Basecamp arvostelu

Basecamp logo

Basecamp on erinomainen projektinhallintatyökalu tiimien yhteistyön hallintaan ja liiketoiminnan kehittämiseen. Se on joustava, kohtuuhintainen ja integroitu monien muiden palvelujen kanssa.

Artikkelin sisältö

Hinta alkaen : 83 € kuukaudessa tai 839 € vuodessa. Ilmaisversio saatavilla.
Kenelle : Etenkin suuremmille yrityksille ja tiimeille.
4.3/5
Android, iOS, Windows, macOS, Selain

Lue lisää, katso kaikki ominaisuudet sekä tarkemmat hintatiedot:

Softia.fi:n arvostelut sisältävät affiliate-linkkejä. Tämä auttaa meitä pitämään sivusto laadukkaana. Affiliate-linkit eivät vaikuta arvosteluihin tai muuhun sisältöön.

Basecamp – joustava järjestelmä projektien ja yhteistyön hallintaan

Mikä Basecamp on?

Basecamp on erinomainen projektinhallintatyökalu tiimien yhteistyön hallintaan ja liiketoiminnan kehittämiseen. Se on joustava, kohtuuhintainen ja integroitu monien muiden palvelujen kanssa. Basecamp on online-yhteistyösovellus, jonka avulla työntekijät voivat hallita työtä yhdessä sekä kommunikoida joustavasti keskenään. Sen avulla voit seurata kaikkia töiden aikana esiintyviä tehtäviä, määräaikoja, tiedostoja, keskusteluja ja ilmoituksia. Basecamp on erinomainen siinä, mitä se tekee, ja erittäin edullinen suurille tiimeille.

Kenelle ja mihin ongelmaan Basecamp tuo ratkaisun?

Basecampia voisi kutsua myös projektinhallintasovellukseksi. Ja voitkin toki käyttää sitä pelkästään projektien hallintaan. Sen voisi luokittella kuitenkin monella muullakin tavalla, esimerkiksi yhteistyösovellukseksi sen joustavamman rakenteen, Gantt-kaavioiden puuttumisen ja muutaman muun eroavaisuuden vuoksi. Se on enemmän kuin pelkkä virtuaalinen keskus ryhmille ja organisaatioille. Basecamp soveltuu kaikenlaisille ja kaiken kokoisille yrityksille, mutta se sopii erinomaisesti varsinkin suuremmille yrityksille ja tiimeille edullisuutensa vuoksi.

Mainos:

Ominaisuudet

Basecampia on vaikea verrata muihin tuotteisiin, koska se on niin ainutlaatuinen. Miksi? Se tasapainottaa työnhallinnan ja viestinnän tasaisesti. Jotkut sovellukset ovat yrittäneet luoda työpaikkakeskuksen, mutta keskittyvät loppujen lopuksi vain viestinnän puolelle ja kevyiden tehtävien hallintaan (esimerkiksi Workplace by Facebook) tai toisaalta vaikkapa Asana, Airtable. Monet muut sovellukset taas tarjoavat vain yhtä tiettyä näkökulmaa, kuten asiakirjayhteistyö (Huddle) tai ohjelmistokehitys (JIRA) ja niin edelleen.

Joten miksi Basecamp ei ole pelkästään projektinhallintasovellus? Projektinhallintasovellukset ovat erilaisia ​​siinä, miten niiden avulla voit seurata useita projekteja kerralla erittäin yksityiskohtaisesti kiinnittäen huomiota erityisesti määräaikoihin, tehtävien etenemiseen ja työmääriin. Mikä tahansa hyvä projektinhallintasovellus antaa sinun nähdä, milloin määräaika on vaarassa umpeutua, ennen kuin se tapahtuu. Jos joku määräaika menee umpeen, projektinhallintasovelluksen avulla voit säätää kaikki seuraavat tehtävien määräajat, jotka riippuivat myöhästyneestä projektista.

Basecamp on monipuolinen projektinhallintasovellus.
Ainutlaatuinen Basecamp on muutakin kuin pelkkä projektinhallintasovellus.

Perinteisten projektinhallintasovellusten avulla voit myös tarkastella yksityiskohtaisia ​​raportteja siitä, kuinka paljon kukin henkilö on saanut tehtäviä, ja uudelleen määrittää tehtävät helposti, jos joku on ylikuormittunut tai ei ole yllättäen käytettävissä. Jotkut sovellukset sisältävät myös työkaluja projektien budjetin asettamiseen ja kunkin tiimin jäsenen ponnistelujen kustannusten laskemiseen automaattisesti heille antamasi tuntimaksun perusteella. Basecamp on kuitenkin paljon muutakin, se on paljon monipuolisempi, joustavampi ja laajempi.

