkalun.

Hinta

Leadfeederin hinnoittelu on läpinäkyvää ja selkeää. Sovelluksen ilmaisversiolla saa sovelluksen perusominaisuudet käyttöön ja se näyttää 3 päivän ajalta kertyneet tiedot. Maksullisessa versiossa on kaikki sovelluksen ominaisuudet käytössä ja tiedot näytetään 2 viikon ajalta.

Maksullista versiota voi kokeilla ilmaiseksi 2 viikon ajan, ja ellei monipuolisten ominaisuuksien parissa halua jatkaa, valittu paketti muuttuu itsestään ilmaisversioksi. Ilmaisen kokeilujakson jälkeen maksullinen versio maksaa alkaen 63 € kuukaudessa (tilanne 11.11.2021).

Leadfeeder kokemuksia

Eri yritykset ovat käyttäneet Leadfeederiä monissa erilaisissa tilanteissa. Käyttäjät ovat olleet kekseliäitä ja huomanneet, että Leadfeederiä voi käyttää myös yrityksen kotisivujen strategian kehittämiseen.

Markkinointiosastolle on tärkeää kerätä liidejä myyntiryhmälle, joka kääntää liidit myynneiksi, ja juuri nopeus on valttia. Mitä nopeammin myyntiryhmä pääsee kontaktoimaan liidiä, sitä todennäköisemmin siitä luodaan myös myyntiä.

Myös sovelluksen yksinkertaisuutta on myös kehuttu, kuten myös monipuolisia integraatiomahdollisuuksia. Sen sijaan hinnoittelua on toivottu läpinäkyvämmäksi.

Arvostelu

Leadfeeder on helppokäyttöinen työkalu, jolla voi seurata vierailijoita kätevästi. Erityiskiitoksen ansaitsevat laajat integraatiomahdollisuudet, jotka helpottavat käytettävyyttä.

Sovelluksessa on erinomainen hinta-laatusuhde, sillä monet muut vastaavan tapaiset ohjelmat ovat kalliimpia ja ylittäneet yrityksen budjetin, tai eivät ole mahdollistaneet yhtä hyödyllistä dataa. Tämä onkin saanut monet valitsemaan Leadfeederin.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut-sivulta.

Vaihtoehto Leadfeederille (arvostelu tulossa)

Suosittuja web-analytiikan työkaluja

Lue tekemämme arvostelu:

 • Google Analyticsin avulla verkkosivujen analytiikkaa on helppo seurata. Google Analytics on ilmaine sovellus, joten se sopii niin suureen kuin pieneen tarpeeseen.
 • Oribi on Oribi on all-in-one-markkinointianalyysityökalu.
 • Matomo on avoimen lähdekoodin verkkoanalytiikka-alusta, joka on suunniteltu antamaan täydelliset analytiikkaominaisuudet ja 100-prosenttisen tietojen omistuksen.
 • Microsoft Clarity on kätevä ja ilmainen markkinoinnin työkalu, kun halutaan analysoida yrityksen kotisivujen, tuotekuvastojen tai laskeutumissivujen toimivuutta.

Työkaluja web-analytiikan raportoinnin tueksi (arvostelut tulossa!)

 • Funnel tarjoaa helpon ja edullisen tapa yhdistää eri datalähteitä
 • Advertity tekee tiedolla johtamisesta helppoa tarjoamalla kätevän työkalun useasta eri lähteestä tulevan tiedon analysoimiseen ja yhdistämiseen.
 • Windsorin avulla yhdistät kaikki markkinoinnin datan yhdelle alustalle
 • Improvado on monipuolinen työkalu raportoinnin tueksi, jonka avulla yhdistät eri datalähteet yhdelle alustalle.
 • Rockerbox on apuna tehokkaan cpc-markkinoinnin tekemisessä. Se yhdistä usean eri mainosalustan tiedot yhteen paikkaan.
 • Stitchin avulla yritysten on mahdollista vähentää aikaa, jota menee tietojen keräämisene useasta eri lähteestä.
 • Power BI – Muodosta vaivattomasti yhteys tietoihin sekä mallinna ja visualisoi niitä. Voit luoda tällä tavoin mieleenpainuvia raportteja, joiden mukauttamiseen on käytetty tunnuslukuja ja omaa brändiä.
 • Google Data Studio tarjoaa ilmaisen alustan eri lähteistä peräisin olevien tietojen koostamiseen.
 • Adobe Analytics on monipuolinen ja moderni web-analytiikkaohjelmisto.

Aiheeseen liittyvä blogit

Web-analytiikka – Suosituimmat työkalut esittelyssä

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.