Hive arvostelu

Hive logo.

Hive on projektinhallintatyökalu, joka tukee nopeampaa työskentelyä ja tekee työpaikoista ja tiimeistä tehokkaampia.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 12 $/kk per käyttäjä, ilmaisversio saatavilla
Kenelle : Niin suurille kuin pienille tiimeille alaa katsomatta
4.6/5
Android, iOS, Windows, macOS, Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Mikä Hive on

Hive on projektinhallintatyökalu, joka tukee nopeampaa työskentelyä ja tekee työpaikoista ja tiimeistä tehokkaampia. Hive on suunnattu kaikenkokoisille ja lukuisien eri alojen toimijoille, ja jo tuhannet yritykset ympäri maailmaa ovat tehostaneet toimintaansa juuri Hiven avulla. Kyseessä on jatkuvaan käyttöön soveltuva projektinhallintatyökalu, joka on joustavasti mukautettavissa kulloisenkin käyttäjän tarpeisiin sopivaksi.

Kenelle ja mihin ongelmaan Hive tuo ratkaisun

Hive tehostaa työpaikkojen tehokkuutta ja toimivuutta sekä tiimityötä erilaisten kätevien työkalujen avulla. Sovellusta voivat hyödyntää lukuisten eri alojen yritykset kokemukseen ja kokoon katsomatta, ja monet toiminnot ja näkymät voi valita omien tarpeidensa mukaan. Hiveä voivat hyödyntää yritysten operatiiviset johtajat, projektipäälliköt ja markkinointitiimit, mutta myös esimerkiksi virastot. Alustaa, sen tarjoamia tekniikoita ja työkaluja käyttävät jo nyt paitsi pienet startupit mutta myös suuryritykset, kuten Google, Starbucks ja Toyota.

Ominaisuudet

Hiven ytimenä ja pääideana on nostaa työn tuottavuutta. Tuottavuus nousee tehokkaiden tiimien avulla, ja tavoitteisiin päästään sovelluksen erilaisten ominaisuuksien siivittämänä. Yksi ominaisuuksista on analytiikka ja projektialustat, joiden avulla projekteja on helppo suunnitella ja ennakoida sekä seurat

a. Visuaalisuus auttaa hahmottamisessa, ja tiimi voi hyödyntää itselleen parhaiten sopivia näkymiä ja työkaluja, kuten Kanbania, Ganttia, portfolioita tai kalentereita. Projektien edistymistä voidaan seurata niin yksilö- kuin tiimitasolla.

Hive auttaa myös keskittämään asioita yhteen paikkaan. Vaikka markkinoilla on tarjolla monia hyödyllisiä sovelluksia, liian useat erilliset sovellukset voivat monimutkaistaa työtä ja laskea työtehoa. Hiven avulla kaikki data, työtehtävät, projektit sekä tiimin työntekijät ympäri maailmaa saadaan koottua yhteen paikkaan. Kun projektien osaset ovat kaikki kätevästi yhdessä paikassa, toimintoja voi tehostaa vielä entisestään muilla Hiven palveluilla, kuten automatisaatiolla, toistettavuudella ja muilla luovilla ratkaisuilla.

Selkeät kommunikaatiokanavat sekä helppo integroitavuus kuuluvat samoin Hiven ominaisuuksiin. Hive Mail -toiminto integroi Gmail- ja Outlook-sähköpostit Hiveen. Hive Chat taas on tehokas chat-toiminto, jolla voi kommunoikoida kollegoiden kanssa alustalla. Työnjakoa helpottavilla action card -toimintakorteilla kerrot esimerkiksi uusista työtehtävistä tiimin sisällä tai lähetät pyyntöjä. Kaiken kaikkiaan Hive on integroitavissa yli 1 000 muun työkalun ja sovelluksen, kuten Google Driven, Microsoft Teamsin, Slackin ja Zoomin, kanssa.

Hinta

Hivea voi kokeilla ilmaiseksi 14 vuorokauden ajan, ja kokeilujakso onnistuu ilman luottokorttia. Lisäksi yksittäisen käyttäjän lunastamaa kokeilujaksoa voi hyödyntää rajoittamaton määrä kutsuttuja kollegoita ja tiimiläisiä. Jos työkalun haluaa ottaa pidempiaikaiseen käyttöön, tarjolla on erilaisia paketteja. Peruspaketti maksaa kuukausittain 12 dollaria per käyttäjä (tilanne 12.11.2021), ja lisäksi siihen voi ostaa erilaisia lisäpalveluita. Jos yritys haluaa peruspaketin lisäksi kaikki tarjotut lisäpalvelut, tulee Hivelle laittaa viestiä ja pyytää erillinen tarjous.

Hive arvostelu

Hive lupaa nopeampaa työskentelyä ja tuottoisampaa tiimityötä, ja näille lupauksille on varsin paljon perusteita. Epäilemättä työkalu sopii erittäin monien yritysten, virastojen ja luovien ryhmien tarpeisiin, ja sen joustavuus, visuaalisuus ja integroitavuus ovat kohdillaan. Mitä hintaan tulee, peruspakettiin lisättävät ominaisuudet lisäävät kuukausitason kustannuksia ja voivat jopa tuplata hinnan. Jos työkalu kuitenkin osoittautuu yritykselle toimivaksi, on se hyvinkin hintansa väärti.

Hiven ehdottomiin etuihin kuuluu se, että sitä voi lähteä kokeilemaan matalalla kynnyksellä. Ilmaisella kokeilujaksolla voi tutustua työkaluun ja vakuuttua siitä, sopiiko se omalle yritykselle vai ei. Lisäksi yritys saa kuvan siitä, miten hyvin pelkkä peruspaketti vastaa omia tarpeita. Käyttöä helpottaa myös se, ettei Hive sido työntekijöitä koneen äärelle, vaan siitä on ladattavissa myös mobiiliversio. Android-versiota ei tosin ainakaan kirjoitushetkellä ole tarjolla.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut-sivulta.

Suositut vaihtoehdot projektinhallinnan työkaluksi

Lue tekemämme arvostelu:

Aiheeseen liittyvä blogit

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Lucidchart logo
Yhteistyö

Lucidchart arvostelu

Mikä on Lucidchart? Lucidchart on kaaviotyökalu, jolla muunnat hetkessä monimutkaisen tiedon havainnollistavaksi infografiikaksi. Ohjelmisto auttaa tiimejä hahmottamaan prosessejaan, järjestelmiään ja muita tärkeitä ja olennaisia tietoja. Koska tämä ohjelmisto esittää monimutkaisia ​​tietoja yksinkertaisella

Lue arvostelu
SE Ranking logo
SEO

SE Ranking arvostelu

Mikä on SE Ranking? SE Ranking on SEO-työkalu, joka auttaa parantamaan hakukoneesi tuloksia ja verkkosivustosi sijoitusta avainsanaehdotusten, sivustotarkastusten ja käänteisten linkkien seurannan avulla. SE Ranking tarjoaa myös näppäriä lisäominaisuuksia, kuten markkinointisuunnitelman ja

Lue arvostelu
Piwik PRO logo
Web-analytiikka

Piwik PRO arvostelu 

Mikä on Piwik PRO? Piwik PRO on verkkosivu- ja applikaatioanalytiikan sovellus, jonka kilpailijoita ovat esimerkiksi Adobe Analytics, Matomo, Google Analytics 4 ja Google Analytics 360. Sovelluksen avulla yritys voi mitata, analysoida ja

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.