Hinta

Basecamp Business -tili maksaa 99 euroa kuukaudessa. Basecampista on myös ilmainen versio nimeltä Basecamp Personal, jonka avulla voit hallita kolmea projektia maksimi 20 henkilön kanssa, mutta tili ei sisällä kaikkia ominaisuuksia. Jos maksat kuukausittain, saat 500 Gt tallennustilaa, kun taas vuosittain maksamisella saat jopa 1 Tt. Saat 30 päivän ilmaisen kokeiluversion ilman luottokorttitietojen laittamista.

Basecampin arvostelu

Olemme todenneet, että Basecamp ei ole perinteinen projektinhallintasovellus. Eli miten se siis eroaa? Voit hallita tehtäviä ja määräaikoja, kommunikoida, ladata tiedostoja jakamista varten ja muutoin tehdä yhteistyötä projektien ympärillä. Kotisivulta voit mennä mihin tahansa kortin tai luettelon kohteisiin, jotka näet projektien ja ryhmien ympärillä, joihin kuulut. Yhteistyöalustana sovellus saa työt aikaan ilman suurta hässäkkää. Se on helppo asentaa ja käyttää. Voit kutsua kenet tahansa liittymään.

Pidämme Basecampin vapaamuotoisesta tunnelmasta. Tärkeintä Basecampissa on ymmärtää, mitä se tekee ja mitä ei. Vaikka se ei ole projektinhallintasovellus, se ei tarkoita, ettet voi käyttää sitä projektien liittyvän työn järjestämiseen ja keskustelemiseen. Negatiivisena puolena haluamme mainita että viestintä voi tuntua hiljaiselta, projektien ja keskustelujen välillä siirtyminen voi olla häiritsevää, jos olet mukana monissa niistä. Sovelluksessa on rajoitetut raportit ja valitettavasti ei korjaustyökaluja.

Tutustu lisää

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Tutustu kaikkiin arvosteluihimme ja löydä tarpeisiisi sopivin sovellus arvostelut -sivulta.

Suositut vaihtoehdot projektinhallinnan työkaluksi

Lue tekemämme arvostelu:

Muita suosittuja vaihtoehtoja (arvostelu tulossa!)

  • Visma Severa, suosittu projektinhallintaohjelma, jossa projektien aikataulutus, henkilöstöresurssit ja seuranta yhdistyvät saumattomasti

Aiheeseen liittyvä blogit

Koitko tämän sisällön hyödylliseksi?

Klikkaa tähteä arvion antamiseksi!

Keskimääräinen arvio 0 / 5. Arvioiden määrä: 0

Ei arvioita. Ole ensimmäinen!

Kiitos arviostasi!

Jos nämä aiheet kiinnostavat, seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Kiitos arviostasi!

Auta meitä kehittämään sisältöämme.

Kerro mitä voisimme tehdä paremmin.

Vaihtoehtoiset sovellukset

Softia.fi

Softia.fi:n avulla pystyt etsimään ja vertailemaan erilaisia yrityssoftia. Lue käyttäjien kokemuksia, tutustu uusiin työkaluihin ja valitse tarpeisiisi sopivin softa.

VIIMEISIMMÄT ARVOSTELUT

Lucidchart logo
Yhteistyö

Lucidchart arvostelu

Mikä on Lucidchart? Lucidchart on kaaviotyökalu, jolla muunnat hetkessä monimutkaisen tiedon havainnollistavaksi infografiikaksi. Ohjelmisto auttaa tiimejä hahmottamaan prosessejaan, järjestelmiään ja muita tärkeitä ja olennaisia tietoja. Koska tämä ohjelmisto esittää monimutkaisia ​​tietoja yksinkertaisella

Lue arvostelu
SE Ranking logo
SEO

SE Ranking arvostelu

Mikä on SE Ranking? SE Ranking on SEO-työkalu, joka auttaa parantamaan hakukoneesi tuloksia ja verkkosivustosi sijoitusta avainsanaehdotusten, sivustotarkastusten ja käänteisten linkkien seurannan avulla. SE Ranking tarjoaa myös näppäriä lisäominaisuuksia, kuten markkinointisuunnitelman ja

Lue arvostelu
Piwik PRO logo
Web-analytiikka

Piwik PRO arvostelu 

Mikä on Piwik PRO? Piwik PRO on verkkosivu- ja applikaatioanalytiikan sovellus, jonka kilpailijoita ovat esimerkiksi Adobe Analytics, Matomo, Google Analytics 4 ja Google Analytics 360. Sovelluksen avulla yritys voi mitata, analysoida ja

Lue arvostelu

Käyttäjien kokemuksia

Oletko käyttänyt sovellusta? Kerro oma kokemuksesi alle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Seuraa meitä somessa!

Pysy ajan tasalla yritysohjelmistojen viimeisimmistä trendeistä ja vinkeistä! Esittelemme somekanavissamme erilaisia sovelluksia ja ohjelmistoja sekä jaamme tietoa niiden tehokkaasta käyttämisestä.