Monday arvostelu

Monday-projektinhallintasovelluksen logo.

Monday-sovellus on projektinhallintaan kehitetty työkalu, jonka avulla pystyy hoitamaan kokonaisvaltaisesti yrityksen projekteihin liittyviä asioita.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 8 € käyttäjää kohden kuukaudessa
Kenelle : Soveltuu niin pienille, kuin isoillekin tiimeille toimialasta riippumatta
4.6/5
Android, iOS, Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä on Monday?

Monday.com on projektinhallintatyökalu, jonka avulla pystyy hoitamaan kokonaisvaltaisesti yrityksen projekteihin liittyviä asioita. Sovellus sopii yritykselle niin sisäisen viestinnän hallintaan kuin tuotannon kollektiiviseen seuraamiseenkin. Työkalusta tekee erityisen hienon sen kokoava tyyli: yrityksen asioita pystyy hoitamaan useampikin henkilö, ja siten työyhteisö pysyy kartalla projekteista ja niiden eri vaiheista. Monday sopii projektinhallinnan lisäksi mainiosti myös viestintään yrityksen sisällä.

Kenelle ja mihin ongelmaan sovellus tuo ratkaisun

Monday on erittäin monikäyttöinen työkalu, minkä vuoksi se on joukossaan poikkeuksellisen hyvä. Käytännössä mikä tahansa yritys, joka tarvitsee projektinhallintatyökalua ja jonka toiminnan piirissä on useampia ihmisiä, voivat hyötyä Mondaystä merkittävästi. Mondayn sivuilta löytyvällä referenssilistalla ovat mukana muun muassa Hulu, Loreal, Universal ja Coca-Cola, eli sovelluksen käyttöskaala on varsin laaja. Kyseessä ei siis ole vain yhden alan erityistyökalu, vaan sen hyödyt on sovellettavissa monelle eri alalle.

Mondayn ominaisuudet

Keskeisessä roolissa Mondayssa ovat boardit eli taulut, jotka selkeyttävät toimintaa ja erottavat kokonaisuudet toisistaan. Pääboardin kautta on nähtävissä kaikki projektit, minkä lisäksi voidaan luoda yksityisiä projektia, jotka näkyvät vain määritellyille henkilöille. Etenkään suuremmissa yrityksissä projektit eivät yleensä ole pelkästään yrityksen sisäisiä, minkä vuoksi niiden toteuttamiseen osallistuu myös jokin ulkopuolinen taho. Mondayn kautta yksittäinen projekti on helposti jaettavissa myös ulkopuolisille.

Monday käyttöliittymä on selkeä ja monipuolinen
Monday soveltuu erittäin hyvin tehtävien organisointiin etätöissä.

Mondaysta tekee poikkeuksellisen sen laaja integroitavuus. Monet yritykset tuskailevat ohjelmistojen kanssa, jotka eivät pysty kommunikoimaan toistensa kanssa. Tämä luo ylimääräisiä ja hankalia työvaiheita projekteihin. Juuri tästä syystä Monday on erittäin suosittu projektinhallintatyökalu. Siitä saa kokoavan yksikön, jonka kautta voi kommunikoida myös muiden Mondayn integraatio-ohjelmien kanssa. Tämä tarkoittaa esimerkiksi huomattavasti huolettomampaa sisäistä viestintää eri viestintäsovelluksilla. Yhden keskitetyn ratkaisun kautta.

Kommunikointi Monday sovelluksessa käy helposti
Monday soveltuu hyvin myös esimerkiksi markkinointitiimin yhteistyöhön. Kommunikointi sovelluksen sisällä käy helposti.

Moni projektinhallintatyökalu on tehty vaikeaselkoiseksi ja monimutkaiseksi, mutta Mondayn käytettävyys on hyvällä tasolla. Sovellus myös muotoutuu käyttäjäyrityksensä mukaan, eli siitä voidaan rakentaa ulkoasultaan juuri sellainen kuin yrityksen tarpeisiin parhaiten sopii. Käytettävyyttä lisää se, että työkalu on selainpohjainen, eli sitä voi käyttää millä tahansa tietokoneella lataamatta sovellusta erikseen. Mobiili on nykyaikaa, ja Mondaystakin löytyy mobiilisovellus, jolla projektia voi seurata vaikkapa kahvitauolla huoltoasemalla.

Lue lisää miten Monday soveltuu esimerkiksi markkinoinnin tarkoituksiin tai yrityksen CRM-järjestelmäksi.

Hinta

Monday hinnoitellaan eri tasoisina sen mukaan, millaisen kokonaisratkaisun asiakasyritys haluaa ja miten monta käyttäjää sen piiriin otetaan. Esimerkiksi kolmen käyttäjän perustason Monday-sovellus maksaa yritykselle 24 euroa kuukaudessa. Mitä enemmän ominaisuuksia Mondayhin ottaa, sen enemmän se maksaa. Suuremmille yrityksille hinnat ja tasot ovat neuvoteltavissa erikseen. Mondayta voi kokeilla ilmaiseksi 14 päivän ajan. Opiskelijat ja voittoa tavoittelemattomat yhdistykset voivat tietyin ehdoin saada ilmaisen käyttöoikeuden. Lue Mondayn hinnoittelusta tarkemmin.

Monday arvostelu

Monday on helppokäyttöinen työkalu, joka soveltuu hyvin laajasti monien alojen yritysten projektinhallintatarpeisiin. Juuri käytettävyys erottaa sen muista projektinhallintatyökaluista ja tekee siitä yhden parhaan markkinoilla olevista työkaluista. Sen laaja integroitavuus antaa sille vielä etumatkan moneen muuhun vastaavaan työkaluun. Mondayn kalenteriominaisuudet ja automatisoidut osiot helpottavat projektin vetäjän työtä, kun jokaista asiaa ei tarvitse tehdä manuaalisesti erikseen. Koska kokonaisuus on pitkälti automatisoitu ja helppokäyttöinen, yrityksen ei myöskään tarvitse hukata kallista aikaa asioiden opetteluun.

Hinta-laatusuhteeltaan Monday on melko hyvä, mutta silti se ei ole edullisimmasta päästä. Jos ajatellaan yrityksen tarvitsevan vaikkapa kymmenen käyttäjää, on työkalun perustason kuukausihinta 79 euroa. Perustasolla ominaisuudet ovat kuitenkin valitettavan rajattuja, eli jos Mondaysta haluaa kaiken irti, kannattaa hankkia pro-tason tilaus. Se maksaakin kymmenellä käyttäjällä jo 159 euroa kuukaudessa, joka voi olla iso kynnys pienille yrityksille.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suositut vaihtoehdot projektinhallinnan työkaluksi

Lue tekemämme arvostelu:

Aiheeseen liittyvä blogit

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.